28.12.10
21:47
Здравейте. Аз съм 18 годишен и преди година спрях да тренирам джудо, което тренирах 1 година. След като спрях тренирах вкъщи 3 месеца, като постигнах някъкви резултати. На фитнес съм ходил не повече от 5 пъти. В момента правя упражнения у дома... когато имам сили. Искам, ако има начин, да постигна максимално добри резултати до май месец. Висок съм 1.92 и съм 95-100 килограма. Искам да сваля 5 килограма и да натрупам максимално мускулна маса за килограмите си. Не се опитвам да оформям мускулите си, а да трупам сила (не знам дали се изразих правилно). Проблема е, че не мисля, че е възможно да постигна тези резултати за това време, които искам, с програмите за начинаещи. Тренирах 5 дни в седмицата по един час и половина и освен това патувах... фактически по 12 часа не се прибирах и издържах (който знае за какви тренировки става въпрос, ще разбере какво е). Бях 83 килограма когато почнах, когато спрях бях 93 и се чувствах много силен. Сега се преместих да живея в Карлово и патувам по 3 часа на ден и се прибирам капнал. Мисълта ми е, че вероятно съм изгубил форма и искам до май месец да си я върна, а ако може и по-хубаво и искам ако може някой компетентен човечец да ми помогне да измислим една програма, по която да успея... или шансовете ми за успех да са най-големи (знам, че резултатите са относителни за всеки, но програмите за начинаещи ми се струват... кратки). Благодаря предварително :)