Тренировъчна програма за вкъщи

25.07.10
16:35

Здравейте, тренирам вкъщи - ето с какво разполагам http://kachi-snimka.info/images/arx1280074891w.jpg . Като тежестите са около 60 килограма и могат да се местят от лоста на дъмбелите. Повечето упражнения с прав лост и дъмбели за всички мускулни групи ги знам.
Въпроса ми е: Колко често да тренирам като имам възможност да го правя всеки ден? И по каква програма?
На 20 години съм. Висок съм 178, тежа 65 кг, с бърз метаболизъм - трябва ми маса. Гърдите и гърба са ми по-силни мускулни групи, а ръцете и краката по-слаби. Не взимам нищо, не се и храня много правилно, естествено не очаквам и големи резултати, ако се намери някой който да ми помогне ще съм благодарен :) Ако можете да ми кажете и някои трикчета при повторенията за максимален ефект за маса :) Ако нещо съм забравил да спомена, питайте. Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1