завръщане след малка почивка

06.12.10
22:31

здравейте
имам опит от януари 2010 до септември 2010 около 8 месеца за това време използвах 3 различни програми като основната ми цел беше да сваля килограми и я изпълних
в началото около 120 килограма и 1.91 височина
в момента 98 и 1.95см мисля че постигнах доста добри резултати
баскетболист съм и сега мисля пак да ходя храня се умерено не паза диета но определено подбирам какво ям п/в/м-40/40/20 %
и така искам да ми препоръчате някъква тренировка и да кажете ако трябва пак да почна с кръгови или нешо такова за начало основна цел са :ГЪРДИТЕ имам остатъчни мазнини но не са много. искам нещо не толкова ангажиращо 3-4 дневен сплит
ако някой има предложения ще бъда много благодарен
последно искам да кажа че понеделник имам тренировки и краката се натоварват затова е добре да тренирам крака след сряда

п.п. моля само не пишете коментари от сорта :”разрови се из форума” ако не го бях направил нямаше да пиша
благодаря предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1