Съвет за изготвяне на програма

05.07.10
15:21

Здравейте,доста съм раздвоенот хилядите програми които има в мрежата.т.е искам да кача маса но ,не знам с кой сплит.
Начинаещ съм, но вече имам 3 месеца стаж с кръговите тренировки и смаятам че е време за по-горно ниво.
Спрял съм се на три-дневен класически сплит за маса.Първото ми питане е да комбинирам гърди с бицес
                                                                                              гръб трицепс или
                                                                                            гърди трицепс гръб бицепс
Взел съм протеин на ОN селмас и но експлоуд.Храненето ми ще бъде по диета от списание Олимп
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МИ СТРАХОВЕ СА ПРЕТРЕНИРАНЕТО И НЕДОСТАТЪЧНОТО ТРЕНИРАНЕ.
Ще ви бъда крайно благодарен ако ми кажете испитана програма.
П.С. Вече видях тези в сайта

05.07.10
16:08

Гърди трицепс гръб бицепс според мен ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1