Злати, не са много точни, даже никак, но са тооооооолкова сладки!!!!!!!!!!!!!!!!
29.07.2016г.
Храна:
- мица с чушки, сирене и такава с варено яйце и маслини, сурови чушки, моркови, краставица;
- “Херцог”;
- пилешки вурст, зелена чушка, краставица, “Херцог”;
- чаша бяло вино с лимон в парка (младоженци днес и следващите два дни - Даме заминава за Българене с баба си и дядо си);
Добавки:
-;
Тренировка:
6 рунда от:
5 х набиране с успореден хват;
10 х лицеви опори;
15 х клек СТ;
За 10 минути. Пуснах си 10 минути, нещо като половинка “СИнди” (естествено, че не е същото). Не ми се тренираше днес хич, ама отидох в залата да видя дали ще се промени нещо. Не се промени, затова реших да правя...кардио :D Та така стигнах до “Синди”-то, ама не ми се напъваше с 20 минути. Можеше да е доста по-добро положението за 10 минути, обаче скапаните лицеви много ме мориха. Не съм правила лицеви може би от около 5-6 месеца, положението е незадоволително. Набиранията бяха стриктни, то аз други не моА. Ама и доста си почивах между рундовете. Смисъл не беше кат кросфит комплекс, да остана без дъх и без да спирам.
Десо мислеше, че съм по-силна, но аз, явно, съм пълна слабачка.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.07.16 07:05.
30.07.2016г.
Храна:
- кафе;
- овесено-оризово-елдени палачинки с пилешка наденица и мед (не заедно);
- “Херцог”;
- скаличка;
- спагети “Болонезе”;
- чаша бяло вино с лимон;
Добавки:
-;
Тренировка:
- почивка, само мачкане и контрстен душ, че от вчерашните лицеви имам мускулна треска на ръцете, а клекът СТ е влошил състоянието на бедрата, предизвикано от предния клек;
Младоженски уикенд, Даме наблюдава котки, овце, ярета, биволици и други представители на фауната с баба си и дядо си в Българене. Сутринта оставих Десо да поспи и рано рано излязох на разходка и кафенце със Санчо в Северния парк. Отдавна съм казала, че кафето ще е в моите нюню цветни чаши, затова си ги помъкнах с мен в раничката и взетото кафе пресипахме в порцелана, момичето от кафето беше приятно втрещено, в положителния смисъл, от миниатюрните чаши, много са яки, добре, че на Колето някога му се прияде гирос, та по път ги зърнахме! Коле :* След 3 часа и половина разходка и кафе, които изобщо не съм разбрала как са минали, се прибрах вкъщи, където Деско беше направил вкусни полезни палачинки, които ометохме и поехме към....”Рицка” :D A следобеда уж пуснахме филма, ама масажът на злочестите предни бедра доведе до това Десо да си гледа филма сам, а аз да поема към Страната на сънищата за едночасова обедна дрямка. После още разходка и бяло вино в нощния Северен парк, намазана с “Бочко”.
Вървене - 15км.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.07.16 22:45.
31.07.2016г.
Храна:
- спагетони “Болонезе” (сготвени на зъб, както винаги);
- малка (!) порция сладолед в “Конфети”;
- (любимото ми!) черно фрапе без захар в (любимото ми заради фрапето!) Мементо;
- три оризовки със сусам, морков, маслини, омлет от...едно яйце със сирене;
- мица от свинско със зелена чушка, сирене, маслини и яйце, салата китайско зеле, моркови, чушки, магданоз, чаша бяло вино с лимон;
- праскова, “Херцог за Даме” (в петък му го направих, дадох му три парченца като тръгвахме за баба му и дядо му, остатъкът го изядох аз - да кажем 40г бадеми и 80г фурми за три дни);
Добавки:
-;
Тренировка:
С малка почивка между упражненията (за лежанката чаках 2-3 минути да се освободи, а след лежанката се наложи д аси превържа косата и това ме забави :D), 10-15 секунди (пак 15 за тягата) между подходите:
- 10х2 х мъртва тяга@58кг;
- 10х2 х лежанка@38кг;
- 15х3 х руски суинг@32кг;
1х5, 1х10 лицеви опори, бавни, стриктни, за техника (просто е срамно да ме мъчат както ме измъчиха в петък, затова ще реша проблема с известно време практикуване ей така) + разтягане + планк + 3х5 колелце от стоеж, но не до пълно разтягане (тепърва ще прогресирам в това) + 10 минути (1мин:1мин) контрастен душ, с който доста задобрявам!
Тренировката беше прилична, дори хубава. Тягата беше по-лека от миналия път. В седмия подход нещо не се нагласих и избързах, или пък се забавих...и дръпнах на кръст, според Десо, без котешки гръб, де, ама според Десо не е било с техника по учебник, каквато целя аз. Като цяло - много добре на 58кг, може да сложа още две кила идната седмица, за да закръгля :D Лежанката беше отлична, там закръглянето не би било толкова лесно, та не бързам. Суинговете днес бяха далеч от постигнатото в предната тренировка, пудовката ме влачеше и при връщането контролът ми не беше перфектен, затова оставих 15х3.
Скитосване по жегите за срещи с приятни хора.
Днес, според мен, изядох страшно количество калории :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.08.16 07:47.
01.08.2016г.
Храна:
- купичка просо със сирене и масло, остатътък от вчерашната мица (ако разделим цялата мица на 8 парчета, това е едно от тях, но крайно, т.е. по-малко от останалите);
- чушки, краставици, домати, две смокини, десетина оризови макарона (останали от обеда на Даме);
- две оризовки (в петък си купих нов пакет и са така хрупкави!), n на брой фурми (мисля, че самостоятелно бяха около 10), “Херцог” (3/4 от рулото, т.е. около 8 фурми и около 35г. кашу );
- пъпеш;
- 3 мини вафлички Локер;
- суджук, чушка, краставица, домат, картофи с босилек и джинджифил;
Добавки:
-;
Тренировка:
- почивка;
По план трябваше да почивам, по план Б, ако има възможност - да тренирам. Възможност имаше, но прегладнях и се наложи да ям. Което изключи тренировката, ‘щото после пак ядох, с Даме. А като цяло днес ме е нападнал ужасяващ глад, не лакомия, глад, гладна съм, нищо не ме засища. А стия фурми днеска просто се изложих адски много! А нея бяха и някакви страхотни фурми, да рече човек, че не мога да устоя, а те едни сухи...Обаче приложих нова техника за изработка на “Херцог”-а и ми се получи нещо уникално - стана като локум! Десо доста го хареса, успя да си създаде впечатление от тази по-малко от 1/4, която успя да достигне до него благодарение на остатъка от волята ми :D или на угризенията, че не е редно да не му оставям и трошичка...както щеше да се случи.
Утре пак ме чака завъртян ден. Но пак ще следвам днешния план - ще вдигна Даме рано, ще идем в парка рано, ще се приберем и чак тогава ще ида да тренирам. Иначе ставаме късно, отивам да тренирам и излизаме в жегата, и само успяваме да напазаруваме, не и да поиграе.
В петък, живот и здраве, отивам с Колето на лагер!!!!!! (inlove)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 01.08.16 21:34.
02.08.2016г.
Храна:
- едно телешко кюфте, една оризовка, много малко картофи с джинджифил и босилек, чушка, краставица, маслини, “Херцог за Даме”;
- круша;
- две “пълнозърнести” земелчета от Билла, мица с яйце и чесън, маслини, зелени чушки;
Добавки:
- пробиотик;
Тренировка:
Без почивка между упражненията, 10 секунди между подходите:
- 10х2 х гоблет клек@20кг дъмбел;
- 10х2 х набиране с успореден хват@3кг;
- 10х3 х раменна преса@2х9кг дъмбели;
След тренировката:
- разтягане;
- 50 лицеви опори разпределени така:
*1х10, 3х5;
*5 кръга от: 10 х скок на кутия (ниска, тази от която се набирам), 5 х лицеви опори;
- контрастен душ - 3 х 1мин:1мин (топла:студена);
Отидох в залата без желание да тренирам, така че основната тренировка беше изнасилена. Обаче лицевите и скоковете дадоха тонус нс тренировката, което не, че беше слаба, нямам връщане в тежестите, нямам лоши изпълнения, просто беше такава една...
Довечера - репетиция. Преди това - важни и отговорни, изморителни психически, дела |-)
С яденето все още съм бездънна яма. Според мен нещо хормонално играе! Това е толкова нетипично за мен, да умирам така от глад.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.08.16 22:19.
03.08.2016г.
Храна:
- мъничко парче мица, едно хлебче Билла от снощните;
- 3-4 фурми;
- едно яйце, чушка, краствица, домат;
- мица, морков, краставица, половин останало хлебче Билла;
- “Херцог”;
- мица (сумарно за деня са около 250г сурово), пълнозърнести спагети със сос “Дженовезе”, морков, чушка, краставица, домат;
Добавки:
- пробиотик, цинк, витамин Ц;
Тренировка:
Без почивка между упражненията, 10-15 секунди между подходите (15 при тягата):
- 10х2 х мъртва тяга@58кг;
- 10х2 х лежанка@38кг;
- 10х2 х руски суинг@32кг;
След тренировката:
- 3 рунда от:
*10 х скок на кутия;
*10 х лицеви опори;
- разтягане;
- контрастен душ - 6 мин ( 1мин:1мин - топло:студено);
Тягата ме изцеди ужасяващо, нямам идея защо. Техниката, според наблюдатели, беше перфектна, с едно изключение - в седмия подход второто повторение дойде от тъч-енд-гоу - блокирах, уплаших се, че оставя ли я, няма да я вдигна, и безразсъдно, отвъд контрола на съзнанието ми, само я допрях...Не обичам като правя глупости. В последните два подхода щангата висеше на върховете на пръстите ми, хватът ме предаде, въпреки това техниката беше без компромиси. Вследствие на тягата, лежанката ме доизцеди, последното повторение, второто в десетия подход, беше с помощ. Имах едно повторение, в което изпуснах плешките и техниката не беше на ниво, имах и едно, в което изпуснах дишането и също не беше перфектно. След тая тяга и тая лежанка, суиговете ги оставих на 10 двойки, но и тях едвам направих. Направих си скоковете и лицевите, и там останлите неща и напуснах залата изцедена...
Дамето днес много ме ядосва, и аз много се ядосвам, и въобщееее.....всяко нещо е “не”...(headbang)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 03.08.16 23:17.
04.08.4016г.
Храна:
- остатък от оризови макарони, доза протеин, 2-3 фурми;
- пълнозърнести спагети с доматен сос, телешко кюфте, краставица, морков, чушка;
- диня, праскова;
- пълнозърнесто хлебче “Била”, краставица, чушка, мица от свинско с доматен сос с босилек, зелена чушка, яйце, вафли “Ная”, бисквита с крем “Роден край”;
Добавки:
- пробиотик, витамин Ц, цинк;
Тренировка:
Без почивка между упражненията, 10 скунди между подходите:
- 10х2 х преден клек@35,5кг;
- 10х2 х раменна преса с успорден хват@2х9кг дъмбели;
След тренировката:
- разтягане;
- 4 мин контрастен душ;
КОШМАРНА тренировка, като “кошмарна” е славбо казано. Първо, като отидох в залата, още преди да започна да тренирам, започна да ми се гади, толкова, че ми напомни за първите 4 месеца от бременността, имах чувството, че аха-аха ще повърна. Това се случи и вчера. Дължи се на цинка на гладно (headbang) (fubar) Хем се замислих дали вчерашното гадене не е от цинка сутринта като го лапнах и въпреки това си го изпих пак на гладно. Много съм зле! Криво-ляво гаденето изчезна. Загрях. Започнах конкретно загряващите серии клек. Осмелих се да сложа 38кг. Е като ме натисна, все едно бях сложила 100 кила, ужас, едвам станах, че нямаше и никой около мен. Махнах 2 кила и половина. Уж не тежеше толкоз, ама като започна д ами опъва лявата китка, много зле. Получаваше се едно навеждане, уж клякам нормално, ама после усещам, че не добре. И за два дни втора глупост - не махнах още 2,5 кила. Защо? Егото. Така, занапред си записвам повече такива инатски простотии не. Не, че не го знаех досега. Имах поне една серия, която беше полуклек, просто толкоз ми тежеше, че чак не мога да повярвам за някакви си две кила! Имам леко подозрение, че спадът в силата + гладът се дължат на прибавените два пъти седмично доста интензивни репетиции. Мисля, че не успявам да се възстановя добре, репетициите много ме цедят, еле па такива като днешната :D От набиранията не мога да се оплача толкова, беше като всеки друг ден, силно докъм 6-7ми подход, после тегавина. Раменната преса едвам я избутах, за да не се откажа, имах желание за това след набиранията. После поне поразтягах малко, но мисълта за лицеви опори и скокове на кутия ме отврати, та отидох към банята безславно.
Днес на репетиции ми е наложи да преподвам Копче, защото миналия път усетих мрънкяне срещу липсата на нов материал. А сестра ми (шефът) не е предвидила такъв. Та избрах Копче, което цял ден репетирах как да обяснявам и разчелянавам. Все пак се оказа доста сложно за хората, но пък се потрудихме добре.
От вторник насам се мъчи да ме боли гърло, днес доста ме дразни, даже и ухото ми дразни. Взимам мерки, надявам се да се разкара. Защото утре с Колето отиваме на лагер! (muscle) (makeup)(makeup)
П.п. Днес спах около половин час...в метрото :D Като се качих, седнах на седалка до вратата, дето можеш да си подпреш главата и съм си откъртила, събудих се две спирки преди да трябва да слизам, а аз пътувам от Надежда до Експо центъра :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.08.16 21:46.
05.08.2016г.
Храна:
- много - кюфтета, диня, петрохан, вафли “Арбанаси”,сладолед, фрапета;
- свинско с моркови и пюре, торта, вафли “Арбанаси”, салата “Арго”;
Добавки:
- пробиотик, витамин ц, цинк;
Тренировка:
- почивка;
И вечерта - детска дискотека :D
06.08.2016г.
Храна:
- свинско със сос, ама без соса, петрохан, орехи, мента със спрайт, петрохан;
- кафе, вафли “Арбанаси”;
- скара - кюфте, кебапче, карначе, домати, краставици, ориз, петрохан;
Добавки:
- пробиотик;
Тренировка:
- 8км тичане;
- спринтовете на Кольо - 3х5;
- 35 х набиране с широк/раменен надхват на много дебел лост (разбити в серии по 5, но не наведнъж);
Да поговоря за тичането. Както казва Сашо, кой каквото тренира, това може, колкото го тренира, толкова го може. Хич не мога да тичам, ама и не обичам, и не тичам. Което не е оправдание, а отбелязване. Беше хубаво. Още в първите 200м прасците ми станаха на решето и усетих, че ще имам сериозни проблеми идните дни. Обаче се вработих, хванах хубав ритъм, съсредоточих се да дишам и така започнах, без да натискам, да наблюдавам какво ще стане. Целта ни беше от нашия хотел до Военнопочивния дом - 3,5км. Темото ми беше свински тръст от началото, като постепенно покачих, но не до приемливо темпо. И все пак, на станцията се бях вработила много добре и я подминах, подминах и групата на Колето, аз бях самотен играч, децата много не тичаха :D, освен тия при Колето. Продължих още малко по-малко от километър и обърнах. Първоначалната цел - станцията на военните - се трансформира в цел “да видя за колко време бягам 5км, защото идните години никога няма пак да избягам 3,5км и да съм така близо до 5км”. Постигнах я вече нагоре. теренът беше шосе с качвания и слизания, т.е. надолу беше равно и надолу, а нагоре - равно и нагоре. 5км, при наличие на слизания ги бягам за срамните, но нормални, 30 минути. След като постигнах тази цел, но вече пътувах нагоре, реших да продължа и да спра на 6км. Но като станаха 6, усетих, че има още какво да се направи и продължих и така до хотела, равно и качване, 8км, не погледнах времето. Бях размазана, бях потна, нооооо ключовете от стаите бяха в Нико и нямаше как да си облечем банските, затова Колето предложи...да поспринтираме и иамше група деца, и аз, които приехме с удоволствие. “Спринтовете на Колето” са стара категория метод за изтезание на трениращи, за някои е предателски метод :D Запознанството ми с тези методи датира от 2011г. Мда, припомнИхме си ги :D
След това прекарах няколко часа на басейна, предимно под чадъра, не на слънце, като редувах плуване в сравнително хладната за женчовците водичка, с полежаване на шезлонга. На басейна нямаше никой, това ме изкуши да остана, вместо да ида да дремна в стаята, както направи моят спътник Колето. По едно време дойдоха децата да играят волейбол в басейна. Край него имаше едно “божествено тяло” (от групата “Божествени тела”, които бяха на “Божествен лагер” заедно с нашия лагер, но отделно, де), което беше с две симпатични деца, които обаче вдигаха шум, който на мен не ми пречеше, нос е сетих за него, когато “божественото тяло” се скара на децата, играещи волейбол, че са я напръскали (аз много добре видях колко я напръскаха и къде играеха и нямаше никакъв шанс върху нея да са попаднали повече от три капки и половина) и, че трябвало да се съобразяват, че не били сами. Явно женицата не се обожествила много на божествения лагер или пък се е обожествила твърде. Все тая, ядосах се, защото спасителят взе на децата топката и им каза, че ще изграят волейбол следобед на тренировка (dull)(dull) Та тук се присетих за децата, които преди това не ми пречеха, но пък е факт, че пищяха яко около басейна, когато аз си почивах, но пък майчето не се сети да се “съобрази, защото не са сами”.
После волейболна тренировка в Тетевен. Аз като наблюдател, де :D
Вечерта с Колето ударихме около 4-5-6км разходка. Да раздвижа вече вдървените прасци.
07.08.2016
Храна:
- филия хляб със сладко и кашкавал, кисело мляко с мюсли, кафе;
- диня, таратор, уникална бисквитена торта;
- фрапе, сандвич с кашкавал и филе “Елена”, доамшен студен чай;
- няколко цаци, които ми разбиха стомаха, вафли “Арбанаси”;
Добавки:
-;
Тренировка:
- 14км преход;
Преходът беше “тип разходка”, много се уморяваха, незнайно от какво, децата. А и сгрешихме, трябваше да отидем с колите до гората и оттам да потеглим, а не по шосето. Нищо, другия път. Колебах с е дали да ида на разходката, защото краката ми, прасците, де, бяха доста зле, но прецених, че е по-добре да раздвижа. И добре, че, беше много приятно. Походих доста боса, потопих краката в реката, въобще - гот. После отново няколко часа басейнче и обратно към гадната София. Прасците ми се одървиха напълно и вече съм напълно с походка на зомби :D:D
Беше прекрасен лагер. Толкова приятно отморих, но и тренировчиците ми харесаха, защото бяха различно от това, с коетос е заниамвам иначе, обичам такива неща. Има мегдан лагерът да е още по-тренировъчен, беше ми супер да бъда част от него!Добре, че Колето ме взе с него (sun)(sun) Коле :* Искам пак!!!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.08.16 10:30.
08.08.16
10:32
Още в първите 200м прасците ми станаха на решето и усетих, че ще имам сериозни проблеми идните дни. Обаче се вработих, хванах хубав ритъм, съсредоточих се да дишам и така започнах, без да натискам, да наблюдавам какво ще стане.
Винаги е така по време на първите метри. Една хубава подготовка на прасците преди това, върши страхотна работа. 40-50 повдигания без тежест и след това политаш към финалната права.
И вечерта - детска дискотека
Еееех, каква романтика беше да се отиде на детска дискотека в ранния пубертет ...
А понастоящем в Шумен има детска дискотека с гостуващи чалга изпълнители. Гледах и не вярвах на ушите си, гледайки снимки в сурат тефтера.
казано от karfi4ka на 30.07.16, 22:40:
, Даме наблюдава котки, овце, ярета, биволици и други представители на фауната с баба си и дядо си в Българене. .
Кое Българене-на рзклона Ловеч-Троян или Плевенското?
08.08.16
10:53
казано от karfi4ka на 08.08.16, 10:24:
Добре, че Колето ме взе с него (sun)(sun) Коле :* Искам пак!!!
Тепърва ‘почваме! (sun)
Мислете за Белмекен с кръщелника... там няма вафли Арбанаси, обаче! (giggle)
P.S. ИзненадАх се приятно от себе си... подозрително лесно понесох 7 km крос, независимо от кроткото темпо.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.08.16 10:55.
МЕчо, признавах, че на прасците не им обърнах достатъчно внимание преди д атръгнем да тичаме. А детската дискотека беше друг тип - от ония лагерните ;)
Нервак, Плевенското :)
Коленце, обмисляме Белмекен (inlove)(inlove) Други вафли ще намерим :D Разнообразие да има :D А кроса....ше го повторим...след някоя друга година :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.08.16 10:59.
08.08.2016г.
Храна:
- скандална - мини вафли от Лидъл, праскова, диня, наденичка, яйца, сирене, домати;
Добавки:
- пробиотик;
Тренировка:
- почивка;
Просто нямаше как да тренирам. Краката ми са МЕГА зле, прасците в частност, движа се като зомби, ужасно е. Не мрънкам, констатирам. Днес нещо бях нещастна от неподвижността си и не се чувствах комфортно.
Имаме “леки” проблеми със сватбата на сестра ми с некоректни хора, но няма да влизам в подробности, че ми писна да го разправям. така или иначе ми предстоят адски много задачи идните две седмици, включително моминско парти в събота.
08.08.16
18:54
Бацун, твоят личен брояч си подава оставката. :D :*
Четейки впечатленията ти от лагера, ми се прииска и аз да съм с вас. Ако не бях на море, щях да съм с вас, впрочем. Звучи магическо красиво! :D
Eга ти слабия брояч :D
Kоментирахме си с Колето как бихме могли конкретно теб да измъкнем от София впрочем :D Беше наистина чудесно (sun)
09.08.2016г.
Храна:
- диня;
- ущипци, домат, пълнозърнесто хлебче;
- ущипци, домат, пълнозърнесто хлебче;
Добавки:
- пробиотик;
Тренировка:
- 10х2 х гоблет клек@15кг дъмбел;
- 10х2 х набиране с успореден хват;
- 10х2 х раменна преса с успореден хват@2х9кг дъмбели;
Една лека тренировка, без напиняне. Тежестите на гоблета са -5кг, а на набиранията -3кг. Не ми беше удоволствено да се напъвам днес, затова реших да го направя удоволствие като е лежерно. След тренировката - малко разтягане и планк, мачкане с ролер, без душове. Прасците са една идея по-добре, снощи мазахме с магнезиево олио.
Гледам, че е модерно, та и аз се снимАх. Не знам какво гледаме на снимката :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.08.16 09:06.
09.08.16
14:23
Как си се нацепИла от арбанаси-тата... добра работа! (muscle)
казано от Кольо Пияндето на 09.08.16, 14:23:
А баци ми се кара, че ям арбанаси-та! :D
казано от karfi4ka на 09.08.16, 14:24:
казано от Кольо Пияндето на 09.08.16, 14:23:
А баци ми се кара, че ям арбанаси-та! :D
Аз им харесвам сухите пасти :D
Има сухи пасти “Арбанаси”???? (nod) Коле? Ние защо не сме ги ялЕ??? (dull)
09.08.16
14:29
Те са за маса, уе... затва! Фафлите са за релеф! :D
казано от karfi4ka на 09.08.16, 14:26:
Има сухи пасти “Арбанаси”???? (nod) ? (dull)
Мани... има и с бяла кувертюра ...(dull) (inlove) (ndolars)
09.08.16
14:41
казано от karfi4ka на 09.08.16, 14:16:
09.08.2016г.
Гледам, че е модерно, та и аз се снимАх. Не знам какво гледаме на снимката :D
Не просто модерно, това си е цяло модерно течение :D Добре се вписваш:)))))
казано от Мила на 09.08.16, 14:41:
Добре се вписваш:)))))
Слава Богу! (whew) :D Значи ще продължавам така :D Да съм в крак с теченията :D
П.п. Юле, арбанаси-та (фафли) с бяла покривка сме ги пробвАлЕ (inlove) Ама тия пасти са останали скрити за нас!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 09.08.16 15:19.
09.08.16
15:18
Баци е впечатлена!
10.08.2016г.
Храна:
- три фурми;
- омлет от три яйца със сирене и магданоз, краставица, печена тиквичка, домат, чушка;
- “Херцог”;
- ущипци, краставица, домат, морков, чушка, печени тиквички със сос от кисело мляко, зехтин, морска сол, пресен босилек, магданоз и куркума (стриктно разбъркван от Дамето!, само дет чесън нямах..);
Добавки:
- пробиотик;
Тренировка:
- 10х2 х преден клек@30кг;
- 10х2 х набиране с успореден хват;
- 10х2 х раменна преса с успореден хват@2х9кг;
След тренировката:
- 3х10 повдигане на крака от вис@5кг на краката;
- планк;
- разтягане;
- контрастен душ - 6 минути (1мин:1мин);
Първи ден на МЦ (29 дни). Нещо съм се объркала, очаквах го след 5 дни, ама видях, че съм се объркала, баш сега му е времето.
Тренировката пак лежерна, в момента нямам желание да се напъвам с тежестите, по-скоро акцентирам върху стриктното изпълнение и се взирам в детайли.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.08.16 22:58.
11.08.2016г.
Храна:
- омлет със сирене и магданоз, чушки, домати, краставици, моркови, пенне със сирене;
- “Херцог”;
- пица, мексиканско сладкиш с ягоди, купешки студен чай;
Добавки:
- пробиотик;
Тренировка:
- 7х2 х преден клек@30кг, 7х3 х гобкет клек@15кг дъмбел (с редуване - преден-гоблет-преден-гоблет и т.н. до общо 14 подхода);
- 10х2 х пуш преса с успореден хват@2х10кг дъмбели;
След тренировката:
- планк;
- 5х10 х повдигане на крака от вис@5кг;
- разтягане;
- контрастен душ - 6 минути, редуване както обикновено - 1мин:1мин;
Снощи си легнахме, Десо намаза прасците с магнезиево олио, въпреки това не можах да заспя, поплаках малко, че сатисфекшън не ме харесва и някое време заспах. Будих се постоянно, защото сестра ми от 3 дни се прибира от Мексико. След два отменени полета Мексико сити - Франкфурт, безумно, повече от 24 часово чакане на нов полет, най-накрая се уж качи на някаквъ самолет, но не можеше да се разбере дали се е качила или не се качила, очакваше се да се рабере чак сутринта. Та цяла нощ на тръни бях. Слава Богу сутринта беше кацнала в МАдрид. Нормална дейност на Луфтханза :D Симпатяги :D Тъй, де, сега си я чакаме да си дойде и отиваме с Даме да си я вземем от летището. В събота я чака моминско парти ВСЕ ПАК :D Та, тренировката мина учудващо добре, въпреки малкото сън. С ясното съзнание, че идеята на тренировката се разваля, ако не взема много тежък дъмбел, реших да комбинирам двата клека като ги редувам. Получи се много добре, макар гоблетът да беше твърде лек и ритъмът/натоварването да се разваляше. На набиранията избухнах, не ги усетих, само в десетия подход се излигавих. Мисля, че избухването се дължеше на това, че се наложи да ползвам по-високата кутия, и защото е по-висока минавах настрани и изпъвах краката хууубаво надолу, което не става чак така хубаво опънати с малката кутия, занапред ще ползвам голямата. Раменната преса е с пуш, защото си взех по-големите дъмбели. Повдиганията с тежест ги краднАх от Санчо, многУ добре ми се получиха, Санчо :*
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.08.16 22:56.
От всички еърлайни , с които работим и върху които имам наблюдения, Луфтханза наистина са големи смотаняци. Съжалявам,че е трябвало да лети с тях. :( Дано прибирането е по-поносимо.
Oтиването беше супер, връщането - кошмар. Но вече си я прибрахме от летището и се готви психически, че вторник лети София-Доха-Джакарта-Баликпапан :D
12.08.2016г.
Храна:
- лате с лешник;
- “Херцог”;
- супа от агнешни бульон с топчета от свинско, чушка, морков, магданоз, босилек;
-
ДОбавки:
-;
Тренировка:
- почивка;
Днес почивам, макар по план д атрябваше да тренирам. Но вчерашната репетиция ми изгаси тока и краката ми бяха пълен мат, еле па прасците, добре, че Десо ме спаси вечерта с болезнен масаж с магнезиевото олио, защото така ме боляха, че едвам слизах по стълбите, просто се разбих! Та днес разумът надделя над егото. Утре ме чака момински ден, начинаещ с водна аеробика.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.08.16 14:04.
13.08.2016г.
Храна:
- кафе, кроасан с масло;
- патешки сърца, салата от моркови, бяло вино с лимон;
- черно фрапе;
- лингуини с босилеково песто и кедрови ядки в Спагети ки(т)чън;
- просеко;
- сандвич от две филии бял хляб, сирене, кашкавал, домат, краставица - препечен на фурна, в 04:00 :D;
Добавки:
-;
Тренировка:
- 1 час водна аеробика (станция 1 на Моминското парти);
Бяхме на водна аеробика, като първа станция на моинското парти на сестра ми, беше яко, жалко, че баци нямаше възможност да дойде тя да води, сестра ми щеше искрено да се изкефи. После отпрашихме за Пловдив, на разхока и обяд. Бяхме планирали плаж, но времето не предполагаше, затова заменихме с разходка в Културната столица. Много смях, много забава, много силни истории, много готина компания. Пибрахме се, изкъпахме се, някои със студена вода. Спагети ки(т)чън. И следващите 5 часа на просеко в Public (супер симпатично местенце, не бях го посещавала, много приятно впечатление ми направи), сладки приказки, с приятни дами. Изобщо моминското парти ни се получи страхотно, но най-важното е, че се получи това, което булката искаше (inlove)
14.08.2016г.
Храна:
- катък, яйрян;
- банан, праскова;
- сладолед в Конфетарницата, кафе;
- праскова, оризовка;
Добавки:
-;
Тренировка:
- почивка;
Денят премина непланирано след обеда, защото се наложи да ходим до спешното на ВМА, защото...предния ден кучето ухапало Десо и ръката му се подула. Първоначално нямахме притеснения, но когато баща ми дойде и ми каза, идвайки от Десо, че ръката му е “ейй, тооооолкоя голяма”, откачих. Естествено, като видях ръката на живо, се оказа като историята с “ей толкооооолкова голяма риба хванах”. Наш приятел беше дежурен травматолог в Спешното на ВМА, та се погрижи прекалено добре за ръката, ама денят почти мина. А Десо се беше абонирал за геймърски ден и до конфетарската вечерна среща, Десо си гейми, аз си се излежавах. И не ми се мърдаше много, много. В Конфетарницата, както винаги в тази компания, изобщо не разбрах кога са минали 4 часа и половина!!! После уж за гироси тръгнахме, ама па Десо го болеше главата, търсихме аптека, сетихме се, че гиросите са до десет и така набарах оризовките, а хладилникът е пълен със сливенски праскови (inlove)
Обаче - имаме младоженски костюм. Кака се пребори с малдоженеца да се разчупи малко. Имаме най-прекрасния (след моя, разбира се) младоженец, голям красавец! Утре продължаваме с шаферските костюми, а после оставам пак сама на пангара с организацията, защото сестра ми отива в Сингапур и Индонезия!!!
15.08.16
10:39
Нали му биха ваксина за всеки случай, освен интервенцията върху ухапаното.
Дидо, биха му тетанус, да, още повече, че на 25 не е ваксиниран.
15.08.2016г.
Храна:
- праскови, кафе;
- домат, краствица, сирене на фурна, оризовка;
- три топки конфетарски сладолед, лимонада с мента;
- ущипци, домат, краставица, морков, чушки, пълнозърнесто хлебче;
Добавки:
-;
Тренировка:
- почивка;
Цял ден хвърчане из града - поликлиника (да заверя на татко рецептурната книжка), за рокля, за халки, за шаферски костюм, свършихме доста работа (whew) Утре вече, ако не изникне нещо непредвидено, в залата. Всъщност и днес планирах да отида, но го планирах за много рано, с Десо. Но снощното късно лягане не ми позволи да стана сутринта, та само се понабирах малко, ма не се брои |-) Утре обаче пак имам сто задачи и ще трябва да спазвам стриктно графика, че вечерта и репетиция имам.
16.08.2016г.
Храна:
- кафе;
- оризовка;
- ущипци, краставици, домати, чушки;
- праскови;
- току що опечен кроасан с нуга, спагети “Болонезе”;
Добавки:
-;
Тренировка:
-;
Е така става като си правя планове. Само репетиция днес, тренировката беше заместена със среща и бродене за плат. Пъровото с невероятен успех, второто пълна противоположност. Репетицията ме умори бая, но по-лошото е, че този екзерсис наистина ми е твърде кратък и ме заболяха глезените, бяха адски вдървени. Нищо. Учениците ми обаче владеят Копче и съм много доволна, днес се представиха наистина страхотно с музиката (sun) Имаше и двама нови, едно момче с никаква представа и едно страшно схватливо момиче. Доволна и спокойна днес. Инструктираха ме, ако има по-малко от 5 човека, да ги разпускам за следващия път, но те бяха доста повече. Така че четвъртък продължаваме. Трябва да мисля какво ново нещо да преподавам, за да не се понатъжават.
Десо и Даме ме прибраха от метрото и отидохме да се понабирам в парка. На едната площадка имаше много батки и ме досрамя, защото бях с пола, а и ме беше срам. На другата беше празно, ама цъкнах само една петичка, нещо много се плъзгаше, и се отказах.
Нищо няма да казвам за утре, че вчера казах и дран.
16.08.16
22:47
Е, баци, какво значи, че те е досрамяло?
Искаш ли да хванем бас, че ако беше почнала да си цъкаш бройките, облечена в пола... засрамените щяха да са именно батките! :D
Ма бяха се струпали една камара момченца, бяха струпали някви боклуци пред дръжките, на които предпочитам да се набирам, бяха си поставили и музиката там. Трябваше да им размърдам цялата система. Освен това, като съм с пола, при слизането надолу, полата лети :D А и просто не обичам да се вторачват в мен, освен ако не са моите си хора, с които съм свикнала, скача ми адреналининът :D Друго е да съм с Десо, Санчо и Ради :D
П.п. Отделно - твърде високо е и Десо трябва да ме вдига, за да стигна хватките, та цялата тая процедура около момченцата...смути ме мисълта :D Друго е да сме си двамата....с халките на Юли...в 10-то :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.08.16 23:11.
17.08.2016г.
Храна:
- праскова, банан;
- домашен сладолед от банан, ягоди и босилек;
- спагети “Болонезе”;
Добавки:
-;
Тренировка:
Вкъщи, 9 рунда от:
5 х набиране с подхват/тесен надхват/широк надхват;
10 х лицеви опори;
15 х клек СТ;
Без засичане на време, с почивка за раздишване след шестия рунд, до шестия на един дъх, но без бързане, стриктно и прецизно.
Не успях пак да се добера до залата, поради лична дезорганизация, но докато Даме спеше разцъках на домашния лост. ДОстатъчно за днес.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 17.08.16 18:00.
18.08.2016г.
Храна:
- кафе;
- праскова;
- пилешко от бут, домат, краставица, чушка, морков;
- топъл кроасан с нуга;
Добавки:
-;
Тренировка:
Пак раздвижих вкъщи, 6 кръга от:
6 х набиране с подхват/тесен надхват/широк успореден хват;
12 х руски суинг@24кг пудовка;
24 (12 на крак) х напади (къде ходещи, къде на място);
Без никакви почивки, всичко стриктно. Не го обичам тоя тип натоварване, дето ми повдига червата нагоре, ама не отидох до залата сутринта и се наложи да раздвижа домашно.Добре, де, не е да не го обичам, но имам смесени чувства към него :D Имам и добри, и лоши спомени :D Май до края на седмицата, ако изобщо има тренировки, ще са домашни, че няма кой да гледа Дамко, пък не ми се ще да го застопорявам в залата.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.08.16 12:59.