Помогнете за програма

26.02.05
21:06

Значи тренирам за маса и бих искал да ми помогнете да си разграфя правилно тренировъчния ми сплит. Тренирам 3 пъти (вторник, четв. и събота) като всяка неделя плувам мин. 3км
Бихте ли ми казали класическия/най-ефективния сплит . Просто довършете изречението:
Вторник:  Гърди + ??? + коремни 2x50
Сряда: почивка (много месо, зеленчуци, Ca, Zn и тн)
Четв. : Рамо + ??? + ??? (нещо аеробно, защото не смея да тренирам 3 неща в 1 ден ... не е сериозно)
Петък: почивка
Събота: бицепс + ??? + ??? (може би трицепс?)
Неделя: Плуване (след което обилна храна)
А къде в този сплит да вместя бягане? в края при плуването или в средата... то стана една...  :)
Мерси предварително  P.S. : вярна ли е тезата, че когато бягаш и си увиеш корема с наелон, това давало 100% -ов успех (ако бягането се комбинира с други коремни упражнения...)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1