Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимДвижение:
- йога, час основно стабилизация в рамемете и силови стойки
Мнението беше редактирано от Margi на 27.05.17 18:03.
Пак изчезна написаното и не мога да го добавя в горния пост.
- ходене, 6 км, за срамотиите, се загубих в Банско след като взех един погрешен завой между неработещи хотели и строежи, оказах се доста нагоре по ски пътя. 🙂
- следобедна дрямка - към час и половина, и с изключение на това време, цял следобед придъвквам по нещо, голям глад днес
Храна и добавки:
- шейк от кафе*, кокосово масло*, мед* и нещо, което предполагам че беше смес от астрагал*, ашваганда* и шатавари*
- крем от кокосово кисело мляко* и ягоди
- шейк от какао*, разтв.кафе*, мака*, кокосово масло*, мед*, тинктура чага*(вече 3 годишна)
- цвекло*, домати, краставици, хумус*, препечен черен хляб, 2 филии, течен шоколад, 2 бисквити
- ементал и пълноз.крекери
- малко камембер, още една препечена филия, сайдер
Мнението беше редактирано от Margi на 27.05.17 20:03.
Движение:
- йога, 70 мин
- разходка от паркинга на Бъндеришка поляна до х. Вихрен - около час и 15 мин, на връщане един човек, който слизаше ни свали с колата, защото заваля дъжд
- следобеден сън, малко над час
Храна и добавки:
- вит. Ц
- кафе* с кокосово масло*, канела* и мед*
- кокосово кисело мляко* с какао* и кокосова захар*
- ронгопай; салата ДК; басмати с ким и джинджифил, хумус*; бисквити РК с домашен мармалад от шипки*, малко крекери
Мнението беше редактирано от Margi на 28.05.17 17:56.
Значи, от телефона не мога да качвам една част от снимките, не ми дава никакво съобщение, просто зарежда, без да ги прикача. А освен това, след поставянето на някои емоджита, текста след тях (включително и те), изчезва безвъзвратно.
Така, оплаках се, дано чете, който поправя нещата. 🙂
Движение:
- йога,малко над час
- разходка - Мотиката-Ситан кале и обратно
- 2 топвания в река Глазне (нагоре по течението, не в града🙂 ), миналата година бяхме измерили температурата и - 10 градуса, сега със сигурност беше доста по-ниска. Предвид времето нагоре и дъжда последните дни - разтопен сняг ❄🌊☃
- готин, макар и дъждовен, дълъг уикенд в Банско - следващия път ще походим повече 🙂
Храна и добавки:
- вит. Ц
- кафе* с кокосово масло*, мед*, канела*, кардамон
- кокосово кисело мляко* с матча* и мед*
- кайсии
- сайдер
- шопска салата; басмати с ким, джинджифил, гарам масала*, кокосово масло; сладолед, шоколад
- овче кисело мляко* с кафява захар*
- домашно овче сирене*, крекери, сладолед
Мнението беше редактирано от Margi на 29.05.17 19:33.
Движение:
- ресторативна йога, 90 мин
- попрепичах се малко (около час) на стадиона и се раздвижих (видео)
Храна и добавки:
- шейк от варено кафе*, рейши*, астрагал*, мед*, кокосово масло*
- кисело мляко* с пчелен прашец*, стафиди, флейкс от киноа*
- зелен чай*
- салата от магданоз*, конопено семе*, краставица, зехтин*, дом.я.оцет*; басмати* с кокос*, кашу* и стафиди
- няколко бисквити с шоколад; млечно-кисел десерт
- половин шепа домашно печено кашу
Мнението беше редактирано от Margi на 30.05.17 21:17.
Движение:
- колело, 7-8 км
- йога, 2 часа
- слънчеви бани - час и половина
- ходене, 4 км
Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от варено кафе*, астрагал*, рейши*, кокосово масло*, мед*, индийско орехче
- кисело мляко* с пчелен прашец*, флейкс от киноа*, стафиди
- вода от зелен кокос*
- коктейл от кокосова вода*, алое*, мед*, звездовиден анасон*, кардамон
- сайдер
- салата от домати, краставици, авокадо, зехтин*, конопено семе*; басмати* с гарам масала* (запекох я малко преди да сложа ориза), дафинов лист* и кокосово масло*; бисквити със сладко от шипки*, сладолед
- кисело мляко*, с тамаринд*, флейкс от киноа*(свърши най-после), кафява захар*
Мнението беше редактирано от Margi на 31.05.17 21:29.
Движение:
- йога, 75 минути, основно пози от стоеж и малко обърнати
- на стадиона - слънчеви бани, около 2 часа и половина и силови стойки на ръце много, с различни варианти на излизане; малко коремни преси с gravity boots 🙂
Храна и добавки:
- вит. Ц, милгама
- шейк от какао*, разтв.кафе*, родиола*, чай ж.кантарион*, мед*, кокоосово масло*
- суров домашен шоколад* с мака* и бразилски орех*
- вода от зелен кокос*
- кисело мляко*
- салата от 2вида кейл*, конопено семе*, зехтин*; домати и домашно овче сирене*; сладолед олд тайм
- сайдер
- половин шоколад
Мнението беше редактирано от Margi на 01.06.17 21:35.
Движение:
- йога, час, основно пози от стоеж
- следобедна дрямка, около час
Храна и добавки:
- вит. Ц, милгама
- шейк от разтв.кафе*, какао*, рейши*, астрагал*, кокосово масло*, мед*
- таханово бъркало* с канела*
- зелен чай*
- салата от кейл*, домат, конопено семе*, зехтин*; къри от белен мунг дал*; сладолед олд тайм, шоколад, вафла хармоника
Добавям:
- малко бяло вино в самолета, няколко бразилски ореха и вафла хармоника*
- еристоф айс
Мнението беше редактирано от Margi на 02.06.17 23:19.
Движение:
- йога, 45-50 мин
Храна:
- кафе* с какао* и кафява захар
- лимонов кефир*
- половин сурово брауни*
- 2-3 хапки от сурово веган меню*, което доядох провечер
- 2 хапки sacred chocolate*
Цял ден на семинара, за пореден път се убеждавам че Двйвид Улф е уникално интересен човек, който е супер интересно да слушаш как говори, и с когото да водиш супер интересни разговори. В почивките разлафихме доста за хора, с които е общувал и работил, като Кличко, Майк Тайсън, Том Брейди, Никола Миротич, Уди Харлсън и др. 🙂
После ще добавя още, защото тепърва предстоят още мероприятия. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 03.06.17 20:16.
За снощи добавям половин Еристоф айс, какаов шейк, много подобен на моите, само че с кайен - много ми допадна, ще го пробвам; малко амарант* и половин зелен суров крекер.
Организаторката на събитието ни сподели, че Дейвид Улф страшно се е изкефил на това, че за втори път присъстваме на негово събитие, а още повече се зарадва на това, че му бяхме донесли българска суха закваска, която няма как да намери никъде. 🙂
Движение:
- йога, час
- разходка с hop on hop off автобус из Виена, оказа се доста добър вариант да се разходим за четирите си свободни часа. 🙂 Благодаря на Боби за препоръката за автобуса, свърши ни добра работа на връщане.
Храна и добавки:
- кафе* с какао* и кафява захар
- две половинки на различни Sacred chocolate*
- суров какаов бар*
- още едно сурово меню от кутия* от вчера...дадоха ни повече отколкото можем да изядем
- половин смути и една хапка щрудел на летището
- вероятно пак бяло вино и бразилски орехи* в самолета
Не вярвах че ще видя подобно падение на фитнес “индустрията” - да се насърчава яденето на джънк и да се осмиват хората, които го избягват...нищо добро не ви чака с подобни “елитни” “треньори”.
Мнението беше редактирано от Margi на 04.06.17 20:17.
05.06.17
15:07
казано от Margi на 03.06.17, 20:14:
Цял ден на семинара, за пореден път се убеждавам че Двйвид Улф е уникално интересен човек, който е супер интересно да слушаш как говори, и с когото да водиш супер интересни разговори.
Я да питам дали това е човека, който твърди, че спорите на гъбите пътуват из Вселената, минават през центъра на Слънцето, а гъбния мицел е разумна форма на живот?
Щото съм слушал някакви работи с половин ухо, но нещо познато ми се вижда като лице.
казано от James Hinks на 05.06.17, 15:07:
Цял ден на семинара, за пореден път се убеждавам че Двйвид Улф е уникално интересен човек, който е супер интересно да слушаш как говори, и с когото да водиш супер интересни разговори.
Я да питам дали това е човека, който твърди, че спорите на гъбите пътуват из Вселената, минават през центъра на Слънцето, а гъбния мицел е разумна форма на живот?
Щото съм слушал някакви работи с половин ухо, но нещо познато ми се вижда като лице.
Лицето му е запомнящо се, и трудно може човек да се припознае. 🙂
Половин ухо не е достатъчно, трябва да се слуша с пълно и чисто съзнание. 🙂
Няма да коментирам повече кой е и какво говори, обърни се към Слави, за да ти разкаже повече за разговорите с него. Каквото и да кажа аз, ще бъде обект на подигравка. 🙏
05.06.17
16:36
казано от James Hinks на 05.06.17, 15:07:
Не знам, но е туийтвал, че Земята е плоска 😄
А следното видео е просто безценно :
Делфините оцеляват в океана, защото могат да се детоксикират от брома..... 😄 😄 😄
Иначе казано - гуру за балами 🙂
05.06.17
16:39
Марги, не е нужно да говориш за него и някой да ти се подиграва. Достатъчно е да му се гледат видеотата и той сам успява да разбие всяка песъчинка правдоподобност и достоверност в съзнанието на разумно мислещ човек за себе си.
Не желая подобни коментари в баламския си девник. При следващ, ще наложа цензура.
Ако имате да питате нещо конструктивно, или да заформите полезна дискусия, сте добре дошли, но ако искате да убедите мен или някой друг колко съм зле, моля, намерете си друго поле за изява.
Споделям приятни за мен неща, които ми носят положителни емоции и не искам дневника ми да събира подобни “ниски вибрации”.
Благодаря.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.06.17 16:51.
ПП: От доста време гледам да си меря приказките, когато съм в разнородна аудитория, и да приемам че всички сме разллични и всеки има право да прави и вярва в това, което има логика за него, вярвам че и вие ще постъпите така сега и няма да ми разваляте положителните емоции от които така имах нужда. 🙂
Движение:
- йога, 45 минути, нямах сили за повече, основно обърнати и малко пози от стоеж
- ходене, към 4 км
Храна и добавки:
- шейк от конопен чай*, какао*,рейши*, кайен*, кокосово масло*, мед*
- домашен суров шоколад* с мака* и бразилски орехи*
- каша* от конопен протеин, флейкс от киноа, амарат и др, накиснати в конопено мляко* с малко мед*
- салата от креставица, копър*, авокадо, конопено семе*, зехтин*, дом.оцет*; басмати* със смесена зеленчукова подправка* и 2 варени яйца*; малко сладолед олд тайм и шоколад
- активен въглен
- кисело мляко*
Мнението беше редактирано от Margi на 05.06.17 21:45.
Движение:
- йога, 75 минути
- малко коремни преси на gravity boots, ималко висене
Храна и добавки:
- активен въглен
- шейк от какао*, кайен*,рейши*, астрагал*, мед*, кокосово масло*
- домашен суров шоколад* с мака* и бразилски орех*
- овче кисело мляко* с пчелен прашец*
- гуакамоле* със сурови крекери* със спирулина и малко сусамови мини крекери*; 2-3 лъжички какаов млечен десерт*; половин вафла хармоника* с мака
- млечно кисел десерт, още един крекер със спирулина*
- 3 сусамови мини крекера с овче масло* 💛
- активен въглен
Мнението беше редактирано от Margi на 06.06.17 22:06.
Движение:
- йога, малко над час, основно работа върху Вирабхадрасана 1 😣😥 и обърнати на въжета
- ходене, около 5-6 км
Храна и добавки:
- активен въглен
- шейк от конопен чай*,какао*, астрагал*, рейши*, мед*, кокосово масло*, кайен*
- каша* от лиофилизирани ягоди, чиа, амарант и др., в конопено мляко*
- малко ферментиран сок от моркови*
- топла сурова супа* от същия сок, домат, копър и подправки; просо* с овче масло*, и подправки; малко овче мляко* с тамаринд* и кафява захар*, половин шоколад
- активен въглен
- вода от зелен кокос*
Мнението беше редактирано от Margi на 07.06.17 22:17.
Движение:
- йога, 75 минути, обърнати, наклони напред, усуквания
- 25 мин апликатор
- 5 мин Ширшасана на въже, 4-5 мин Дви Пада Випарита Дандасана на два стола
Храна и добавки:
- шейк от конопен чай*, какао*, кайен*, рейши*, мед*, кокосово масло*
- домашен шоколад* с мескит* и микс от подправки*
- шейк от конопен чай*, конопен протеин*, конопено семе*, малко мед*
- малко конопен чай*
- като вчерашната супа*; басмати* с подправки* и овче масло*, две варени яйца*; кисело мляко* с чиа*, тамаринд*, кафява захар*, редче от домашния шоколад*, вафла хармоника*, пълнозърнеста соленка*
Установих че пия притснително малко вода, започвам да я пиша: малко се насилих, и студа не ми помогна, но към 1.2 л за днес.
Мнението беше редактирано от Margi на 08.06.17 20:50.
казано от Витан на 08.06.17, 20:00:
А броиш ли, Марги, чая, шейковете, киселото мляко към водата?
Не, само чистата вода е в този 1,2л. Дори ако пия вода с морска сол го пиша отделно.
ПП: Предполагам че това също е причина да не ми се пие много - една част от храната ми е течна.
Мнението беше редактирано от Margi на 08.06.17 20:28.
Движение:
- йога, малко над час. Много измъчено, станах много рано сутринта а и бях на ръба на силите си за тази седмица.
- къпане на студен водопад - много вида, много нещо, беше си направо хидромасаж.
Храна и добавки:
- чаша вода от зелен кокос*
- шейк от конопен чай*, какао*, мака*, кокосово масло*, мед*
- домашен суров шоколад*
- домашен суров шоколад* и шейк от какао*, рейши*, кокосово масло*, кайен*, звездовиден анасон*, мед*, шилажит*
- шейк от тинктура чага*, какао*, кайен*, шилажит*, мед*, зехтин*
-салата от първите градонски салатки* и бок чой*; 1 варено яйце*; амарант* с подправки* и овче масло*; меденки; вафла хармоника*
- няколко крекера*
Вода (изворна) - 1.8л 😃
Мнението беше редактирано от Margi на 09.06.17 21:27.
Движение:
- спах 11 часа 😌
- йога, час - наклони напред, обърнати
- бягане и ходене по моето трасе - 3.2 км, 23 мин. Спирах да разглеждам гъби, проправях си път през капинаци и коприва, която ми стигаше до подмишниците
- цял ден слънце и водопад - страшен кеф е след дъждовете 🛀🏽
Храна:
- шейк от конопено-кокосово мляко*, какао*, рейши*, шилажит*, мед*, кайен*
- малко домашен суров шоколад*
- няколко какаови зърна* и малко чуфи*
- шейк от тинктура чага*, какао*, мака*, мед*, зехтин*, кайен*, звездовиден анасон*
- домашни салатки* (макар и не съвсем готови) с оцет и зехтин*; малко таратор*; басмати* с анасон* и др.подправки*; 1 варено яйце*; половин шоколад, млечно кисел десерт, половин вафла, няколко крекера*
Вода - 3 литра. Не мога да кажа че ми беше лесно да ги изпия, добре че цял ден се пекох. 🌤🌞
Мнението беше редактирано от Margi на 10.06.17 19:24.
Движение:
- йога, час, обърнати, усуквания и наклони напред от седеж, пак обърнати
- малко пози от стоеж
- леден водопад и слънце, доколкото го имаше
Храна и добавки:
- шейк от кокосово-конопено мляко*, какао*, рейши*, шилажит*, мед*
- таханово бъркало*
- шейк от какао*, мака*, три годишна тинктура от чага*, карамфил*, мед*, кайен*
- салата* като вчерашната; амарант* с подправки*; 2 варени яйца*; сладолед*, шоколад, няколко керкера
Вода - малко над 2.8л, последната чаша изпих директно от извора. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 11.06.17 20:15.
Движение:
- йога, 40 минути (времето ми за деня беше строго разчетено и предпочетох малко по-дълъг сън, отколкото по-дълга йога 🙂 )
- леден водопад (жалко ще скоро ще попресъхне)
Храна и добавки:
- шейк от кокосово масло*, какао*, мака*, тинктури шизандра* и пасифлора*; мед*
- таханово бъркало*
- шейк от какао*, чага чай*, шилажит*, ашваганда*, мед*, кокосово масло*, зв.анасон*
- просо* с подправки*, магданоз, 1 варено яйце*; млечно кисел десерт, малко шоколад, вафла хармоника*
Вода:
- към 3 л. Първия литър го изпих на извора, почти непосредствено след ставане , малко зор беше, защото водата извира на ок. 4-5 градуса, но пък е доста приятно събуждане.
Малко съм сърдита на доктора си, защото миналата сряда ме шпицира пак с някаква неидентифицирана точка в матката и ме изюрка да пия дуфастон, за да ми дойде в неделя, за да отида на преглед в сряда. Е - вече е понеделник и имам само ПМС. Не знам защо не можеше да дочакаме редовния ми цикъл следващата седмица, малко започва и той да ми губи доверието.
Мнението беше редактирано от Margi на 12.06.17 18:10.
12.06.17
18:11
Водопада на Бистрица ли е?
12.06.17
18:13
По какъв начин консумираш звездния анасон,той е ужасно твърд и бодлив?
Смлях го на прах.
Друг вариант е да се вари с нещото в което се влага и после да се отстрани.
12.06.17
18:21
Т.е.да си свариш извлек от него?
По-скоро чай. 🙂 ...извлека е нещо което престоява дълго време в течността.
Слагам го във водата, с която ще си правя шейк, или в ориза докато се вари, както дафиновия лист.
Мнението беше редактирано от Margi на 12.06.17 18:26.
12.06.17
18:29
Ясно,сега ще почета за звезния анасон,защото ми се митляе един буркан с него у дома.
Движение:
- йога,90 минути, усуквания
- около час на слънце, колело, ходене, доста
Храна и добавки:
- шейк от чага чай*, какао*, ашваганда*, шилажит*, кайен*, мед*, какаово*, кокосово* масло
- домашен суров шоколад*
- шейк от чага чай*, какао*, зв.анасон*, кардамон, канела*, кокосово масло*, мед*
- домашен суров шоколад*
- гуакамоле*; басмати* с подправки* (не помня какво сложих - звънна ми телефона точно докато добавях подправките и нямам представа какво имаше вътре, но беше люто 🙂 ); шоколад - ок.80 гр
- млечно кисел десерт
Вода:
около и над 2.5л, две чаши бяха с активен въглен на прах
ПП: Да помрънкам пак: МЦ няма, което ми говори, че дуфастона при мен не работи. За сметка на това вече трети ден има ПМС, подут корем и болки, които при нормални обстоятелства траят 2-3 часа преди да ми дойде.
Мнението беше редактирано от Margi на 13.06.17 20:35.
14.06.17
10:31
казано от Margi на 13.06.17, 20:19:
ПП: Да помрънкам пак: МЦ няма, което ми говори, че дуфастона при мен не работи. За сметка на това вече трети ден има ПМС, подут корем и болки, които при нормални обстоятелства траят 2-3 часа преди да ми дойде.
Каква е причината, тоест диагнозата налагаща лечението Марги?Бях мернала поликистоза.Това ли е?
Не, Дени, никога не съм имала поликистоза. Всъщност, няма никаква диагноза. Доктора видя някаква 2-3 мм точка на матката, която каза че съвсем не знае каква може да е. Искаше да ми дойде МЦ предсрочно, за да види дали ще се изчисти с него. Затова настояваше да пия гадостите. Те, съответно, както вече няколко дни мрънкам, ми докараха само ПМС.
Ако не се изчисти иска да я гледа с хистероскопия, което мен хич не ми допада, тъй като преди има-няма два месеца вече ми махаха полип по този начин. Имам по-добри начини да похарча 1000 лв, а и честно казано от началото на годината много кръв губих с подобни процедури и сега тепърва започвам да се чувствам горе долу възстановена. Не ми се лежи пак в болница, да ме дупчат и упоят, защото доки иска да си ползва новия хистероскоп, а няма ни най-малка идея какво ми е.
14.06.17
14:10
казано от Margi на 14.06.17, 10:46:
Не, Дени, никога не съм имала поликистоза. Всъщност, няма никаква диагноза. Доктора видя някаква 2-3 мм точка на матката, която каза че съвсем не знае каква може да е. Искаше да ми дойде МЦ предсрочно, за да види дали ще се изчисти с него. Затова настояваше да пия гадостите. Те, съответно, както вече няколко дни мрънкам, ми докараха само ПМС.
Ако не се изчисти иска да я гледа с хистероскопия, което мен хич не ми допада, тъй като преди има-няма два месеца вече ми махаха полип по този начин. Имам по-добри начини да похарча 1000 лв, а и честно казано от началото на годината много кръв губих с подобни процедури и сега тепърва започвам да се чувствам горе долу възстановена. Не ми се лежи пак в болница, да ме дупчат и упоят, защото доки иска да си ползва новия хистероскоп, а няма ни най-малка идея какво ми е.
Смени доктора. Стискам палци да е просто объркване от негова страна.Нещо като чуя за интервенции и някак не вярвам., особено ако са платени
Оххх, този беше много доверен доктор на много доверени хора...още малко време ще му дам, но повече интервенции не ща. Явно като попадне в голяма клиника, всеки доктор става търговец...нещо като в СПА център - опитват се да ти продадат най-скъпата терапия. Не ми се иска да вярвам че всеки съвет и манипулация от тяхна страна се прави с единствена цел печалба, но не ми се иска и да знам че познанията им са наистина толкова ограничени.
Просто не може за всяка точка в матката да се назначава хистероскопия. Знам, че за клиниките това е много удобен (и доходен) метод за диагностика (и експлоатация на здравната каса) и се води неинвазивна процедура, но за мен, като човек, на когото вече е правена такава, това е един кошмарен ден, в който се срещам с най-големия си ужас от болници, доктори, игли, упойки и кръв. 😶
Мнението беше редактирано от Margi на 14.06.17 14:34.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече