Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

и аз забелязвам, че дупето ми се откроява ама се пак ви казвам истината... правя си Римска тяга само че пускам до долу и я усещам на 100% в бедрото тва’ го усещам в гърба

CI

02.11.10
18:09

Абе кристианчо ти що само до коленете пускаш бе, и аз тъй ше ги дръпна (поне 120кг :D )
Иначе сложил дискове по 15 а не по 25 за да изглежда масивно, лошо няма и аз тъй правя :P

жълтите дискове са по 15кг ( загряващата ми е с 50кг ) слагам после само десетки за да мога като я оставя на земята да ги изкарам щото ако са еднакви всички дискове малко трудно ще ги вадя нали се сещаш :D

Абе така се товари максимално кръста. Няма проблем да я правиш частична - всичко отива в еректорите, също така можеш да я правиш и на стойката.

ами стойката е висока за мен :) и това за еректорите не го разбрах ... имах нещо като треска на кръста при първите 10-15 тяги от там на татък я усещам моментно само :) и трапеца също... както и да е мисля да спра до 140кг

CI

02.11.10
18:52

Само 140кг колко си скромен :D
Абе така не ти ли се ебава кръста когато не плъзгаш лоста по бедрата?

02.11.10
18:58

Оправи техниката, така малко все едно искаш ‘’да и го сложиш’’ на щангата. Тази извивка в края е абсолютно излишна :)

мм всъщност не .... незнам дали така изглежда ама почти не ме хваща треска на кръста вече :) казвам, че ще спра на 140кг, защотоо до сега е нямало тренировка в която да не подобря тягата от към тежест или повторения .... и да не си насилвам късмета :) 140кг на 65-66кг ( малко над 65 съм вече ) мисля, че е добре не казвате нищо за прегърбване и т.н. да смятам, че там съм се справил ли ?!

къде в края ? :) като се изправям ли

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.11.10 18:59.

CI

02.11.10
19:00

Тази извивка и аз я правя за да може да падне цялото натоварване от кръста и да може да почине за 1-2 секунди иначе имам чувството че ще се изгърбя ;)
пс: виж кво см писал в спам темата ;)

ам то аз не се задържам секудна си мисля просто го правя за да изпъна до края смисъл да съм сигурен, че повторението почва от 0-та тъй като не спускам до долу ако почна да не изпъвам до края ще стане егати серията

02.11.10
19:02

Да, точно в края, не вкарвай толкова много ряз, най-малкото е опасно, пък и губиш от чистотата на движението, точно преди заключването в горна позиция си личи особено добре. Зверунгелче си иначе :)

ще го имам в предвид, благодаря :) като се има в предвид какво очаквах от вас... изненадахте ме приятно :)

02.11.10
19:10

Супер изглеждаш братче, като спартанец си ама земи пускай щангата до доло.

Пускам я до долу на римската тяга където не се насилвам много (70кг) ... пък и ако пусна трябва да я джасна малко пък днеска беше сприхавия инструктор .... :)

02.11.10
19:20

Пускай до доло на тежкото пък на 70 кила прави по къси да одариш мускула по-изолирано ако това е целта. Инструктора ако ти се кара, че правиш тежка тяга по-добер сменяй фитнеса.

тоя е най-близкия човек.... а и от към обурдуване мисля, че е от най-добрите в Русе :) какво да се прави утре ще е пичагата ще пусне малко черно за надъхване без туй идея нямам какво да правя за... Гръди + Рамене за рамене изнасяне напред и разтваряне в страни в 3серии общо и за двете мисля, че няма да навредят на рамото ... Раменните преси мисля да ги оставя просто лежанка и кофички ще си дойдат като раменните преси... какво ще кажете

02.11.10
19:42

Ако няма да правиш раменни преси вкарай полулег, а равната лежанка ако искаш да ти расте силата там не я отебавай. Аз направих тая грешка лятото и сега мина 1 месец докато си възвърна старите постижения.

полулега и флайса от полулег са ми задължителни в тренировката... лег-а с щанга много ми келеши рамената ама ще си я правя точно защото я бях заебал и 1 месец бутах със 70кг за 5-6 повторения ... тя ще ми е раменните преси :D незнам утре ще преценя на място дали ще става раменна преса или да си изнеса напред и толкоз... то рамото ми е добре мисля :) изпитвам леки притеснения рамото ми е любим мускул ( със гърба ) ама заради тея ръце пусти опустели ....

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.11.10 19:46.

02.11.10
20:27

Кристианчо, имаш страшен ген момче. Наблегни на по-добра храна и ще имаш супер резултати.

Кой не знае, кой не знае, Кристианчо плейбояя :D:D

Кой... ?! :D :x

03 Ноември 2010

Гърди, Предно и Средно рамо

1.Лег с щанга - 2х80,90кг ( 6,6 повторения )
2.Полулег с дъмбели - 3х 2х25,30,35кг ( 10,13,8 повторения )
3.Флайс от полулег - 2х 2х20,25кг ( 10,5 повторения )
4.Кофички + кросовър - 2х с.т. + 2х12.5кг ( 30,30 + 10,10 повторения )
5.Изнасяне последователно с дъмбели - 1х 2х15кг ( 20 повторения )
6.Разтваряне в страни от седеж - 2х 2х10,12.5кг ( 10,10 повторения )

УаУ... доста добра тренировка на флайса се престарах май в негативната част ( около 3сек. ) и само за 5 повторения стигна силата
за рамо пробвах раменни преси ама нямаше как да стане просто... изнасянето също го правих с добра негативна част и ефекта беше доста добър доста набъбнаха рамената само с 3серии общо : )

ХРАНЕНЕ

1. 7:00 - овесени ядки
2. Закуски
3. Закуски
4. 15:30 - мусака
5. 16:30 - Тренировка
6. 17:45 - ориз,яйца, сирене
7. 20:00 - мусака
8. 22:15 - сирене

забелязах, че след като ям яйцата след 20мин отивам да пишкам :D а сиренето като го ям в 10 ставам в 5… за тоалетната :D просто ми се наби на очи иначе си е пълна глупост това което казах...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.11.10 20:22.

CI

03.11.10
19:40

Простатата алармира ;)

алармира ти главата на тебе ... :D

04 Ноември 2010

Почивка ( или прасец )

Тренировка имаше ...

ХРАНЕНЕ

овесени ядки, яйца, мусака, закуски, кебапчета, кюфтета .....

CI

04.11.10
19:13

Мусака рлз, сега и аз хапнах и ми е тежко сега не мога мръдна от компа :D

мусака ми е любимото.. една жена може ли да прави мусака 50% ме е спечелила :D

05 Ноември 2010

Бицепс, Трицепс, Предмишници

1.Сгъване с Е-З щанга - 4х 30,35,40,42.5кг ( 8,8,8,6 повторения ) - Мощно
2.Скотово с права щанга - 3х30,32.5,32.5кг ( 8,8,8 повторения ) - Много предмишнично стана
3.Сгъване с дъмбели от седеж - 3х 2х7.5,10,12.5кг ( 10,10,10 повторения )
4.Разгъване на скрипец с лост ( широк хват ) - 3х27.5,32.5,37.5кг ( 10,10,8 повторения )
5.Френско от лег с щанга - 3х30,35,40кг ( 8,8,8 повторения )
6.Френско с дъмбел от седеж - 3х20,25,30кг ( 10,10,8 повторения ) - Вече ми е любимо
7.Разгъване с въже - 3х10,15,17.5кг + 10кг ( 10,10,7+3 повторения )
8.Сгъване с надхват - 3х20,22.5,25кг ( 15,13,11 повторения )
9.Сгъване на китки от седеж - 3х20,22.5,25кг ( 15,13,11 повторения )

Тежка тренировка ... час и 20минтуи има 2причини за това според мен :
1.до ‘’вчера’’ правих по 4 серии за бицепс и трицепс а днес 10 и 12…
2.Скотовото с права щанга беше лоша идея... доста голяма ‘’тръбичка’’ беше и предмишниците направо отказаха... сигурно съм почивал по 4-5мин. между сериите другия път ще го направя с дъмбел
Като цяло съм доволен много от трен. за трицепс след разгъването предмишниците се съживиха буквално

ХРАНЕНЕ

1. 7:00 - овесени ядки
2. Закуски
3. 14:30 - ориз,сирене,мляко
4. 16:30 - Тренировка
5. 18:15 - ориз,яйца,сирене
6. 20:00 - пържоли
7. 22:00 - сирене

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.11.10 20:55.

06 Ноември 2010

Крака

1.Клек с щанга - 3х80,80,80кг ( 10,10,10 повторения )
2.Лег преси - 2х195,235кг ( 12,12 повторения )
3.Хакен клек - 2х70,80кг ( 10,10 повторения )
4.Сгъвач - 2х45,45кг ( 10,10 повторения )

Тонизираща тренировка... следваща за Крака обаче ( в петък ) ще е много мощна ! замених разгъвач с хакен клек и първите ми отзиви са много добри :) ще сложа клип на клек-а и лег пресата след малко

ХРАНА

1. 10:30 - 2кисели млека, хляб
2. 13:00 - картофи,3белтъка,сирене
3. 15:00 - картофи, 4белтъка, сирене
4. 16:30 - Тренировка
5. 17:45 - картофи,8белтъка
6. 20:00 - пържоли
7.

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.11.10 20:48.

06.11.10
16:18

В доста добра форма си, вижда се както на снимките така и на видеото, което беше пуснал. Ще сложиш или и 1-2 снимки на краката, интересно ми е как изглеждат ?

момент след малко ще сложа в галерията намерих една дето ги има и краката :) избягвам да ги снимам, че не са в ред въобще ама ....

всякакви мнения ( без агресивните и подигравателни ) биха били полезни... на клека ми изглежда, че съм се навел но по време на серията въобще не чувствам напрежение в кръста или където и да е

ПС: снимката с краката е вече в галерията

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.11.10 16:29.

06.11.10
16:35

На лег пресата не виждам добре от тук, но мисля че е добре, може още малко да сваляш надолу, но не е задължително. При клека ръцете не трябва да ги изпъваш така, хващаш колкото се може по-тясно, но общо взето клека не ми хареса много, правиш 1/3 от цялото движение. Моето мнение не е от най-важните, може да го пропуснеш.

06.11.10
16:38

казано от river на 06.11.10, 16:35:

На лег пресата не виждам добре от тук, но мисля че е добре, може още малко да сваляш надолу, но не е задължително. При клека ръцете не трябва да ги изпъваш така, хващаш колкото се може по-тясно, но общо взето клека не ми хареса много, правиш 1/3 от цялото движение. Моето мнение не е от най-важните, може да го пропуснеш.

И на мене клека ми изглежда малко като полу клек, но може и да е от камерата незнам.

много са ми дебели рамената.. :D немога просто по-тясно да хвана не, че изпитавам болка ама немога просто - дърво... лег пресата я спускам до долу когато краката са ми в най-горна позиция а в тази позиция ( както на клипа ) ако смъкна по-надолу петите се отлепят... пълен клек нямам намерение да правя.Днес нямаше кой да ме пази и просто клека го правих насигурно т.е. когато има кой да ме пази спускам максимално вертикално щото ако залитна има кой да ме коригира както миналия път на 100кг имах идеална техника но с човек зад мен :)

06.11.10
16:43

Добре, но нали клякаш на стойка, ако не можеш да се изправиш - оставяш щангата и се измъкваш.

тея стойки най-долу ли ?! какво говориш като онея на клиповете как се сгъват като хартия.. тя е висока няма и метър как да я оставя там и да се измъкна такива йога изпълнения са ми напосилни общо взето гледам да оставям щангата на горните греди за да няма кой знае какви инциденти.. ПС минали път като ме пази един здравеняк ме беше хванал така, че ръцете му бяха на гърдите ми и клякането си беше като на смит машина много бях доволен

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.11.10 16:46.

06.11.10
16:56

казано от river на 02.11.10, 16:57:

Хубаво, но защо не свиваш краката, така товариш главно задните бедра, пък си я писъл в тренировката за гръб.

Правилно прави, че присвива леко краката, така разпределя по-добре центъра на тежеста, ако не ги свива, риска за контузия в кръста би бил много голям. Правилно я е писал в тренировката за гръб- добре развитите еректори са необходимата фондация и силно благоприятстват качването на мускулна маса в гърба. Харесва ми как изпълняваш тягата, имам съвсем лека забележка в последната част на движението- струва ми се че използваш малко инерцията, но като се има предвид тежките килограми- това си е нормално. Поздравления за постиженията, за твойте години и килограми- си много напред с материала, и което ми прави впечатление, имаш плътност в мускулите която е много добра за годините ти.
За клека бих те посъветвал да понамалиш леко тежеста и да го правиш по-до долу. Това би ти помогнало за по-добра разтегливост на бедрата. Предполагам че корема ти постоянно е стегнат за да стабилизира и отнема напрежението от кръстта/ Разбирам обаче, че може и нарочно да го правиш така, за да се презастраховаш от контузия в кръста. Ако е така, е напълно разбираемо, но не забравяй да разтягаш добре след тренировка. Поздравления и за постиженията на клек!

пак повтарям на този етап пълен клек не бих правил... ясно е, че е по-добър от полуклека който правя но с оглед пазене на колената ( тея неща на колената изобщо не стягат не се заблуждавайте ) не смъквам до долу мисля да си взема ластични бинтове и стях да къпя за напред... клека не е максимален на клипа не ми тежи ( 80кг мога да ги направя 15 повторения поне ) техниката ми си е такава може и от камерата да идва впечетлението, че се навеждам много напред незнам :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.11.10 17:04.

06.11.10
17:04

Внимавай, само тоя батка както те е хванал за гърдите и.. знаеш :D

хах спокойно... :D:D

ПС: лег пресата е 235кг при максимум 285кг ( 8 повторения )..

отностно плътноста на гърба... голям почитател съм на това и правя само 1 упражнение с широк хват и 4-5 с тесен хват  и от там може би идва :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.11.10 17:07.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1