04.07.10
06:49
Здравейте! Разполагам с лежанка,скотова пейка и един уред за “мечка” .Имам още малко място и се чудя с какъв уред да го запълня.Иска ми се един Crossover,макар,че изглежда голям,заема много малко място ,защото по-голямата му част е във въздуха до тавана почти.Имате ли някакви идеи за друг ,по-трябващ уред? След време смятам да наема някакво помещение и да увелича броя на уредите си още,но до тогава има време.Тренирам за “маса” ;)
Темата беше редактирана от smokee на 04.07.10 06:49.
Опа,пропуснал съм я нея.Имам стойка за клек
Мнението беше редактирано от smokee на 04.07.10 14:28.
Хакен клек, лег преса. Също много добри уреди. Аз скоро съм намислил да си правя някое от 2-те, ако искаш изчакай 1 месец някъде и ако съм направил ще ти покажа как е станало.
Дайте идея как да направя стойка за клек , ако може дайте чертежи , нещо снимки .. :) Благодаря.
Дайте идея как да направя стойка за клек , ако може дайте чертежи , нещо снимки .. :) Благодаря.
По-добре си купи готови ;) Изглеждат евтини и лесни,но като ги направиш разбираш,че ти е излязло по-скъпо от готовите,по-трудно,загубил си повече време и може резултата да е по-лош.
Ако някой има да каже още нещо по темата...
Мнението беше редактирано от smokee на 05.07.10 06:00.
@Гошко потърси в направи си сам, имаше нещо такова да си направиш сам различни фитнес уреди - лежанка, стойка за клек е.т.ц
Кросоувер не мисля, че ти трябва. Вземи си 1 прост лост да се набираш баце :)
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=21903&highlight;= ;) Виж ето тук има доста уреди обяснени как могат да бъдат направени
Кросоувер не мисля, че ти трябва. Вземи си 1 прост лост да се набираш баце :)
Стойките за клекове се вдигат почти до тавана и като сложа лоста на тях става като лост за набиране ;)
Защо да не ми трябва Кросоувър ,на този уред може да се тренира почти цялото тяло !
По-добре си купи готови ;) Изглеждат евтини и лесни,но като ги направиш разбираш,че ти е излязло по-скъпо от готовите,по-трудно,загубил си повече време и може резултата да е по-лош.
Ако някой има да каже още нещо по темата...
Е, това не е вярно. Може би за другите уреди да, но не и за стойката. Една хубава стойка, с всички приспособления в магазин е от 500лв. нагоре, а на мен ми излезе около 95лв. да си я направя.
Нямах предвид чисто нова от магазин.От там може и 2000лв да ти излезе.Говоря за обявите в купувам/продавам.Редовно излизат обяви за стойки за клекове на цени около 100лв.Точно това казвам,че на теб ти е излязла 100лв ,а една готова струва също толкова,но без да си усложняваш живота с железа,бои,майстори,електрожени и т.н. Мръсна работа си е железарството ;)
Здравейте! Разполагам с лежанка,скотова пейка и един уред за “мечка” .Имам още малко място и се чудя с какъв уред да го запълня.Иска ми се един Crossover,макар,че изглежда голям,заема много малко място ,защото по-голямата му част е във въздуха до тавана почти.Имате ли някакви идеи за друг ,по-трябващ уред? След време смятам да наема някакво помещение и да увелича броя на уредите си още,но до тогава има време.Тренирам за “маса” ;)
Какви ти домашни условия, та това си е цял фитнес ;) Crossover е страхотен уред и може да се правят доста упражнения, но за домашни условия си мисля, че някой комбо скрипец с пек дек или гладиатор ще свършат чудесна работа.
Аз скоро си взех гладиатор......и докато псувах и се чудех как да го зглобя си сметнах,че ако си взема винкел,макарите и въжета ще ми излезне с около 400-500 лв по-малко(Гладиатора беше 700,10 макари с въже са към 200,желязото към 60-70,ай и за тежести още 2 торби цимент и ми излиза грубо 350)
Тренировки в домашни условия ( а и не само) без http://www.nerdfitness.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/squat-rack.jpg са абсолютно безсмислени. Какъв кросоувър ще купуваш за вкъщи ?! Един хубав кросоувър ти е 2 годишна карта в приличен фитнес....
06.07.10
15:11
Тренировки в домашни условия ( а и не само) без http://www.nerdfitness.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/squat-rack.jpg са абсолютно безсмислени. Какъв кросоувър ще купуваш за вкъщи ?! Един хубав кросоувър ти е 2 годишна карта в приличен фитнес....
Да,без това никой никъде не може да кляка и направо му се обезсмисля живота.Най-добре тези,които не ползват squat rack да отиват да се закопават...Те все пак никога няма да направят здраво и силно тяло. :D
“”“Какви ти домашни условия, та това си е цял фитнес Crossover е страхотен уред и може да се правят доста упражнения, но за домашни условия си мисля, че някой комбо скрипец с пек дек или гладиатор ще свършат чудесна работа.”“”
И аз мисля така.Това не е уред за вкъщи и освен това аз поне не съм виждал такъв който да замести горен скрипец примерно.Скрипеца си е по-основен уред и при положение че го нямаш , да се хвърляш на Кросоувър не е добре .Това е мое мнение разбира се.