24.06.10
21:21
Плочките ми (доколкото ги имам) не са разположени успоредно, а малко шахматно и имат формата на борче ;д както и че десните се виждат по-малко от левите. Грешни упражнения ли правя или е до ген?
Преси правя не отскоро и непостоянно(упражненията са от повечето клипчета в youtube). Тренирам от 3-4 месеца. На 16 г. 180см 61-62кг. Мерси за вниманието :]
Ако беше от грешните упражнения и неправилната техника, представи си колко карикатури щяха да се разхождат по улиците.
Разбира се, че е ген. ;)
25.06.10
17:41
Принципно тялото никога не е симетрично и едната страна почти винаги е по-развита, така че това да не те притеснява. А и за този ръст килограмите ти са малко, продължавай да тренираш и ще започнат да изглеждат в пъти по добре!
Знам, че са ми малко килограмите, но не успявам да кача :( Ако някой може да помогне с нещо, ще съм благодарен :)
Прочети сайта няма какво друго да ти помогнем ;) Всеки ден има по 5 нови теми - как да сваля, как да кача и.т.н.
Бихте ли ми казали какви по точно преси да правя, за да натоваря дясната страна на корема и да я поуформя и нея ?