Тренировки и кардио?

04.08.10
08:12

Абе тука се чудя, дали като тренирам един ден и на следващия тичам сутринта на гладно, не претоварам организна и освен изгаряне на мазнини да се разгражда и мускулна тъкан? Падат ми се тренировка, тичане и така се редуват през седмциата... Та понеже не съм сигурен питам. Преди тичането пия Xtend. Имам и амонок-ни, и протеин, ма тях след това ги пия.

04.08.10
08:42

Ако се храниш правилно няма да изгориш мускул. Xtend-а се пие по време на тренировка, не преди нея. Също след кардиото ми се струва, че не е нужно да пиеш амините и протеина, а само едното.

04.08.10
08:58

Да бе, сега пих само протеина. :) За Екстенда по време на тренировка ок, ма докато тичам няма как да го пия. Веднъж и тва ми го бяха предложили - по време на тичане да си пийвам, хаха

04.08.10
09:06

Давай смело, аз така правя.
Ако храненето ти е ок през деня - няма да губиш мускул

04.08.10
09:20

Да, с храненето нямам проблем. :) Бързи, бавни въглехидрати, белтъчини на всяко хранене, поне 5 пъти на ден... Еми щом така, продължавам си и тва е. :)

Мерси!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1