Програма за покачване на ММ?

12.07.10
09:45

Здравейте имам около 2 години опит във фитнеса,но съчетан със много прекъсвания и затова нямам голям ефект.През това време смених много програми сега ми трябва пак нещо за покачване на ММ за 3 дни, понеже съчетавам фитнеса и с футбол или тичане.Ако някой има някакви идеи за успешни програми,ще му бъда благодарен да ги сподели,четох във форума но искам нещо,с което да имам някъв резултат.

12.07.10
10:04

Ако тренираш футбол, то гледай да тренираш по-тежко. Тоест, заложи на базовите упражнения като заден клек, набирания, раменни преси от стоеж и прочее. Идеята е да тренираш тежко, един вид силово, за да нямаш проблеми с възстановяването на мускулатурата от многото тичане, пък масата ще си дойде лека полека със силата. Аз бих си хванал една кръгова тренировка и да я повтарям 2-3 пъти седмично. Може и медота “25” (има “важна” тема за нея в този раздел) да пробваш, но във вариант 8х3, вместо 5х5.

п.п. И най-важното забравих - храненето. :) Набавяй си достатъчно протеин, това предполагам и сам го знаеш. В дните за футбол се храни с повече въглехидрати, пък в дните с фитнес докарвай повечко мазнини.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.07.10 10:06.

12.07.10
10:09

казано от Thrash на 12.07.10, 10:04:

Ако тренираш футбол, то гледай да тренираш по-тежко. Тоест, заложи на базовите упражнения като заден клек, набирания, раменни преси от стоеж и прочее. Идеята е да тренираш тежко, един вид силово, за да нямаш проблеми с възстановяването на мускулатурата от многото тичане, пък масата ще си дойде лека полека със силата. Аз бих си хванал една кръгова тренировка и да я повтарям 2-3 пъти седмично. Може и медота “25” (има “важна” тема за нея в този раздел) да пробваш, но във вариант 8х3, вместо 5х5.

п.п. И най-важното забравих - храненето. :) Набавяй си достатъчно протеин, това предполагам и сам го знаеш. В дните за футбол се храни с повече въглехидрати, пък в дните с фитнес докарвай повечко мазнини.

Не,не тренирам футбол,просто един ден съм в залата,на другия или тичане или футбол.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1