Качване на маса

06.12.10
22:51

Здравеите.Ходя на фитнес от 2 месеца и вече се заредих със протеин,геинер,креатин.пия в тренировачен ден по 2 дози протеин,2 дози креатин и 1 доза геинер,в нетренировачен пия от всяко по една доза .На 16 години сам 183 см и тежа 75 килограма.Старая се да хапвам полезно.Искам да кача повечко мусколна маса.някакви савети да ми дадете?

Темата беше редактирана от Martin Atanasov на 06.12.10 23:36.

Аммм...трябва да хапваш здраво и качествено, както и да тренираш така. Резултатът ще дойде рано или късно. :)

08.12.10
16:33

Ползването на кирилица е задължително в рамките на форума.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.12.10 17:16.

08.12.10
16:48

Просто гледай да ядеш основно картофи,ориз,овес и много яйца и месо

08.12.10
17:08

Ползването на кирилица е задължително в рамките на форума.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.12.10 17:16.

08.12.10
18:06

а освен това как да тренирам смис ас мисля така
понеделник - гръб,бицепс,корем
сряда-гърди,трицепс,корем
петак-рамо,предмишница и корем

останалите дни мисля да са почивка.добре ли е тази програмка като за горе доло начинаещ защтото сам само от 2 месеца в фитнеса?

08.12.10
18:17

а добавките които пия са
протеин на Сунтрах
геинер на Супер мега масс 4000
креатин на Фитмах

какво ви е мнението за тези добафки?

10.12.10
18:02

Здрасти.
Аз също от скоро се занимавам с качване на маса.
Както по-горе ти казаха трябва да хапваш повече ориз,(кафяв ако имаш възможност), картофи, месо,овесени ядки и много яйца (не повече от 3 жълтъка на ден) и да се разделиш с “лошата храна” мисля че няма нужда да ти казвам коя е тя.
В фитнеса се движа по ето тази система http://www.bb-team.org/forums/viewthread/47897 честно да ти кажа не забелязвам да са ми пораснали мускулите до сега, но поне ги усещам че работят все пак няма и месец от както съм почнал този режим.
Това е което съм научил от друг член на този форум и се опитвам да ти предам.. яж по 5-6 пъти на ден много е важно и 1-1.5 часа преди да си легнеш яж 200гр извара 200гр кисело мляко 2% и 40гр. ядки (не съм сигурен за грамажите).Надявам се да съм помогнал с нещо.

ПП: В режима за фитнеса пише да правиш с килограми с които неможеш да направиш повече от 6 повторения..
От лични наблюдения казвам че според мен е наи-добре да прецениш килограмите да са колкото може повече, но трябва да изпълваш упражнението цяло а не на половина и да мислиш че правиш работа :)

Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 10.12.10 18:03.

10.12.10
18:06

Може ли да обясниш защо да не яде повече от три жьлтька?

10.12.10
18:12

Ами 1-во така съм чувал от доста хора.
и 2-ро ако изям повече от 4 жълтъка после цял ден имам чувството че ще повърна.
Може на него да не му е проблем, но неискам да го карам да прави нещо което може да му попречи на тренировките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1