Халки

ГН

27.12.10
21:42

Какво мислите за тренировката на халки? На мен е много любима. Има ли сериозно занимаващи се с халки?

Един въпрос на въпроса - къде намери халки? :)

28.12.10
15:12

аз си купих от един съфорумец...правени...дървени...ИДЕАЛНИ са...за 50лв...

28.12.10
16:45

И аз много съм се зарибил да си взема но нямам пара в момента ... иначе ето линк за нови Халки

Имам един въпрос към хората който ползват вече халки с какви въжета ги увисвате ? със закопчалките ли вървят заедно ? колко пари са ? линк нещо ? мерси :)

Мнението беше редактирано от Manigga на 28.12.10 16:58.

28.12.10
19:37

Между другото, ползвал съм направени от някакво алпинистко въже и пвц тръби и са “като истински”. В смисъл, че въпреки че не са кръгли, а триъгълни, няма разлика по време на трениране. Отделно на лоста за набирания бяха запоени по 2 пластини и въжето идваше между тях, за да не мърда (тук дано се разбере какво имам предвид) и работата заспиваше. Цялата работа излиза има-няма 20 лева (по-скоро няма).

Интересен факт - на Витоша сме ходили с едни приятели на разходка на място, където след 5-10 минути ходене от колите имаше поляна, на поляната лост, успоредка (май) и халки (метални, с верига). Не знам кой ги е правил там тия неща, но беше добро. Кеф ти тичане в пресечена местност, кеф ти лостове, кеф ти халки. Не гарантирам, че са още там (беше преди 3-4 години сигурно), но ако на някой му звучи зарибяващо да пише, ще разпитам къде е било това място и ще пусна информацията тук, просто сега ми е избягало от главата къде беше това. Иначе това е още един вариант за самоделки, но тия ще дойдат по-скъпи.

ГН

28.12.10
23:41

казано от Димитър Михайлов на 28.12.10, 14:04:

Един въпрос на въпроса - къде намери халки? :)

А, намирал... Въже, две тръби и така, много допотопно:

29.12.10
00:41

Като пуснах един Гугъл излезна темата на човека от форума който продавал халките и вътре е писал че ставало с тези колани за товар и верно има най различни и са евтини....

Георги Николаев, човек само като те гледам и ми настръхва косата... дано не ти изпусне че си представям някъв ужас..

G33K, тези правените от тръби за какви тръби говорим ? тези полипропиленовите ли ? които се лепят с нагряване ? Ако за тях става дума наистина идеята е готина то даже имат едно “кръгло” (което се използва при топлите води за обиране на разширението) ето снимка горе дясното.. има различно Фи. Та като се отреже да остане празно колкото за една муфа или дъга на 15 градуса и се залепи се получават перфектни халки майна :) само дали ще издържи лепката.... мисля да пробвам.

Мнението беше редактирано от Manigga на 29.12.10 00:46.

ГН

29.12.10
11:48

Георги Николаев, човек само като те гледам и ми настръхва косата... дано не ти изпусне че си представям някъв ужас..

Имаш предвид да се скъса ли? Ами скъса се веднъж и паднах на стълбите върху подбедрици, да.

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 29.12.10 20:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1