Съвет

06.10.10
20:13

Добър ден на всички,значи искам савет да не направя някаква глупост та преди време исках да кача мм и качих но нещо стана и освен мм качих и мазнини особено в корема. Та, 16 годишен сам 75кг 172см сам висок та искам да искам да сваля малко килограми да стана горе-долу 67-68кг ако е добре поне така си миля и да оформя корема поне дет се вика да имам 2 пло4и не като сега една закраглена  мисля да вземам л карнитин та да кажете някакви савети задиета да знам че трябва нвд без хлебни изделия сладко и др но ако има нещо по специално да кажете и мисля ако не е глупаво разбира се да речем този месец само кардио без никакви натоварвания сас килограми и др. тоест горе долу кам 1 час вав фитнеса кардио всеки ден и по 30-40 мин да бягам на ван та това добре ли е?

06.10.10
23:14

казано от MusicBomb на 06.10.10, 20:13:

Добър ден на всички,значи искам савет да не направя някаква глупост та преди време исках да кача мм и качих но нещо стана и освен мм качих и мазнини особено в корема. Та, 16 годишен сам 75кг 172см сам висок та искам да искам да сваля малко килограми да стана горе-долу 67-68кг ако е добре поне така си миля и да оформя корема поне дет се вика да имам 2 пло4и не като сега една закраглена  мисля да вземам л карнитин та да кажете някакви савети задиета да знам че трябва нвд без хлебни изделия сладко и др но ако има нещо по специално да кажете и мисля ако не е глупаво разбира се да речем този месец само кардио без никакви натоварвания сас килограми и др. тоест горе долу кам 1 час вав фитнеса кардио всеки ден и по 30-40 мин да бягам на ван та това добре ли е?

Мъка,мъка.Две думи не можеш да напишеш правилно,мускули искаш да правиш.То не става само с ядене,трябва и акъл.
Има една буква в нашия език “Ъ”,но явно ти си я отписал.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 06.10.10 23:15.

07.10.10
07:20

Да, НВД е глупаво за такива дребни неща. Всекидвевно 1 час кардио + 30-40мин бягане също е глупаво.

07.10.10
09:47

Първо се извинявам за изпуснатото “ъ”
Второ добре тогава някакъв друг съвет защото наистина трябва да отслабна дори личният ми лекар го потвърди ще сам ви мн благодарен и сам допуснал грешка при килограмите не съм 75 а 80кг. ами това е засега и ако имате някакви идеи споделети ги.
Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1