08.10.10
13:39
Здравейте на всички! Според мен най-изгодния протеин в момента се предлага в Power and Beauty и е Optimum Nutrition Classic Whey за 63 лева 5 либри. Вярно е, че е срока на годност е до края на септември, но пък си заслужава според мен :) Ето и линк: (пише, че го няма на склад, но като отидох до магазина го имаше в наличност) http://power-beauty.com/index.php/suplements/classic-whey-1.html
Мнението беше редактирано от Kiril Dimitrov на 08.10.10 13:41.
Леле, съвсем ви се промиха мозъците. Тоя протеин да го раздават няма да го взема, пък камо ли да дам 60+ лева и да се чувствам на далавера... нЕмам думи :x
казано от NightElf на 08.10.10, 07:37:
казано от Камен Каменов на 07.10.10, 18:02:
Няма нищо реално в 105 лева цена за 4кг, при легален внос това е адски близо до цената, на която се получава продуктът :)
Да, в България сме, но дори и в чужбина никой не продава продукт за 105 лева с печалба 5 лева ;) Това не е магазин за хранителни стоки да продаваш хиляди. Има нещо много съмнително в този сайт и аз не съм от тези, които ще се вържат ^^Забравяте условието на продавача : “Цената за продукта важи при поръчка над 200 лв и 1 брой от продукт с отстъпка под 30%” !
Така, че, няма да му е 5 лева печалбата. Правят си сметка, че ще купиш неща за още 100лв и то без да са толкова намалени, т.е. ще имат печалба от тях! А евтиния протеин просто го пускат като магнит...
Този трик ми хареса :)
Верно си ги промиха, избихте се за тоя гаден сайтек.Сега погледнах и още повече са се изхитрили в пауъра.Пуснали са пак същата опция, но за по-евтините протеини са направили условието до 150 лв.Обадих се да ги питам, ако поръчам в момента това ли е цената, казаха да, но продадохме всички 4 кг опаковки, в понеделник ни идват новите и нови опаковки на сайтек.А за качеството, понеже взимах премиум и за мой познат изолата на сайтек, той си провери протеина в сайтек, мога да кажа без да се кривя, че всичко е, каквото е, дати, срок на годност, запечатани, номерата им излизат валидни.Просто сайтек си прецаква сам по-малките вносители и им дава по-високи цени, ако се разгледа хубаво в нета, веднага става ясно, кои взимат на едро и за това дават по-ниско.Излиза просто, че фирмата прави същото, като вас, не е еня за дилърите и, важното е да си реализира стоката.
И е естествено, че другите магазини не искат да дават прайсмачове, като тия са си сметнали хем да имат минимална печалба, хем другите да не могат да продават.
Мнението беше редактирано от Big Ivan на 08.10.10 13:52.
казано от korpusito на 08.10.10, 13:48:
Леле, съвсем ви се промиха мозъците. Тоя протеин да го раздават няма да го взема, пък камо ли да дам 60+ лева и да се чувствам на далавера... нЕмам думи :x
x2
Ако ми го дадат за 50лв ще го взема и ще го прайсмачна във форума :D :D :D
Може ли да обясните защо е толкова лош,с изключение,че е с изтекъл срок на годност?
казано от Андриан К на 08.10.10, 15:42:
Може ли да обясните защо е толкова лош,с изключение,че е с изтекъл срок на годност?
Не е с изтекъл срок на годност, просто не е това, за което се бият в гърдите сайтек, че е голямото качество и вкусотия.
Самата марка е унгарска и е регистрирана просто в щатите за прах в очите, не е американска, цялата им политика е маркетинг, реклама и заблуда, за да те хванат на въдицата.Имат и хубави неща, но протеините им точно не са най-големия им плюс освен цената.Ако ми е толкова за евтин протеин, българските са евтини, ама са още по-зле на качество, нито са изчистени свястно от баластни вещества.Те всички се бият в гърдите, че по нищо не им отстъпвали продуктите на известните марки, ама дали е така.
Ако бяха много добри отдавна да ги продаваха в щатите, англия...А още по-евтини има и в диетичните, само където после може да разстреляш тоалетната от толкова лактоза.За мен качеството е на първо място и за това първо бих гледал качествен протеин и вече от него да избера най-евтиния.Би трябвало темата да е така.Най-евтиния и най-качествен протеин.И за това продължавам да си държа на сай-ментъра.По всички тези показатели е най-доброто.Оптимума хубав, хубав, но и скъп, скъп.
09.10.10
14:15
Хаха, аз както смятах да взема 6-8 килза от изолата на сайтек нещо се разобедих :D
Та кажете кое е най-изгодното, този на революшън нещо ме съмнява... Май ще е Сай-ментор цената е добра :)
09.10.10
14:18
Друго освен VPX Syngex нямам намерение да пия скоро особено като им дойде в бг новият вкус cookies and cream <3
Иначе пих Scitec изолат до преди седмица и протеинът си е идеален, не виждам с кво може да бъде недоволен някой от него, особено с тия цени.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 09.10.10 14:18.
09.10.10
14:21
Аз си го взех с прайсмач от фитнесхрани за 69лева 2кг и почти ми свърши вече трябва да се ориентирам какво ново да взема... Пих и профешънала и съм доволен, но немога да го сравнявам защото не съм пил други марки :)
(под “доволен” разбирайте че не съм чувства;л проблеми с възтановяването, а освен 3 пъти фитнес ходя и 3 пъти на боен спорт където тренировките са тежки... Но все пак и храната е на ниво :) )
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 09.10.10 14:23.
09.10.10
14:32
Ами какво ще кажете за http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html ?
20 лева по-малко за същото количество, качеството според мене не може да е по-ниско :)
Някакви отзиви за уебсайта, коректни ли са?
09.10.10
14:52
казано от Камен Каменов на 09.10.10, 14:24:
fitness1.bg/syngex-combo/
Земи това и няма да пипнеш друго :) Всичките ми приятели се убедиха, че не лъжа ^^
150лв. за 4.5кг. качествен протеин ... +1 за Syngex :)
http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html
Това във момента е също добра оферта с pricematch стъпва под 130 лева а протеинчето е хубаво
09.10.10
16:45
А можеш ли да ми кажеш кой прави прайсмач на Сайвейшън? За Сайтек всеки 2ри-това е ясно...
След бърза справка fitness1.bg правят сигурно има и други но не ми се търси сега
10.10.10
09:31
Та в крайна сметка кой бил най-изгодния протеин?
Сайтек е на най-добра цена ама всички хубаво го оплюха...
В момента най на оферта според мен е
http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=94&products_id=726
но само ако ще взимаш продукти над 200 лева от там иначе офертата за Scivation за момента е най добрата която виждам ако искаш да си вземеш само протеин. Това се отнася само за разфосавките от 4 кила нагоре па малките не съм ги гледал.
За пауърендбюти, винаги си проверявайте срока на годност да не изтекъл или скоро да изтича.Там обикновенно пускат на големи намаления застояващата стока с изтичащ срок на годност.Мой познат веднъж така се беше минал от там и спря да пазарува.
Мнението беше редактирано от Big Ivan на 10.10.10 11:12.
10.10.10
11:28
Аз ще гледам да го взема с прайсмач от реномиран сайт :)
казано от Big Ivan на 10.10.10, 11:11:
За пауърендбюти, винаги си проверявайте срока на годност да не изтекъл или скоро да изтича.Там обикновенно пускат на големи намаления застояващата стока с изтичащ срок на годност.Мой познат веднъж така се беше минал от там и спря да пазарува.
‘Минавал’ съм се няколко пъти...... мИрси, ще се въздържам от промоциите им
10.10.10
17:54
За мен най-изгодното предложение за момента е Scivation Whey 10lb.Цената му след pricematch ще е около 127лв.
И все пак съм много любопитен някой да сподели дали Фитнесс1 са дали прайсмач на Сайвейшъна на ПауърЕндБюти, защото ако не се лъжа едно от условията е продукта да не е с изтичащ срок на годност, какъвто 99,99% съм убеден че е случая?
казано от Панайот Мочев на 10.10.10, 19:56:
Защо просто не ги попиташ по скайп...
Скайп не ползвам.. Идеята ми е, че веднага се заговори за ‘прайсмач’, но ако продукта е с изтичащ срок на годност логично е да се откаже такъв.
10.10.10
20:07
Само дето от P&b доставката е безплатна при поръчка над 200 лв и последно,когато ползвах прайсмач от фитнес 1,трябваше да се поръчат поне 2 продукта за да се възползвам от тази опция,не знам сега вече може и да са я махнали тази простотия -5 прайсмач и +5лв доставка,тоест същата цена като в другия сайт.
10.10.10
20:07
Като гледаш сайта е трудно да кажеш дали ще е с изтичащ срок на годност или не, след като никъде не пише а едва ли някой ще си признае!
казано от MaSTaH на 10.10.10, 20:07:
Само дето от P&b доставката е безплатна при поръчка над 200 лв и последно,когато ползвах прайсмач от фитнес 1,трябваше да се поръчат поне 2 продукта за да се възползвам от тази опция,не знам сега вече може и да са я махнали тази простотия -5 прайсмач и +5лв доставка,тоест същата цена като в другия сайт.
Хаха, всеки път намират различно оправдание :D
10.10.10
20:52
Ако от фитнесс1 ми го дадат за 132 лева с доставка ще съм крайно доволен, все пак поне съм сигурен за качеството :D
Изпратих запитване ;)
Ако не стане, ще събера некой лев отгоре и ще взема от Monsternutritions 5кг профешънал на сайтек и 200хапчета Амино5600 за 162 лева :)
казано от brusakch на 13.10.10, 21:13:
и в крайна сметка кой е най-изгодният и качествен протеин на пазара : )
Зависи какво разбираш под качествен.
И сайвешън да, поне на инфото пише, че само сукралоза има за подсладител
http://www.scivation.com/products/suppfacts/wheychocolate.jpg
Мнението беше редактирано от Big Ivan на 14.10.10 09:02.
Значи ли, че ако си закупя протеинче от Power and beauty , визирайки scivation whey ще е с изтекъл срок ?
14.10.10
09:29
Взимаш го с прайсмач от fitness1.bg например-правят 5лв прайсмач и имаш гаранция че няма да е калпав ;)
преди 2 дена питах по скайп дали правят прайсмач на този протеин от П&Б и казаха че правят!
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 14.10.10 09:29.