09.09.10
22:19
Айде скривам програмата. Да няма оплакващи се после :)
Темата беше редактирана от photoshopmania на 10.09.10 09:09.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЕ ти си варха програма за напреднал пьк упражнениата незнаеш. :D http://www.bb-team.org/fitness/exercises/#axzz0z4dbvMRi
казано от photoshopmania на 09.09.10, 22:19:
Бях си поръчал тренировъчна програма и ми я изготвиха.. всичко перфектно,НО!
Някои от упражненията не знам какво представляват и сега ще ви постн-а програмата и ако ми дадете за всяко едно от упражненията линк с видео ще съм мн.благодарен!
Понеделник :
1.Изтласкване на дъмбели от полулег в суперсерия с флайс с дъмбели: (4 серии 8 повторения)
2.Изтласкване на дъмбели от лег в суперсерия с флайс от лег: (4 серии 8 повторения)
3.Изтласкване на дъмбели от обратен лег в суперсерия с кросоувър: (3 серии 10 повторения)1.Разгъване на скрипец в суперсерия с екстензии с две ръце зад глава: (3 серии 8 повторения)
2.Изтласкване от лег с тесен хват в суперсерия с разгъване на скрипец с въже: (3 серии 8 повторения)
3.Френски преси с крив лост в суперсерия с кофички на успоредка: (2 серии 10 повторения)И това е за понеделника. След като ми покажете тези ще пусна и другите,за да не се трупат много!
Благодаря предварително!
Дано не си плащал за тази професионална програма.Това е програма за хора на специален хардкор режим.Я пусни и другите дни,че ми стана интересно.
09.09.10
22:48
Айде скривам програмата. Да няма оплакващи се после
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 10.09.10 09:03.
Какъв стаж имаш в залата ? .Какви са целите ти ? Какво ще редуваш,едва ли ще успееш да завършиш първата седмица.Този,който ти е изготвил програмата не ти мисли доброто !
С тая програма ще претренираш, освен ако професионалиста не ти е направил и програма за зоб. :D
Мнението беше редактирано от westdogg на 09.09.10 22:59.
09.09.10
23:01
:)
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 10.09.10 09:10.
09.09.10
23:04
Батко така са те изпържили с тия 55 лева. В сайта има програми за начинаещи. Е за тва трябва да се чете щот ще се възползвато т вас сякви шмекери.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 09.09.10 23:06.
09.09.10
23:05
И все пак като напредна ще мога ли да я ползвам тази програма?
Ем уж исках нещо спец. за мене, да знам,че ще постигна някакви резултати..
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 09.09.10 23:07.
09.09.10
23:08
http://www.bb-team.org/workout/1359/#axzz0z4mTljcg Ето ти програма подходяща за теб. А за тази дето са ти я направили пък и пари си надали някога ще можеш да я ползваш.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 09.09.10 23:09.
09.09.10
23:11
казано от everytime we touch на 09.09.10, 23:08:
http://www.bb-team.org/workout/1359/#axzz0z4mTljcg Ето ти програма подходяща за теб. А за тази дето са ти я направили пък и пари си надали някога ще можеш да я ползваш.
Искаш да ми кажеш,че е направена за културисти или какво?
Ехеее,той тоз кво е искал да направи като ми я дава?? тва не мога да си обясня..
Помогнете ми да му напиша едно писмо ... аз не знам термините в фитнеса и защо не трябва да ги правя тези упражнения .. иначе до сега писмото да съм го написал.. :x:X:X:X
п.п
мерси за програмата!
мислих и хранителен режим за 65лв. да поръчвам!
п.п2
сериозно.. помогнете да му напиша едно писмо да видим какво ще каже!! поне ако може да смени програмата.. щот то тва на нищо не мяса
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 09.09.10 23:18.
Лег с щанга 3х8-10
Полулег с дъмбели 3х8-10
Раменни преси с дъмбели/Военна преса 3х8-10
Бицепсово сгъване с ЕЗ лост 3х8-10
Френско разгъване 3х8-10
Набиране надхват/придърпване на вертикален скрипец 4х10-12
придърпване на хоризонтален скрипец 4х10-12
Клек 4х6-10
Коремни преси 3х20
Тренирай с подходящи за теб тежести. Не стой в залата повече от 60-70 мин. Загрей добре преди тренировката поне 5-10 минути. Започни 2 или 3 пъти седмично. Храни се!. Купи си свестен протеин и го пий след тренировка. Дано съм помогнал, успех с целите ти.
Недей да си даваш парите, а отдели малко повечко време да четеш форума . Има мн теми за тренировки и хранене.. Стига да не те мързи да четеш , тук ще намериш мн полезна инфорация без пари.
Мнението беше редактирано от westdogg на 09.09.10 23:17.
09.09.10
23:17
казано от flexman_adlct на 09.09.10, 23:16:
Лег с щанга 3х8-10
Полулег с дъмбели 3х8-10
Раменни преси с дъмбели/Военна преса 3х8-10
Бицепсово сгъване с ЕЗ лост 3х8-10
Френско разгъване 3х8-10
Набиране надхват/придърпване на вертикален скрипец 4х10-12
придърпване на хоризонтален скрипец 4х10-12
Клек 4х6-10
Коремни преси 3х20Тренирай с подходящи за теб тежести. Не стой в залата повече от 60-70 мин. Загрей добре преди тренировката поне 5-10 минути. Започни 2 или 3 пъти седмично. Храни се!. Купи си свестен протеин и го пий след тренировка. Дано съм помогнал, успех с целите ти.
благодаря ти много! както и на всички останали! супер сте :)
казано от photoshopmania на 09.09.10, 23:11:
казано от everytime we touch на 09.09.10, 23:08:
Искаш да ми кажеш,че е направена за културисти или какво?
Ехеее,той тоз кво е искал да направи като ми я дава?? тва не мога да си обясня..
Помогнете ми да му напиша едно писмо с малко критика... аз не знам термините в фитнеса и защо не трябва да ги правя тези упражнения .. иначе до сега писмото да съм го написал.. :x:X:X:Xп.п
мерси за програмата!
мислих и хранителен режим за 65лв. да поръчвам!п.п2
сериозно.. помогнете да му напиша едно писмо да видим какво ще каже!! поне ако може да смени програмата.. щот то тва на нищо не мяса
Да ти вземе паричките.Видял си му се като 55лв.на цяло за закуска и после още 65лв.на цяло за обяд 8-) Сигурно и вечеря е замислял за около стотаче :D Каквото и да му напишеш вече е късно.Прежали парите и се радвай,че си се разминал само с толкова.Дай име и координати на въпросния разбирач.
09.09.10
23:24
Сега ще му пиша писмо,пък да видим. Понеже и по телефона говорихме и ми се стори свестен човек!
http://www.belchohristov.com/
ето това е сайта! .. Може да е станала и някаква грешка! Сега ще пиша писмото и да видим какъв ще е отговора..
ще ви информирам :)
не прибързвайте да му лепвате лош етикет.. може и да е грешка.. ще видим!
09.09.10
23:29
Не ми е за парите. Просто искам да поуча нещото за което плащам. За това ме е яд най-много
казано от photoshopmania на 09.09.10, 23:29:
Не ми е за парите. Просто искам да поуча нещото за което плащам. За това ме е яд най-много
Ти спомена ли му,че си начинаещ и ,че не използваш хардкор вещества ?
леле майко толкова ли да е некомпетентен белчо или не му пука
стига бе 65 лв хрр. режим, егати вица
Мнението беше редактирано от alabalaa на 09.09.10 23:39.
Това е савременната индустриа за пари програми и протеини и сичко специално за теб ти само плащаи.Пич наи добриа сьвет които мога да ти дам е да четеш по саитовете по един час на ден след време ще знаеш всичко сега си турси тенировка за начинаещ не за тебе а за начинаещ и по нея почваш това е прочети и за диетата как да хапваш то е даже по важно.
Мнението беше редактирано от vatman на 09.09.10 23:38.
казано от alabalaa на 09.09.10, 23:37:
Може да е станало объркване.Да му е дал програма,предвидена за някой стероиден великан !
09.09.10
23:44
казано от a.k.a The Boss на 09.09.10, 23:40:
казано от alabalaa на 09.09.10, 23:37:
Може да е станало объркване.Да му е дал програма,предвидена за някой стероиден великан !
Точно за това писах,но в програмата на 2 места пише. Програма за (двете ми имена)
и все пак къде да му го кажа? Да ви дам линк към бланката за попълване.. няма такова място. то си личи.. нали и снимки му пращам.. пък вие мислите ли че човек на 17 години може да ги прави тези упр. поне според думите на всички тука - НЕ
та ще видим кво ще стане :)
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 09.09.10 23:45.
Тази програма е направо за бисерите :) И на най-омразните ми врагове не бих препоръчал суперсерия клек-лег-преса и мъртва тяга -набирания :D
Пич,не ти, ами не знам дали някой в този форум може да тренира по този начин.Я постни и седмица 2.
Мнението беше редактирано от Любо на 09.09.10 23:51.
09.09.10
23:51
Айде скривам програмата. Да няма оплакващи се после
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 10.09.10 09:05.
10.09.10
06:05
Съветвам всеки начинаещ, който смята да се възползва от услугите на фитнес-инструктор, да подхожда малко по-разумно. Програмата от Белчо Христов за създателя на тази тема е меко казано непосилна за един начинаещ. Да, ако целта е да вземе парите на човека, който (обърнете внимание) се е възползвал от услугите му чрез интернет и е нямал много време за губене, нормално е да му изпише цял роман с екзотични методи за трениране и да му тегли майните. Искам да кажа... какви бяха тия суперсерии навсякъде, какво беше това чудо? Аз ако накарам някой начинаещ да тренира така, той първо, че ми направи “реклама” в 1-2 форума и второ - надали човекът ще идва да се подлага на подобни мъки отново.
Как подхождам аз към новите си начинаещи клиенти:
Първите 3-4 тренировки тренирам заедно с клиентът и разговаряме за да видя какви са му възможностите с килограмите и да ме светне колко стаж има в залата. Едва след това му изготвям тренировъчния план.
10.09.10
08:56
Са Белчо ще осъди защото си му постнал продукта да го гледа цял свят и да става здрав за без пари :D
10.09.10
08:59
казано от everytime we touch на 10.09.10, 08:56:
Са Белчо ще осъди защото си му постнал продукта да го гледа цял свят и да става здрав за без пари :D
Абе да бе.. направо.. то тази програма трябва попринцип да е само за мен и на друг да не върши работа.. нали за това е ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА.. пък и линковете винаги мога да ги махна!
Мнението беше редактирано от photoshopmania на 10.09.10 09:00.
:D Няма такава ИНДИВИДУАЛНА програма, дето да върши работа само на теб и на никой друг.
10.09.10
09:02
казано от Петко К на 10.09.10, 09:02:
:D Няма такава ИНДИВИДУАЛНА програма, дето да върши работа само на теб и на никой друг.
е хубу де. но все пак за индивидуалната програма се предполага да върши работа поне на мен :д
10.09.10
09:03
супер серии,супер серии,супер серии.... харесва ми доста даже това... момче защо я слагаш тука като има само разбирачи.... щом са му я направили хора дето работят това освен да му пожелаем успех друго незнам просто за някой в този форум всички варианти освен техния са грешни :D :D
10.09.10
09:04
казано от kristiancho на 10.09.10, 09:03:
супер серии,супер серии,супер серии.... харесва ми доста даже това... момче защо я слагаш тука като има само разбирачи.... щом са му я направили хора дето работят това освен да му пожелаем успех друго незнам просто за някой в този форум всички варианти освен техния са грешни :D :D
Ама ти това го казваш с ирония нали ?!
10.09.10
09:05
не бе пич ... !! съвсем съм сериозен дори :) давай яко по нея и това е дал си пари недей да мислиш че всеки гледа да те прецака :)
10.09.10
09:07
казано от kristiancho на 10.09.10, 09:05:
не бе пич ... !! съвсем съм сериозен дори :) давай яко по нея и това е дал си пари недей да мислиш че всеки гледа да те прецака :)
Ааа ей.. недей така.. отначало ми казвате,че не става сега... :д аз му написах бая голямо писмо да му обяснявам,че не е за мен тая програма ся... еее еее .. вярно,че не разбирам ама айде ся кажете в крайна сметка кое какво :D
10.09.10
09:14
аз ти нали ти казвам моето мнение... сравни това на всички останали всеки ти казва нестава нестава нестава... я кажи да си снимат кетапите за висше по фитнес или каквото и да е ... всички ще се чешат по връта нали. Аз не съм професионален треньор и според мен е добра щом е направена от такъв ;) да не говорим че супер сериите са ми любими... това че на някой не им харесват щото немогат да вдигнат макс. тежести когато ги изпълняват :) пък и ти тоя треньор не си го виждал така ли ?
10.09.10
09:17
Въпросният ‘’професионалист’’ бе до скоро съфорумец
10.09.10
09:43
Теб батките у местния ти фитнес са ти промили мозъка така като те слушам.
казано от everytime we touch на 10.09.10, 09:43:
Теб батките у местния ти фитнес са ти промили мозъка така като те слушам.
х2
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече