Дневник на rallito

Прескочи до:

28.09.12
10:58

Четвъртък /27.09.2012г./

ТРЕНИРОВКА Б - в залата

А1 Гоблет клек - 10 с 10кг., 10 с 17,5кг., 7 с 20кг.;
А2 Leg curl 1 ¼ top - 3x12 с 10кг.;

B1 Румънска тяга - 3x10 с 40кг.;
B2 FFE Split Squat - 2 x10 с 2x8кг.;

C1 Dumbbell side bend - 10 с 10кг.; 2x15 с 17,5кг.;
C2 Хиперекстезии - 3x15 с 10кг.;

D1 Палоф преса (изометрична) - 2 до отказ с 10кг на скрипец.

Храната беше предимно въглехидратна /без вечерята/

*Денят беше планиран, като тренировъчен, но в последния момент, пътувайки към нас ми изскочи неотложен ангажимент... подяволите, много се ядосах (devil) Приключих с ангажимента в 21:00ч. поколебах се 2-3 минути дали да не ида все пак в залата, макар че я затварят в 22:00ч. ...в 21:10 бях в там :) йеее ... момичето дето е от залата не се изкефи, че отивам толкова късно, ама к’во да правя :) В залата имаше двама - единия едър и набит, другия нисък и мускулест :))) Почвам да си тренирам и тоя мускулестия ме гледа лошо и неодобрително, чак се притесних дебаа... Хващам да правя румънската тяга, приключвам я и забелязвам, че тоя още по-неодобрително ме гледа... хм викам си “явно правя нещо неправилно” и реших да питам едрия, че беше по-близо до мен - дали не бъркам нещо, а той ми вика “ааа не знам аз съм начинаещ” пффф, отивам при тоя дето ме гледа лощо и го питам:
правилно ли правя Румънската тяга?
И той започна да ми обяснява: ... с тея тежести направо се плаша, жена си все пак... (headbang)
и аз викам -какво общо имат тежестите с това, че съм жена? Ако правилно изпънявам упражнението не виждам проблем, за това питам правилно ли го правя?
и тоя - ама с повече от 30 кила, даже и те са много, не трябва да я правиш, прави повече повторения ала бала ама не и с такава тежест /и пак ми намекна, че съм жена :)/
Викам си наум - оффф що ли не ти го (finger) разбирач с разбирач... много ме подразни, а и не ми отговори до момента на въпроса.
та казвам - и все пак не разбрах правилно ли я правя?
той - да правилно
Та така... леко изнервена и на бързо протече остатъка от тренировката :)
После другия реши, че трябва да ме сваля... (punch) резнах го и се изнесох... друг път със слушалките и майната им на останалите!

28.09.12
11:02

(y) (y) (y)

28.09.12
11:10

Ан така Рали, другия път вместо да ги питаш и да се нервиш, слагай 60 кила и да ги комплексираш хаха. Така няма да имат и мераци да те свалят :D

28.09.12
11:17

хахах :) Нед, аз това се замислих, че сигурно вдигам колкото него и за това ме гледа лошо :)

28.09.12
23:25

Днес /28.09.2012г./
почивка

закуска 9:00ч.:
баница с яйца и сирене;

обяд 14:00ч.:
пиле с картофи, моркови, гъби и някакъв бял сос /сметанов?/

вечеря 22:00ч.:
пилешка супа, кюфте;

29.09.12
23:59

Днес /29.09.2012г./

лостове - тренировка /силно казано/
разтягане и загряване

Набиране с подхват - 3 /по единици... дано другия път добутам няква серия поне от две последователни/
Негативни набирания с подхват - 4x5, 1x4; като увеличих темпото на спускането /6000, на места и повече/
Кофи на успоредка - 3x3; /ммм така е, който си лафи нищо не прави/

Хоризонтални набирания с подхват - 10,7 /тук вече трудно различавах къде са лостовете, това училище няма ли да го осветят?/
Хоризонтални набирания с надхват- 6,6

Лицеви опори - 7; 2x10 /прекалено тъмно стана и се отказах да се мъча/

А беше хубав и слънчев ден :) но когато не всичко зависи само от мен... тренирам по нощите(dull)
————————————————————————————————————————
закуска:
2 кюфтета, 200гр.кисело мляко, 1 фпх;

обяд:
китайско угояване - салата от соеви кълнове, пиле с краставици и ананас, някакво панирано хрупкаво пиле, ориз със зеленчуци, пролетно руло /от всички изброени съм изяла 1/4 от поцията/;

вечеря след тренировката:
2 пилешки супи; филия бял хляб с пастет и масло; 2-3 сливи :)

* днес нито храната я бива, нито “тренировката” :)

01.10.12
21:58

Днес /01.10.2012/
ей успях да се вредя с тренировка, за малко да пропусна :)
храна - нормална, без отклонения;

Благодарение на нещото за надъхване:

ТРЕНИРОВКА B - у дома

foamroll - цяло тяло x8 на позиция

А1 Floor Press - 12 с 10кг.; 12 с 11.25кг.; 10 с 11.25кг.
А2 Гребане с дъмбел - 12 с 12,5кг.; 12 с 13,25кг.;  12 с 15кг.

B1 Странична преса -12 с 6.25кг., 12 с 6.25кг., 8 с 7кг.;
B2 Bent over reverse flye -  3x12 с 3кг.;

C1 Zottman curl -12 с 7кг., 8 с 7кг.;
C2 Лицеви на колене - 12, 4, 8;

D1 Трицепс екст. с д-л над глава - 12 с 3кг.; 2x10 с 3кг.;

————————————————————————————————————————
Тренировката - мина зверски добре :) раменете и бицепса се загряха яко. Доволна съм, макар да не ми стигнаха силите за лицевите и още една серия на Zottman curl, все пак в доста от упражненията използвах по-голяма тежест :)

Мнението беше редактирано от rallito на 01.10.12 23:49.

04.10.12
21:30

Днес /04.10.2012/

А1 Гоблет клек - 12 с 12.5кг.; 12 с 15кг.;8 с 17.5кг.;
А2 SHELC - 12; 12; 12;

В1 Рунънска тяга с дъмбели - 3x12 с всички тежести налични у нас = 27.5кг.;
В2 Напади - 3x24 без тежести

С1 Dumbbell side bend -2x12 с 13.75кг.;
С2 Планк - 2x40сек.

... днес хич ме няма, това измъчено подобие на тренировка май не трябваше да го правя... от няколко дни ме боли глава и ми е гадно на стомаха, режима на хранене е под всякаква критика и то не по мое желание... непрекъснато ми изкачат непредвидени ангажименти и заради тях гладувам по 8-10 часа, отделно се налага да размествам тренировките...
* Реших да стана донор на яйцеклетки /за роднина/, вчера бях на консултация, принципно не ми се искаше да ми правят стимулации, а да взимат по една яйцеклетка на цикъл... но ми обясни доктора, че ще направи по-лека стимулация в рамките на 10 дни, и за един месец ще извадят 5-6 яйцеклетки... премислих нещата и се съгласих, силно се надявам това да не ми повлияе зле на здравето. За момента страдам от липса на повече информация за самата стимулация, четох разни статии по въпроса, но те са по-скоро обезкуражаващи :( ммм та така...

...айде и една романтична песен:

04.10.12
23:19

Задължение на лекаря е да те информира каква е тази процедура, какви са възможните странични ефекти и всичко, което би трябвало да знаеш, за да можеш свободно да избереш дали да я правиш. Напомни му това, може да е забравил, че не го знае

04.10.12
23:34

Лъчо, така е прав си ;) За съжаление доктора беше отделил само 5 мин. за консултация :) в рамките на тези минути аз не успях да задам всичките си въпроси, но при следващата ни среща ще имам възможност да разбера и да се запозная по-подробно с нещата. На кратко ми обясни, че процедурата е по-щадяща от ежемесечни пункции близо половин година, както и че няма да се окосмя, надебелея или там тем подобни ;)... и все пак четох за често срещани усложнения след подобни процедури, което е по-сериозно /от надебеляване или окосмяване/. Разчитам на това, че се доверявам на професионалист в тази област с дълъг стаж и богат опит, и най -вече се надявам, че с този свой жест ще направя едно добро дело :)

05.10.12
09:52

Вчера явно е бил кофти ден за тренировки по-принцип.
Обаче, поздравления че върна стария аватар-някак trade mark си е за тебе (blush)

05.10.12
15:17

първо да кажа,че на никого не пожелавам нищо лошо
и че е чудесно ,че искаш да помогнеш на  близък човек
колкото и компетентен да е лекаря,не вярвам в неговата добра воля да предупреди за всички възможни странични ефекти
чета доста” странична литература”, където не споделят всеобщото мнение за безопасността на стимулиращите процедури
надебеляването и окосмяването са малки странични ефекти
според това ,което знам,след стимулация има повишен риск от рак на матката и гърдата,тъй като това са хормонозависими заболявания-става въпрос за изследвания на американски и европейски университети и  изследователски центрове
както и синдром на свъхстимулираните яйчници  OHSS-ovarian hyperstimulated sindrom,извънматочна бременност
за самите бебета е ясно, че процедурата по стимулирането,оплождането в лабораторни условия и имплантирането не е полезна
говори се за двоен риск от детска левкемия,автоимунни заболявания-диабет,астма,лупус,вродени дефекти на сърцето,хранопровода,заешка устна,поднормено тегло,преждевременно раждане,пък и самата успеваемост на процедурата от първия път е САМО 25%
да не изброявам лоши неща
надявам се всичко да мине по-най-добрия начин
по-добре си почивай през целия срок на проицедурата и още толкова след това,докато ти се възстановят хормоните и метаболизма и самочувствието:)
успех

05.10.12
18:05

Queen Kobra, благодаря за включването, за мен е полезно това, което пишеш. Жената, на която искам да помогна е опитала до момента около 8-9 пъти.
Някъде към 7-мия път се установи, че е необходима донорска сперма, и следващия опит беше “успешен” но за съжаление бременността не продължи повече от 3 месеца. Сега обаче вече шансовете и са само с донорство на яйцеклетки и сперма /според доктора/. Жената е на 45 години :( и това е може би последен опит, който ще направи.
Що се отнася до мен... колкото повече чета за процедурата и страничните ефекти... толкова повече усещам как започвам да се двоумя, от една страна ми се иска страшно много да помогна, от друга обаче се обажда едно егоистично чувство и някак не мога да си позволя да си играя със здравето си...
Имам още малко време да събера още информация и да преценя :)
Благодаря още веднъж!

05.10.12
18:46

не мога да си представя какво е да си минал 9пъти такава процедура!!!!!!!!!!
само като съм чела какво е, ми става страшно
разбирам какво желание за дете има тази жена ,но просто тези интервенции ще и съсипят здравето в дългосрочен план
и такава”игра”с оплодената яйцеклетка-химическите и физическите манипулации със зародиша просто са ми неприемливи
мислех, че не препоръчват повече от 4 опита
казват, че препаратите на основата на КЛОМИД са доказано канцерогенни
макар че не вярвам лекарите да си признаят открито факта:(
ако наистина ще правиш някакъв кратък курс, може би няма да се отрази на здравето ти
все пак си млада и със здрав организъм
но дали си струва да се преживее още едно разочарование?

11.10.12
23:44

Днес /11.10.2012/
Преустановявам тренировките за около месец.
От вчера започнах стимулацията, за да мога скоро да даря яйцеклетки :)
Премислих всичко, запознах се обстойно с рисковете, поемам ги в името на нещо хубаво.
Стимулацията е с Gonal-f /Follitropin alfa/
Покрай изследванията, които си правих, излезе нещо неочаквано - границите на hTSH не бяха в норма,
веднага ме препратиха към специалист, за да уточним това дали би попречило да стана донор. Отговора беше - не, не пречи защото стойността е под нормата.
Днес отново се изследвах в друга лаборатория, вече знам резултатите, утре ще ида при ендокринолог да ми ги разчете :) /за мен стойностите са коренно различни от първото изследване и нищо не разбирам (headbang)/.
Утре ще си запиша сегашните мерки, за да проследя, как ще се отрази цялата работа на размерите :)
Ще гледам да се храня нормално - с качествени неща, щото в последно време съм голям унищожител на храна и то неподходяща.

11.10.12
23:48

казано от rallito на 11.10.12, 23:44:

лекарите ли го налижоха :( ?

11.10.12
23:51

...не, забравих да ги питам /в събота ще питам де :)/ просто хора минали по този път това ме посъветваха... а мен не ме свърта на едно място.

12.10.12
14:07

казано от rallito на 11.10.12, 23:44:

Днес /11.10.2012/
...

Стискам палци, всичко да мине благополучно и след това лесно да влезеш във форма, изпълвайки целите си!!!
В което, btw съм абсолютно сигурен-ти си упорито момиче :)

15.10.12
15:32

Днес /15.10.2012/

закуска:
баница със сирене и масло;
обяд:
пиле с доматен сос и ориз + 1/2 пърленка;

———————————————————————————-

Така... в петък приключих стимулацията, а от два дни ми бият някви стопиращи инжекции + стимулиращи /cetrotide, merional/ (rock) /днес ще поставят последните дози от тях/  е те са малко неприятни :) в момента имам две издутини/отоци/ и синка под линията на пъпа /очертала съм на едната снимка/ и ми е дискомфортно като спя по корем... В сряда сутрин е пункцията. Като цяло се чувствам отлично, не съм надебеляла :) не съм с брада и мустаци, не ми е мутирал гласът :D единствено чувствам дискомфорт в яйчниците, но това е нормално. Другото не особено приятно нещо е че през ден, два ми взимат кръв и си отвисявам по половин ден в клиниката, за да ме прегледат и определят следващата доза. Днес съм малко отнесена ходя по-бавно от обикновено и ограничавам движенията, защото иначе е болезнено /та в тая връзка е немислимо да се тренира сега/. Качвам две снимки, ей така за справка, определено корема не е в добра форма /но за това няма вина стимулацията, а храната/

17.10.12
17:43

Днес /17.10.2012/
следобедна закуска - 16:30ч. - супа топчета;
вечеря - 20:30ч. - кюфте, кебапче, салата зеле и моркови;
вечерен глад - 23:00ч. - 2 фпх с масло и сирене;
—————————————————————————————————-

Днес в 8:00ч. беше пункцията. Всичко протече нормално, в 10:30ч. се събудих леко замаяна, половин час по-късно разбрах, че са извадили две ставащи яйцеклетки :D успокоих се и се закарах в нас, викам си я да си легна да поспа, и без това бях замаяна, ама като си легнах ми прилоша (envy) върнах колата, дето ми дадоха уж, за да се стабилизирам по-бързо /а се чудех що в реанимацията 3 жени отказаха да пият кола :)/... така :) олекна ми и заспах, е преди малко ставам, хапнах и се чувствам добре :)
Сега ще възстановявам 5 дни и в началото на другата седмица - възобновявам тренировките (party)

Мнението беше редактирано от rallito на 18.10.12 00:03.

17.10.12
17:54

Поздравления, Рали
1.За куража да се подложиш на интервенцията.
2.За успешното завършване на същата.
3.За това, че пак си в готовност за тренировки.
4.За готиното парче в поста ти :)

18.10.12
12:30

Днес /18.10.2012/
закуска - 08:00ч.
3 фпх с масло, кашкавал и луканка;
обяд - 11:30ч.
кюфте, кебабче, 2 моркова;
следобед- 14:30ч.
5 соленки със сирене и сусам;
вечеря - предстои
задушено свинско месо с гъби;
—————————————————————————————————-
Чувствам се отлично, дори днес бих тренирала, но ще налягам парцалите до неделя. Днес за успокоение ще направя една дълга разходка, че преливам от енергия. Добавям малко снимки от вечерята, ммм крехко месце с гъбки :)

Мнението беше редактирано от rallito на 18.10.12 18:57.

19.10.12
16:21

Днес /19.10.2012/
закуска - 08:00ч.
2 соленки със сирене и сусам;
обедо-закуска- 11:00ч.
свинско с гъби + 2 фпх;
следобед- 14:00ч.
свинско с гъби + 2 фпх;
... и тук изпуснах нещата от контрол
/винаги като не ми е читава закуската става така/ та ометох почти цял шоколад с лешници (wasntme)
вечеря 20:00ч.
иии свинско с гъби :) последните две пържолки ммм

Едно хубаво (rock) звучене с:

Мнението беше редактирано от rallito на 19.10.12 20:25.

19.10.12
16:50

Свинското с гъби изглежда невероятно :P .

19.10.12
20:19

казано от maria nikiforova на 19.10.12, 16:50:

Свинското с гъби изглежда невероятно :P .

ооо и още как, сама си изядох цяла тава :))))

23.10.12
00:35

Понеделник/22.10.2012/
ТРЕНИРОВКА B - у дома

А1 Floor Press - 3x12 с 10кг. ;
А2 Гребане с дъмбел - 12 с 10кг., 12 с 11.25кг., 12 с 12.5кг.;

B1 Странична преса - 3x12 с 5кг;

C1 Zottman curl - 2x12 с 5кг.;
C2 Лицеви на колене -12; 2x10;

D1 Seated DB Lateral Raise - 2x12 с 2.5кг.; 10 с 2.5кг.;
D2 Трицепс екстензия с дъмбел над глава- 3x12 с 2.5кг.;

——————————————————————————————————-
закуска 8:30ч.:
2 кюфтета, 1/2 краставица; 1 фпх;

обяд 11:30ч.:
4 мрени, 1 фпх;

следобед 15:35ч.:
2 фпх с масло, луканка, кашкавал; айрян;

преди тренировка 20:40ч.:
свински мръвки с ориз;

Тренировка В 21:45ч.:

вечеря 00:25ч.:
зелена салата с кънове /от морков,китайско и червено зеле/;
пилешка пържола от бут на скара;

Снимка на вечерята ми :) днес като си погледна храната бая си похапвам :) ако и така тренирах :P

Мнението беше редактирано от rallito на 23.10.12 00:37.

24.10.12
00:27

Вторник/23.10.2012/
почивен
закуска:
2 фпх с масло, прошуто крудо, кашкавал; айрян;
обяд:
суши;
следобед:
купичка леща;
вечеря:
купичка леща, пилешка пържола от бут на скара; зелена салата с кълнове /като вчерашната/;
късно похапване
започна добре и завърши прекалено сладко,
кисело мляко с шепа микс от сурови: бадеми, кашу, слънчоглед, сусам, червени боровинки;
...та докато си похапвах сладко, сладко ми навряха под носа шоколадова пръчица... ех мислех, че вече не ми влияят подобни неща, ама не, ометох половин кутия с пръчици... :( язък за що годе добрата храна през деня.
За да не правя повече такива глупости, трябва просто да си лягам по-рано! (fubar)

24.10.12
16:01

Днес/24.10.2012/

ТРЕНИРОВКА Б - в залата

А1 Гоблет клек - 10 с 12,5кг., 9, 10 с 15кг.;
А2 Leg curl 1 ¼ top - 2x12 с 10кг., 6 с 15кг.,

B1 FFE Split Squat - 3x10 с 2x5кг.;
B2 Румънска тяга - 12 с 40кг., 8 с 50кг., 10 с 40кг.

C1 Dumbbell side bend - 15 с 10кг., 2x15 с 15кг.
C2 Хиперекстезии - 3x15 с 8кг.;

D1 Преден планк - 60, 45, 43 сек.;
D2 Палоф преса (изометрична) -  25, 23, 20 сек. с 10кг.;

- добавих вертикално повдигане на краката на стенд - 10 с прави крака + 5, 6 колене към брада;
- после повисях малко на лоста с подхват и надхват.

закуска 10:00ч.
2 фпх с масло, прошуто крудо; кашкавал и зелена салата

Тренировка 14:20ч. - 15:15ч.
след тренировката протеин;

следобед 16:20ч.:
бързах за откриването на една изложба*, не бях сготвила и за това: 2 фпх с масло, прошуто крудо; кашкавал, зелена салата, кълнове /от зелено китайско бобче/

вечеря 21:00ч.:
планирах кюфтенца с доматен сос, но не ми остана време за манджи и приготвих просто кюфтета на скара, та:
4 кюфтета, леща, 1фпх;

вечеря 23:30ч.:
5-6 сурови бадема

Интересно днес не чувствам глад, сигурно заради снощната свинщина :) А относно тренировката: реших да е по-лежерна, все пак от близо месец не съм стъпвала в залата. Нарочно използвах по-малки тежести, за да се раздвижа и отново да влезна в релси постепенно :)

*Изложбата беше в Руския културно-информационен център /Шипка 34/, графики от Ивана Шмелева. Изключително нежни и фини творби, изобразяващи “Храмове и паметници в България и Украйна”, художничката има свой уникален стил, с който ме впечатли :) ако на някой му е интересно изложбата ще стои още десетина дни.

Мнението беше редактирано от rallito на 25.10.12 10:58.

27.10.12
19:11

Четвъртък много работа, не тренирах, вечерта празнувахме рождения ден на майка ми, в храната нямаше отклонения, дори не ядох торта /просто майка ми беше избрала модел, който не харесвам/

Петък нямах възможност да тренирам, ненадейно малката се разболя и бях ангажирана с нея. Храната отново беше в нормални граници.

Днес /27.10.2012/
закуска 10:30ч.:
върнах се в детството с дояждането на попарките с чай, хляб, масло и сирене на децата :)
Тренировка12:45ч.:
лостове
обяд 14:35ч.:
свинско със зеле, 1 фпх;
Тренировка 17:45ч.:
в къщи
хапване 18:40ч.:
2 фбх с масло и тахан халва :)
вечеря 21:30ч.:
свинско със зеле, 1 фпх;
среднощно похапване 02:45ч.:
шепа от: сурови бадеми и кашу, сушени боровинки и сусам;
кисело мляко 200 гр.
Хоризонтални набирания надхват 6; 5; 4; 3;

На тази тренировка бях с малките, не можах да се съсредоточа добре :) каката се катереше по дърветата, маката търчеше, но в началото успях да ги накарам да тренират с мен :) забавно беше, големи маймуни са.
Понеже съкратих първата тренировка реших следобед да тренирам в къщи... е не можах, направих само:
Лицеви опори
3 цели + 10 от колена;
5 цели + 5 от колена;
3 цели + 5 от колена;
...тъкмо правех последните повторения, когато братото реши да дойде на гости :) та до тук с опитите да тренирам. Утре повече.
Днес - лабав ден :)

Мнението беше редактирано от rallito на 28.10.12 21:32.

28.10.12
21:30

Днес /28.10.2012/
почивка
закуска
2 фпх с масло и кашкавал, запечени на грил, зелена салата, луканка;
обяд
свинско със зеле + 1 фпх;
вечеря
свинско със зеле + 2 фпх;
хапване 23:20ч.
шепа от: сурови бадеми и кашу, сушени боровинки и сусам;
кисело мляко 200 гр.

Днес имам мускулна треска /гръб, ръце, корем/. Не съм спала цяла нощ, дали заради вятъра или от мисли... както и да е сутринта открих на терасата няколко парчета мазилка колкото дланта ми, но не от нашата сграда понеже бяха в друг цвят (giggle) погледнах си колата и побеснях - цялата затрупана с клони от близкото дърво (dull) и ме хвана яд на паркинга принципно си имаме места където всеки си паркира, обаче този път всички пичове с гаражи бяха решили да си спрат колите не в гаража а вън, заемайки нашите места (fubar) та аз не си бях спряла на мястото... мрън
От снощи ми се върти в главата She’s Like The Wind ...

Мнението беше редактирано от rallito на 28.10.12 23:29.

29.10.12
22:09

Днес/29.10.2012/
ТРЕНИРОВКА B - у дома

А1 Floor Press - 12, 10, 12 с 10кг. ;
А2 Гребане с дъмбел - 3x12 с 10кг.;

B1 Странична преса - 3x12 с 5кг;

C1 Zottman curl - 12 с 5кг.;
и до тук... днес никакво желание за трениране, за това спрях. Все още имам мускулна на ръце и гръб, нямах сила и за това с някакви символични тежести тренирах, но може би беше по-добре да почивам и утре да тренирам, ама късно е :)

закуска 9:00ч.:
2 фпх с масло; кашкавал; извара; луканка; половин краставица /сн.1/
обяд 14:00ч.:
свинско със зеле, 1 фпх; /ей най-накрая свърши т’ва зеле (giggle)/
следобед 17:00ч.:
5 шоколадови пръчици - милка;
Тренировка 19:00ч.:
у дома
вечеря 21:35ч.:
пилешки жулиени с гъби и сметана /сн.2/

* Днес съм малко по-голяма шматка от обикновено :D отидох на работа, дори си занесох закуска, хапнах и вадя болничния да го предам, викам си я да видя от кога до кога беше, за да го отчета :) ооо ама то имало още два дни престой в къщи (nbat) ...та си се прибрах и легнах да се наспя :)

30.10.12
19:53

Днес/30.10.2012/
ТАБАТА - клек със собствено тегло 20:20 сек.(124,14)
1.18*
2.16
3.16
4.16
5.15
6.15
7.14
8.14
*в почивката след първи рунд си дадох сметка, че не спазвам стандартите:
-Бедрата и тазът напълно изпънати в горно положение;
-Сгъвката на таза да е под паралела в долно положение;
След това внимавах всичко да бъде стриктно изпълнено. Като приключих усещах бедрата си като на скакалец (h) а сърцето ми вероятно биеше като на колибри :) от много време не съм правила табата /затова и избрах 20 сек. почивка м/у рундовете/... сега докато я правех си мислех, колко бързо минават секундите, а аз съм мудна все едно съм на забавен кадър :) бааавнооо клякам, бааавно ставам :)

закуска 09:40ч:
2 фпх с масло и кашкавал, запечени на грил; луканка; жълт домат и лист от зелена салата
обедозакуска 12:30ч:
заквасена сметана с една обикновена бисквита, с.л. сушени червени боровинки (sun)
обяд 16:45ч:
пилешки жулиени с гъби и сметана
Тренировка 19:00ч:
табата
вечеря - предстои
вероятно ще бъде като обяда - пилешки жулиени с гъби и сметана

По-здрав (rock) от вчера си я слушам :) много ми харесва :)

03.11.12
07:11

Anybody here? :)

04.11.12
00:18

Днес/03.11.2012/

ТРЕНИРОВКА Б - в залата

А1 Гоблет клек - 12 с 10кг., 12 с 15кг., 9, 10 с 17,5кг.;
А2 Leg curl 1 ¼ top - 2x12 с 10кг., 7 с 15кг.,

B1 FFE Split Squat - 2x10 с 2x6кг., 10 с 2x7кг.;
B2 Румънска тяга - 12 с 40кг., 2x10 с 50кг.,

C1 Dumbbell side bend - 15 с 10кг., 15 с 15кг., 15 с 17,5кг.;
C2 Хиперекстезии - 3x15 с 10кг.;

D1 Преден планк - 60, 50, 47 сек.;
D2 Палоф преса (изометрична) -  20, 15 сек. с 10кг.;

закуска
1 фпх с масло и кашкавал;

преди обед
парче домашна бисквитена торта;

обяд
филе от пангасиус, 1/2 банан;

тренировка 19:05 - 19:55ч.
в залата

вечеря:
пица с гъби, шунка, бекон, кашкавал; половин еклеров десерт :)

Тренировката - мина екстра :) отново мога да вдигна килата, които вдигах преди /отбелязах със син цвят/ та от тук нататък само напред и нагоре :)

Храната: не е перфектната, от няколко дни гледам да ям все меки неща, че не мога да ги дъвча :( до сряда ще съм със временна пломба, която внимавам да не откъртя.

* изминалите дни, които не съм описвала:
сряда - 1фпх с масло и кашкавал, пълнени чушки с кайма и ориз, тиквеник, пиле с гъби и сметана; /бях на зъболекар/
четвъртък - сандвич -бяло хлебче с кашкавал и шунка, мусака, макарони на фурна, пъстърва, зелена салата;
петък - 1фпх с масло и кашкавал, руло от кайма със зеленчуци, щрудел, пангасиус на скара, зелена салата, /стоях 5 часа на крак (dull)/ вечерта бях планувала да тренирам, но бях скапана и отложих за днес.

Мнението беше редактирано от rallito на 04.11.12 00:19.

07.11.12
11:59

Вторник /6.11.2012г./

ТРЕНИРОВКА B - у дома

foamroll - цяло тяло

А1 Плие с дъмбел - 12 с 13,75кг.; 12 с 15кг.;12 с 17,5кг.;
А2 Floor Press - 10 с 10кг.; 2x12 с 10кг.;

B1 SHELC - 3x12; 
B2 Гребане с дъмбел - 12 с 11,25кг.; 12 с 12,5кг.;10 с 15кг.;

C1 Rocking plank - 11, 10, 10;
C2 Трицепс екстензия с дъмбел над глава - 12 с 3кг., 2x10 с 3кг.;

D1 Reverse crunches - 3x10;

обяд:
зелена салата със забулено яйце, домат, краставица + дресинг;
половин порция картофена крем супа с крутони;

следобед:
5 меденки;

тренировка:
у дома;

вечеря:
голяма порция пиле с ориз, чушки и домати на фурна, 1 фпх;

* Тренировката - в последно време нямам никакво желание за тренировки, отдавам го на недоспиването покрай малките, че са болни. Отделно храната е ...

* Храната е прекалено въглехидратна /и съответно съм гладна постоянно/, но с тея зъби нямам много избор, да дъвча месо ми е прекалено болезнено :( раздразнила съм си венеца от дъвчене само на една страна, а днес ми отвориха още два зъба, направо трябва да мина на пюрета, като бебетата. Надявам се, че в понеделник няма да изкочат още кариеси.

...ммм и забравих да кажа, че като се прибирах от работа се спънах два пъти, първия път бях на равно и успях да не се разбия като малките деца, но втория път бях на стълбите и нацелих с коленца края на едно от стъпалата (rock) няма такава болка... и все пак не беше достатъчно, за да отмени тренировката...

Мнението беше редактирано от rallito на 07.11.12 12:00.

07.11.12
12:21

казано от rallito на 07.11.12, 11:59:

няма такава болка... и все пак не беше достатъчно, за да отмени тренировката...

Поклон до земята и Респект!!!
Мъжко момиче си, поздравления-много ми допадна това изречение...

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 07.11.12 12:22.

07.11.12
16:31

(rock)

07.11.12
16:48

бе и ти ли с тоя ролер се мачкаш?ужас:)

08.11.12
09:13

казано от Queen Kobra на 07.11.12, 16:48:

...ползвам ролер от както започнах програмата по която сега тренирам... тренировките протичат много по-добре и аз самата се чувствам по-добре с него :) и бих казала “ужас” ако някой ми го вземе :)

08.11.12
15:36

казано от Queen Kobra на 07.11.12, 16:48:

Е кое му е ужасът?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1