Ем нямам реванол, нямам ракия ама поне гледам да го пазя. Мерси, Геца, ще го оправя до ден, два...
Иначе и Милен е прав ама ще видя утре как ще е и ще преценя...попринцип не бързам за никъде, а ми се тренира. И все пак времето е най-ценно за трениращия. Пък и ако лежа само няма да се оправи по-бързо, трябва движение. Иначе ме е яд МНОГО де...това ще си остави някаква следа...
Мнението беше редактирано от Valleri на 02.10.12 02:09.
Раздвижих малко в фитнеса и е доста добре глезена.
Малко преден клек: трябваше доста да разтягам и още ще трябва, че отзад гърба много опъва в рак позиция. Няма да пиша килата
Мъртва тяга до единица на 145
Раменна преса 5х10 с лоста
Овърхед скуат: 4х10 с лоста
И разтягане малко и това е.
Храната гледам да не е много напоследък, защото установих за себе си, че няма кой знае какво значение за тренировките ми, сега си намерих горе долу оптимално хранене, и като количество и като качество. Гледам да е чиста, нерпреработена, супички, ям и ориз понякога..тренирам на гладно и така. :) Айде приятен ден!
Техника на клиин с лоста, 30, 40 кила
Малко изхвърляния с лоста
50 кипинг набирания, от време на вреем с бътърфлай
Скачане на въже и набиране на въже - единички само, че е много зор :)
Храната:
Хляб, масло и 10 яйца, 1 кисело мляко.
После сигурно супички и такива работи.
казано от valerious на 03.10.12, 14:36:
Скачане на въже и набиране на въже - единички само, че е много зор :)
Как така зор, май ти беше писал в един от женските дневници, че единичка набиране не би трябвало да е проблем :P Голяма работа, че е на въже :)
1 не е проблем - 1 правя : ))) Като направя 2, ще ви съветвам да правите 2, засега не :)
Чакай да се оправдая:
Много тънко въже, голям кеф....и реших да го правя това след кипинг набиранията...на Валери програмите....:Д
03.10.12
14:50
казано от valerious на 03.10.12, 14:44:
Много тънко въже, голям кеф...
Доста по-лесно, от колкото на много дебело ;)
Извърти хвата като си на тънко въже и няма да имаш проблеми.
Е не, мен целта ми е да държа като куче, ако си го завъртя около китките е лесно :)
03.10.12
15:24
казано от valerious на 03.10.12, 15:17:
Е не, мен целта ми е да държа като куче, ако си го завъртя около китките е лесно :)
Не, грешно ме разбра - не да ги навиеш около китките, а да обърнеш хвата с палеца надолу. На тънко въже се получава една лека извивка и въжето не тръгва да се изплъзва директно. Пак стискаш яко ;)
Ясно :) Е ако трябва да се катеря о въже така ще ми е зор да прихващам :) Ама ще пробвам.
Преден клек 10х3 @ 70
Клиин пулове: няколко серии до 3 на 90
Раменна преса: 3х5 и 2х3 на 40 кг (тука е паднала силата драстично)
Овърхед скуат на 40 и 45 кг - 3 до 5 повторения...общо взето успея ли да я избутам, ще я клекна, но после връщането на врата е болезнено :)
Малко разтяганки и това е.
Храната:
Хляб масло и 3 яйца. После сигурно супички, мляко с ориз и такива...
Мара,
Днес малко потренирах, имах доста енергия сутринта, но въпреки това към 30 мин мислих дали да тренирам...е реших да тренирам де...се пак имам към 18 часа лежане и седене на ден, 2 тренировка и още няколко за ядене....мисля че възтановявам достатъчно...попринцип бях решил да прасна пак предния клек и го направих, но впоследствие не тряяше, трябва да разнообразявам повече, ето я и тренировката:
Изхвърляне на 30 и 35 кг, 3-ки за техника—-ем доооре е, малко се чудя по средата какво да я правя, да я удрям ли да я тръквам ли само амаааа...получи се нещо средно, като цяло не ми харесва....но няма как тряя да се дига
Малко рандом изпълнения после с лоста
Снач пул до единица на 80
после малко клиин енд джърк колкото да си припомня с 40 кг
6х6 преден клек на 65 кг—Краката са ок, но стабилизаторите сдават багажа, най-вече трапеца, гърба
50 кипинг набирания в различни серии
50 бърпита
скачане на въже
Храната:
Масло с хляб и яйца и после отново супички.
В 7 и 8 клас имах прякора “супата”, но на тебе ще ти седи по-добре :D .. Как на 40 кила разбираш, че силата на пресата е паднала?
05.10.12
19:34
При мен лично, като я ударя по-силно в таза щангата, се поличучава по-добро изхвърляне.
Иначе гледам си почнал да потренирваш вече :D
Щот тежат бре момче :Д:Д Кривя се като глис
Ем почвам да тренирам : ))) Кво да правя...това прая от 6 години, не мога да го откажа....а и в нищо друго не съм добър :Д и в това де ама поне се получават някой работи....Но съм непостоянен
Към километър и нещо бягане с усилващо се темпо...в началото направо ужас, после разширих крачката...но е много зле де, колкото повече щанги дигам, толкова бягането се влошава...крачките ми са къси, не стъпвам добре, гърба, раменете са криви...
Днес пълна почивка...ще играя скайрим, дота 2, ЛОЛ, ще гледам ънкъл долан и hodgetwins и ще свиря на китарата... :) Ся си правя едни пържолки, имам и мляко с фафла...супер :)
Айде и 15 раменни преси и това ще е....попринцип ми се тренира много, но ще го спестя за утре, за да мога да ги размажа моите приятели :Д:Д
Днес беше хубав ден, от много време не съм имал такива и се надявам да направя повече подобни през идващата седмица. :)
Първо - тренировка с групата - много интересен и интензивен комплекс на стълбите на паметника...беше 15 минути, но не ми се сториха толкова много, постоянно бях в движение...в началото почнахме с лицеви ииии там спуках гумите...хората си направиха лицевите...15-те суинга и почнаха да бягат нагоре, аз аз още помпех...но лицеви ще ги заменям вече с бърпита или нещо друго...или с отлепяне на ръцете...не знам, но не ме кефят изобщо и ги чувствам зле за рамената..Както и да е..качваме стълбите, правим 5 бърпите и слизаме...слизането много ме забави...в началото много плахо...поне 1 рунд загубих от бавене...но много добро натоварване, една от любимите ми тренировки с групата до сега. :)
След това 2 часа сън и с Милен, отидохме до залата, да ме гледа и да ми помага.
Почнах с обръщане 3-ка на 50, 60
1 на 70 и нула на 80…ама тежките пулове ще оправят работата, просто като ми натежи долу и се спирам сам.
Пулове от земя: 3 на 80, 3 на 100, 3 на 110, 3 на 120
Преден клек:
единица на 60, 70, 80, 90 и 100кг
След това отидохме до стадион локомотив на хубавата писта за БЕГОВИЯ ЕНИМЪЛ, Милен засичаше
Резултата е 21 мин
Значиии много се бях объркал..ен съм бягал от много време и нямам представа тия времена дето ги пускате с почивките ли са, с извадени почивки ли са.....и си мислех че вадите почивките...и си викам докато бягам..брех..мн ми е добро времето.. и не съм се напъвал баш на макс..гледах просто да имам добра крачка и да ги измина по пестеливо...3-тата тренировка за деня си оказа влияние и не ми достигна мозък дапомисля, че времената са ви с почивките....еммм мога да кажа без притеснения, че не е нещо особено..явно не съм се раздал на макс, но 1-та минута почивка между 400 и 100 е предостатъчна да започнеш с нови сили.
След месец - 2 ще го правя пак..ако времето позволява де... :(
Значи, за първата тренировка благодаря на Вик за прекрасния комплекс, а за втората и третата много ми помогна Милен...друго си е да тренираш с някои...действа мотивиращо..не бих сложил тия кила днес, ако бях сам.... (bow) Благодаря !
Храната: През деня само 1 пържола...а след малко 10 яйца и 2 пържоли ииии хляб...
Ще пусна и клипове от предния клек и клиина
Другия път като дойда предния ще го напънем към 110 :))
Иначе техниката много радва, както и дълбочината :))
Мнението беше редактирано от Overlord на 07.10.12 23:02.
2 компютъра, немоа да седна да видя форума :П
Ем някви щангистки тренировки праа ся и така....Боря се с себе си.
казано от valerious на 17.10.12, 22:00:
2 компютъра, немоа да седна да видя форума :П
Ем някви щангистки тренировки праа ся и така....Боря се с себе си.
Беше време :), не ми казвай, че 80 кила си ги мъчил на подклек.
Ем мъча ги...аз на подклек съм много зле щот с дългите ми ръце не мога да набера височина, но с клек мн добре стават нещата. То проблема ми с тренировките е че или прекалявам или не тренирам..а трябва да имам почивки и тренировки от рода на 4 дена тренировки 3 почивки на седмица...знам че така ще прогресирам по бързо, пробвал съм и пак правя същите глупости...
Миленка.........
Начи много трудни дни....много ядене на тапотии и сладкиши и кво става цепи ме главата вчера...Океий не мога да заспя, по едно вреем стаам щото ме напъва нещо на повръщане....повърнах 1 път към 2 4аса през нощта и това беше...цяла нощ яко болка в главата, нямам аналгин...и тааака....отиам на работа днес...още ме цепи леко, пих аналгин....щях да заспа на няколко пъти...баси мамата, мисля че е от сладкото последните дни, щото дося ядох веднъж на седмица, а тия дни яко бисквити, вафли и такива....имаше и едно леко напиване, и то е повлияло....ся съм добре горе долу...само малка тежест. На работа ядох само супички с хляб щото ме е страх, да не стане нещо и в фитнеса нямах много сила....мозъка ми не работеше изобщо, което ще докажа с следната случка...дигам си аз....и едно момче дига с мене там и аз след серията си, фащам му бутилката минерална вода и си пия.....и изведнъж се усещам....:Д:Д:Д извиних се де....ама просто изключих, нямах грам глюкоза в главата...напраих 3, 2, 1 на 130 клек и това беше....надявам се да не ме боли пак главата, щото това е възможно най-гадното чувство...не знам кво правят хората с мигрена....предпочитам спин или рак отколкото мигрена....те затова сигурно 80% от хората се самоубиват....Поне потренирах с плевенските трибойци :) Мн са яки и има нови попълнения, което само може да ме радва...евала...
казано от valerious на 05.11.12, 21:11:
Поне потренирах с плевенските трибойци :) Мн са яки и има нови попълнения, което само може да ме радва...евала...
И аз се радвам , че се видяхме и тренирахме , Валка :) .... бързо оздравяване , успех в тренировките и работата ;)
Малко тренировка за мускули....или против мускули щот са пречупих.
Преден клек:
5 на 80
5 на 70
5 на 60
8 на 50
10 на 40
Набързо, с малки почивки, слагам и почти веднага дигам.
Тяга до единица на 170 и после веднага 2-ка на 150…нещо не ми се дърпаше тежко днес.
И арнолд преси до 15 кг по 8 повторения :)
Гледам да ям повечко, ама следя и финансите, че тряя за кво ли не да се даат пари и е малко зор да ги изчисля, ама общо зето 250 лева заминават за храна ;) така е...доора тренировка кат цяло и ся ше гледам да пия поече вода и храна да поема бая, че съм мн кекав на тая височина с 81 кг, не се харесвам...крачето ми е 50 санта.
Айре, приятна събота!
Днес, се опитах да тренирам максимално бързо, на4и.
Преден клек:
4х8 на 60 кг с 1 мин почивка между сериите
Малко лег с дъмбели
4х8 Тяга на 100 кг, леко широк хват, даже накрая пробвах няколко широки като разтягане след тренировка и това е....
Кво стааа :)
Ем фитнеса беше пълен и не можах да направя хубава тренировка....
Почнах с лег с дъмбели до 25 кила дъмбел - 8 повторения
След това тесен лег до 3-ка на 70 и после 8 на 60…всички серии са с по 1 минута почивка някъде иии затова на 70 кила е гипс...с дъмбели е много по-добре..раменете ти ротират, а лоста ти държи китките заковани и не стаа...
След тва набирания...2 серии на бройки - първата 8, втората 6 и после некви квазиизометрии - набирам се и пускам много бавно, като куче иии после правя едно набиране максимално бързо...разбира сее...1 набиране първата серия :Д после немое, зависи колко държиш.
Хиликоптер без почивки - 26 кг, 36 кг, 30 кг, 26 кг по 8 повторения
Абеее голяма мускулна треска от тягата...8 повторения са много, дори и на 40 кила :Д Аз загрявам с 5…
Иначеее разтягах яко..и се чувствам дооре. Храната е - добра.. можеше повече да ям на обяд и нещо по-стабилно...ама супита са добри и са доори за стомаха..560 грама свински ребърца преди малко и това е.
Кът съм първа смяна, немога да правя лифтовете, щото е пълен фита и не мога да фърлям...като съм втора мога да ода при щангистите..ама то са получава малко гипс..така ще е засега...83 кила съм и ръцете и краката са ми някви слаби, а в торса съм горе долу дооре.
казано от valerious на 19.11.12, 22:07:
...като съм втора мога да ода при щангистите..
Там е истината, смятам знаеш:)
Следя ти постовете най-редовно и в последно време ми се струва, че посягаш към някакви леки наркотици преди всеки пост:)
Свиря на китарата много често и ми се качва серотонина..затова пиша така “увлекателно” :Д
Не мога да дигам щанги в тая фитнес зала....ония само стоят и ми прескачат щангата и чакат да ги удари в брадата...не стаа....
Днес съм почивка, обмислям разни чалъми и така...храня се дообре, не знам дали си доставям 3 к калории ама 2 и 300 има :)
Сашо, аз на 200 тяга не почнах стромбата, пък сега ще я почна : )))
Ти с тези периоди на трениране и нетрениране каквото и да почнеш е все тая :-D
Тва ми пречи онова ми пречи : D
Кво да тренирам бе момче :ДД Я разгледайте тая табличка:
http://www.iwf.net/results/results-by-events/?event=215