Лицеви опори?

26.02.05
10:18

Какво е правилното полужение на тялото като се изпълняват лицевите опори... имам в предвид разтояние м/у ръцете,краката(аз знам че краката трябва да са плътно един до друг).
По колко повторения е добре да се правят в всяка серия...

26.02.05
12:19

[quote author=“HBK”]Какво е правилното полужение на тялото като се изпълняват лицевите опори... имам в предвид разтояние м/у ръцете,краката(аз знам че краката трябва да са плътно един до друг).
По колко повторения е добре да се правят в всяка серия...

ПРавилно няма, има в зависимност от резултата който искаш, ако ще товариш трицепс трябва да се събрани колкото можеш повече. Ако ще товариш гърди, раздалечени колкото можеш повече/е не да се разчерваш де :lol: / Иначе аз правя предимно вариант на юмруци/2-те фаланги/ серии до отказ, като има 1-2 загряващи с по-малко повторения.

Краката не са събрани 1 до друг. Разтворени са на нивото на рамената. А ако ще равиш на 1 ръка/което е сериозна работа/ са така, че да компенсират липсата на тъка.

Инфо: прочети страницата с упражненията на бб-тийм, там се описват.

27.02.05
19:03

Мерси за съветите.Прочетох в страницата... там пише краката един до друг...а разтворени само когато правиш лецевите с една ръка:))

01.03.05
12:33

Интересно...за изпълнението разбрах, но ме интересува дали мога да правя лицеви опори всеки ден? Или пък кофички всеки ден? Целта ми е да свикна да ги правя по много. За момента правя по 40 лицеви опори(обикновенни) и по 10 кофички. Ще претоваря ли гърдите ако правя всеки ден по 1-2 серии лицеви и кофички?

01.03.05
19:32

аз искам да питам дали се претренирам ако правя през ден по 4 серий лицеви опори до отказ ? + трицепс на стол 3 серии  ? Пия Про Голд 90

01.03.05
23:44

ами освен да си събереш краката близо не виждам друго растоянието между рацете да ти е такова че да ти е максимално удобно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1