Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.09.10
10:09
Има една поговорка,която ми е любимата и тя гласи “Докато има балъци ще има и тарикати” така че мой,един ден ще осъзнаеш колко ценни са парите и няма да ти е през оная работа за тях ;)
10.09.10
10:24
батките в моя фитнес никога не правят супер серии за него по-добре е да вдигне 170кг от лежанката и е готов не му трябва супер серия... ;) нито за ръце нито за каквото и да е тъй че мозъка си ми е наред ... това че вие си мислите че вършите повече работа като вдигнете 100кг лег вместо да направите 60кг лег с флайс супер серия и просто е под нивото ви да вдигате такива леки тежести аз не съм ви болния мозък ..... ;)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 10:30.
10.09.10
11:00
Привет Георги и благодаря за е-мейла,
моят единствен въпрос е следният: Да коментирам кое, коментарите на наблюдателите ли?
Мускулна маса и изчистване се достигат само чрез диета! Тренировъчната програма е един стимул, стрес за организма, който е нужен, за да имаш прогрес. Тренировъчната фитнес програма е изключително добре систематизирана и подредена, за да работи за теб.
В заключение, бих добавил един линк, от човек, който сам призна нещо за моята работа, на която ти си консуматор:
http://www.belchohristov.com/8936.html
Виж Георги - ако трябва да се защитавам пред някого, да, правя го ежедневно пред огромна аудитория в моят сайт! Ти получи нещо, което като експерт съм дал на теб, за да работи! ТИ ме избра, защото си прочел в сайта ми по какви теми пиша, какво знам и т.н. Кой какво казва, кой как коментира нещата - използвай това за твой собствен барометър, но това не е мой барометър. Моите знания се публикуват в блога ми и в продуктите, които фитнес клиентите ми получават.
Само човек, минал през всички неправилни пътища, може да нарече себе си експерт. И отново погледни линка с интервюто на самият Кевин Леврони, малко по-горе.
Спазвай 1:1 всичко, което си получил от мен. Твоите резултати са БАРОМЕТЪР за фитнес успех. Нищо друго, нищо. Но, ако няма и 80 % спазване, не очаквай нищо - факт!
Не се притеснявай от нищо. Чети сайта ми - това е единственото място в интернет със споделен личен опит и знания. Учи материята в сайта ми, за да разбереш сам каква е истината за всичко. Приложи материята в практиката, като твой начин на живот и резултатите ще са налице. Това е да си консуматор на BelchoHristov.Com.
Мислите стават неща!
С най-добри пожелания, твой
Белчо Христов
Таа все пак да оставам ли на тази програма или да я пазя за по-късно? ...
Мога и да се пробвам с по малки тежести и т.н
само някой ако може да ми обясни естествено как се правят де.. (самите упражнения)
Аз писах от друг майл и зе че ми обърка името,ама както и да е,разбра се за кой става въпрос де
п.п
сега отивам на зъболекар,после ще пиша :) т.е ще вида какво сте писали
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 10.09.10 11:02.
След като си се доверил на някого и си му платил....защо изобщо питаш за второ мнение? Това се прави, преди да избереш и да платиш.
Упражненията ги има на картинки в самата програма, а клипчета как точно се изпълняват има примерно в youtube.
Лошото е, че не са дадени някои ма-а-алки, но много важни подробности - с какви тежести се правят упражненията (като % от макса), какви са почивките между сериите и упражненията, колко близо се работи до отказа, какво е темпото на изпълнение и т.н. Няма нищо обяснено, само написани серии и повторения.
П.П. Като цяло не смятам че е удачно начинаещ с твоите данни да тренира по подобни програми, дори да може да ги изпълни както трябва. Но аз все пак не съм професионален инструктор ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 10.09.10 11:16.
казано от Петко К на 10.09.10, 11:14:
Лошото е, че не са дадени някои ма-а-алки, но много важни подробности - с какви тежести се правят упражненията (като % от макса), какви са почивките между сериите и упражненията, колко близо се работи до отказа, какво е темпото на изпълнение и т.н. Няма нищо обяснено, само написани серии и повторения.
П.П. Като цяло не смятам че е удачно начинаещ с твоите данни да тренира по подобни програми, дори да може да ги изпълни както трябва. Но аз все пак не съм професионален инструктор ;)
За 55 лв.толкоз ! :D
10.09.10
11:27
казано от photoshopmania на 10.09.10, 11:00:
Таа все пак да оставам ли на тази програма или да я пазя за по-късно? ...
Мога и да се пробвам с по малки тежести и т.н
само някой ако може да ми обясни естествено как се правят де.. (самите упражнения)
Аз писах от друг майл и зе че ми обърка името,ама както и да е,разбра се за кой става въпрос де
Кажи от колко време тренираш , на колко години си и от къде си ?
Хората от темата ти изказаха мнението си , не виждам защо трябва да се повтарят.Трябва да знаеш , че този човек , работи от години като фитнес инструктор , и освен , че знае доста неща за фитнеса , знае и как да баламосва хората.Все пак това му е работата.Само 15-годишните и леличките са фенове на Белчо.
Така аз ще ти кажа как мина моя период , когато бях начинаещ.
Имах човек с 3 - годишен стаж , които ми показваше упражненията и всичко , което знае.Доста ми помогна пича , но аз се интересувах от още информация и тогава на помощ доиде сайта bb-team.org и то без заплащане.
Вземи да почнеш да четеш мъжките дневници.Когато видиш непозната дума, или не разбираш нещо пишеш в гугъл ” Какво е ** ? “
“Как се прави ” и т.н!Вече , ако си го видял и прочел и пак не го разбираш , можеш да пуснеш тема и хората от сайта ще ти помогнат.
Белчо ти е дал имената на упражнения.Пишеш името на упражнението у чичо гугъл и то ти излиза като на клип.Гледаш го как се прави и се учиш в залата.И бавно , но славно :) Ако ходиш в сериозна зала , питай батките те винаги ще ти помогнат.Но не назобените батки , които се мислят за най - големите , а за онези батки , които са готови да ти помогнат.Когато си почиваш между сериите , гледай другите кво правят , интересувай сe , разпитвай и се пробвай.Така се научава , а не се дават пари на вятъра.За тези пари можеше да си купиш протеин и вече да си машина :)
Желая ти успех.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Петко К на 10.09.10 11:33.
казано от a.k.a The Boss на 10.09.10, 11:21:
П.П. Като цяло не смятам че е удачно начинаещ с твоите данни да тренира по подобни програми, дори да може да ги изпълни както трябва. Но аз все пак не съм професионален инструктор ;)За 55 лв.толкоз ! :D
Ми аз във форума като съм писал програми съм давал по-подробни обяснения, и то за без пари. Явно доста съм се прецакал :D Да взема да таксувам и аз, стига толкова аванта ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 10.09.10 11:32.
казано от Петко К на 10.09.10, 11:31:
Ми аз във форума като съм писал програми съм давал по-подробни обяснения, и то за без пари. Явно доста съм се прецакал :D Да взема да таксувам и аз, стига толкова аванта ;)
Ти нямаш сертификат и нищо не разбираш (dull)
Ще си някакъв фалшив професионалист без диплома и само ще мамиш хората ... :D
Чети сайта ми - това е единственото място в интернет със споделен личен опит и знания. Учи материята в сайта ми, за да разбереш сам каква е истината за всичко.
Аз лично се втрещих, като прочетох тези няколко мисли. Направо изпаднах в нирвана, откровението ме хлопна по главата, както кирлива студентска джапанка шляпва небрежно хлебарка в банята на общежитие и променя съдбата й завинаги. Истината за всичко, квинтесенцията на въпроса за Живота, Вселената и Фитнеса! 42 плюс-минус няколкостотин.
Само малко ме озадачи фактът, че преди това авторът се застрахова доста солидно срещу провал на уникалната си, единствена, неповторима и несравнима с нищо в цялото Интернет пространство програма:
Спазвай 1:1 всичко, което си получил от мен. Твоите резултати са БАРОМЕТЪР за фитнес успех. Нищо друго, нищо. Но, ако няма и 80 % спазване, не очаквай нищо - факт!
И ако се окаже, че БАРОМЕТЪРЪТ е счупен, ще е повече от ясно, че неуспелият клиент е изпълнил едва някакви си 79 цяло и 9 в период процента от от всичко получено. Хвала на такЪви инструктори!
Ако скромността краси човека, какво му причинява пълното й отсъствие?
П. П. Извинявам се на автора на темата за спама, но понякога сарказмът просто напира да излезе навън. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 10.09.10 11:50.
Ами то хубаво ще спазва всичко, ама как, като не са дадени никакви обяснения по програмата?
казано от Петко К на 10.09.10, 11:52:
Ами то хубаво ще спазва всичко, ама как, като не са дадени никакви обяснения по програмата?
Именно това е най-красивата част - каквото и да правиш, не можеш да достигнеш 80% спазване, ако не знаеш какви са последните 20%. :D
10.09.10
13:04
Колегата от Варна е не само успешен професионален фитнес инструктор и диетолог но и успешен учител на персонални треньори по Световно известната и призната в цял свят програма NAFA. Съвсем на скоро лично от него бяха дипломирани 12 фитнес треньори............то дори не е смешно.
10.09.10
13:05
казано от Boby_ на 10.09.10, 11:55:
казано от Петко К на 10.09.10, 11:52:
Именно това е най-красивата част - каквото и да правиш, не можеш да достигнеш 80% спазване, ако не знаеш какви са последните 20%. :D
Ясно .. ще си чета тука в форума,пък тази програма някой ден може и да тръгна да я изпълнявам.. като напредна .. сега едва ли
благодаря на всички,които писаха в темата и помогнаха! Иначе не съм каазал,че не е професионалист. Това е ясно.. затова и заглавието на темата е такова.
Поздрави! :)
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 10.09.10 13:06.
Е бахти програмата 55 лв .. сигурно тас програма само като я четеш и ти действа на подсъзнанието и веднага почваш да качваш .. тва е несериозна история
Аз на такива хора им се чудя.Лъжат по-наивните и незапознати, и впоследствие им вземат парите.
10.09.10
14:14
Лег с щанга 3х8-10
Полулег с дъмбели 3х8-10
Раменни преси с дъмбели/Военна преса 3х8-10
Бицепсово сгъване с ЕЗ лост 3х8-10
Френско разгъване 3х8-10
Набиране надхват/придърпване на вертикален скрипец 4х10-12
придърпване на хоризонтален скрипец 4х10-12
Клек 4х6-10
Коремни преси 3х20
Това примерно ако го правя всеки ден 5 пъти в седмицата ще има ли ефект?
още 1 да напиша
17г. почти
180см.
73кг.
цел: мм и сваляне от корема (не много но има какво)
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 10.09.10 14:15.
Aбе прави го седем пати не пет.Избери си програма за нивото ти мани го тоя Белчо ли е кав е се прави на интересен с тиа глупости.
10.09.10
14:40
казано от vatman на 10.09.10, 14:31:
Aбе прави го седем пати не пет.Избери си програма за нивото ти мани го тоя Белчо ли е кав е се прави на интересен с тиа глупости.
седем не мога щот залата неделя е затворена. Максимум до 6 :)
Максимум 3 пъти. Ако смяташ повече, по-добре се върни на програмата на Белчо. И сложи упражненията за гръб по в началото, а не след ръцете.
10.09.10
15:08
Абе ти щом искаш да сваляш от корема, що не вземеш една хранителна програма ?
10.09.10
15:12
казано от Ivan Boichev на 10.09.10, 15:08:
Абе ти щом искаш да сваляш от корема, що не вземеш една хранителна програма ?
И това ще направя :п уж ям здравословно ся.. попринцип ]]
10.09.10
15:14
не казвай какво ядеш че ще стане лошо някой момчета са много сприхави на тази тема питай някой на ЛС който си сигурен че ще ти каже без да има простотии ... :Д
10.09.10
15:15
казано от kristiancho на 10.09.10, 15:14:
не казвай какво ядеш че ще стане лошо някой момчета са много сприхави на тази тема питай някой на ЛС който си сигурен че ще ти каже без да има простотии ... :Д
:) няма няма.. ще си спестя там поне критиките :D
Всъщност, сприхавите са малко, но като цяло, отношението към ‘всезнайковци’, няма как да е добро. :)
казано от С7АЛК3Р на 10.09.10, 15:16:
Всъщност, сприхавите са малко, но като цяло, отношението към ‘всезнайковци’, няма как да е добро. :)
Няма как да не подкрепиш такъв коментар!
10.09.10
15:31
за мене ли става дума ?!
10.09.10
16:20
аа не .. аз съм от неговата :D Поне от туй дето прочетох не бих казал,че е “всезнайко”
ама то моя глас въобще брои ли се ... с моите 40 мнения .. хаха .. (вече малко повечко)
Многото коментари ли те правят разбирач?За това ли е толкова популярна спам темата?
10.09.10
18:04
казано от PULLUP на 10.09.10, 17:57:
Многото коментари ли те правят разбирач?За това ли е толкова популярна спам темата?
пак нещо накриво са ме разбрали .. не знам :д вярно,че тази тема се оспами ама.. тя вече и се видя края затова..
някой модератор може да я локне.
10.09.10
18:05
казано от С7АЛК3Р на 10.09.10, 16:12:
По принцип, но е хубаво че се замисляш по въпроса. :)
какво да ти кажа приятел споделям тренировките си в дневника и почват да ме критикуват и аз се защитавам... на никого не съм тръгнал да му бъркам в мозъка как да тренира и какво да яде на мен се опитват.... така, че разбирачите ги търси другаде ;)
10.09.10
18:33
Ми то хората така правят защото принципно повечето дневници хората са си ги направили за да получават съвети и критики за да извлекат максималното от тренировките и режима си.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 10.09.10 18:33.
10.09.10
18:36
може и да си прав но все пак някой ми повтарят 1000 пъти, че няма да стане и се изнервям така ... голям съм дразнител за някой Модератора Петко ми казва, че може да стане някви лапетии 95’ 96’ ми говорят как няма да стане е не ги ли е малко срам... после аз съм няма срам и съм бил еди си какъв поне си мълча когато трябва :)
10.09.10
20:31
казано от kristiancho на 10.09.10, 18:36:
може и да си прав но все пак някой ми повтарят 1000 пъти, че няма да стане и се изнервям така ... голям съм дразнител за някой Модератора Петко ми казва, че може да стане някви лапетии 95’ 96’ ми говорят как няма да стане е не ги ли е малко срам... после аз съм няма срам и съм бил еди си какъв поне си мълча когато трябва :)
х2
10.09.10
23:04
П.П. Като цяло не смятам че е удачно начинаещ с твоите данни да тренира по подобни програми, дори да може да ги изпълни както трябва. Но аз все пак не съм професионален инструктор ;)За 55 лв.толкоз ! :D
:D :D :D
казано от Garibaldi на 10.09.10, 23:04:
:D :D :D
Е ние може да я правиме без да я плащаме ;)
Мнението беше редактирано от vatman на 10.09.10 23:12.
11.09.10
21:33
казано от vatman на 10.09.10, 23:11:
E ние може да я правиме без да я плащаме ;)
Не, тя е само за начинаещи :D :D
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече