Крака крака и в почивката пак крака

25.08.10
19:29

Сега права си един експеримент и за сега ми се отразява добре а тои е следниа.На четири дневен сплит сам като повечето от вас.И тои е гьрди . грьб. крака и рамо . рьце. Голями те групи по четири упражнениа по 4 серии а малките по 3 по 4 серии.Така това което започнах да праве е следното вкарах краката в 2 или 3 тренировки седмично като последни с малак обем 4 серии от едно базово упражнение и 2 от изолиращо.Целта ми е анаболен ефект както знаете колкото повече мускулна маса се ангажира в една тренировка толкова анаболниа ефект е по голиам.От две седмици сам на това и имам увеличавана малко на силата незнам вижда ми се добре.В сички случаи искам мнениа и  (muscle) савети.

25.08.10
19:45

Съвети - краката се възстановяват сравнително бавно, едва ли 3 тренировки са удачни.

Ами при теб може и да работи добре това нз нали всеки си е индивидуален,но според мен по добре 1 път седм клек и тяга си прави там с краката и гърба,но мнооого тежко

25.08.10
19:56

Еми аз това което правех преди за крака сега го права сьщото самоче на няколко пати дефакто обема е сащиа като при теб но разделен в два или три дни.

Ако целта ти е анаболния ефект, то може да махнеш изолиращите. Но пък те ще ти помогнат да пооформиш бедрата, ако някъде ти липсва месце по тях. Иначе 2-3 серийки клек е идеално, в някакви по-големи бройки от рода на 15-20. Експериментирай дали не е по-добре в началото на тренировката. По принцип за ръце е по-хубаво да започваш с бедрата. Аз съм пробвал подобно с клекове преди гърдите и имаше ефект.
Пък при повече време може да видиш и за отделните групи кога е по-добре да са бедрата, както и дали не се възстановяваш повече, ако в почивния ден идеш да направиш няколко серии клек.

25.08.10
22:42

Ами в почивниа почива аз малко сам на принципа подобре по малко отколкото повече.Иначе и аз така ги чуствам 12 или 15 брики така и ги права ианче двете серии изолациа маи ги права за кеф или назнам малко напомпване просто с тях ми идава така по завьршено.

25.08.10
22:49

Идеата за това ми доиде от една конференциа на Иван Абджиев която я намерих в нета странно че я няма на бьлгарски на испански е които иска ще дам линк.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1