Как ще направи под 5 минути 50 бърпита, 50 клека и 100 лицеви ? Айде 50-те бърпита и клекове ще ги направи някак, но и 100 лицеви... просто няма шанс. Ако прави бърпитата по 2 секунди, което е невъзможно да поддържа такова темно, ще му отнемат около 100-120 секунди. Ако и клековете ги прави по 2 секунди, защото е бил изморен - 100-120секунди. Общо до тука около 200-240 секунди, което е равно на 4 минути. Как ще направи 100 лицеви да по-малко от минута ?
АБе 100 лицеви за минута може и да ги докарам, ама другото, той венци се е объркал, това за 5 мин наистина едва ли би можал да го направи.
Кондиционен тест на Петко
50 бърпита
50 лицеви
50 клека
Бърпитата по избор - със или без лицева, после отбелязваш дали е с или без...тук за отличен е под 5 минути, в твоя вариант не знам колко е за отличен :)
Хубаво си направил с 100 лицеви...следващия път пробвай с 50, а бърпитата също да са с лицева. Така пак ще направиш 100 лицеви общо :)
29.12.10
14:51
Извинявам се бях прочел 50 лицеви а не 100.
31.12.10
11:36
За 7-8 минути може да се направи това със стоте лицеви,но за 5 се съмнявам.
Честита 2011 година от мен !
Тъй като започна нова година, смятам да премина почти изцяло на кросфит тренировки и да видим какво ще стане.
Абе почти бе :D Най-много преди комплекса да вкарвам по едно базово упражнение в няколко серии.
Първата ми тренировка за новата година иии щях да се изповръщам :D Иначе имам сила поне за 20 рунда, ама въздуха свършва.
Лег: 5х5 (65кг)
Crossfit: Cindy - 12 рунда
Мнението беше редактирано от Владислав на 03.01.11 11:21.
Този комплекс ми извади душата, то бива да е гадно, ама трябва да има някакви граници :D Все пак устоях на изкушението да сваля килата.
Тяга: 3х5 (105кг)
Crossfit: The Barbell Complex - 30кг
Така комплекса не беше кой знае колко труден дори и след като добавих кофички, ама като няма с кой да се надпреварвам и просто не става. Иначе клековете бяха пълна пародия заради мускулната треска от вчера.
Клек: 5х5 (75кг)
Crossfit: Bodyweight Fran - 16 минути
Доволен съм от тренировката. Още не мога да синхронизирам пуш пресата и не можах да дигна 60, а 55 ми се сториха леки.
Лег: 3х3 (70кг)
Crossfit: 7x1(Push press) - 30;35;40;45;50;55;55
Баси толкова ми се беше напомпало рамото, че не можах да си сложа шапката. Иначе имах добри кипове на набиранията.
Тяга: 3х3 (120кг)
Crossfit: Angie - 29:15
Не мислех днес да тренирам, ама един приятел ме нави. Получи се добра тренировка като цяло.
Първо правих малко военна преса - 3х3 на 45 кг и единица на 50 кг, което е личен рекорд, без много зор.
След тва правих набирания подхват - стигнах до 3ка на 20кг, единица на 25кг и почти до горе с 30, ама много зор тежат ми още.
Правих малко сгъвания за бицепс, малко скотово и това беше.
Ето две снимки след тренировка, махнах си лицето, че физиономийте ми не са за показване.
Мнението беше редактирано от Владислав на 15.01.11 17:01.
Днес ужасно много опити за muscle-up и нито един успешен. Не мога да се набера достатъчно високо и тва е!
Иначе ся пробвах стойка на ръце и след 1-2 опита успях и утре ще упражнявам HSPU
Днес тренировката започна добре като цяло, но комплекса беше прекратен заради гадна болка в раменете.
Първо си направих лежанката - 3х3 на 72.5 кг зор беше ама ги направих.
После правих кофички - 3х3 на 20кг много съм доволен.
Най-после се заех с предизвикателството на Славко - първо малко тръстери да схвана движението и започнах. Първия рунд за 35 секунди и на втория ме заболяха много рамената и спрях, ама съм инат и утре ще го направя до край, па ако щат да ми се откачат ръцете.
Накрая направих малко корем - суперсерия от knees to elbows и молитва на 55кг 3 серии по 10. За завършек 3 планка по 40 секунди.
Тва коет ще направиш не е инат а глупост :D Нормално да те болят, ти си ги преклъцал още преди комплекса.
Ако искаш да го правиш за хубаво време 1 ден почивка са малко.
Ааайде може и да те послушам :D Утре ша ги остава, ама в четвъртък ша ги смажа :D
Готина тренировка. Почнах да усещам покачване на издръжливост, а и е готино как ме гледат докато правя кипове на набиранията.
Първо правих клек - 3х3 с 80 кг, еми можех и повече ама няма кой да ме пази и за пръв път клякам толкова дълбоко.
Правих и набирания - 3х3 с 15 кг, еми нищо особено.
Комплекса се казваше Baseline(500м гребане заменено с 50 SDHP, 40 клека, 30 коремни преси, 20 лицеви, 10 набирания) - Доста бързах, а не се задъхах много. Времето беше 4:28 и според нормативите съм advanced athlete, почнах аз да го хващам тоя crossfit.
Малко корем - суперсерия от knees to elbows и молитва на 55кг 2 серии по 10 и 2 серии планк по 30 секунди.
Няма такава негодна тренировка просто. Повече няма да правя глупостта да правя тяга след деня за клек.
Първо тяга - пълна трагедия. 3х100, 1х120 с много зор
После раменна преса - тука се поопраиха нещата поне 3х3 с 47.5кг
Много яка тренировка и съм много изтощен.
Първо клека - 5х3 на 85 кг, направо се изкефих, доста леко.
После кофички - 5х3 на 20 кг. След сяка серия ме заболяват ключиците за малко.
Малко бицепс и трицепс.
И накрая разцепих корема - 3 серии планк с 10 кг и 2 серии toes-to-bar
Такаа тренировка с кросфитърите, канадския борец, трибоеца, мма-ците, абе бая народ :D
Оправяхме малко техника на клека и тягата с лекички кила.
И после набирания 5х5 на 10 кг с много малки почивки.
Най-после ме пусна грипа и съм back in the game. Изненадващо срещнах Стели, който щял да работи в залата, тъкмо ще има кой да ме наблюдава.
Почнах с лежанката - опитах 5 на 70 кг, но не успях и свалих на 65 кг и направих 5х5.
После тяга - на загрявката със 100 кг ми беше някак зор , но после се управиха нещата. 5х5 на 115 кг, като много изпускаше хвата накрая.
Корем накрая - правих планк по 1 мин., като се слагат и махат 10 кг през 10 секунди, така 2 серии. И 2 серии повдигане на крака по 10.
Много добра тренировка днес, обаче спирам тежките кофички, че много ме болят ключиците.
Първо клека - 5 на 85кг, ама ми бяха леки и сложих 90 и направих 5х5. След това сложих 100 да ги клекна един път и чак се шашнах колко ми бяха леки.
После раменни преси - 3х5 на 45кг, доста зор.
Правих и кофички - 2х12 собствено тегло, 5 на 10 кг и 5 на 20 кг, ама много ме болят ключиците.
Малее не бях правил кросфит от 100 години.
Първо докато чаках да ми се освободи място - правих горен скрипец 8х50кг 8х60кг 6х70кг, бицепс трицепс, малко преден клек.
После комплекса - Man Makers в интервален вариант (всяка минута, в рамките на минутата, за 10 мин 1 Power Clean 1 Push Press 1 Back Squat 1 Back Push Press). Първата минута с 40кг, следващите 5 с 50 кг, 3 с 45кг и последната с 55кг, много гадно.
Накрая корем - планк по 1 мин., като се слагат и махат 10 кг през 10 секунди, така 2 серии.
Мързи ме да пиша напоследък. Иначе днес тяга 5х5 на 120кг, не беше толкова зор само дето ги изпускам.... Иначе за пръв път “инструкторката” да ми каже нещо и то беше, че с 5х5 нищо не правяр просто си замълчах и отидох да си дърпам тягата :)
Днес клек 5х5 на 100кг първите 2 серии ме пази Стели, който не казва, че клякам плитко... после едно момче ме светна и последните 2 серии бяха по-дълбоки. После лег 5,4,4,3,3 на 70кг, мноого зле после планк 1:40 с слагане и махане на 10 кг
Клек и ръце
Клек: 3х5,3,1 (100кг,110кг,120кг) Л.Р.
Бицепсово сгъване с щанга: 3х5 (30кг)
Скотово: 2х8,6 (20кг,25кг)
Чуково сгъване: 1х10 (10кг)
Френско: 3х5 (25кг)
Лег с тесен хват: 2х8,6 (40кг,50кг)
Разгъване на скрипец: 1х10 (25кг)
Мнението беше редактирано от Владислав на 26.02.11 00:19.
Аз мислех да и остава тежестите да си ги сваля, ама викам няма, че ша ми праи скандали :D
Гърди и предно, средно рамо
Лег: 2x6 (60кг,70кг) +1 повторение
Полулег с дъмбели - 3х10,8,6 (20кг,22кг,22кг)
Кофички - 3х10,10,7 (с.т.,10кг,10кг) Л.Р.
Флайс - 3х8 (12кг)
Разтваряне с дъмбели – 2х8 (8кг,10кг)
Изнасяне на дъмбели напред - 1х10 (8кг)
Мнението беше редактирано от Владислав на 27.02.11 10:33.
Защо винаги права дебилски физиономии, като се снимам :D Ето една снимка на рамото от днес