11.11.10
19:04
Искам да попитам има ли упражнение с собствено тегло за вътрешната част на гърдите, ако няма какви са другите упражнения който са за вътрешната част, че нещо изостава долната и вътрешната част, пък от лицевите горната е горе-долу добре.. Знам, че кофичките били за долната и лег с обратен наклон, но въпроса ми е специялно за вътрешната част на гърдите?
Благодария предварително.
Защо със собствено тегло? Нямаш ли възможност да ходиш до някоя зала? Ако разполагаш с дъмбели в къщи може да правиш флайс или лицеви като тези : http://www.youtube.com/watch?v=T545-KMw_mA
От началото ще са ти малко трудни, не са съвсем за начинаещи. Докато овладееш правилно техниката ги прави на колене.
Мнението беше редактирано от default на 11.11.10 21:06.
Нямам време за зала, ходя на училище, прибирам се и се оправям за тренировка по футбол, отивам тренирам и се връщам уморен, лягам да поспя няколко часа и към 10 прави упражнения със собствено тегло, пък имам само 1 дъмбел в нас той е 15кг, но е само един .. :s
11.11.10
21:16
И аз тренирам на лостове, но не се сещам упражнение със собствено тегло за вътрешна част на гърдите. Я кажете, ако знаете ? :)
казано от Bojilow на 11.11.10, 21:14:
Нямам време за зала, ходя на училище, прибирам се и се оправям за тренировка по футбол, отивам тренирам и се връщам уморен, лягам да поспя няколко часа и към 10 прави упражнения със собствено тегло, пък имам само 1 дъмбел в нас той е 15кг, но е само един .. :s
Сдобий се с пружини или ластици. Не са скъпи и ще са ти много полезни в домашната тренировка. Просто ги постави за гърба си и събирай ръцете пред гърдите. Имитира кросоувър и е подходящо упражнение за вътрешна част на гърдите. Прави го след лицевите. С пружини може да тренираш и другите мускули - гръб, бицепс, трицепс и рамо.
Прави Diamond лицеви упори, ето и как стават http://www.youtube.com/watch?v=nWsPipcGt5k на 1:35 .
12.11.10
06:03
Аз така и предположих, че Диамонд са за вътрешна част на гърдите и трицепса. :)
12.11.10
10:29
казано от Bojilow на 11.11.10, 19:04:
Искам да попитам има ли упражнение с собствено тегло за вътрешната част на гърдите, ако няма какви са другите упражнения който са за вътрешната част, че нещо изостава долната и вътрешната част, пък от лицевите горната е горе-долу добре.. Знам, че кофичките били за долната и лег с обратен наклон, но въпроса ми е специялно за вътрешната част на гърдите?
Благодария предварително.
Kaто се върна назад във времето се сеща, че имах същото притеснение и питах най-опитните хора които познавам и единият ми каза: ‘’Няма как да имаш вътрешна част като нямаш сериозен обем в гърдите’’
и излезе прав. Съсредоточи се върху увеличаване на обема им, което е неделима част от увеличаването на теглото!
До колкото съм чувал за вътрешната част на гърдите се правят кофички отсичали ги по невероятен начин или не е така?
12.11.10
16:47
Кофите отсичат. Да :)
12.11.10
19:56
Кофите отсичат... ама долната част на гърдите :) Както каза Миро няма нячин да се направят само вътрешни гърди без обем, много е просто гръдния мускул се разделя на горен и долен, а не на външен и вътрешен :D
12.11.10
20:04
няма как да напргнеш горната част без да засегнеш долната... дадено упражнение може да сложи по-голямо натоварване върху една от двете части на гърдите не някак как да ги изулира... така, че кофичките са си за гърди... ако спускаш до пълна амплитуда до долу както аз... като тръгнеш нагоре тръгваш с горната част на гърдите и раменете ;)