Напипвам Сухожилието на крака и е някво с цицина ииии твърдо.... не мога да клекна грам...ба деа ама дооре е ..
Тренировка:
Лежанка с раменен хват:
3 @ 70, 2 @ 80, 1 @ 85, 1 @ 90, 3х3 @ 85
Набирания с тежест до единица на 17.5 с успореден хват.
Мъртва тяга !!! : )) Ами реших да пробвам щото ако продължавам така накрая ще е много зор....сичко ще отива на десния крак.
5 @ 100, 5 @ 110, 5 @ 120, 1 @ 130
Трябваше да съм допълнително прав в краката от обикновенно защото иначе влиза в ВМО-то. Ама доста сила иначе, усещах, че постепенно и левия крак се включваше. :)
Не мога да клекна и до паралела иначе...
Напипвам Сухожилието на крака и е някво с цицина ииии твърдо.... не мога да клекна грам...ба деа ама дооре е ..
Същият съм и аз сега ...
Ба деа, случва са...нит съм скъсал нито съм разтегнал...няма проблеми, ще се оправя.
Днес малко побягах на стадиона 4 обиколки по 400 метра, ноп с почивки, че ще ми изхвръкне капачката. Иначе вчера от тягата много добре ми се отразява - по-голям обхват на движение, по-добро усещане на гъза и кръста, по-стълбите съм по-стабилен. Трябва му стимул на това коляно и ще се оправи, стига лежане и охкане : )))
Яко даге, кларънската казва “Да, имам 160 снач дага” : ))
Зех си Омега 3 на Олимп иии джасам иии има подобрение още от първите 4 хапа : ))) мн яко ще прасна една яка тяга отново иии да се надяваме от другата седмица преден клек :)
Стоян гледа Кларънс по цял ден и се контузи, Валери гледа Кларънс по цял ден и се контузи
Хммм...
Не знам на какъв език да ви кажа, че тоя не е чист :D
19.04.13
12:28
То проблема е в многото гледане, поне така си мисля де :)
Кой е чист със снач 125+ и тласкане 140+...
Какво ще кажеш Блаже:)
Значи това са реално постижими тежести без химия за човек в категория 77кг.
Само дето в тая категория тежестите се движат към 150-160 изхвърляне и 180-190 тласкане, мисля, че рекорда е на Стоицов 157 изхвърляне и 205 тласкане в тая категория... Е след 125-130 изхвъряне идва специалната суплементация :D :D
Нали си говорихме оня ден за вредите от постоянното назобване и достигането на определени нива на натренираност преди това ;)
Чакай чакай тука вече не ми харесват тия приказки, край...
Блага блага...о боже господи дага...Ти кво искаш да каеш ся...ти като гледаш Милка иии супер ТОди иии си почупена кат куче, тласкаш сякаш килим ще простираш....айде малко да се съобразяваме , няма смисъл да си изкарваме кирливите ризи..опуснах щангата при преден клек на коляното си...кое съм гледал от Кларънс....опасни хора, изобщо не ми тряят съветите ти тука и да ми пишеш некви тапотии. Пиши си там в дневника “ооо да аз ще ида на олимпиада и ще тласкам с трицепсово зад врат” изобщо няма да стане.
Голям кеф че се контузих, ае успех в щангите.
Голям кеф че се контузих, ае успех в щангите.
Благодаря, другото го игнорирам.
На Великден съм във Варна, ще тренирам при Живко Николов най-вероятно, ако не си ходиш в Плевен може да се запознаем наживо и пака да ми говориш с този тон :)
19.04.13
17:35
Още не мога да разбера защо се смяташ за мега-успелия атлет та държи такъв тон на другите. Пък и ония, които знаят и са успели, те няма да се правят на надути пуяци без никакво покритие, а ще дадат съвет.
П.С. Пак - ти тласкаш 70 кила, за там, където си тръгнала тласкат 140+. Още си изключително далеч.
19.04.13
17:35
Спокойно бре, хорааа :) Тука изведнъж няколко “висящи боя” излязоха :)
Още не мога да разбера защо се смяташ за мега-успелия атлет та държи такъв тон на другите. Пък и ония, които знаят и са успели, те няма да се правят на надути пуяци без никакво покритие, а ще дадат съвет.
П.С. Пак - ти тласкаш 70 кила, за там, където си тръгнала тласкат 140+. Още си изключително далеч.
Той не ме разбира какво искам да му кажа, затова му игнорирах нападките, нито ти можеш да ме засегнеш, нито той, не тая лоши чувства към нито един от двама ви. И тласкам 80 :)
Защото не е лайно, е за това : )
И защото Валката не лицемерничи във форума ;) Като теб понякога примерно.
Мнението беше редактирано от Madboy на 19.04.13 17:47.
19.04.13
17:55
Блага не е лайно? Ми не е, човек е. Какъв и е характера и какво мислят околните за нея - нейна си работа. Не и трябва да я харесваме.
П.С. Аз тролвам всички. И ми е мега смешно. Ти не се прави на света вода ненапита също.
Че кой е споменавал блага ? Ето виждаш ли, веднага почваш с глупостите : )
19.04.13
18:39
Сашо, моето беше насочено към Блага, бе. Не към Валери! :D :D :D
Да, Теодор искаше да каже към Блага, че тряя тласка 140.
Амиии хууу де не съм разбрал, то какво да се разбира : )) Ясна работата ква е, казах ти един път за Кларънс, че е по-як и знае повече ко прави от вашите хора там...некви оглъмърели щангисти дет одят с обувки с лепенки, че не могат да се вържат ииии ся веднага , ооо Кларънс бил виноен...случват се такива, работи, не ти ги пожелавам щото си с големи амбиции, болни иии това ще те срине. Пак казвам...не е достатъчно да си надъхан и да тренираш много иииии мечтата е много красиво нещо, но не казвай хоп преди да си скочил...Да, този ЙОЛО стайл е атрактивен за всички, таммм секс истории и подобни....уж големи хора, като невиждали секс...и тук на работа така некви малоумни истории, ама тва е друга тема. Аз не вярвам, че ще стигнеш до там, ако тряя съм честен, Блага...не ми харесва високомерието ти и т.н. Не ме провокирай сега, ще се видим в София некой ден и ще се хилим като ряпа...успокой тфа его ииили пък кот ти е на душа го складирай в твоя дневник :)
Баси, Валката нещо е качил тестостерона. Така никога не съм виждал да пише:)
Успокоихте ли се сега:)
И четиримата дето пишете сте млади хора с големи амбиции и с големи възможности и качества. Аз поне мога да го кажа с ръка на сърцето, защото Ви познавам всичките ЛИЧНО и поименно:) И то от доста време!
Спорта на всички ни е хоби, Сашо е шампион-хубаво де, ама не учи за трибоец, Валката е кандидат-щангист, но се занимава и е добър в нещо съвсем различно и 100% по-доходоносно, Рицаря също действа в толкова много насоки и върши много хубави неща, Блага пък е най-надъханото непрофи, дето аз познавам...
Та как става така, че все има някакви идиотски спорове, с някакви идиотско градиращи нападки и идиотски последствия...
То е ясно, че всеки си има трески за дялане, ясно е че всеки вади ЕГО, пишки, матки и т.н.
Ама ако хора като нас не се подкрепят и не си говорят нормално, значи работата наистина отива в на майката тялото, около под пъпа.
Повечко трябва да се подкрепяме и да се опитваме да поставим на мястото на другия...и да не се хващаме за една дума и да се вади лопатата с лайната...че няма отриване после.
Сега и четиримата искам да стискате палци на 27-ми и ще Ви пратя по една добавка от наградния фонд:)
19.04.13
22:19
Сега и четиримата искам да стискате палци на 27-ми и ще Ви пратя по една добавка от наградния фонд:)
И за най-активните викащи да има :D
Е :) Да, Славко ти ме знаеш, аз обичам да пиша, дразнят ме някой работи ии Блага ме яде постоянно : ))
Както и да е, то ще си покаже, иначе успех бат Слави. :)
Хайл Плевен! : ))
Забравих да напиша днешната активност, от нерви : )) 1600 метра бягане...леле леле, голям гипс, ама коляното не се обажда, това омега 3 е магическо :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 19.04.13 22:56.
Днес:
Мъртва тяга до 3-ка на 150 кг.
Раменен хват лежанка до 2-ка на 90
Набирания (успореден) - 10, 8, 6, 4
http://www.jtsstrength.com/articles/2013/04/23/fixing-the-snatch-and-overhead-squat-position/
Като имаш време.
Много е полезно наистина!
Хехе, мерси Слави :) Намерих си занимание за работа : ))) Иначе кларънската дали бута ;)
Тренировката вчера:
ба начи, от 6 до 10 часа вечерта - 4 лева....тцтцт ще тряя потърся друга зала.
Мъртва тяга:
5х5 @ 130
Хоризонтален лег с дъмбели: 4х8 @ 25 кг
Раменна преса до 2-ка на 60
Храненето е доооро: Пилешка супа, хляб и мляко с ориз за закуска, за обяд руло стефани и пилешки бут с гарнитура, за вечеря - телешко с грах, 12 яйца на омлет, хляб, кекс, чай
84 кила съм ся, иска ми се да почна предния клек, че да почна да ям квото си искам отново : ))
It seems that whenever people are trying to fix their bottom position of the snatch and overhead squat, they always dive right at their inflexible shoulders.
Ме...няма такива работи, всичко е колко ще си гъвкав “в краката” най-общо казано, за да останеш изправен през цялото движение, ако ще се навеждаш нанякъде си вече ти тряя шоудър мобилити, те дават примери с някви дето са супер прави, торса им е прав...какво мобилити им трябва, при толкова изправено положение и баба ми ще държи лоста. Овърхед скуата няма да го коментирам щот за кросфит е ок, ама за вдигане на тежести.....си е глупост, ще почнеш да забиваш по средата на лифта. Аз примерно се навеждам при снача и раменете ми отиват напред...колкото и да съм мобилен, при голяма тежест пак ще отиват там, няма как да си събера плешките и да върна раменете при ресийва...то това като с клийна и предния клек...мобилности за лактиии за кво ли не, ако като я извадиш от рака си изправен, така трябва и да я клекнеш, ако си зле с глезените, коленете, таза, ще се наведеш и ще ти падне на пода, а не кат на мен на краката :ДД Проблема е другаде...колкото и тяги да дърпаш, шръгове, някви Х, У Т с гирички и кво ли не, няма кво да задържи тежката щанга там освен позицията.
Тренировката вчера:
Хоризонтален лег с дъмбели: 4х8 @ 25 кг
Поздрави за което :)
колкото и тяги да дърпаш, шръгове, някви Х, У Т с гирички и кво ли не, няма кво да задържи тежката щанга там освен позицията.
Съгласен, да не говорим че овър мобилити в раменте дори може да отиде в другата крайност...да ти пречи.
Здрави рамене, супер отворен таз и мобилни глезени и много, МНОГО практика...
p.s. справка за практиката : любимата на Валката, Блажка:)
Ето как се изхвърля like a boss, без нужната мобилност, ако аз съм кашкавал, той е дървено човече ;)
И вече се чудя кое е по-добре да си.
И вече се чудя кое е по-добре да си.
След още няколкостотин снача, ще знаеш...:)
За мен е важно като загрявам да усетя, че ротацията върви плавно и това е, да не се получи някой фал, то с тоз широк хват колкомобилност да ти трябва. Ама да, тряя си практика, с предния клек го забелязах, колкото по-често, толкова по прав bях отсякъде :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 24.04.13 14:16.
Вчера никакви активност, освен че докато свирех и се разбивах на солата, малко се почекнах :ДДДД и такива работи, ям ям, ама и парите ги няма вече...няма пари ;*(