помощ за hot blood

MU

28.07.10
09:25

ами купих си хот блоод-а и се чудя с кво да го комбинирам да има повече ефект ако може и да ми остане нещо не само като бустер имам протеин и креатин от преди дали да го пия с креатина ( монохидрат) или няма да е подходящо

28.07.10
09:48

Супер подходящо е!Пии си креатина със бустъра и тренираи почиваи и яж яко

MU

28.07.10
11:18

казано от caihundrel на 28.07.10, 09:48:

Супер подходящо е!Пии си креатина със бустъра и тренираи почиваи и яж яко

да то и аз така мислех просто това е най-евтиния вариятнт 36 лв ми излезе hot blood-a, 5лб ОН класика 75 лв и кратина ми е от преди

28.07.10
11:28

Супер си е щом имаш креатин няма да се налага да ползваш блъд-а като креатинова добавка , затова според мен пий 1 доза блъд преди тренировка , а веднага след тренировка монохидрата и в нетренировъчния ден сутрин след ставане пак пий монохидрат

VA

28.07.10
11:36

само внимавай да не вдигнеш много високо кръвно, следи си го, защото и бустъра и монохидрата имат такъв ефект при някои хора ;)

MU

28.07.10
11:53

казано от Vask0 на 28.07.10, 11:36:

само внимавай да не вдигнеш много високо кръвно, следи си го, защото и бустъра и монохидрата имат такъв ефект при някои хора ;)

ами ок не се бях замислял върху това сиг защото досега не съм имал проблеми, ОК момчета мерси за хелпа :))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1