16.06.12
20:32
Елизабет, щом обичаш хляб - яж, още повече, че ти обичаш да готвиш и ако започнеш сама да си го правиш, ще бъде добър източник на въглехидрати. Пробвай да включиш и печени/варени картофи, особено при дните, в които активно натоварваш долната част на тялото.
Пълнозърнестата паста също е вариант.
1. Факт, има подобрение. Може би това е и причината за повечето сила и по - голямата издръжливост, която показваш напоследък
2. Мисля, че по - големият проблем наистина е нагласата спрямо тях.
3. Аз не знам някой да се е отровил от въглехидрати. Наистина някои хора не реагират добре на въглехидрати, но ти сама го каза - чувстваш се по - добре с тях. Не си удряй ненужна спирачка. И аз съм изпадал в подобни крайности...Решавам проблема, след като спра да слушам разума какво ми говори, защото самият той е повлиян от външни източници.
На мен също ми е генетично заложено да съм слаб и с нисък процент подкожни мазнини. Пробвал съм с ВМ... ха да се адаптирам, ама не баш. Зарязах ги тези глупости и почнах да се храна с това, което тялото си иска - а при мен това са въглехидратите.
Във форума например, който не е пробвал закуска ядки+месо, той не я е харесал. Да, ама при мен не е така. След като закуся месо и ядки съм гладен, слабо фокусиран и без желание за нищо.
“Явно за мен те са удачен вариант”...ами хайде де:)Ти си ги знаеш тези неща де, ама аз пак да кажа :D
Любо, какъв си последователен в защитата на тезата си,неслучайно имаш такава оценка на матурата!
Абсолютно съм съгласна с теб, дори да имах някакво вътрешна несигурност, тя изчезна.
За закуската от месо и ядки -ами аз си правих нещо подобно и се чувствах кофти, пък и месото трябва да е качествено.
С Юли точно това си говорехме-не може да се прилагат общи правила, аз сама трябва да науча кое как ми действа, а от 3 години насам държа въглехидратите на ниско ниво и се чудя защо прогресът не върви много.
Благодаря ти за изказаното мнение, ти от доста време все ме “подканяш” да сменя тактиката, но уви явно не съм много по промените.
Мила,това за хлябът е добра идея и без това обичам да меся.
Днес-няма тренировки, но има разходки и йога
Храна:
Закуска-омлет от 3 яйца,домати и босилек
Обяд-пилешко с кокосови стърготини,малко печени картофи, манатарки и 1-2 краставици
Следобед-фрапе и многоо вода, ядки
Вечеря-пангасус,тиквички,зеле
Мнението беше редактирано от Елизабет на 17.06.12 21:50.
ти изобщо трябва да си промениш генерално режима, защото с толкова ниско тегло не е много ок да си дълго време, знаеш защо. Тези тренировки, които правиш са ненужно натоварващи и тялото и нервната система. Храната ти като цяло е разнообразна, но се въртиш все около едни продукти/то и не само ти/ и не мисля че е оптимална за този вид трениране. Аз също съм пристрастена към подобни комплеки, но определено ползи в здравословно и фитнес отношение не виждам. Напротив, усещам контузии и претоварни мускули, дори загуба на маса. Иначе моментния ефект на размазване е пристрастяващ. Не знам какво са ти казали Юли и Лазар, но мисля че няма да е лошо да започнеш да тернираш кратко и силово и определено да промениш храната. Ти сама казваш че без кардито ти е по добре и че харесваш тежестите. Йогата също е супер. Просто излез от режима на робот, поне докато си оправиш здравето
Мнението беше редактирано от diva 97 на 18.06.12 08:59.
ти изобщо трябва да си промениш генерално режима, защото с толкова ниско тегло не е много ок да си дълго време, знаеш защо. Тези тренировки, които правиш са ненужно натоварващи и тялото и нервната система. Храната ти като цяло е разнообразна, но се въртиш все около едни продукти/то и не само ти/ и не мисля че е оптимална за този вид трениране. Аз също съм пристрастена към подобни комплеки, но определено ползи в здравословно и фитнес отношение не виждам. Напротив, усещам контузии и претоварни мускули, дори загуба на маса. Иначе моментния ефект на размазване е пристрастяващ. Не знам какво са ти казали Юли и Лазар, но мисля че няма да е лошо да започнеш да тернираш кратко и силово и определено да промениш храната. Ти сама казваш че без кардито ти е по добре и че харесваш тежестите. Йогата също е супер. Просто излез от режима на робот, поне докато си оправиш здравето
Дива, знаеш,че изключително ценя мнението ти!:)
Тренирането- от октомври насам не съм ходила на фитнес и не мисля,че това е грешка.Никога досега не съм се чувствала толкова силна физически/да, може и да звучи нелепо от устата на човек с моите килограми/, ежедневни дейности,които преди ми се струваха по-трудни,сега ги върша с лекота, по-издържлива съм и с повече енергия.Комплексите ми са максимум 30 минути, понякога ми се е изкало да продължа ,но си сгалам спирачки.Примерно една тренировка от 18 минути и една от 12 като между тях има и немалка почивка.Правя си йогата и съм готова за ежедневните дела.Предлагам,че 5 пъти в седмицата по 30 минути не е прекалено.Преди само отделях 1 час да пътувам,при това пеша, а зимата едвам се предвижвах, плащах и доста скъпа карта, тренирах по 2 часа/загрявка 20 минути и после след всяка серия почивка/, а следобед ми се доспиваше зверски.Обичам интензивните тренировки, чувството след тях наистина е пристрастяващо, а и на действат на психическо ниво.Просто ти каляват характера.Не бих искала да се откажа от тях, но за себе си открих,че е важно да тренирам нещо,как и какво не е от такова значение, защото резултатът накрая винаги е един и същ-прилив на ендорфини.Засега ще подобря храненето си, а ако до един месец няма резултат променям и тренировките.
Вчера:
Закуска-овесени ядки, кофичка кисело мляко/излезе ми една 100гр цедено/,чиа,мака,ленено семе
След тренировка-половин доза протеин
Обяд-пилешко и пълнозърнести макарони,домати,краставици,сирене
Следобед-капучино
Ранна вечеря-крем супа от тиквички и моркови с малко кротони и масло,140 гр риба тон,домати,краставици
Преди лягане-100гр извара с половин краставица
Държа да отбележа,че овесени ядки и макароните бяха повече от обикновено.
Тренировка:
20 минути 50:10, 4 кръга от:
Surfer
Round Kick & Knee Crunch (left leg)
Round Kick & Knee Crunch (right leg)
1-2-3 Push Upmax.reps for each round
Ninja Jump & Sandbag Pick Up с 10 кг
Същата тренировка съм я правила на 31.10.2011г. и на всички упражнения имам подобрения в резултатите.
В 10 мунити AMRAP
10 biceps curls + push press с 6 кг
30 mountain climbers
10 sumo deadlift and high pull с 15 кг
5 competition burpees
Направих 4 рунда
-25 минути йога
Мнението беше редактирано от Елизабет на 19.06.12 10:10.
Храна:
Закуска-3-4 с.лъжици осевени ядки, прясно мляко,ягоди,чиа,мака
Обяд-2 яйца, 3 филии хляб, шопска салата,малко извара
Следобед-кафе
Вечеря-пангасус, тиквички,моркови и краставица
По-късно-300гр кисело мляко 3%
Наблюдение:Откакто увеличих въглехидратите на обяд, определно количеството на сиренето е по-малко.
Тренировка
16 минути, 45:15 ,2 рунда от:
1.Low Jumping Jacks
2.Plank Climbers (alternating lead arm)
3.Body weight Curtsy (right)
4.Body weight Curtsy (left)
5.Burpee with “Power” push up to feet (hard to explain lol)
6.Single Glute Raise from the heel (right)
7.Single Glute Raise from heel (left)
8.Diagonal Knee Tucks
Тренировката е от сайта myomytv.com.Да не кажете,че симпатизирам само на Сузана :Р
10 минути AMRAP:
1.15 swings @ 12.5 kg
2. ninja jump - 5
3. squat side kick - 10 each side
3 min-abs bonus 50:10
1) Oblique Plank Drop & Knee To Elbow Touch – Left Side
2) Oblique Plank Drop & Knee To Elbow Touch – Right Side
3) Overhead Abs, Press & Twist @10 kg
-25 min yoga
Прави ми се отново йога...може би по-късно ще се направя някакъв кратък и успокояващ комплекс.
Храна:
Закуска-3 варени яйца, малко пилешко,домат,краставица
Пред обяд-половин фрапе
Обяд-пилешка пържола, салата зеле и моркови
Ранна вечеря-пъстърва,тава тиквички,10-ти бадема
Преди малко-1 ябълка, 50 гр пуешко
Тренировка-няма
Движение-разходки и 45 минути йога
Вече официално съм със средно образование.Да му мисли jobs.bg! :D
Храна:
Закуска-400гр кисело мляко 3%,4 с.лъжици овесени ядки, мака,чиа
След тренировка-фреш от ябълка,1-2 фурми
Обяд-пилешко/150гр минимум/ с печени картофи,шопска салата с доволно количество сирене/120 гр минимум/
Следобед-капучино
Вечеря-пангасус,тиквички,зеленчуци
Тренировка:
Нововъведение- AMRAP in 10 min.Само силови упражнения, с тежест,която по моите стандарти не е лека.
1.Гребане с една ръка-3@15kg/ръка
2.Напади-5 @15kg/крак
4.Хоризонтално набиране-8 повторения
5.Плие-10@15kg
Резултат-4 пълни рунда+ гребането.
Гребането накрая беше с някакъв невероятен чийтинг, едвам местех дъмбела, а съврменно губя страшно много време, ако трябва да слагам и махам постоянно тежестта.При нападите и плието пък тежестта я усетих лека.
Тренировка на Сузана:
on the minute burpees - 4 reps (each minute of the workout)
chair jump - 30
chair push-ups - 30
tricep dips - 30
sumo squat jumos - 30
rdl squat twist - 30
Бях й отделила 20 минути, направих я за 11:36, после проверих, не съм изпуснала нито едно упражнение,чак се учудих,че толкова бързо съм я направила.
8 минути 50:10 , 2 кръга
Plank & Leg Jumps
10 High Knees & 10 Forward Kicks
Push Up, Burpee, Forward & Backward Jumps
Plank knee tucks
3 min 50:10
1) Side Oblique Twist – Left Side
2) Side Oblique Twist – Left Side
3) Bicycle Abs
25 min yoga
21.06.12
20:42
Храна:
Закуска-3 варени яйца, малко пилешко,домат,краставица
Пред обяд-половин фрапе
Обяд-пилешка пържола, салата зеле и моркови
Ранна вечеря-пъстърва,тава тиквички,10-ти бадема
Преди малко-1 ябълка, 50 гр пуешкоТренировка-няма
Движение-разходки и 45 минути йога
Браво на храната.
Днес-хубав ден, с посещение до библиотеката, жалко,че можех да взема само 6 книги, поне не мога да се оплача от липса на четиво за следващите дни.С немския също вървят добре нещата, ще взема да го захаресам този език.
Храна:
Закуска-2 сандвича от пълнозърнест хляб,извара,домати и пушена сьомга и салата от краставици, домати,сьомга и извара.Обощо количество на сьомгата-100гр.Има и снимков материал :Р
Обяд-2 филии пълнозърнест хляб,2 яйца, шопска салата/свтората снимка/+допълнително количество сирене
Следобед-кафе с мляко
Вечеря-пилешко бутче,тиквички
Преди малко-пъпеш
Тренировка:
AMRAP in 10 min
1)Bulgarian squat @12.5 kg x5
2)Reverse push ups x5
Упях да направя 8 пълни рунда, но клековете ми бяха трудни.Първоначалният замисъл беше за 15 кг,но все още не мога да пазя равновесие.Всяко нещо с времето си...
Тренировка от 300 повторения:
1.Burpees (minus push ups) x 25 reps
2.Push Ups x 25 reps
3.Reverse Lunge with Kick Up (right) x 25 reps
4.Reverse Lunge with Kick Up (left) x 25 reps
5.Side Bridge Raise (right) x 25 reps
6.Side Bridge Raise (left) x 25 reps
7.Sumo Squat Jumps x 25 reps
8.Crunches (floor/stability ball/stability disc) x 25 reps
9.Single-Leg Deadlifts (right) x 25 reps
10.Single-Leg Deadlifts (left) x 25 reps
11.Leg Raises x 25 reps
12.Dynamic Push Up with Jumps x 25 reps
Време-16:09
+разни упражнения за корем
-25 минути йога
Наблюдение:откакто правя силовия комплекс в началото, имам невероятен заряд за останалата част от тренировката.
И понеже забелязах,че на тази страница няма нито една снимка на храна/а това е недопуснимо за мен :Р/, днес ще се компенсирам с цели три.
Днес за пръв път тази година бях на Витоша и определено ще повторя!
Храна:
Закуска-3 яйца с домати, краставица, 20 гр пушена сьомга
Обяд-2 консерви риба тон,зеле,моркови,домати,краставици и малко горчица
Следобед-кафе с мляко
Вечеря-пангасус,тиквички,зеле
Движение:
30 минути йога
Храна:
Закуска-4с.лъжици овесени ядки,1 кофичка кисело мляко,чиа,мака
Обяд-пилешко бутче с картофи,1 купичка таратор, голяма шопска салата с многооо сирене
Следобед-капучино
Вечеря-лодки от тиквички с 2 яйца и извара, салата зеле и моркови
След това-диня
Движение:
AMRAP in 10 min
1.Мъртва тяга на едик крак-5 повторения с 12.5 кг
2.Гребане с една ръка-5 повторения с 12.5 кг
Почти 7 рунда.Гребането беше отново по-трудното упражнение.
20 минути 40:10
1.Burpees without push ups
2.Plank Climber (alternating leading arm)
3.Squat Tap Tap
4.Reptile Push Ups
5.Side Squats (right)
6.Side Squats (left)
7.Mountain Climbers
2х 1 минути планк на лакти
-25 минути йога
Разписвам се за вчера....ами беше ми някакъв много странен ден-ту преливах от енергия, ту ми беше уморено.Реших да стана рано и съответно не се наспах ,защото предишната нощ реших да гледам мача, да чета книги и да се мотая.Закусих си и имах страшно много енегрия по време на тренировката, но в момента , който я приключих ми прималя.Да,онова гадно чувство, сякаш ти иде да повърнеш.Вероятни причина-обезводнила съм се или съм прекалила с кафето.А най-вероятно е комбинация от двете.Хапнах няколко фурми, пих си протеина, после обядвах и отново се чувствах добре.На немския обаче ме налегна някаква невероятна умора, спеше ми се, очите ми на няколко пъти се затваряха, даже ме питаха дали не съм болна.Прибрах се, хапнах нещо и веднага заспах.Днес съм цялата схваната,защото тъпо и упорито продължавам да спя на отворен прозорец.Но за днес- по-късно.
Храна:
Закуска-цедено кисело мляко,4с.лъжици овесени ядки, мака,чиа
След тренировка-3-4 фурми, протеин
Обяд-2 яйца, 2 филии хляб/трябваше да се повече, следващия път поне 3/,шопска салата
Следобед-кафе
Вечеря-пангасус/2 филета/,тиквички,100 гр кисело мляко
Преди лягане-диня
Тренировка:
10 минути AMRAP
1.One leg dead lift x 5 @ 12.5 kg/leg
2.One arm floor press with bridge x 3 @ 12.5kg/arm
7 рунда
20 MIN 40:10 @ 10 KG
10 Mountain Climbers & 1 Push Up
One Arm Row
Forward & Backward Lunge (left leg)
Forward & Backward Lunge (right leg)
Reverse Push Up (only half way down)
Bicycle
Същата тренировка съм я правила през ноември и има огромен прогрес в резултатите,особено при лицевите опори и гребането.
-25 минути йога
Мнението беше редактирано от Елизабет на 26.06.12 13:15.
Днес бях на йога с учител и изживяването беше невероятно.За пръв път стигам до такова дълбоко ниво на медитация, а след това се чувствах страхотно-никаква умора,а само бодрост и ведрост.Определено ще повторя.А, да, и вече не съм скована.
Храна:
Закуска -2 яйца,80 гр пушена сьомга, домати,краставици
Преди обяд-капучино,1-2 фурми
Обяд-пилешко с гъби,моркови и домати
Следобед-студен ориенталски зелен чай,20-тина бадема,20 гр пушена сьомга
Вечеря-пангасус, тава тиквички, краставица
Движение:
1.30 йога
-4-5 километра пеша
Today’s inspiration:
На немския обаче ме налегна някаква невероятна умора, спеше ми се, очите ми на няколко пъти се затваряха, даже ме питаха дали не съм болна.Прибрах се, хапнах нещо и веднага заспах.
Оттук насетне започва ученето на немски (giggle)
Willkommen! (wave)
На немския обаче ме налегна някаква невероятна умора, спеше ми се, очите ми на няколко пъти се затваряха, даже ме питаха дали не съм болна.Прибрах се, хапнах нещо и веднага заспах.
Willkommen! (wave)
Danke!Аз досега си мислех,че съществителните играят ролята на лошото ченге в немския, но глаголите се оказаха още по-зли.С тези делими и неделими прадставки и предлози,които вървят към тях страшно много се “забавлявам”.На всичкото отгоре трябва да има уча и третата форми,защото досега отказвах да ги уча заедно със значението и си “плащам” за този избор ...красота!
27.06.12
13:53
Willkommen! (wave)Danke!Аз досега си мислех,че съществителните играят ролята на лошото ченге в немския, но глаголите се оказаха още по-зли.С тези делими и неделими прадставки и предлози,които вървят към тях страшно много се “забавлявам”.На всичкото отгоре трябва да има уча и третата форми,защото досега отказвах да ги уча заедно със значението и си “плащам” за този избор ...красота!
Оооо, чакай, това, което описваш е най-леката част от немския :)
Аз не мога да разбера, как спазвате такива хранителни и тренировъчни режими, а от един прост, елементарен и приятен немски ви е страх. То да учиш немски и песничка да си пееш и да караш на краставици. Ама ако трябва с някои по-сериозни неща да се занимавате, какво ще стане.
Явно нещата са несъвместими. Затва аз явно си плюща немския и ям Берлинер-и хаха
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 27.06.12 13:56.
Аз не мога да разбера, как спазвате такива хранителни и тренировъчни режими, а от един прост, елементарен и приятен немски ви е страх. То да учиш немски и песничка да си пееш и да караш на краставици. Ама ако трябва с някои по-сериозни неща да се занимавате, какво ще стане.
Явно нещата са несъвместими. Затва аз явно си плюща немския и ям Берлинер-и хаха
Кико, аз просто си мрънкам профилактично, вярвам,че е полезно за здравето.:Д
Иначе на мен немския ми харесва в пъти повече от английския и френския, но не ми се иска да допускам грешките, които напривих при изучаването на предходните два, затова гледам да изпипам всеки детайл, а колкото повече навлизам, толкова повече детайли има.
Мечтата ми е да живея във Виена/а може и в Мюнхен, Щутгард или Цюрих/ и правя всичко възможно да не остана с мечтата си,а да я превърна в реалност.Немския ще ми трябва най-рано след 3-4 години, но дотогава трябва да го знам на ниво С1-С2, имам предостатъчно време за това, но бавно по бавно работя по тази цел.
Храна:
Закуска-кофичка кисело мляко, мака,чиа, овесени ядки
Обяд-пилешко бутче с къри и джинджифил,печени картофи с много копър, шопска салата с доволно количество сирене
Следобед-капучино и новото ми лятно изобретение-лимон,мента,вода и лед-способна съм да пия литри от него
Вечеря-запеканка от 2 яйца, извара/180 гр/,тиквички;салата домати и краставици, бадеми
По-късно-ще има нещо, но все още не съм решила какво
Движение:
AMRAP in 12 min:
1.Squat@15 kg x 10
2.Reverse psuh ups-10
10 пълни рунда
За пръв път правя клековете с 15 кг и се изкефих много.Нямаше болки в кръста и коленете, но така е, когато някой те просветли за правилната техника
12 минути, 30:10
1) Elevated Leg Lunge Jump (left leg)
2) Elevated Leg Lunge Jump (right leg)
3) Elbow Plank Side Hops
4) Exploding Star
5) Pendulum
6) Ab Buster Exercise
2х1.30 планк
3 минути изометрия за корем
-25 минути йога
Аз живях вече в Мюнхен и Базел, ама честно казано мечтата ми е да живея в Исперих.
Мисля и да спра малко дневника, че се чувствам онеправдана, заради това, че съм принудена да живея у туй ужасно тесногръдо и кавдратно-скучно немско. Ама човек се учи, докато е жив. Дано да паднат от Италия.
Ели Сан, швейцарско пък ама още по-зле. Ама поне мангизите са повече ЛОЛ.
Жал ми е, че толкова езикови гимназии у България и всичките с цел зубкане на някъв чужд език, за да можем после да живеем в чужбина. И това е целта на всички. Малко тъпа концепция, ама кво да се прави като и аз такава съм завършила. Защо не са елитните гимназии по спорт, изкуства, музика?! Ама както и да е. Лично мнение без връзка с темата, извинете :)
Няма по-хубаво от родната земя. Ама на някои хора като мен им трябва малко помощ, докато се осъзнаят хаха
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 28.06.12 13:23.
Аз живях вече в Мюнхен и Базел, ама честно казано мечтата ми е да живея в Исперих.
Мисля и да спра малко дневника, че се чувствам онеправдана, заради това, че съм принудена да живея у туй ужасно тесногръдо и кавдратно-скучно немско. Ама човек се учи, докато е жив. Дано да паднат от Италия.Ели Сан, швейцарско пък ама още по-зле. Ама поне мангизите са повече ЛОЛ.
Жал ми е, че толкова езикови гимназии у България и всичките с цел зубкане на някъв чужд език, за да можем после да живеем в чужбина. И това е целта на всички. Малко тъпа концепция, ама кво да се прави като и аз такава съм завършила. Защо не са елитните гимназии по спорт, изкуства, музика?! Ама както и да е. Лично мнение без връзка с темата, извинете :)
Няма по-хубаво от родната земя. Ама на някои хора като мен им трябва малко помощ, докато се осъзнаят хаха
Кико, по този повод се сетих за една много известна еврейска фраза:”Най-хубаво е там,където не си.”
И за мен не е нормално в космополитен град като Виена в 6.30 сутринта улиците да са по-оживени,отколкото в 7 вечерта.Липсва животът,темперамента на по-южните страни.Имам чувстото,че или живееш в уредена страна и ти е скучно, или живееш в не толкова уредена, но все пак се радваш на по-истински човешки взаимотношения.
Концепцията може да е тъпа, но реален избор има ли?Как ще изглежда тази държава след 20 години?Не съм особен оптимист....и все пак дано да греша, дано нещата се оправят.Елитните гимназии по спорт,изкувства, музика...а после реализацията?Ще бъде оперна певица, балерина или учител по физическо, ще получават минимално работна заплата, а после и минимална пенсия. Затова ламтежът на младите е към едно и също-право,архитектура,информатика,финанси,медицина.Уви, много рядко можеш действително да следваш мечтите и таланта си.
Днес-много хубав ден, определено не мога да се оплача от липса на движение, утре ще си дам почивка.Радвам се, защото научих много нови неща и ще продължавам да научавам и то по любимата за мен тема-трениране.:)
Храна:
Закуска-200гр цедено кисело мляко,1 банан,филирани бадеми,мака,чиа
След тренировка 1-100 гр „Котидж”
Обяд-макарони на фурна с 2 яйца, сирене и спанак, шопска салата
След тренировка 2-пловин доза проеин, някакъв фреш,капучино
Вечеря-ципура,тиквички,салата краставици и моркови,бадеми
Преди малко-100 гр „Котидж”
Трениране-получи се двуразово, но не беше нарочно, честна дума.
Тренировка 1
12 минути AMRAP:
1.Hockey jumps-3/leg
2.One leg elevated push ups-3
3.Jump lumges-3/leg
Направих 16 рунда
Кондиционен тест
50 клека
50 лицеви
50 бърпита
Време 6:08-миналият път е било 6:04 /срамота!/
-изометрия за корем
-25 минути йога
Тренировка 2 беше в залата на Юли и многооо ми хареса
12 минути AMRAP:
1.Стойка на ръце върху шведска стена
2.Набиране
3.Заден клек с 30 кг
Резултат-7 рунда
Отдавна не ми се беше отдавала възможност да тренирам с по-солидни тежести,бях забравила колко е приятно чувството.
Имаше още: към 30 бройки step up@20kg, напади@20kg, гребане,опити за ренегадско...
Закуска и обяд,вечеретя е безинтересна
Мнението беше редактирано от Елизабет на 28.06.12 21:31.
За вчера
Храна:
Закуска-омлет натюр от 3 яйца с масло,домат,краставица
Обяд-пилешко бутче/300гр/,гъби,задушени в масло
Следобед-кафе
Ранна вечеря-котлет от сьомга,тиквички, бадеми
По-късно-малини под формата на смути с лед,няколко бадема
45 минути йога с акцент върху балансиращи пози
Пак за вчера:
Храна:
Закуска-3-4 л. овесени ядки, домашна цедено кисело мляко,чиа,мака,ягоди
След тренировка-протеин,1-2 фурми
Обяд-нещо като пататник на тиган, но не се получи много-2 яйца, варени картофи,малко тиквички,2х шопска салата
Следобед-капучино, някакви бадеми
Вечеря-2 консерви риба тон/поне 200 гр/ със задухени тиквички и моркови
След това-извара, бадеми
Движение:
Една от гадните Сузански тренировки
4 кръга от
1.One Leg Jump Up - 10 reps on each leg
2.Sandbag Full Body Exercise с 10 кг и с дъмбел – 20 reps-само това ми отне около 20 минути да го направя
3.Crossed Leg Push Up and Jump – 20 reps (alternating legs)
4.Snowboarder – 20 reps
5.One Leg Bridge and Star Crunch – 20 reps (alternating legs)
Време-около 43 минути
-25 минути йога
Констатация-колко жалко,че на 18 години за пръв път опитвам истинско кисело мляко, а преди не е имала такаво понятие като „неистинско”
.....
2.Sandbag Full Body Exercise с 10 кг и с дъмбел – 20 reps-само това ми отне около 20 минути да го направя
Дам, доста е времеемка тази композиция :) И аз й се облизвам от известно време, ама трябва да крада от време за четене и ще е по-нататък :)
.....
2.Sandbag Full Body Exercise с 10 кг и с дъмбел – 20 reps-само това ми отне около 20 минути да го направяДам, доста е времеемка тази композиция :) И аз й се облизвам от известно време, ама трябва да крада от време за четене и ще е по-нататък :)
И е доста кофти комбинация за кръста,даже аз след втория кръг го направих по следния начин- 10 Sandbag Full Body Exercise - 10 Crossed Leg Push Up and Jump - 10 Sandbag Full Body Exercise - 10 Crossed Leg Push Up and Jump. Така е далеч по-поносимо и не се губи темпо.
Иначе твоите тренировки са кратки, но съдържателни.Възхищавам ти се в това отношение-почти няма тренировка, която да не ти харесам, така че продължавай в същия дух и успех с четенето.Ще се справиш!!!!
Отчетът за днес-чувствам се целия ден гладна, не знам защо.
Храна:
Закуска-3-4 с.л. овесени ядки,домашно кисело мляко,мака,чиа, 2 кайсии
Обяд-салата от макарони,сирене,2 яйца,домат,краставица;150 гр “Котидж”
Следобед-бях за пръв път на Погача на едно много сладко бебенце и изядох 1-2 бисквити;по-късно имаше редовното капучино и някакво смути от ягоди
Вечеря-130 гр риба тон,домат,краставица, тиквички и моркови
По-късно-кисело мляко/200-300гр/,бадеми
Тренировка:
AMRAP in 10 min:
1.Bulgarian squat x5 @12.5 kg
2.Dive bomers-5
Резултат-7 рунда и 5 български клека
12 min, 30:10, 3 rounds
1) Swing @12.5
2) Seated Pull Up & Knee Crunch (Dip Station)
3) Swing @12.5
4) Knee raises
5) Swing @12.5
6) Burpee twist jump
-Планк-1:30
-йога
Вчера:
Закуска-3 яйца с масло, домат,краставица
Обяд-пилешко бутче с розмарин и мащерка, печен патладжан,задушени гъби
Ранна вечеря-пангасус, тиквички
Преди лягане-няколко кайсии
По някое време-бадеми
Движение- 1 час йога
И за днес...
Закуска-овесени ядки,цедено кисело мляко,мака,чиа
Обяд-патладжани, пълнени с пилешко, домати,1 яйце, а отгоре имаше моцарела;шопска салата с немалко сирене
Следобед-2 х капучино
Вечеря-зеленчуци на грил
По-късно-100гр кисело мляко и 2 корнишона
Движение:
AMRAP in 10 min
1.One leg deadlift x5@15kg
2.Reverse push ups-5 -задържах за няколко секунди горе и се стараех максимално да придърпам лопатките
Резлутат:6 пълни рунда и 10 потворения от мъртвата тяга на един крак
2 rounds of
yoga burpees - 5
ab splitters - 5
burpees - 50
air squats - 100
Време: 19 минути
Бърпитата ме убиха, но с повече инат се минават...
-25 минути йога за разпускане
И обядът от днес е:
Мнението беше редактирано от Елизабет на 03.07.12 22:40.
Браво за 19-те минути, аз за толкоав само бърпитата не мога да направя :D
Отново красиви и вкусни неща! И разбира се, качествена тренировка :)
Благодаря ти много за милите думи!
Любо, това са малко по-различни от стандартните бърпита, но пак си бяха гадни.Въздух не ми достигаше,иначе можеше и по-добре да се справя.А ти имам чувството,че постоянно се подценяваш, като нищо ще ги направиш за 6-7 минути.
Храна:
Закуска-кисело мляко,овесени ядки,мака,чиа
След тренировка-протеин
Обяд-голяма салата от киноа,домат,краставица,2 варени яйца и сиренце
Следобед-домашно фрапе
Ранна вечеря-пангасус,тиквички
Преди малко-ябълка и кисело мляко
Тренировка-в залата на Юли, отново много добре си прекарах, нямам търпение утре да си почина и в петък с нови сили да атакувам нови килограми
10 минути силов комплекс-максимален брой повторения
1.Лежанка-първата ми истинска лежанка х3 @ 22kg
2.Набиране
3. Клек х 3 @32 -а можеше и повече
Резултат:7 рунда. Като ми казаха,че това за отличен и не се спрях,докато не направих необходимата бройка.
10 минути експозивност-не ми се получиха много изхвърлянията, понеже съм си пацифист по природа и явно не притежавам необходимата злост и агресия :Р
1.Извърляне на медицинска топка-нагоре
2.Изхвърляне на медицинска топка-напред
3.Скачащи напади-6
4.Jump box-3
Рундове-аз не броих, просто се наслаждавах
И черешката....
5X
1.Онова гадното упражнение за корем върху швейцарска топка-10
2.SHELC-10
3.Хоризонтално набиране на халки-10
4.Напади с 20 кг-5 на крак
-Следобед имаше 25 минути йога.
Като цяло-много хубав ден!
Днес направих големия шлем откъм домакински задължения-пране,чистене,готвене,гладене и подреждане...
Храна:
Закуска-3 бъркани яйца с домат и масло,1 краставица
Преди обяд-1 банан, няколко бадема
Обяд-котлет от сьомга,тиквички,патладжан и моркови
Следобед-капучино
Вечеря-сафрид , остатък от тиквичките,салата от домати,краставици и слънгогледови семки
Движение:
30 минути йога
И време е за немски...и после релакс
Мнението беше редактирано от Елизабет на 05.07.12 20:27.
Храна:
Закуска-сандивичи с 1 яйце, домат,моцарела, допълнително количество от последните две и една краставица
След тренировка-протеин и 3 кайсии
Обяд-2 яйца на очи, хляб,шопска салата
Следобед-кафе с мляко
Ранна вечеря-сьомга,тиквички
По-късно-остатък от тиквичките,бадеми
Тренировка-в залата на Юли, този път в търсене на максове
Клек -5@20kg, 5 @ 22.5 kg ,3@25kg,3@30kg,3@35,2@40,2@45,1@47.5
В почивките-3 х box jumps
Максимален брой клекове с 30 кг/т.е до отказ/-30 повторения, можеше и повече
Лежанка-3@20kg,2@25kg,1@27.5,1@30,1@32.5,1@35
В почивките-3 х изхвърляне на швейцарска топка
Максимален брой с 20 кг-15 повторения
4х
1.Напади с ластик-8/крак
2.Повдигане на коленете от лост/ hanging knee raises/-7
4.Набиране с една ръка и ротация
5.Стойка на ръце върху шведска стена
Реших да последвам съвета на Мила и си омесих питки от пълнозърнесто брашно!С тях си направих сандвичите на закуска.Много ми харесаха и смятам поне веднъж в седмицата да си пека истински, собственоръчно омесен от мен хляб.
Мнението беше редактирано от Елизабет на 06.07.12 22:44.
Храна:
Закуска-нещо набързо-смути от боровинки, банан, прясно мляко, протеин,мака, чиа и малко кисело мляко-излезе към 400 мл
След тренировка -малко протеин
Обяд-запеканка от пилешко, картофи,броколи, едно яйце и моцарела, шопска салата
Следобед-капучино
Вечеря-пъстърва на фурна, тиквички, салата с бадеми
По-късно-към 30-тина грама сирене
Тренировките днес.....
2х
4 минути-максимален брой повторения от следното комбо
Jump Squats 10 reps
Diagonal Knee Tuck 2 reps
Side Step Push Ups 2 reps
6 минути 30:10
Lunge Pulse & Side Kick
Diagonal Dead Lift with Sandbag с 10 кг
Излиза общо 20 минути-много приятна тренировка
И последната тренировка на Сузана
№24
rounds (as much as you can) in 10 minutes
1) dynamic squat - 15
2) kick ups - 15
3) dive bombers - 10
4) prisoner get up - 10
3 пълни рунда и стигнах до kick ups
-25 минути йога
Прилагам снимков материал на закуската и обяда.Утре съм решила да си дам почивка откъм снимки,че този дневник се превърна в кулинарен. :Д
Мнението беше редактирано от Елизабет на 07.07.12 22:13.
Утре съм решила да си дам почивка откъм снимки,че този дневник се превърна в кулинарен. :Д
Да ти кажа, Бети, не мисля, че пречиш на някого :D
Добре, тези дни като ми дойде творческо-кулинарното вдъхновение пак ще публикувам!
Храна за днес:
Закуска-3 бъркани яйца с босилек и домат;краставица и бадеми
Обяд-скумрия;печени гъби,патладжан и моркови ; бадеми
Следобед-капучино ; мляко с какао /малко инцидентно беше /
Вечеря-пилешко с тиквички и салата;малко бадеми
50 минути йога
Уморена съм и е време за немски :Д