програма ?

04.11.10
19:05

Искам да ви попитам дали ми е добра програмата.
Понеделник - Гърди и бицепс
1.Полулег с щанга (3х10)
2.лег с щанга (3х10)
3.пек-дек (3х10)
Вътрешната част на гърдите ми е по слабо развита и се чудя дали с по тесен хват на лег с щанга дали ще се подобри..
бицепса :
1.бицепсово сгъване с щанга (3х10)
2.бицепсово сгъване с дъмбели ( 3х10)
3.и на машина но не знам как се казва пак (3х10)

Вторник - крака и корем
1.лег преса - (4х10)
2.бедрено разгъване (3х10)
3.бедрено сгъване (3х10)
4.Калф машина (3 х 10)
5.Повдигане на пръсти от стоеж) (3х10)
6.Повдигане на краката (3х10)
7.извивки в страни с дъмбел (3х10)
8.преса на машина пак 3х 10

Сряда - почивка

Четвъртък - рамо,трапец и трицепс
1.раменни преси на машина (3х10)
2.повдигане на ръце в страни
3.повдигане на ръце напред
4.повдигане на рамене на машина
5.едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава
6.Трицепсово разгъване на горен скрипец

Петък - Гръб
1.Придърпване на вертикален скрипец (3х10)
2.Придърпване на долен скрипец (3х10)
и още две упражнения на машина но не мога да намеря точно как се казват
3.хипер екстензии (3х10)

Това е и да добавя,прасеца ми изостава и и корема ми не е оформен,трябва ми кардио според мен но се чудя кога да го включа?
Който напише някой съвет ще съм му много благодарен..

ВН

04.11.10
19:24

Лични данни, цели, стаж? Програмата ти може да е добра, а може и да не е добра. Не знаем нищо за теб...

04.11.10
19:36

забравил съм,за което се извинявам..
75кг,183см съм висок,20 години,стаж близо 2 години но лятото вземам почивка от 2 месеца,което много влияе на положителните резултати..Цел да кача още мулкулна маса,но без много мазнини..не вземам никакви добавки.

ВН

04.11.10
20:32

Трицепсовите упражнения куцат. Сложи едно бутащо поне там.

И аз мисля, че програмата е добра. Наистина едно бутащо упражнение при трицепса ще подобри нещата...примерно вдигане на щанга с тесен хват. За оформянето на корема...ако не влезнеш в калориен дефицит да изчистиш мазнините няма как да видиш плочки (освен ако не ги направиш големи като тухли :) ) Дефицита обаче ще ти пречи за качването на маса, затова остави “чистенето” за по-натам. Прасеца...ако сега го тренираш 1 път в седмицата, пробвай да го тренираш 2, та дори и 3. Наблягай на по-тежки килограми, но да можеш да съкращаваш мускула максимално при концентричната част и го разтягай максимално при ексцентричната. Повторения в интервала 15-20. Това би трябвало да ти помогне и да дръпнеш :) Успех! ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.11.10 06:23.

08.11.10
11:42

благодаря на всички за отговорите

09.02.11
21:55

За да не отварям нова тема искам да споделя резултата от тази програма + някой друг въпрос.
Започнах да се омазнявам малко, най-вече в коремната област, губи ми се и релефа.Също и не мърдам на килограми,само силата ми се е покачила. Дали да не направя сериите по 4, усещам че са ми недостатъчни 3.. Мисля да почна да правя  кардио в сряда около 30 минути.. но дали ще ми попречи на качването на ММ и ще имали въобще някакъв ефект върху мазнините това кардио от 1 път на седмица..или да го оставя като цяло чистенето по към лятото.

Мнението беше редактирано от gothicspirit на 09.02.11 22:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1