Груби ми били ръцете ... ;Д

Прескочи до:

Чисто тинейджърски неволи, а някога да имаш белег от рана си беше гордост.

ама преди момичетата не бяха виждали такива като Роналдо избръснати и безбелезни манекени :D:D

VA

22.09.10
20:46

казано от Мария Никифорова на 22.09.10, 14:01:

Няма нищо по-хубаво от мъж с груби ръце.

ЕЛА ЕЛА
Снимката е пълен фейл заради силната светлина, не се виждат хубаво мазолите и мъртвата кожа, а пък неска мога да се закълна че целите ми длани бяха в малки скъсани мехурчета, а сега са гладки Q_Q

22.09.10
20:49

Момче, по-корав съм от тебе, моя е.

HE

22.09.10
20:50

Пичове намерети си жени - вижте на какво са ви заприличали ръцете!  :D

22.09.10
20:55

Малко спам: Защо не се правят обувки от х***ва кожа?! Цял живот го търкаш и не се къса!!!

22.09.10
21:13

Del, тъпо беше. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.09.10 21:13.

23.09.10
09:16

Абе между другото тая работа с мазолите не е шега работа.
За 4 дена ми се събраха към 500 набирания + 2 тренировки в зала с тяга,обръщане,лег, гребане, още набирания с тежест и т.н. и се получи загнояване на единия мазол (иначе си ги имам постоянно от години без да ми правят проблеми). Без да е текла кръв, просто от голямото претоварване и е станала гадост - цялата ми ръка от китката нагоре беше червена и надута, че и болеше. Една нощ не можах да спя (явно тогава е брал мазола), на другия ден ходих на хирург да ми го режат (какво излезе от там не е истина - черно, зелено, бяло, червено - всички цветове) и сега вече е горе-долу ок (от утре пак съм на тренировки, само да мине раната от разреза). Не си е работа с тия мазоли, от утре и аз съм с ръкавици в залата - ще ги прежаля тия 10-12 лева. Дълго време подценявах истинския риск за ръцете от тези дреболии.

Това са разбира се сериозните проблеми, до които може да доведе един мазол. Иначе жената вече се научи да спи без нощница (след 2 скъсани), а ако случайно се оплаче нещо - спи на другото легло и довършваме работата чак на сутринта като размисли :D

Мнението беше редактирано от G33K на 23.09.10 09:17.

23.09.10
09:21

казано от G33K на 23.09.10, 09:16:

какво излезе от там не е истина - черно, зелено, бяло, червено - всички цветове

Pic ? or it didnt happen :P :P (devil)

VA

23.09.10
11:47

Е аз 500 набирания няма как да ги събера и за цял живот, така че мога да спя спокойно :D

23.09.10
19:54

Траш - т’ва е  мойта гадина, 2 дни по-късно. Вече помина :))
Даже днес опуках 12 серии тяга. :)

Малко почивка, крем здраве, още някакви кремове и се поразмекна шипа.

Мнението беше редактирано от 6th на 23.09.10 19:55.

23.09.10
19:57

Кеф ли ви прави да не ползвате ръкавици , за да сте хардкор или има няква друга причина ? За мен е безмислено мъчение...

23.09.10
20:03

В интерес на истината, имам няколко чифта(включително и с ластичен накитник едни...много зловещи), но употребата им е по-скоро проблем, отколкото улеснение. Преди съм правил опити да вдигам с ръкавици, не ми е удобно, а и ми се запаряват ръцете.
А, мазолите хич не ме кефят...ама май ще си ги разнасям насам-натам, щото май няма лек за тях.

Мнението беше редактирано от 6th на 23.09.10 20:04.

23.09.10
20:03

казано от С7АЛК3Р на 23.09.10, 19:54:

Траш - т’ва е  мойта гадина, 2 дни по-късно. Вече помина :))
Даже днес опуках 12 серии тяга. :)

Малко почивка, крем здраве, още някакви кремове и се поразмекна шипа.

Ма ти май не хващаш съвсем плътно щангата, ами сякаш на пръстите я държиш само. Точно там на пръстите имам съвсем малки мазолчета, нищо общо с тези по дланта. Иначе аз като усетя малко повече мъртва кожа ръфам със зъби и плюя по земята, така ги махам. Кремове никакви. :)

п.п. Да, ръкавиците определено пречат повече, от колкото помагат. При мен поне. В началото пробвах няколко модела, дори имам снимки с ръкавици още отдавна, но все същия чеп.

п.п.2 Да, кефи ме да си ходя с мазоли и груби ръце. Кара ме да се чувствам корав.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.09.10 20:05.

23.09.10
20:08

Ако се бях опитал по твоя метод, щях да остана без зъби...и без 1/2 пръст. :)
Тия на дланите, вече са ветерани. След някоя и друга серия, почвам и на пръсти да държа.
При днешната тренировка, приложих стискане на щангата(заради мазола) и съм доста доволен - доста по-стабилен хват се получи.

ЛО

23.09.10
20:14

Мъчение? Страхотен кеф е. Особенно след като ти се скъсат 2 мазола след тяга и цялата ти ръка е в кръв и продължиш да тренираш на още по-висока интензивност. Добро смазване става.

Мнението беше редактирано от Лординс на 23.09.10 20:17.

23.09.10
20:24

При мен ръкавиците помагат. Такива мазоли нямам и не горя от желание да имам.
Първите 1-2 тренировки може да е непривично, после се свиква с ръкавиците, пък и преди да ги купите, пробвайте ги и си изберете удобни.

23.09.10
20:25

Еййй, Лординс, т’ва е да си истински хардкор :D
Аз не съм, при мен най-яките тренировки са, когато всичко ми е в изправност. :P

Мнението беше редактирано от 6th на 23.09.10 20:26.

23.09.10
20:28

Абе да съм концентриран и да вдигам, пък ако ще да кървя, но ги има и моментите, в които се превръщам от ония warrior класове по игрите и влизам в berserker’s rage. :D
Няма как, такъв е спорта просто - понякога ставаме необичайно груби. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.09.10 20:29.

23.09.10
20:56

В интерес на истината, имал съм и аз подобни проблеми преди - кървящи и белещи се мазоли. Та, мога да сравня и предпочитам да си тренирам с ръкавици (и фитили ;)), дори с цената на “хардкор” излъчването :D

Мнението беше редактирано от Петко К на 23.09.10 20:56.

23.09.10
21:06

Със ръкавици най-добре !!

24.09.10
07:18

Аз моите мазоли си ги изрязвам с бръснарско ножче
голям кеф

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1