15.08.10
22:29
Мисля утре като отида на зала..
1. Отивам 7:00 ... и бягам на пътеката 40 мин.
2. После отивам,взимам 1 душ ...
3. В 8 идва инструктора и ще ми помага там вече да правим мускули :D
4.Tренирам към 1 час и туй е...
И преди тренировката съм решил да ям овесени ядки , яйца и малко извара.. протеинови работи..
Туй с пътеката го измислих,понеже имам мазнини по корема и се някак трябва да ги сваля... и ако ходя всеки ден по-рано ще стане работата мисля.. Вие ще кажете..
И след тренировка пак ли яйца и такива трябва да ям?!
И като цяло какво мислите за моя план :D
П.П
Почти на 17 год.съм.. щот понякога има значение и затуй винаги казвам.
След като тренираш и на помощ ти е инструктор, пък и щом си бягаш би трябвало да махнеш корема. Но не мога да ти кажа нищо повече, защото никой не знае какъв си (кг, ръст и тн.) .
А за яйцата мога да ти кажа да си хапваш но не прави моята грешка. Разнообразявай ги. Не само варени примерно. Защото аз само варени ги ядох и сега, като са сетя за яйца ми се повдига. Стана може би месец и нещо яйце не съм вкусил ...
16.08.10
04:12
казано от photoshopmania на 15.08.10, 22:29:
Мисля утре като отида на зала..
1. Отивам 7:00 ... и бягам на пътеката 40 мин.
2. После отивам,взимам 1 душ ...
3. В 8 идва инструктора и ще ми помага там вече да правим мускули :D
4.Tренирам към 1 час и туй е...И преди тренировката съм решил да ям овесени ядки , яйца и малко извара.. протеинови работи..
Туй с пътеката го измислих,понеже имам мазнини по корема и се някак трябва да ги сваля... и ако ходя всеки ден по-рано ще стане работата мисля.. Вие ще кажете..
И след тренировка пак ли яйца и такива трябва да ям?!
И като цяло какво мислите за моя план :D
П.П
Почти на 17 год.съм.. щот понякога има значение и затуй винаги казвам.
Не са ли ти малко наблизко в времето тренировките, какво мисли твоя инструктор?
16.08.10
06:38
Еми нз. Той като дойде тренираме главно за мускули,а аз искам да сваля и корема и затова..
Иначе 17г. (почти - януари месец) 65 кг. някъде и съм висок към 1,80
Иначе всичко друго е ТОК и ще се оправи ма тоя коремм уу... :d Или той ся като ям здравословно и като тренирам сам ще се махне?!
16.08.10
06:52
казано от Helper55 на 16.08.10, 06:43:
Ми ти земи му кажи ,че искаш да свалиш корема и преди тва тренираш :D
ооокей .. ааа аз днес мислих за първи път да проам ма се успах :D Утре като отида ще питам :)
17.08.10
15:14
Ако можеш прави кардиото след тренировката, а не преди нея ... ако правиш преди определено нямаш сила за “правенето на мускули” ;)
Или по-добре - прави го рано сутрин в дни без тренировка (щом не ти е проблем да ставаш рано). И по принцип, посъветвай се дали бягането е за теб (понеже не си казал колко тежиш, проблеми в стави и прочее) ... и АКО можеш - тогава бих те посъветвал да се насочиш към високо интензивно интервално кардио. Потърси из нета - има много материали - гориш калории и пестиш време.
Между другото не само тичането става за интервално трениране - разтърси се.
А ако здравето и местоживеенето ти позволява - тичай навън, а не на пътека ... и затова има доста материали и аз лично им се доверявам.
17.08.10
17:58
казано от Иван Божанов на 17.08.10, 15:14:
Ако можеш прави кардиото след тренировката, а не преди нея ... ако правиш преди определено нямаш сила за “правенето на мускули” ;)
Или по-добре - прави го рано сутрин в дни без тренировка (щом не ти е проблем да ставаш рано). И по принцип, посъветвай се дали бягането е за теб (понеже не си казал колко тежиш, проблеми в стави и прочее) ... и АКО можеш - тогава бих те посъветвал да се насочиш към високо интензивно интервално кардио. Потърси из нета - има много материали - гориш калории и пестиш време.
Между другото не само тичането става за интервално трениране - разтърси се.
А ако здравето и местоживеенето ти позволява - тичай навън, а не на пътека ... и затова има доста материали и аз лично им се доверявам.
Мерси. Дам. В дните,които не тренирам ще си бягам и така.. най-добре :)) Мс.
17.08.10
19:30
Плана е супер, само след тренировка не яж пак яйца, освен ако не са само белтък, може да редуваш пътеката с велоергометър.