Тренировка вкъщи. Съвети и препоръки

Зравейте. Нямам време и не ми се дават излишни пари за фитнес, като мога да правя същите неща в нас и на лост. Тренирам в 3 дена. Първият ден правя само гърди. Правя нормалните лицеви опори, с ръцете на леглото и с краката на леглото. Правя по 4 серии, а повторенията ги правя по колкото мога. Втория ден тренирам с дъмбели за бицепс и трицепс. За бицепс тренирам с дъмбели, като правя нормални вдигания с ръцете и правя чукоре после. За тук имам да питам дали това е достатъчно и да питам по колко серии да правя. Мога ли на лост да правя нещо за бицепс и къде да го добавя тук или като правя лоста за гърба (третия ден)? За трицепс правя с дъмбелите отново 2 упражнения. За трицепса освен кофички друго мога ли да включа и къде да ги сложа като правя трицепс или като правя упражнения на лост (третия ден). Имам възможност и в нас на леглото да ги правя само, че не знам по колко серии да правя. А и ако трябва да правя други нормални кофички и тях по колко повторения да ги правя. Третия ден правя за гръб упражнения на лост. Там правя с един приятел и той ми казва какво да правя. Само, че и той не е много на ясно по колко серий трябва да се правят. Чудя се рамото къде да го правя дали с гърдите или на лоста да правя нещо с дъмбели ли да правя нещо не знам. Някой ако може да ми каже.

АЧ

01.11.10
10:41

Прави до колкото имаш сила, серий по 4-5, повторения колкото можеш, ако можеш над 6. :)

казано от achkos на 01.11.10, 10:41:

Прави до колкото имаш сила, серий по 4-5, повторения колкото можеш, ако можеш над 6. :)

Ехе над 6 дали няма да ми дойде в повече?

АЧ

01.11.10
13:34

Даже е малко, старай се колкото може повече повторения. Важен е прогреса.

02.12.10
20:04

прави германска тренировка 10х10 набиранки лицеви и т.н. мн е ефективно за качване на маса

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1