Помогнете, Каде бьркам - дайте препорьки

20.12.10
21:51

Здравеите , на 24 години сьм, 94 кг, 188 CM…. тренирал сьм преди години но винаги след мальк резултат сьм прекьсвал. Общо взето в момента целта ми е да намаля мазнините и да сваля килограми. Запо4нах да тренирам отново от 6 седмици  като минавах през вси4ки уреди за да ми привикнат мускулите на натоварвания. В момента смятам да продьлжавам да тренирам по 5 пьти седми4но тьй като имам много излишно време.

а забравих да спомена 4е за това време сьм свалил 4 кг. и виждам подобрение пред огледалото :)....
Така в момента сьм много обьркан как то4но трябва да тренирам - дали да правя мускулна маса или да свалям мазнини . И реших 4е по добрият вариант е да продьлжа с пьрвона4алните си намерения - да топя мазнините .

Понеделник - Гьрди
- лицеви - 2-3 х10
-лежанка за горна 4аст 1х 12, 1х11, 1х 8, 1х6
- с дьмбели за горна 4аст 1х14, 1х12, 1х8
- крос-овер 4х10-12
- сьбиране на рацете пред копема с кабели ... незнам как се казва 1х14, 1х12 , 1х8 , 1х6
- вклю4ил сьм бицепс сьсщо тьй като рьцете ми са дьлги и изглеждат малки затова  в деня за гьрди правя по 2-3 упражнения за бицепс.
- това е тренировката ми сутрин а ве4ер  около 5-6 ходя и правя 30 мин. патека и коремни преси колкото мога

Вторник - Рамо - Трапец
- милитари преса -4 сета
- милитари преса с дьмбели 4 сеца
-повдигане с дьмбели встрани - 4
- издьпване на кабели за задно рамо -4 сета
- трапец - 2-3 х 25
- това е тренировката ми сутрин а ве4ер  около 5-6 ходя и правя 30 мин. патека и коремни преси колкото мога

Сряда - по4ивка

4етвьртак - грьб
придьрпване на лост кьм корема - 4 сета
горен скрипец - 4 сета
долен скрипец 4 сет-а
и още едно наподобяващо придьпване на дьмбел но на машина го правя - 4 сета
- вклю4ил сьм трицепс сьсщо тьй като рьцете ми са дьлги и изглеждат малки затова  в деня за гьрди правя по 2-3 упражнения за него.

Петьк - Бицепс,  Трицепс

Бицепс - с прав лост -3 сета.
концентри4но- 3 сета
4укове -3 сета
придьрпване на долен скрипец - 3 сета

Трицепс
- на лежанка - 4 сета
кик бек - 3 сета
и френско но с дьмбели -4 сета

Сьбота - Крака
Клекове 4 сета
и останалото е общо взето обикаляне по машините - тьй като не ме интерисуват краката особенно.

Всяка седмца права по ведньж и сауна .
Храната е по4ети иденти4на всеки ден с малко промени.
Сутрин овесени ядки сьс стафиди с 1 % масленост на млякото, след около 4ас и половина 1 ябьлка ( средна големина), после отивам на тренировка. Непосредсвено след тренировка пия протеин, душ , по4ивам малко и си правя обяда който вклю4ва полешко филе на тиган ( без капка олио ) и салата домати краставици. От няколко ден-а реших на обед вместо слата домати и краставици да сменям с картофено пюре - 2-3 супени лажици, след около 4ас и половина отново 1 ябьлка или си правя някаква салата микс - маруля, краставици домате морков репи4ки овкосена с пресен лимонов сок и малко сол. после отивам да бягам и да правя коремни отново в залата и се прибирам и си правя ве4еря - пилешко филе сьс салата. Около 10- 10-30 пия протеин отново .
Признавам си 4е по някога си позволявам по 2-3 Корни но не е всеки ден може би 1 пьт седми4ко и сьщо така когато гледам филми или ТВ - по пакет4е сльн4оглед :)
- Пропуснаь да напиша 4е взимам Фат Бьрнар - Extreme Tight - преди всяка тренировка
- Алкохольт е много рядко, газирано вьобще, и рядко си позволявам и по 250 мл. студен 4ай на нестий.

4акам вашите препорьки и предложения :)
Знам 4е е невьзможно да свалям мазнините и да правя мускулна маса но в момента тренирам да сваля мазнините да се из4истя и сьщо така и за сила като пробвам да вдигам пове4е килограми а по нататьк ще му мислим . ГЛАВНАТА МИ ЦЕЛ Е ДА СВАЛЯ МАЗНИНИТЕ ДО КОЛКОТО МОГА И ДА СТЕГНА ТЯЛОТО СИ.

Темата беше редактирана от Stanimir Yordanov на 21.12.10 07:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1