07.12.10
20:52
Бих искал да ми кажете дали е добра фитнес програмата ми.Тренирам 3 семично понеделник- Гърди Бицепс, Сряда Гръб Трицепс
Петък Рамо Предмишница крака.. След сяка от Тренировките си права разбирасе и корем,др нещо наистина си засилвам тренировките права го с колкото мога повече кг и пирамиди до откат и супер серии. Хранителен Режим нямам но ям много яйца орехи фъстъци Месо и плодове. Искам Да получа Релеф Бихте ли ме посъветвали да остана ли с тази програма или да продължа с др готова. Казвам Права най-известните и ефективни Упражнения за дадения Мускул. Благодаря Предврително ;)
07.12.10
22:40
Здравей !
Първо си оправи малко правописа, че куца ! :)
Нещо ми се губи упражнение за трапец из програмата, добави го ! Кажи на колко години си, стаж във фитнеса, килограми.. твърде НИКАКВА информация за да ти помогне човек, който не се занимава с гадателство :)
Това, което си написал не е програма, а само си изброил в кой ден, кои мускулни групи тренираш. Пък и ако не дадеш повече информация за себе си, като стаж, височина, килограми и не разкажеш как си тренирал досега няма как да се отговори на питането ти, а само може да се гадае.
Програмата включва упражненията, които правиш, броя на сериите и техните повторения и т.н.
А за да получиш така желание релеф, би трябвало да обърнеш внимание на хранителния си режим, защото той е от значение за достигане на така желаната цел РЕЛЕФ.
Мнението беше редактирано от T-X на 07.12.10 22:47.
08.12.10
07:16
Висок съм 175 и тежа 63/4 кг казвам ви права най-известине упражнения сгъване с дъмбели лежанка флайса гребане мечка мъртва тяга скрипец трицепсово сгъване и още други ще ви разкажа за програмата ми довечера че отивам на даскало
08.12.10
07:16
Висок съм 175 и тежа 64 кг казвам ви права най-известине упражнения сгъване с дъмбели лежанка флайса гребане мечка мъртва тяга скрипец трицепсово сгъване и още други ще ви разкажа за програмата ми довечера че отивам на даскало
08.12.10
14:39
Така започвам, значи започнах фитнеса преди 3 месеца и 1 месец правех от всички упражнения за да могат мускулите да привикнат на напрежението.След това си изградих собствена програма която показах по от горе и започнах по нея има един професионалист Юли се казва не му помна фамилното име и ми каза какво да права за релеф.Висок съм 175 тежа 63 кг.Подобрение има оформям гърди ръката ми се покачи с 3 см от мин година тя беше 29 а сега е 32. Така продължавам, Искам да си изграда собствен хранителен режим но не мога да успея и бих искал да ме посъветвате за програмата ми всички те ми повторения са 4*8 видяхте какви упражнения права а и понякога разнообразявам защото там в фитнеса има много яки момчета които познавам и ми казват какво да правя така че аз съм един вид с не постоянна програма права си просто каквото трябва за дена например Гърди Бицепс права каквото знам и каквото ми покажат същото и с другите упражнения. А за Трапец значи четох и знам че от трапец се намалява растежа вярно ли е за това го спрях ако не е да го продължа? Това е от мен сега ме посъветвайте ;)
08.12.10
17:51
Ахахахахахахах ?! ?!? От тренировка за трапец се намаля растежа ? Вие прекалявате бе хора.. първо добре наредихте клековете и тягата, а сега - ТРАПЕЦ ?!. Пич разгледай малко из сайта, научи разни неща, образовай се и не говори наизуст !
08.12.10
18:04
значи няма проблем и мога да го правя? А добре какво ще ме посъветваш ли нещо дадох ти дадената информация
далече съм от професионалист, каквото е изискването за да пиша тук, но все пак да поспамя - стани 85-90кг (на този ръст и относително чист) и чак тогава мисли за релеф. в момента релефа ти е нааай-последния проблем.
BTW я спомени кои са най-ефективните упражнения за всеки мускул, че ми стана интересно? ;)
08.12.10
19:31
Значи трябва да кача маса? Да но нямам такава програма.Трябва да намера
08.12.10
19:40
За хранителна програма говориш нали?
Маса се качва с мноого храна ;)
08.12.10
19:46
Упражненията за трапец могат единствено да ти дадат положителни резултати, няма да се смалиш ! Съгласен съм с Франко, нека главната ти цел да е ММ.. после му мисли за релеф ;)
08.12.10
19:54
Благодаря ви! Последно нещо, http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa#axzz14cVjXlpG ето тази програма ще почна за маса какво ще кажете?
08.12.10
20:40
Ето моята стара програма:
Понеделник: Гърди Бицепс
1.Лежанка 4.8 с 40 кг
2.Полулег 4.8
3.Флайс 4.8/9 зависи колко сила имам
4.Избутване на дъмбели от лег 4.8
5.Избутване на дъмбели от полулег 4.8
Бицепс:
1.Сгъване на дъмбели прав 4 серии до откат.
2.Скот 4.9/10/12
3.Сгъване на щанга 4.10
4.Бицепсово сгъване на долен скрипец 4.8/10
5.Концентрирано сгъване 4.10
Вторник: Гръб Трицепс ще добавя и трапец както ми казахте.
Гръб:
1.Мъртва тяга (загрявка) 4.8
2.Вертикален Скрипец 4.10
3.Хоризонтален Скрипец 4.8/9
4.Гребане с дъмбел 4.8
5.Придърпване на Долен Скрипец
Трицепс:
1. Комбинирам и малко и от трицепса и за понеделник когато права една супер серия за бицепс и има 1 упражнение за трицепс
2.Трицепсово сгъване
3.Френското
4.Кик-бек
5.Щанга от тесен хват
(ВСИЧКИТЕ СА 4.8 ПОВТОРЕНИЯ)
Петък: Предмишница Крака Рамо
1.Повдигане на Ръце в страни 4.10
2.Повдигане на дъмбели в страни при наклон 4.10/12
Предмишница:
1.Сгъване на предмишници с щанга 4.12/14
Крака:
1.Калф Машина 3.15
2.Клякания 3.8/9
Значи от следващата седмица започвам Трапец тази програма я използвам за маса права с максимални кг които мога сега остана хранителна програма но трябва да потърса е поне какво ще кажете като програма за начинаещ ?
не става за начинаещ!!!!!
ориентирай се към програма за начинаещ от сайта!!!!!
08.12.10
20:57
Не съм чак толкова начинаещ 4 месеца но все пак .. Не става ли? ;?
Въобще не става, имаш 20 серии за бицепс и трицепс, а за най-голямата група един клек.....
09.12.10
15:51
Не става само с ядене , трябва и акъл.......
почети малко за да знаеш за какво става въпрос!!!!
Поздрави,
Георги
Направи 1 постоянна година в залата само с базови упражнения и после мисли за сплитове. 4 месеца е нищо за да искаш да започваш по този сплит.
Прави по 1 максимум 2 упражнения за бицепс ( в тази програма която си описал има повече дори и от програмата на някои професионални културисти :) ), но се стреми да са с правилна техника и не много тежко ( не гледай другите в залата).
Ядене - много яйца, пилешко, риба, свинско, ориз, картофи, макараони, плодове.
И не на последно място добавката: ТЪРПЕНИЕ!