Фитнес програма + хранене за начинаещ

Здравейте.
Пиша тази тема за да ви помоля да ми направите фитнес програма и програма за хранене, ако може :)
На 17 години съм, ходя на фитнес от скоро, около 175 см съм и тежа 60-70 кг (не мога да кажа точно, ще излъжа!)
В момента ходя 2-3 пъти в седмицата (оригинално понеделник, сряда, петък, но понякога не мога 3 път, но мисля да се стегна сега :П) след училище, т.е. 19 часа свършвам и към 20 съм в залата до към 21-21:30. Тренирам на 2 дни - гърди и бицепс, гръб и трицепс.
Гледам напоследък да не тъпча мазнотии и тем подобни, но още съм далече от перфектното хранене :Д
Ако ви трябва още информация, споделете :)

п.с. може да почна да вземам и протеинче, даже съм набелязал едно - silabg.com/bg/7200-VPX-SYNGEX.html :)
(много ми е важна диетата, понеже протеинчето с мазен дюнер некакси не върви :Д)

15.11.10
09:10

Еми на мен всеки във форума ми даде тази - http://www.bb-team.org/workout/1359/#axzz15Eyveh5b… Тъй като и аз съм начинаещ, смених 1-2 упражнения и ще започна скоро време тренировките...

Все пак изчакай коментари от по напредналите... ;)

Мнението беше редактирано от nbstw на 15.11.10 09:11.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1