Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

05.10.16
21:23

Движение:
суря намаскар - 15-тина мин
йога - 75 минути, много тегаво, никакви сили

Храна:
- солена вода*, 2 чаши
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*,ашваганда*, рейши*, мед*, канела*
- домашен суров шоколад* с мака* и рейши*; шейк от мака*, елби вит*, какао*, мед*
- зеленчукова крем супа*; жасминов ориз* с брюкселско зеле в кокосов сос*; сухари с домашно желе от дюли*; 1 шоколадов бонбон
- закваска*, още малко супа*; 2 квадратчета шоколад* с фъстъчено масло, само за проба

Добавки:
спирулина, крилово масло

Предпочитам тези пътища, на които единствените пътни знаци са тези от снимката, вместо вмирисаните затъкнати улици на София. :(

Мнението беше редактирано от Margi на 05.10.16 21:26.

06.10.16
15:51

казано от Margi на 03.10.16, 16:25:

за последните 10-12 дни двама човека изпихме общо не повече от 5-6 литра вода (общо!)

Марги, то това е по една чаша на ден на човек. Да не бъркаш нещо количествата???

06.10.16
15:54

казано от James Hinks на 06.10.16, 15:51:

казано от Margi на 03.10.16, 16:25:

за последните 10-12 дни двама човека изпихме общо не повече от 5-6 литра вода (общо!)

Марги, то това е по една чаша на ден на човек. Да не бъркаш нещо количествата???

Не бъркам. Точно за това му обърнах внимание - явно влажния въждух, плодовете, спирулината и солената вода хидратират по-добре от пиенето. Откакто се прибрахме, кожата ми е суха и се лющи. Там беше свежа и добре хидратирана.
От преди съм забелязала, че в подобен климат не можеш да сложиш нищо по кожата си - всяко масло или крем остават отгоре без да попият.

Мнението беше редактирано от Margi на 06.10.16 15:59.

06.10.16
20:28

Движение:
йога - час

Храна:
- солена вода*
- стандартния шейк*
- домашен суров шоколад* и един неголям банан* (най-после си намерих банани, които да стават за ядене - със семчици и тънки кори; в био балев ги продават за второ качество, но на мен ми харесаха повече от продаваните за първо)
- билков чай с мед*
- йо гард*
- ронгопай, салата от манголд*, кълнове от сминдух, козе сирене*, зехтин*, лайм; от вчерашния ориз* с брюкселско зеле и малко домашна много люта лютеница; овесени бисквити с крем, шоколад*
- домашен сок хибискус*; закваска*

Добавки:
крилово масло, коензим

Мнението беше редактирано от Margi на 07.10.16 07:14.

07.10.16
19:40

Движение:
йога, час

Храна:
- солена вода*
- шейк - обичайния*
- зелен чай*
- кокосова вода*
- три малки банана*, не наведнъж
- фреш от цвекло, морков, ябълка
- коктейл* от кокосово мляко*, какао*, мака*, рейши*, мед*, тинктура чага*, грапа
- моркови и цвекло с оцет и зехтин*; крем супа* от шийтаке и пачи крак; ръжени сухари с хумус*; фъч, халва и кекс от Аби; дояждане с козе сирене*
- йо гард*

Добвки:
крилово масло, ензими, коензим

Запалихме печката на Улеите. Вкъщи беше с 10-тина градуса по-студено от навън. Там ни посрещна глава от язовец на средата на двора - нашите животни му бяха видяли сметката. :(
Днес следобед батериите тотално пднаха - на слизане от колата коленете ми трепереха и ми се виеше свят от изтощение. Добре че е време за почивка.

Мнението беше редактирано от Margi на 07.10.16 21:35.

08.10.16
17:28

Движение:
- бягане/ходене по пресечен терен 2.6 км за 17 минути - трагично, ама нагоре повече ходих отколкото бягах
- йога 40 мин
- 10-тина силови стойки

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, какао*, шилажит*, мака*, рейши*, мед*
- неголям банан*, размачкан с накиснато годжи бери* и бяла черница*
- краве масло* с мед*, накиснато годжи бери*, матча*
- чай липа* и хвощ* с мед*
- топъл коктейл* от кокосово мляко*, тинктура чага*, какао*, мака*, рейши*, мед*, грапа
- салата от миркови, цвекло, дом.пиперка*, накиснато ленено семе*, зехтин*, оцет*; ръжени палачинки* (общо 8, тънки) с хумус*, козе сирене* и мед* (не всичкото смесено, де ;) ); две редчета линдт с шамфъстък, 2 мини меденки с мармалад
- йо гард*

Добавки:
крилово масло, ензими, аспирин

Мнението беше редактирано от Margi на 08.10.16 20:36.

09.10.16
20:02

Движение:
- няколко ускорения под наклон, около 50 м
- бягане, пресечен терен, същото трасе като вчера - 2.6 км - 16 мин, 5 минути почивка и още около километър, без да засека време
- йога - 50 минути
Общото физическо състояние - значително по-добре от вчера и онзи ден, след два дни наспиване и оливане с палачинки ;)

Храна:
- накиснато от предната вечер ленено сем с накиснато годжи бери* и мед*
- кафе* с краве масло*, мед*, шилажит*
- черен чай с ванилия*
- чай липа* и хвощ* с мед*
- остатъка от вчерашната салата*; малко бяко вино*; малко гъбена крем супа*; 2 ръжени палачинки* с хумус*, 3 - с мед* и козе сирене*; 3 курабийки с локум
- 3 квадратчета черен шоколад* с морска сол; закваска*, няколко пълнозърнести крекера* с хумус*

Добавки:
крилово масло, аспирин, ензими

Мисля, че елби имат ново рекламно лице. ;)

10.10.16
21:30

Движение:
Суря Намаскар ималко пози от стоеж - 20 минути
по-късно - йога - 75 минути

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*,ашваганда*, рейши*, мед*
- накиснати ленено семе, чиа*,конопено семе*, годжи бери* с мед* (по около чаена лъжичка от всяко)
- шейк от елби вит*,мака*, рейши*,какао*,мед*
- домашни домат* и пиперка* със зехтин* и чиа*; малко черен боб* в кокосов сос* с едно авокадо; останалите две ръжени палачинки* с дом.сладко от малини и боровинки*;3 ръжени сухара със същото сладко*, 2-3 редчета шоколадс лешници - това към 13 часа
- вместо вечеря - липов чай* с мед* +още лъжичка мед* за по-сладък сън ;)

Добавки:
коензим, крилово масло

11.10.16
14:30

От всичко най-мразя такова време - хладно, мокро,три дни не спира да вали... (rain) (tmi)

Днез за пръв път си взех цяло листо алое. Нарязах го на кубчета и го прибрах на дози във фризера, обаче след манипулацията, кухнята ми изглеждаше все едно съм заклала гигантска медуза....навсякъде слуз.  :D

11.10.16
19:52

Движение:
йога - 30 минути
следобед - Айенгар йога с Ани - час и половина

Храна:
- соелна вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, тинктура чага*, мед*
- микс от накиснати семена - лен, чиа*, коноп* + годжи бери*, мед*, пчелен прашец*
- шейк от алое*, мед*, хибискус*
- шейк от алое*, елби вит*, какао*, мед*
- малко лешников тахан* (един буркан се търкаля по шкафовете от миналата година) + мед*, какао*
- ронгопай; домашни доамти* и пиперки* в зехтин*; камембер* с накиснати пекани; варени кестени; домашни сладки, почерпка от клиентки (както и кестените), които явно са загрижени за теглото ми ;) ; няколко шоколадови бонбона* (от снимката)

Добавки:
коензим, крилово масло, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 11.10.16 20:40.

12.10.16
22:31

Движение:
йога, 75 минути

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, тинктура чага*, мед*
- шейк от елби вит*, алое*, мед*...направих си домашен симбиотик ;)
- шейк от алое*, банан*, портокал*
- малък банан*
- дом.домат* и пиперка*, ръжени сухари с гуакамоле* с хлорела* и моринга*; от вчерашните сладки* и шок.бонбони*
- закваска*, половин купичка крем супа* от 4 вида горски гъби* + шийтаке* и рейши*, лук, морков*

Добавки:
киензим, крилово масло

Не се свиква със ставането в 5.15 и това е. Налага ми се от понеделник до петък да ставам по това време, но още в сряда следобед започва да ми се вие свят и да ми се премрежва погледа от умора. :(  Приемам идеи за по-бързо наспиване.

13.10.16
00:31

Ами няма как, ще трябва да си легнеш в 9.30 най-късно и до 10 10 и нещо да си заспала. Така си правиш режима, няма как ..

13.10.16
05:52

казано от kaloyan на 13.10.16, 00:31:

Ами няма как, ще трябва да си легнеш в 9.30 най-късно и до 10 10 и нещо да си заспала. Така си правиш режима, няма как ..

Ами, аз всъщност тогава си лягам. Само вчера залъснях с половин час, защото се прибрах в 9. Иначе гледам да намирам време за дрямка следобед, ама засега не ми се получава много добре.

13.10.16
09:01

Можеш ли да споделиш от къде си взе алоето и ако не е проблем на каква цена долу горе? Интересувам се живо :)

13.10.16
11:38

Аз единствено в Био Маркет Балев съм виждала и от там го взех. Нормалната му цена е 34-5 лв/кг, но онзи ден беше намалено на 10 лв/кг. Листото е около и малко над кило.
Новият им магазин е точно на пътя ми към работа и като минавам всеки ден, винаги има някакви готини оферти на неща, които по принцип ми идват малко над това, което бих платила за тях. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 17.10.16 21:26.

13.10.16
15:48

Пристигнаха ми новите оф роуд маратонки, не са красиви колкото предните, но за сметка на това са ми по мярка. ;) дори имам малък аванс отпред за слизане.  :) На първо четене са доста комфортни.
За съжаление този уикенд ще съм на изпит и няма да успея да ги раздвижа, но другата седмица ще ги тествам. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 13.10.16 15:49.

13.10.16
19:37

Движение:
сутринта - суря намаскар и стойки на ръце
по-късно - йога, час

Храна:
- солена вода*
След това попрекалих със стимулантите (dull)
- шот с джинджифил*, гуарана*, лимон, мед*
- шейк от чай жълт кантарион*, какао*, родиола*, тинктура чага*, кокосово мляко* и масло*, мед*
- матча*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*
- накиснати семена- лен, чиа* + годжи бери* + пчелен прашец* + намачкан банан*...абе, каша...
- малко лешников тахан с мед* и какао*
- от вчерашната гъбена супа*, ръжени сухари*, тиквичка, гуакамоле* с алое*, хлорела* и моринга*, ладу*...6 бр. (wasntme), 2 шок.бонбона*...и малко ронгопай преди това

Добавки:
коензим, крилово масло, аспирин

Мнението беше редактирано от Margi на 13.10.16 19:49.

14.10.16
19:36

Движение:
- йога, 40-тина минути
- малко на стадиона - 3 х 400 м, за 1.46, 1.37, 1.36 мин. Духаше силен вятър, на финала едва додрапах  ;) , после още малко бягане, за разпускане

Храна:
- шот с джинджифил*, гуарана*, лимон и мед*
- стандартния шейк* с кафе* и шилажит*
- кафе с амарула
- домат* със зехтин*; авокадо с пълнозърнести крекери; маслинова паста; от същите крекери (общо 100-тина гр) с дом.сладко от дюли*, 2-3 лъжички царевица*
- закваска*

Добавки:
крилово масло

Мнението беше редактирано от Margi на 14.10.16 22:14.

15.10.16
20:07

Движение:
- суря намаскар и стойки за събуждане
- дълга разходка по плажа, пълно е по крайбрежната с годжи бери, намерих и чага нагоре в морската...не знам защо ги водят за екзотики
- цял ден на курс - практика и малко изпит. Всеи път се чувствам все по-голям кривак, не съм предполагала че в Адхо мукха шванасана, изпълена по всички (до момента, защото те - също както уиндоусите, постоянно се актуализират) правила, ще ме болят мускулчетата на дланта и ходилото. Освен това, утре очаквам мускулна треска на сератусите.

Храна:
- солена вода*
- шот от джинджифил*, гуарана* и мед*
- шейк от лешниково мляко* с какао*, родиола*, рейши*, мед*
- каша от накиснато ленено семе, ябълка, орехи*, мед* + едно авокадо
- таратор*, царевица*; пълнозърнести крекери със сирене*; същите крекери с дом.сладко от дюли*; 3 арменски сладки
- малко закваска*

Добавки:
крилово масло, аапирин

Чувствам се като този младеж (Муни) след днешния ден:

Мнението беше редактирано от Margi на 15.10.16 20:46.

16.10.16
19:26

Движение:
Суря намаскар за събуждане
Разходка в морската преди курса
Изпитна йога, малко над час и половина

Храна:
- солена вода*
- като вчерашния шейк*
- кафе с кафява захар
- каша* от накиснато ленено семе, орехи*, ябълка, мед*
- в една голяма чиния: авокадо, сирене*, печен пипер*, царевица*...получи се доста вкусно за подобен бъркоч,  в който вложих всичко, което намерих ;) , 3 парчета дом.баница*; домашно “негърче”*

Добавки:
крилово масло, ензими

Взех си изпита, догодина ноември има още един, по-важен, а края на 2018 ще бъде сертификационния...за първо ниво...живот и здраве. Обучението е сложно и тежко...интересно с какви знания узлизат от 200 и 500 часовите курсове за инструктори.

Имам ПМС за пръв път от много време...нещо не правя както трябва тизи месец, а може и от смяната на сезоните да е....поне така ще се оправдая. ;)

Днес за пръв път чух за удумбара и видях цветето. Има много интересна мистична история около него. Споделям само за обща култура. На снимката, удумбара не е листото, а миниатюрното бяло...нещо.

Мнението беше редактирано от Margi на 16.10.16 19:56.

17.10.16
20:02

Движение:
МЦ йога - 50 минути...изобщо не ми беше до движение. Хубавото е, че ПМС беше само половин ден. ;) Обаче след два дни курс и изпит, след пътуване с влак и ставане 10 поредни дни в 5.30 и втори ден МЦ, изводих си две от заниманията за днес и едно се наложи да отменя. Много мразя да си отменям поети ангажименти, но по-добре да почивам отколкото да пелтеча с неясно съзнание пред хората. Утре денят се очертава по-скоро почивен, така че ще имам време да възстановя и най-после да спра да мрънкам. ;)

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*,ашваганда*, мед*, рейши*
- шейк от елби вит*, какао*, мака*, мед*
- накисната чиа* (учудващо вкусна ми беше днес неовкусена); малко лешников тахан с мед*, какао*
- басмати* с гхи*, подправки*, печен пипер* и сирене*; 2 ладу*, 3 шок.бонбона*, домашно “негърче”, две мини парчета дом.баница*
- останалата една лъжичка от накиснатата чиа*; закваска* с малко течен шоколад*

Добавки:
крилово масло, ензими

18.10.16
19:10

Движение:
МЦ йога, час

Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*,джинджифил*,лимонов сок и мед*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*,шилажит*,ашваганда*, тинктура чага*, мед*
- накисната чиа* с годжи бери* и мед*
- шейк от елби вит*, мед*, какао*, мака*
- ронгопай, кейл чипс*; салата от кейл*, зехтин*,сирене*, лимонов сок; 3 филии ръжен хляб с домашна лютеница*, печен пипер*
- закваска*

Добавки:
крилово масло, коензим, ензими

Добре ми дойде събуждането без будилник и нищоправенето днес. :) Събудих се в 7, но се излежавах до 7.20…всъщност не беше съвсем нищоправене - направих кейл чипс, изгледах три лекции от LNC2016, пих кафе с приятелка и домакинствах. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 18.10.16 21:48.

19.10.16
18:21

Движение:
колелце от колене, обръщане на раменете...често ги правя, но забравям да ги напиша
МЦ йога, 70 минути
Този месец определено не ме кефи как протичат нещата...чувствам се свински на четвъртия ден от МЦ, а обикновено нямам такива усещания дори на втория ден.

Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*, джинджифил*, лимон, мед*
- шейк*, обичайния
- зелен чай*
- половин авокадо и лъжичка мед*
- салата от кейл*, авокадо, зехтин*, лимон; 3 филии ръжен хляб с хумус* от черен боб*; една филия с течен шоколад*, кафява халва, още лъжичка от течния шоколад*
- довечера - закваска*

Добавки:
коензим, крилово масло, ензими

Мнението беше редактирано от Margi на 19.10.16 18:27.

20.10.16
16:26

Движение:
йога, 80 минути, с малко обърнати

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв. кафе*, шилажит*, мака*, рейши*, мед*
- мус от авокадо, чиа*,алое*, пресни годжи бери*, мед*
- по малко от сушени: лонган, драконов плод, гуава, джакфрут и сливи; лотусови семена, кашу; шейк от елби вит*,прясно годжи бери* и мед*
- ябълка
- салата от: кейл*, авокадо, пресни годжи бери*, конопени* и тиквени семки, лимон, зехтин*; крем супа* от броколи; 2 филийки ръжен хляб; още  кашу и лотусови семена; от същите сушени плодове; редче шоколад със зелен чай; захаросан джинджифил; две хапки сусамка от черен сусам
- по-късно - закваска* и кейл чипс*

Добавки:
коензим, ензими, аспирин

Мнението беше редактирано от Margi на 20.10.16 21:37.

20.10.16
21:33

казано от Margi на 19.10.16, 18:21:

Този месец определено не ме кефи как протичат нещата...чувствам се свински на четвъртия ден от МЦ, а обикновено нямам такива усещания дори на втория ден.

Същата съм. И все си повтарям добре съм, добре съм, ще се регулира..е да ама не.  Онзи момент на олекването и спихването го няма. Странно (sweat)

20.10.16
21:38

казано от diva 97 на 20.10.16, 21:33:

Същата съм. И все си повтарям добре съм, добре съм, ще се регулира..е да ама не.  Онзи момент на олекването и спихването го няма. Странно (sweat)

Обвинявам смяната на сезоните. ;) ...и вероятно повечето работа и напрежение, които ми се струпаха последния месец.

20.10.16
21:53

казано от Margi на 20.10.16, 21:38:

казано от diva 97 на 20.10.16, 21:33:

Обвинявам смяната на сезоните. ;) ...и вероятно повечето работа и напрежение, които ми се струпаха последния месец.

Точно. Същата работа и съответно веднага реакция. Все забравям колко умно е тялото.

21.10.16
22:12

Движение:
йога, час
бягане, пресечен терен, 2,85 км за 17.40 минути - имаше едно доста стръмно изкачване, където ходих

Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*, джинджифил*, мед* и лимон
- шейк от кокосово мляко*разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, канела*, мед*
- чай от лотус*
- шейк от елби вит*, лонган*, прясно годжи бери*, мед*
- ябълка и сушена маракуя
- ябълка и сушени бели черници*
- карфиол и цвекло със зехтин* и оцет; овче сирене*, малко крем супа* от броколи; 2 филии селски типов хляб, препечени; разни домашни сладки* и малко дом.баница*

Добавки:
ковнзим, крилово масло

22.10.16
19:48

Движение:
- бягане, пресечен терен, 3 км,  18.30 мин. Днес малко удължих трасето и бягах в обратната посока, т.е. на отиване бягах надолу, повече по асфалта, а връщането беше нагоре, през гората, пак закъсах на едното изкачване и походих малко
- йога, 45 минути

Храна:
- солена вода*
- 3 в 1 - запарка кафе* , нещо като копи луак, ама от катеричка (?!), кокосово мляко* и мед*...двойна доза
- ябълка
- ябълка и сушена маракуя
- топъл коктейл* от кокосово мляко*, тинктура чага* (2 годишна :) ), какао*, грапа*, мед*
- крем супа от карфиол*; карфиол и цвекло със зехтин*, оцет; черна леща* с чесън* и зехтин*; домашна баница* (печена на дърва и малко изгорена); дом.сладко* от сливи и орехи; домашно негърче*
- сок* от лимон, джинджифил*, мед*, вода*

Добавки:
крилово масло

23.10.16
20:20

Движение:
- бягане, пресечен терен - 3 км, 18.40 - по-малко ходих днес, ама явно съм бягала по-бавно
- йога - 45 минути

Храна:
- солена вода*
- същото 3 в 1* като вчера
- ябълка и малко бели черници*
- топло какао* с кокосово мляко*, мед*, тинктура чага*
- крем супа от гъби припънки* (ако добре помня името); няколко парчета домашна баница* с мед*, 2 - 3 дребни домашни сладки*
- закваска*, по малко от: кейл чипс*,семена от лотус, сушени тропически плодове микс*, 2 лъжички течен шоколад*...

Добавки:
крилово масло, ензими

24.10.16
22:11

Движение:
йога при Кристос - два часа

Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*,джинджифил*, лимон, мед*
- шейк от кокосово мляко*, разтв. кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*, канела*
- печено кашу* и лотусови семена*
- салата от алабаш* с годжи бери*, конопено* и тиквено семе, лимон, зехтин*
- 2 парчета домашна баница* със сладко от гуава, сусамка от черен сусам, още малко от ядките
- закваска*, кейл чипс*, 3 ладу*

Добавки:
без

25.10.16
20:37

Движение:
йога при Кристос, час и половина

Храна:
- солена вода*
- обичайния шейк*
- една огромна ябълка в блендера с чиа* мед*, канела* и алое*
- шейк от кокосоов мляко*, какао*, мед*, лиофилозирани лактобацили*
- салата от алабаш*, кейл*, конопено* и тиквено семе, годжи бери*, лимон, зехтин*; жасминов ориз* с годжи бери*, лотусови семена*, подправки; сушени тропически плодове микс, шоколад със зелен чай, кафява халва

Добавки:
коензим и крилово масло

Много нервен ден - само с нагли олигифрени се занимавам. (envy) Забелязвам глоблната тенденция да се създава “бизнес” и “предприемачество”, а не услуги и продукти, които да са полезни на хората.

Мнението беше редактирано от Margi на 25.10.16 20:49.

26.10.16
21:58

Движение:
йога, към 70 минути

Храна:
- солена вода*
- шот от гуарана*, джинджифил*,мед*, лимон
- шейк от кокосово мяко*,разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*, рейши*
- ябълка
- коктейл* от коосово мляко*,какао*, тинктура чага*, еликсир 33 + джакфрут чипс
- салата от кейл*, тиквени и конопени* семена, зехтин*, лимон; супа от черна леща*, кокосово мляко*, и др.; сушен драгон фрут, червени сливи; шоколад и захаросан джинджифил
- сок от лимон, джинджифил*, мед*, вода; сок хибискус*
- закваска*, две хапки домашна баница*

Добавки:
коензим, крилово масло

27.10.16
22:22

Движение:
колелце от колене, обръщане на раменете
йога, малко над час

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, ашваганда*, шилажит*, мед*, рейши*
- ябълка, сушен лонган* и манго*
- ябълка
- зелен чай*
- чай ройбос* с мед*
- салата от кейл*, авокадо*, тиквени и конопени* семки, зехтин*, сок от лайм; няколко пълнозърнести сухара с хумус от черна леща* с тахан от черен сусам; шоколад със захаросан джинджифил, семена от лотус, разни други сладки

Добавки:
коензим, ензими

28.10.16
19:59

Движение:
- йога, час
- офроуд бягане - 2.700 км за 20 минути - поне 3-4 минути загубих да пълзя по къпини и глогове, да търся пътеката :)

Храна:
- солена вода*
- обичайния шейк*
- малко сушено манго*
- малка ябълка, още малко манго*
- суров шоколад*, 20-25 гр
- матча лате* с кокосово мляко* и мед*
- коктейл* с кокосово мляко*, какао*, рейши*, тинктура чага*, грапа, мед*
- 2-3 хапки от вчерашната салата с кейл*, карфиолена крем супа*, карфиол с лук на фурна*, овче сирене*, 2 филийки типов селски хляб, препечен; меденки с мармалад, парче домашна баница*
- закваска*, споделена с котарака :)

Добавки:
коензим, крилово масло

Мнението беше редактирано от Margi на 28.10.16 22:39.

29.10.16
16:32

Движение:
- бягане - офроуд и асфалт, 3.330 км за 23 минути. Първите 3 км изминах за 17 минути, после дойде зора - нагоре, през кал и паднали дърва.
- йога, час

Храна:
- солена вода*
- “3 в 1” - кафе Legend, кокосово мляко*, мед*
- ябълка
- фреш от нар*
- коктейл* от кокосово мляко*, какао*, рейши*, тинктура чага*, грапа, мед*
- карфиол ( суров ) с джинджифил, зехтин*, оцет, морска сол; карфиолена крем супа* с овче сирене*, домашна баница* с кисело мляко*; сладко от дюли*; 2 мини меденки с мармалад, гризки
- по-късно вероятно закваска
- сок от лимон с джинджифил, мед*, вода

Добавки:
крилово масло

Мнението беше редактирано от Margi на 29.10.16 23:02.

30.10.16
16:49

Движение:
- йога, час
- бягане по същия маршрут като вчер, 3.370 км, 23.20

Храна:
- солена вода*
- 3 в 1*, като вчершното
- 1/3 грейпфрут
- шейк от елби вит*, какао*, рейши*, мед*
- коктейл* от какао*, рейши*, тинктура чага*, мед*, кокосово мляко*
- крем супа от припънки*, цвекло е оцет и зехтин*; овче сирене*; 2 печени пиперки със сирене*; домашна баница* с мед* 2-3 редчета шоколад
- по- късно закваска* или още нещо дребно

Добавки:
крилово масло

Малка част от трасето и още неща от уикенда:

Мнението беше редактирано от Margi на 30.10.16 16:52.

31.10.16
18:48

Движение:
йога, 75 минути

Храна:
- вода с лимонов сок
- ябълка
- кафе* с кокосово мляко* и кафява захар; 25-30 гр суров шоколад*
- шейк от елби вит*, какао*, рейши*, мед*
- цвекло в оцет и зехтин*; дом.пиперка*; басмати* с печен пипер*, козе сирене*; сухари с дом.сладко от малини*; няколко шок.бонбони*; захаросан джинджифил; половин шепа кашу*
- по-късно - закваска* и кейл чипс*, малко козе сирене*; хапка сушен лонган и драгон фрут

Добавки:
крилово масло

Мнението беше редактирано от Margi на 31.10.16 21:03.

01.11.16
19:18

Движение:
йога, час

Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*,шилажит*, ашваганда*, мед*,канела*, рейши*
- лешников тахан с мед*, какао*, мака*
- шейк от елби вит*, какао*, рейши*, мед*; 3 парченца драгон фрут; лонган - сушени
- салата от кейл*, лимон, зехтин*, тиквено и конопено* семе; остатъка от вчерашното басмати* с козе сирене* и печен пипер*; бри; сухари с дом.сладко от малини*; 3 шоколадови бонбони*; закваска*
- шепа кашу*, 2 ладу*

Добавки:
коензим, вит.Ц, крилово масло, ензими
ПП: Като пиша кашу*, имам предвид това от снимката, не запъртъците от магазина ;)
ПП1: Честит ден на будителите. Хората наистина имат спешна нужда да станат повече про-буд(е)ни. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 01.11.16 20:50.

02.11.16
22:54

Движение:
йога при Кристос, два часа

Храна:
- солена вода*
- шот с лимон, гуарана*, джинджифил*, мед*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*, рейши*
- шейк от елби вит*, какао*, родиола*, мед*; драгон фрут и лонган, сушени
- остатъка от сутрешния шейк* с добавка от тинктура чага*
- салата от кейл*, тиквено и конопено* семе, зехтин*; жасминов ориз* с козе сирене*, печен пипер и каперси; дом.грис халва*
- остатъка от салатата*, малко парче бри, бисквити с дом.сладко от малини*

Добавки:
вит. Ц, мултивитамини, ензими, криловото масло го забравих

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1