10.03.05
19:25
Е, опитах - не стана с моята програма... :oops: Можете ли да кажете програма за покачване на маса, в която главно да се набляга на мускулите от горната част на тялото (т.е. без краката) & най-вече на ръцете...
П.П. В категорията средно-напреднали съм :roll:
10.03.05
21:51
е освен да ти дам мойта незнам как мога да помогна (пак ти си прецени какво да правиш)
1 ден - гърди и 1упр.за трицепс
2 ден - гръб и 1упр. за бицепс (+ предмишница)
3ден- крака (като не ти се праят почивка:)
4 ден - рамо
5 ден - ръце и предмишниза
6,7..почивка
дано сам ти помогнал.. :D
popeye нз дали тая тренировка е добра за него може да се претовари не му знаем стажа все пак :)
10.03.05
22:12
www.bb-team.org Там има това което ти трябва.Първо се разрови малко.
според мен 5 тренировъчни дни за натурално трениращ (ако си такъв :D) са много! сложи рамото при краката, като го правиш първо негонека това да е след гърба, а и ако искаш да наблегнеш на ръцете ги прави тях след почивните дни били те 1 или 2 :) и не мисля че е нужно да правиш тия сериики за ръце в дните за гърди и гръб :)
T-BiRD ровил съм се, и то много. Четох Методика при съставяне на тренировъчните програми от Никола Пеков, чел съм за упражненията (тези които ми влизаха в програмата & други, ей така, от любопитство), основните понятия прочетох, тренировъчните принципи... и т.н. Но явно нещо ми се губи :)
[quote author=“aeshna”]E kak да кажа нещо, предио да знам старата ти програма :)
Тази ми е програмата за момента, но с нея само в/у гърдите ми има най-голям ефект (по мои наблюдения), а от другите упражнения взех да се “орелефявам” (не знам има ли такава дума :roll: ). ± 1-2 упражнения по мой избор ... абе главно по оригинала карах...
[quote author=”^MaD^”]popeye нз дали тая тренировка е добра за него може да се претовари не му знаем стажа все пак :)
Около 9 месеца... (от Април миналата година тренирам)
Ръст: 178см
Тегло: 70кг (преди да почна да тренирам бях 60)
Гръдна обиколка: 90см
Между другото ръката като си мерих миналата година беше 35, а сега е 33… някак си не ми се връзва и си го обяснявам с това че не съм мерил правилно
Проблема ми е че ръцете ми изостават... искам повече месо да “хвана” по тях... до протеини ли да прибягвам... :roll:
А каква е била програмата, дето нищо не си постигнал с нея? Важно е да дадеш колкото се може повече инфо, за да получиш по-адекватни съвети.
Поздрави!
[quote author=“rpagyca”]Тази ми е програмата за момента
Извинявам се, моя грешка от бързото писане...”в момента” исках да кажа :)
11.03.05
13:40
[quote author=“noolo6”]според мен 5 тренировъчни дни за натурално трениращ (ако си такъв :D) са много!
.
мойте уважения ама за последните 3 месеца качих 2см така на ръката което за мен е много :)
иначе сам си натурален
[quote author=“popeye^”][quote author=“noolo6”]според мен 5 тренировъчни дни за натурално трениращ (ако си такъв :D) са много!
.
мойте уважения ама за последните 3 месеца качих 2см така на ръката което за мен е много :)
иначе сам си натурален
явно имаш сили и пари за хубав режим придружен с добавки и перфектно хранене, нещо което не секи може да си позволи (като мен :D)
11.03.05
15:57
не е точно така..карам само на 1и аминокиселини (доста добри на Оптимум 2222 препорачвам ви ги ) ама иначе нищо особено :)
винаги сам си мислел че 5 дена в седмицата тренировки си е нещо напално нормално;)