Съвет

14.10.10
17:49

Здравейте! Значи преди известно време си купих за първи път креатин. Направих зареждащ период(5 дена по 4 дози) и една седмица го взимах нормално по 2 пъти.До тук добре ама се разболях в петък и не съм го взимал една седмица. Сега искам пак да почна в понеделник. Пречи ли нещо и има ли нещо, което трябва да знам? Също ако може да ми кажете ако почна на ново да взимам ( доколкото знам трябва да се взима 2 месеца и после 1 почивка) да смятам ли 2-те седмици дето съм взимал и как да го взимам, защото ми казаха да лапам дозата и тогава да пия една чаша или да го разтворя първо. Лъжицата е от опаковката на креатина и пише 5 мл. По толкова ли трябва( 17г. 180см. 78кг.) и има ли някаква важна храна или нещо, което да вземам преди или след креатина. Благодаря предварително!

ВН

14.10.10
18:34

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1