Отслабване

03.11.10
17:09

Здравейте, целта ми е да сваля 7кг, като предимно в областта на гърдите (най-вече в долната част), ханша и бедрата. Вмомента съм 87/88кг, 186см  на 17 години (момче). Ако са необходими мерките ми- гърди 100, талия 95, ханш 105. Целта не ми е само свалянето на килограми, а и стягане. Не съм начинаещ. Също така за предпочитане и да ми кажете някакъв хранителен режим или по-точно какво не трябва да ям какво трябва да ям, може и някаква диета... За корем правя тези упражнения http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU&feature=channel и са доста ефективни. За другите области ще ги правя във фитнеса, но ми трябва някакъв ориентир какво да правя, а не да си губя времето. Благодаря ви предварително :)

Темата беше редактирана от OutRage на 03.11.10 21:39.

04.11.10
12:56

казано от OutRage на 03.11.10, 17:09:

Здравейте, целта ми е да сваля 7кг, като предимно в областта на гърдите (най-вече в долната част), ханша и бедрата. Вмомента съм 87/88кг, 186см  на 17 години (момче). Ако са необходими мерките ми- гърди 100, талия 95, ханш 105. Целта не ми е само свалянето на килограми, а и стягане. Не съм начинаещ. Също така за предпочитане и да ми кажете някакъв хранителен режим или по-точно какво не трябва да ям какво трябва да ям, може и някаква диета... За корем правя тези упражнения http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU&feature=channel и са доста ефективни. За другите области ще ги правя във фитнеса, но ми трябва някакъв ориентир какво да правя, а не да си губя времето. Благодаря ви предварително :)

Не ти трябва да сваляш! Потренирай и с времето ще разбереш смисъла на предното изречение . . .

04.11.10
14:40

Добре, но все пак ми трябват упражнения за тези области. Знам че има много теми, но искам да ми кажете тези упражнения, които ще са най-ефективни. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1