Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

14.06.17
18:35

Днес беше...интересен ден: имах час при доки, той закъсняваше с някакви манипулации с два!!! часа. Записах си нов час и тръгнах към агенцията по вписвания. Това, съответно е цяло пътешествие - от Красна поляна до Гео Милев. 🚂 Така или иначе, още не съм за преглед. Там имаше опашка, освен вътре на 20-те гишета, и отвън, на около 20 м след входа. И от това се отказах. Разходих се из Борисовата градина боса и се прибрах. Та, работата, планирана за днес беше пълен провал.

Движение:
- йога, час
- ходене, колело, доста

Храна и добавки:
- шейк от чага чай*, какао*, ашваганда*, шилажит*, мед*, какаово* и кокосово масло*, кайен*
- домашен суров шоколад*
- шейк от конопен протеин*, малко какао*, малко мед*
- останалия от вчера ориз* с тамаринд*; голямо гуакамоле* с доста магданоз; шоколад, вафла хармоника*

Вода:
- 3 л
- 2 чаши с активен въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 14.06.17 21:43.

15.06.17
07:51

Марги, следя какво става с теб тези дни и минавам само да ти кажа ,че ти изпращам много позитивна енергия. Нека днешният ден бъде ползотворен, ведър, с добри новини! Надявам се занапред да се чувстваш все по-добре!

15.06.17
08:11

Благодаря. ❤ Да се връща. 🙂

15.06.17
21:37

Движение:
- йога, час и половина, наклони назад, телефона ми звънна и по време на Чатурангите, Шалабхасана, Макарасана и Дханурасана говорих :(
- час на слънце
- ходене

Храна и добавки:
- шейк от конопено*-кокосово* мляко, какао*, рейши*, мед*
- останалия домашен суров шоколад*
- същия шейк, но с добавка чага чай* и шилажит*
- овче кисело мляко* с матча*, хапка шоколад с кокос*
- авокадо, още две хапки шоколад*
- млечно кисел десерт

Вода:
- над 2.5л
- 2 чаши с въглен

16.06.17
17:59

Движение:
- МЦ йога, 40 мин, голяма мъка, хич не ми се мърдаше, полежах, подпирах се и това беше

Храна и добавки:
- шейк от конопено*-кокосово мляко*, какао*, мед*, рейши*, кайен*
1 с.л. конопено семе*, 3 фурми
- още половин доза от шейка*
- малко кейл чипс*
- салата от кейл*, зелен грах* и др., не цяло варено патешко яйце* - дадоха ми за проба няколко, но ми е прекалено тежко; шоколад, млечно кисел десерт
- активен въглен

Вода:
- над 2.5 л
- чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 16.06.17 18:47.

17.06.17
20:37

Движение:
- пранаяма и йога с Олга, 4 часа, наклони назад, с доста модификации заради МЦ, въпреки това ми беше пряко сили, просто исках да си почивам...ама съм на курс

Храна и добавки:
- шейк от какао*, мака*, гхи*, мед*, кайен*
- авокадо, 70-80 гр линдт
- таратор*, авокадо, доста домашен сладък салам, 2 л. млечно кисел десерт
- активен въглен

Вода:
- 2.5л

18.06.17
20:57

Движение:
- и вчера, и днес - разходка в морската преди курса
- практиката днес си я водихме ние (колегите), после само ни поувикаха малко, но ни и похвалиха 🙂 като цяло, доста пози от лег по корем, на които се спестих (заради МЦ), следобед имахме упражнения с помощ в усуквания и там участвах по-активно

Храна и добавки:
- шейк от какао*, мака*, гхи*, кайен*
- авокадо
- половин черен линдт с морска сол
- сурова топла супа от домат, кайен*, зехтин*, 2 яйца* на очи, дом.сладък салам
- парче домашна баница
- акт.въглен

Вода:
- около 3 л

Мнението беше редактирано от Margi на 18.06.17 21:00.

19.06.17
21:02

Движение:
- йога, час - стоящи, извивки назад, без обърнати

Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от конопено*-кокосово* мляко, какао*,рейши*, мед*,кайен*
- шейк отконопено*-кокосово* мляко, какао*,шатавари*,мед*, кайен*
- кокосов “тахан” с лимонов сок, мед*, какаови зърна*, кайен*...по никакъв начин не мога да го направя вкусен този “тахан” и това е, истинско прахосване на материала е производството му
- шейк от тинктура чага*, какао*, кайен*, мед*
- домашен лимецов хляб* с гуакамоле* с келп*; кейл чипс*; сгъстено сладко биволско мляко*; вафла хармоника*, 2 резена домашен сладък салам
- лъжичка мед* с джинджифил*

Вода:
- над 3 л
- една чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 19.06.17 22:30.

20.06.17
12:28

Движение:
- йога на стадиона, час
- коремни преси с гравити обувките

Храна и добавки:
- вит. Ц
- шейк от какао*, кокосово масло*, ашваганда*, шилажит*, подправки*, мед*
- домашен суров шоколад*
- шейк от конопен протеин*, тиквени семки, келп*, мед*...не мога да кажа че беше лош на вкус, но дъхът му е на пристанище с много рибарски лодки
- от вчерашното гуакамоле* (пак с келп*), с вчерашния лимецов хляб*; домашен сладък салам, вафла хармоника*
- ок. 200 гр. козе кисело мляко*, вафла хармоника*

Вода:
- до сега 2 л., очертава се до към 3 да стигне до вечерта
- 2 чаши с въглен

Ходих при доки, на ехографа не се виждаше точката от предишния път, след прегледа го питах, той само смънка нещо и каза, че засега не я мислим...приемам че я няма. Прати ме за още хормони, но ще ги гледам другия месец, този вече изпуснах времето. Пуснах едно контролно ТСХ, от 3.2 в края на април, сега е 2.8. 🤗 ...без да пия ‘Апчета. Само увеличих драстично водата, включих активния въглен, опитвам се да имам повече селен, йод и цинк в храната (макар и спорадично и засега не достатъчно). Не беше баш на гладно изследването - бях пила 2 глътки от шейка, и витамин Ц-то и въглена преди около час, но не вярвам чак толкова да са саботирали резултата. След два месеца пак ще го проверя.

Мнението беше редактирано от Margi на 20.06.17 20:51.

21.06.17
17:36

Движение:
- йога - към час и половина, обърнати, стоящи, усуквания, извивки назад
- колело - ок.8 км

Храна и добавки:
- шейк от какао*, шилажит*, ашваганда*,шатавари*, мед*, кокосово масло*; малко домашен суров шоколад*
- конопен чай* с матча*
- авокадо
- салата от кейл*, конопено семе*, келп*, дом.оцет*, зехтин*(ККК salad 🙂 ); просо* с маслини, магданоз*, сушени домати, зехтин*; вафла хармоника*, овче кисело мляко* с розов екстракт*и кафява захар*; 2 лъжички сладко сгъстено биволско мляко*

Вода:
- малко над 2.5 л
- две чаши с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 21.06.17 21:40.

22.06.17
18:24

Движение:
- йога, час
- 3-4 силови стойки на стадиона, със задържане х30-тина секунди
- час на слънце

Храна и добавки:
- шейк от какао*, кокосово масло*,астрагал*, рейши*, шилажит*, мед*, кайен*
- домашен суров шоколад* с мескит*, астрагал* и орехи*
- 4 кайсии
- коктейл от бял ром, вода от зелен кокос*, розова есенция*, зв.анасон*
- останалата от вчера салат от кейл*; амарант* с моркови, гхи и подправки* на уок; няколко маслини и сушени доматчета в зехтин; шоколад; вафла хармоника*
- малко крекери и овче масло*

Вода:
- ок. 2.5 л, две чаши от която със сол
- ок. 500 мл вода от зелен кокос*
- 2 чаши вода с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 22.06.17 19:16.

23.06.17
18:58

Движение:
- йога, час - обърнати, извивки назад, без стоящи
- малко колелце от колене
- колело - до студиото и обратно

Храна и добавки:
- шейк от какао*, ашваганда*, шилажит*, шатавари*, мед*, кокосово масло*, кайен* + домашен суров шоколад*
- парче папая* (със семките); малко кокосова вода*
- салата от копър, морков, прясна куркума*,зехтин*, домашен оцет*; басмати* с дафинов лист*, бахар*, семки от папая*, тамаринд*; овче кисело мляко* с розова есенция*, чиа* и кафява захар*; вафла хармоника*, половин линдт
- крекери, соленка*

Вода:
- ще се опитам до 2,5 л да я докарам докато си легна, освен това:
- 1 чаша с морска сол
- 2 чаши с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 23.06.17 20:53.

24.06.17
23:03

Движение:
- йога, към 70 мин
*суря намаскар
*стойки на ръце
*пинча маюрасана
*ширшасана
*врикшасана/ардха бадха падмоттанасана
*триконасана/париврита триконасана
*паршваконасана/париврита паршваконасана
*АЧ/ париврита АЧ
*прасарита падоттанасана
*дандасана
*упавища конасана /паршва УК
*маричиасана 3
*ардха матсиендрасана
*бакасана/паршва бакасана
*цикъл сарвангасана

- събиране на жега в Пловдив
- къпане на студения водопад на Улеите

Храна и добавки:
- ниацин
- лимонов сок с перга* и прашец*, мед*
- шейк от какао*, астрагал*, рейши*, шатавари*, мед*, кокосово масло*, кайен*...грешка беше малкия промеждутък от време между ниацина и лютия шейк...около час и половина бях цялата червена и ми боцкаше по кожата на цялото тяло
- малко домашен суров шоколад*
- таханово бъркало* с какаови зърна* и кайен*
- огромно авокадо*, сурови крекери, 50 гр, вафла хармоника*, шоколад
- малко диви ягоди*

Вода:
- малко над 2.5 л
- ок. 500 мл кокосова вода*
- 2 чаши с въглен

Щяхме стойки да правим с Данчо, но пловдивската жега много ме беше ударила.

Мнението беше редактирано от Margi на 24.06.17 23:12.

25.06.17
20:48

Движение:
- йога на два пъти - 45 + 20 мин
- цял ден на слънце, и малко на сянка, много плацикане на водооада
- ходене, към 3-4 км, търсех кантарион, но многобройните “билкари” в региона през последните 2 години са го скубали безобразно с корените и вече почти го няма. Посъбрах малко бял равнец и много хвощ - от него поне имаме цяла полянка точно пред водопада, на който се къпем. 🙂

Храна и добавки:
- ниацин
- шейк от копи луак*, рейши*, мака*, кокосово масло*, мед*
- доядох си вчерашното таханово бъркало*
- половин шепа френско грозде* (от съседите)
- зелена салата*, бок чой*, зелен лук* (всичко от градината) със зехтин* и оцет; намачкан черен боб* с подправки* и зехтин*; малко сурови крекери*; сладолед и шоколад
- половин шепа малини*(пак от съседите)
- не цяла кофичка млечно кисел десерт

Вода:
- не знам колко точно, но повече от 2.5л
- кокосова вода, една чаша
- 1 чаша с въглен

Разделихме се с приятелчето. Предадохме го на хора, които ще го глезят горе долу колкото нас. 🙂

Мнението беше редактирано от Margi на 25.06.17 21:49.

26.06.17
19:03

Движение:
- йога, към 70 минути
- ходене, към 6 км, може би; през гори, реки и полета 😆 , набрах малко билки, но не мина без кръвопролития - за да стигна до полето, трябваше да мина през река, гора от папрати и тръни, силно напомняща Джурасик парк, а аз, разбира се, бях почти гола. 🙂 По едно време реших да се откажа, но пътя назад беше също толкова непроходим, така че продължих, и без това вече се бях надрала. 🙂 Бягах около километър, но не за спорт, а за да се прибера по-бързо...беше адска жега. Следобед разходка по (всъщност В) Енчевска река, и после още гори и още тръни
- цял ден на слънце или в гората, кратка дрямка под дебела сянка, много къпане на водопад 🙂 ...готин дълъг уикенд 🙂

Храна и добавки:
- ниацин
- шейк от legend кафе*, рейши*, мед*, кокосово масло*, тинктура шизандра*
- накиснати чуфи*
- малини от храста*
- кайсии
- шейк от какао*, астрагал*, шатавари*, тинктура от чага* и пасифлора*, мед*, клкосово масло*
- половин сайдер
- току що откъсната салата*, бок чой*, краставица*, зелен лук* с оцет и зехтин*; 2 варени яйца* със сминдух; 2 парчета домашна баница*; сладолед и шоколад (можеше и без тях да мина...)

Вода:
- 3 л, половината от която изпита директно до извора 🙂
- 1 чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 26.06.17 19:16.

26.06.17
19:36

Имам питане към екипа: защо голям част от снимките, които се опитвам да кача с телефона си, не се прикачат? Не ми дава никакво съобщение за проблем, страницата си зарежда, но без снимките.

27.06.17
18:10

Движение:
- йога, малко над час
- малко слънце и водопад преди отпътуване

Храна и добавки:
- ниацин
- шейк от копи луак*, рейши*, мед*, кокосово масло*
- половин голямо авокадо
- 2 редчета домашен суров шоколад*; малко перга*
- домашни з.салата*, бок чой* с келп*, лимонов сок, зехтин*; 2варени яйца*; таратор* с козе мляко*; малко сгъстено биволско мляко* и 2 редчета линдт; парче домашна баница*
- кисело мляко* схорела*, чиа*, малко мед*; още две хапки от домашната баничка*

Вода:
- малко над 2.5 л
- 2 чаши с въглен

ПП: Повтарям си оплакването че не мога да качвам снимки.

Мнението беше редактирано от Margi на 27.06.17 21:31.

28.06.17
21:23

Движение:
- йога - 70 минути, обърнати, стоящи, усуквания, обърнати

Храна:
- ниацин
- вит. Ц
- шейк от какао*, астрагал*, шатавари*, кокосово масло*, кайен*, мед*; домашен суров шоколад* с кафе* 😍
- матча*
- домашен суров шоколад* с кайен*
- салата от нашата градина* (като вчерашната, с келп*); басмати* с бахар* , дафинов лист* и овче масло*; домашен шоколад*; овче кисело мляко* с хлорела*, чиа*, мед*
- овче мляко* с хлорела*, келп*, мед*

Вода:
- 2.5 л
- две чаши с въглен

Като започна да ям домашен шоколад абсолютно всички видове от магазина стават мега блудкави и безвкусни. 😝 Единствения шоколад, който има вкус, освен моя е Sacred chocolate…но за съжаление, тук го няма.

Мнението беше редактирано от Margi на 28.06.17 21:25.

29.06.17
18:23

Движение:
- ресторативно-корективна йога, час и половина
- колело - 8 км

Храна и добавки:
- МСМ + вит. Ц
- шейк от какао*, шилажит*, кокосово масло*, ашваганда*, кайен*, мед*; малко суров домашен шоколад*
- кисело мляко* с хлорела*,келп*, мед*, чиа*
- шейк от какао*, шилажит*, кокосово масло*, ашваганда*, кайен*, мед*; малко суров домашен шоколад*
- салата* и бок чой* от градината с краставица*, голямо авокадо, зехтин*, дом.оцет*, конопено семе*; 4 мини банана, пържени в гхи*, с тамаринд*; 1 ч.л. мед*
- кисело мляко*

Вода:
- към 3 л,една чаша от които със сол
- 2 чаши с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 29.06.17 18:25.

30.06.17
20:45

Движение:
- йога, малко над час - обърнати, работа в падмасана, пак обърнати и падмасана
- разходка и плаж от х. Вихрен до Муратово ез.
- джаги, семейни...предстоят

Храна и добавки:
- МСМ и вит. Ц
- перга*
- шейк от какао*, шилажит*, ашваганда*, кокосово масло*, мед*, кайен*; домашен суров шоколад* с кафе*
- мини банан
- кисело мляко* с хлорела*, келп*, мед*, чиа*
- 2 мини банана
- сайдер
- шопска салата, две глътки тататор, омлет със сирене; цедено мляко с боровинки, в Кринец, ябълково вино*

Вода:
- над 2.5 л
- една чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 30.06.17 20:47.

01.07.17
19:06

Движение:
- йога, малко над час
- малко плаж на Бъндеришка река, следобед, цял ден се занимавахме с глупости, но за утре имаме по-добър план 🙂

Храна:
- МСМ с вит. Ц
- шейк от кафе*, готу кола*, кокосово масло*, мед*, кардамон, джинджифил
- кисело мляко* с чиа*, кардамон, джинджифил, мака*, кокосова захар*
- 1 мини банан
- сайдер
- салата от домати* и тиквичка*, зехтин*, зелен лук*; авокадо, пълн.крекери*; 3 мини пържени банани с кардамон и мед*
- 10-тима грама овче сирене, две глътки таратор*

Вода:
- към 2.300-400 л
- 1 чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 01.07.17 19:09.

02.07.17
18:23

Движение:
- легнахме в 20.30; станахме в 1.40. Две чаши вода, една чаша въглен с вода и студен душ, и все едно бяхме станали в 6 🙂 В 3.05 бяхме тръгнали от х. Вихрен към върха, през Кабата. В 5.35 бяхме на върха. В 5.55 посрещнахме слънцето. Поседяхме още, и в 8 и малко бяхме пак на хижата. Това е най-якото ни изкачване досега, а и първо нощно бродене из планините. Всичко е различно през нощта - дори и мислите в главата ми 🙂 . От 2-3 години си мислим да го направим 🙂 Много диви кози по пътя надолу. Разминали сме се с тях на метри от мястото където бяха спали, но нито ние сме ги видяли, нито те са ни усетили
- йога няма, само малко АМШ, Ширшасана и Сарвангасана следобед
- час полу-дрямка
- плаж на Бъндеришка р.

Храна и добавки:
- кафе* с кардамон,
- таханово бъркало* на върха и още малко кафе
- малини*
- кисело мляко* с чиа*, кардамон, джинджифил и мед*
- сайдер
- коктейл от узо, дисароно, лимо, малко к.зхар* и вода
- салата домати*, краставици*, овче сирене*, зехтин*; тиквички* на домашното барбекю със сметанов сос* 🌶🌶🌶, пълн.крекери*; овче к.мляко* с мармалад от шипки*, няколко бисквити

Вода:
- малко над 2.5л, 1 чаша от която с м.сол
- 1 чаша с въглен

ПП: Двата най-горещи дни ние си помръзнахме малко, макар о без климатици. Вчера седяхме цял ден в мази и гаражи, а днес сутринта с полар и яке си беше хладно ма Вихрен. 🙂

Мнението беше редактирано от Margi на 02.07.17 18:52.

03.07.17
21:13

Движение:
- много измъчена йога, час; беше колкото да се раздвижа след вчера; днес, разбира се, съм с мускулна треска
- разходка нагоре в гората, да си наберем въглен от едно дърво, изгорено от мълния, по пътя обратно, си набрахме и доста борови връхчета, пълни с полен - новата любима хранителна добавка/суперхрана на Слави 🙂 Тъй като тези два артикула ги събираме за пръв път, можеше и по-добро оборудване да си вземам, за да не ставаме като коминочистачи, но за следващия път ще знаем. Прибрахме се в черен и жълт прах. 🙂 Оказа се, че доста хора преди нас са си стъргали въглен от дървото. 🙂

Храна и добавки:
- МСМ и вит. Ц
- шейк от бадемово мляко*(домашно) с какао*, мака*, кайен*, мед*
- таханово бъркало*
- боров полен* raw & wild, но останалия ще направим на тинктура
- малини*
- матча латте* с бадемово мляко* и мед*
- салата от домати*, краставици*, овче сирене*, зехтин*; просо* с подправки*; пържени в кокосово масло*, мини банани с домашно сладко от малини* (от днес, с кафява захар* 😍 )
- малко кисело мляко*; лъжичка от сладкото*

Вода:
- ок. 2.5л
- 1 чаша с въглен

ПП: Втората снимка ми е любима. 🤗😍

Мнението беше редактирано от Margi на 03.07.17 21:15.

04.07.17
22:18

Движение:
- йога, 2:30, с Владимир Жандов - Айенгар йога преподавател от ЛА, изключително много ми допадна 🙂

Храна и добавки:
- МСМ с вит Ц
- шейк от какао*, кокосово масло*, шилажит*, ашваганда*, рейши*, мед*, кайен*; домашен суров шоколад* с кафе*
- таханово бъркало* с какаови зърна и кайен*
- таханово бъркало* с какаови зърна и кайен*
- 2 сурови крекера* с овче масло*
- козе кисело мляко* с келп*, хлорела*, мед*
- смути на фрудада

Вода:
- малко под 2.5 л
- 1 чаша с въглен

05.07.17
16:45

Движение:
- малко Суря намаскар и стойки на ръце, после ресторативни пози, общо час; тъй като вчера заниманието беше до 21.30 и беше тежко, тази сутрин ми беше пряко сили даправя каквото и да било освен висене и лежане 🙂

Храна и добавки:
- МСМ и вит. Ц
- шейк от какао*, кокосово масло*, ашваганда*, шилажит*, мед*, кайен*; домашен суров шоколад* с кафе* и астрагал*
- кисело мляко* с келп*, хлорела* и малко мед*
- матча*
- домашен суров шоколад* с кафе* и астрагал*
- салата от кейл* с коноп*; амарант* със сушени домати в зехтин*; маслини*; мини банани в гхи* с тамаринд* и половин бял шоколад*
- ако до довечера има още нещо, ще добавя

Вода:
- към 2.5 л
- 1,5 - 2 чаши с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 05.07.17 16:47.

06.07.17
18:28

Движение:
- йога, малко над час - динамична, Суря намасакар, обърнати, баланси на ръце, обърнати; пот се ля 🙂

Храна и добавки:
- МСМ и вит. Ц
- шейк от какао*, кокосово масло*, мед*, ашваганда*, шилажит*,мед*,кайен*; домашен суров шоколад*  с екстри*
- спирулина 4 х 334мг
- кисело мляко* с келп*, хлорела*, чиа*, мед*
- домашен суров шоколад*  с екстри*
- мини банан
- салата от кейл*, краставица*, коноп*; 2 сурови крекера*; 2 яйца* на очи в малко гхи*; маслини; пържени мини банани с тамаринд*; 2 редчета бял шоколад*
- домашна “лимонада” от розов концентрат* и газирана вода

Вода:
- около 2.5 л. - като минат 2 л, спирам да я мисля 🙂
- 2 чаши с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 06.07.17 21:14.

07.07.17
18:00

Движение:
- йога, час - започнах с пози Супта, защото нямах никакви сили да стоя изправена, после работа в Падмасана от земя, и от обърнати
- следобед - трасето над Трявна, повече го ходих, отколкото бягах, времето беше към 26 мин, разстоянието - неизвестно. Всичко вече е обрасло, пропуснах отбивката от пътя към нашата гора, после се върнах. Ходих из папрат с моята височина, минах покрай местата, където са спали сърните, разминах се с две, изядоха ме някакви горски мухи.
- къпане на водопад, слънце 🌤

Храна и добавки:
- МСМ и вит. Ц
- спирулина, 6 х 334
- шейк от какао*, шилажит*, ашваганда*, мед*, кокосово масло*, кайен*; домашен суров шоколад* с астрагал* и кафе*
- кисело мляко*
- малини
- шейк от какао*, тинктури шизандра*, чага*, мед*, кокосово масло*
- капириня*
- домашна зелена салата* с листа от цвекло*, зелен лук*, зехтин*; кафяв басмати* с прясна куркума*, даф.лист*, сух чесън, зехтин*; малко домашно цвекло*; маслини; мини банани в кокосово масло* със сладко от драконов плод; шоколад; пълн.крекери
- няколко лъжици тататор*

Вода:
- почти 3 л
- 1 чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 07.07.17 20:03.

07.07.17
21:22

Домашната алхимична лаборатория. 🙂
Вече се “екстрактват” най-силния природен тестостеронов стимулатор и най-доброто средство за детокс.
Има дни когато съм много доволна от работата си. 😀
#ormus

Мнението беше редактирано от Margi на 07.07.17 21:25.

08.07.17
19:18

Движение:
- йога, час, събрах сили за по- динамична практика
- слънце, водопад
- разходка из папрати и къпини

Храна и добавки:
- ниацин, Б12 (под езика)
- шейк от legend кафе*, рейши*, мед*, кокосово масло*, карамфил* - последния, трябва да се ходи за зареждане скоро 🙂
- кисело мляко* с малини*
- малини*, от храста
- две капирини*
- зелена салата* с босилек*, зелен лук* (всичко от градината), домат*, зехтин*; червена леща* с дафинов лист*, овче сирене*; люта чушка*; три парчета домашна баница*(яйцата и сиренето - повче от корите) със сладко от джинджифил; малко бял шоколад

Вода:
- около 3л
- 1.5 чаша с въглен

Както се вижда от снимките, днес не правих много. 🙂 Откога чакам подобен ден. 🙂

По-миналата седмица оскубах всички салати ендивия, които бях засяла - не знам дали почвата не им понесе или това че не ги поливахме, но бяха направили стебла и бяха мега-горчиви на вкус. Дори само като ги оближе човек горчаха, нямаше нужда от дъвкане.
Днес махнах бок чоя. Първо че не ми е любим на вкус, не блести с кой знае какви хранителни качества, а освен това завъди някакви шарени буби, които в един момент се оказаха цели колонии из листата му.
Все още имаме от хубавите салати, малко босилек, лук, чесън, цвекло и домати, които не са станали + тикви. Това са едногодишните. 🙂

Мнението беше редактирано от Margi на 08.07.17 21:48.

09.07.17
18:34

Движение:
- йога, час, като вчера, доста приятна
- цял ден слънце и водопад, пак като вчера 🙂
- разходка на околкостта с Мая (кучето) 🙂 по Енчевска река, намерихме извора на черната вода, която гори 🙂 Мая пък, намери хора на пикник и веднага седна “на масата” им. 😂

Храна и добавки:
- ниацин и Б12 (не съм убедена че точно в този продукт има някакъв Б12, но ми го подариха преди време и трябва да се изразходи. В най-лошия случай си слагаме под езика сусамово масло 🙂 )
- копи луак* с мед*, кокосово масло*, мака*
- какао* с 5 годишна тинктура от родиола* 🙆🏽, шизандра*, мед*, кокосово масло*
- и кафето и какаото бяха с чай от хвощ* и кантарион*, който после допих студен и неподсладен
- диви джанки* и малко малини*
- сайдер
- Улейско мохито 😅: лимонов сок, кафява захар*, мастика, лед, пресни листа маточина*
- салата*, краставица*, зелен лук* от градината; червена леща* с даф.лист*, джинджифил*, прясна куркума*, пресни босилек* и маточина*, зехтин*; 3 парчета домашна баница* със сладко от черници* (Сашо, намерих един буркан още от преди 🙂 ); няколко крекера*, малко шоколад и плодово кисело мляко

Вода:
- малко над 2.5 л
- 1 чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 09.07.17 22:09.

10.07.17
18:37

Движение:
- йога, час
- малко слънце, бърз водопад, че трябваше да пътуваме

Храна и добавки:
- ниацин
- вит. Ц
- legend кафе* с мака*, кокосово масло*, мед*, какао*
- тахан с мед*
- спирулина 6х334
- няколко домашни сурови шоколадови бонбона* с кафе*; шейк от чай пау д’арко*, какао*, кайен*, мед*, кокосово масло*
- салата*, като вчерашната; сурови крекери* с авокадо; млечно кисел десерт, вафла хармоника* с мака
- кисело мляко* с келп*, хлорела*, мед*, чиа*

Вода:
- между 2.6 и 3 л
- 1 чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 10.07.17 21:01.

11.07.17
21:24

Движение:
- йога, 75 минути, хубава практика, накрая цялата ми коса дори беше мокра

Храна и добавки:
- МСМ и вит. Ц
- шейк от какао*, шилажит*, ашваганда*, мед*, кокосово масло*, рейши*; домашен суров шоколад*
- около половин литър кокосова вода*; 30-тина гр суров шоколад*(не от моя)
- спирулина 6 х 334
- малко кейл чипс* (купен, не домашен)
- салата* от нашата градина, с краставица* от на съседа градината с дом.оцет*, зехтин*; просо* с дафинов лист*, бахар*, сушени домати в зехтин, маслини; кисело мляко* с малко сметана* , келп*, хлорела*, мед*
- още малко кейл чипс*; сладолед олд тайм

Вода:
- над 2 л, но не знам точно колко
- 1 чаша с въглен

12.07.17
22:29

Движение:
- йога, 75 минути; в горещото се оказва, че ми е доста по-лесно да задържам дълго пози, които иначе не мога, например - Уткатасана, Вира 3, и дори Ширшасана - 8 минути, слязох, не защото не можех да стоя повече, а защото потта потече в носа, ушите и очите ми и трябваше да се избърша 🙂
- колело и ходене, неизвестни разстояния

Храна и добавки:
- МСМ с вит. Ц
- шейк от какао*, рейши*, ашваганда*, шатавари*, мед*, кокосово масло*, кайен*, шилажит*; домашен суров шоколад*
- шейк от кокосова вода*, какао*, лимонов сок, малко мед*
- шейк от кисело мляко*, келп*, хлорела*, мед*
- домашен суров шоколад*
- зелена салата*, кейл*, краставица*, дом.оцет*, зехтин*; басмати* с чатни от тиква*; малко овче кисело мляко* с дом.сладко от малини* и една лъжица сметана* с розова есенцип*
- някаква слабоалкохолна оранжева напитка в хепи

Вода:
- между 2,5 и 3 л
- 1 чаша с въглен

13.07.17
20:23

Движение:
- йога 60 мин

Храна и добавки:
- МСМ и вит Ц
- рейши кафе*
- шейк от какао*, шилажит*, кокосово масло*, кайен*, мед*, шизандра* (за пръв път я ползвам на прах и малко попрекалих с количеството); домашни сурови шоколадови бАМбони* (с брезов клилитол* - опитах се да го направя малко по-стабилен, да не се топи на петата минута след изваждане от хладилника - смених и пропорциите на какаовата паста и маслото, но това само го направи малко по-горчив + това че въпреки 20 минутиното ми бъркане снощи в 23 часа, ксилитола не се беше разтворил...продължавам с мед, поне е по-вкусно, пък до до на есен ще ям течен шоколад 🙂 )
- кейл чипс* (домашен) с половин голямо авокадо; маслини*
- още 2 бонбони*
спирулина* 6 х 334
- домашна салата* с краставица*, кейл*, зехтин*, дом.оцет*; другата половина от авокадото с пуканки от амарант* (най-после намерих начин по който да ми е вкусен 🙂 ) ; кофичка кисело мляко* с чиа* и брезов ксилитол*

Вода:
- между 2.5 и 3
- 1 чаша с морска сол
- 1 чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 13.07.17 20:52.

14.07.17
18:28

Движение:
- йога, 40 минути, нямаше сили за повече
- малко слънце, малко водопад...каквото е останало от водата в средата на юли

Храна и добавки:
- МСМ, забравих да пия вит. Ц- то
- шейк от какао*, шизандра*, шилажит*, ашваганда *, мед*, кокосово масло*, кайен*
- спирулина* 6х334
- шейк от какао*, конопено мляко*, мед*
- кисело мляко*
- шейк от  ферментирана кокосова вода* с какао*, шизандра*, Брезов ксилитол*
- мохито* с ... маточина* (нямам мента в градината, само див джоджен, но той ми бие на боб чорба повече)
- салата от градината* със зелен лук*, пак от там; зехтин*, оцет; червена леща* с много подправки* и овче масло*; малко сирене*; доста шоколад; пълн. крекери

Вода:
- между 2.5 и 3
- 1 чаша с въглен

От миналата седмица до сега, сърните са се черпили със салатки от нашите. 🙂 оставили са ни колкото да имаме за уикенда.
Миналата седмица ме бяха черпили с една кутия грозде от Индия. Понеже не сме големи почитатели на гроздето, дори когато е в сезон, оставихме го в градината да го ядат сърни, птици, пчели, оси, мравки...никой не го беше погледнал, а цяла седмица под юлското слънце не беше променила много външния му вид. Супер-грозде. 🍇🙅🏽

Мнението беше редактирано от Margi на 14.07.17 18:48.

15.07.17
17:02

Движение:
- вчера заспах на дивана към 20.00, след час станах, озмих си зъбите и се преместих в леглото. Събудих се в 7.00
- йога, час

Храна и добавки:
- ниацин
- шейк от матча*, конопено мляко*, мед*
- 1 🙂 джанка*
- шейк от какао*, конопено мляко*, шизандра*, екстракти от: боров полен*, родиола*, чага*; мед*
- пъпеш
- мохитото днес беше с мащерка*
- зелена салата*, зелен лук* от градината, с оцет, зехтин*; 3 яйца на очи в малко овче масло*; таратор*; домашна баница* със сладко черници* и от джинджифил; половин кисело-млечен десерт; малко шоколад

Вода:
- между 2 и 2.5л
- 1 чаша с въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 15.07.17 18:47.

16.07.17
18:01

Движение:
- еми...дъждовен ден - лежане и спане през по-голямата му част
- йога, час - стоящи, обърнати, извивки назад
- къпане на водопада - доста се беше усилил с дъжда, но при температура с 20 градуса по-ниска от вчера, си взех кофа с топла вода 🙂 като се прибрах, кожата ми гореше и буквално си усещах кръвта как се движи в следващите 2-3 часа 🙂

Храна и добавки:
- въглен (онзи, който стъргахме от гората) в зехтин, още съвсем не е готов, но активния свърши; дори и в този му вид, намазх се - кожата става уникално мека и хидратирана
- ниацин
- копи луак* с мака*, кокосово масло*, мед*
- кисело мляко* с кокосова захар*
- 3 джанки*
- мохито* с маточина*
- градинска салата*; зелен лук*; таратор*; ориз( смесен - басмати* с обикновен, оказа се че няма достатъчно басмати за едно готвене) с много подправки*; овче масло*; шоколад; млечно кисел десерт; няколко крекера
- парче домашна баница*

Вода:
- към 2.5 л

ПП: Преди МЦ, задникът ми тежи и не мога да го изравня при обърнати пози. 😅

Мнението беше редактирано от Margi на 16.07.17 18:24.

17.07.17
21:16

Движение:
- МЦ йога, 40-45 мин
- сутринта преди тръгване - водопад - на 13 градуса темература на въздуха, събужда много бързо 🙂

Храна и добавки:
- въглен*
- шейк от какао*,  мед*, кокосово масло*, тинктура от шизандра*, шилажит*
- таханово бъркало*
- шейк от какао*, родиола*, кайен*, мед*, кокосово масло*
- облизване на пиборите след приготвянето на шоколад* 🙂
- спирулина 6х334
- цвекло*, босилек*;  авокадо, басмати* с бахар*, кокосово масло*, малко тамаринд*; млечно кисел десерт
- квадратче бял шоколад; малко кисело мляко* с чиа*, келп*, брезов ксилитол*

Вода:
- около 2.5 л

Количеството на вечерята е това:

Мнението беше редактирано от Margi на 17.07.17 21:18.

18.07.17
19:42

Движение:
- МЦ йога, час
- добре че днес имах само едно занимание да водя, и имах доста свободно време, защото нямах никаква енергия,но пък успях да вместя две! следобедни дрямки от по около 40 минути 😄

Храна и добавки:
- въглен
- шейк от какао*, шизандра*, шилажит*, кайен*, мед*, кокосово масло*
- домашен суров шоколад* с борови връхчета*
- кисело мляко* с чиа*, келп*, брезов ксилитол*
- още малко шоколад*
- цвекло* със зехтин*; малко басмати* (около половината от вчерашното количество), с куркума*, джинджифил*, бахар*, кокосово масло*, амарантови пуканки*, доста конопено семе*, малко нигела*; босилек* от градината 🙂 ; кисело мляко* с кафява захар* и лиофилизирани червени боровинки*; редче бял шоколад
- спирулина* 6 х 334
- 3-4 глътки бяло вино*; домашен суров млечен шоколад* (с кокос*)  с цели диви лешници*; голяма шепа диви лешници*
- малко кейл чипс*, парче домашна баница*

Вода:
- между 2 и 2.5 л, едначаша със сол*

Днес ми точиха кръв. Резултатите:
FSH - 7.19, реф. 3.85-8.78
LH - 7.9, реф. 2.12-10.89
E2 - 65.49, реф. 27-122
...май изглеждат ок, исках и прогестерона да проверя, но днес не беше ден. 🙂 Ще гопусна следващия път когато пускам ТСХ.

Мнението беше редактирано от Margi на 18.07.17 21:33.

19.07.17
17:15

Движение:
- МЦ йога, час
- разходка през Борисовата градина, ок. 4 км

Храна и добавки:
- въглен, като царевични пръчици го хапвам 🙂
- МСМ + вит. Ц
- шейк от какао*, шизандра*, шилажит*, ашваганда*, мед*, кокосово масло*, кайен*
- домашен суров шоколад* с борови връхчета*
- таханово бъркало* с какаови зърна* и кайен*
- рейши кафе*
- цвекло; авокадо; малко зехтин*, конопено семе*, пукан амарант*; крем от кисело мляко* и сметана* с кафява захар* и червени лиофилизирани боровинки*; меденка с рожков*
- 2 квадратчета от “млечния” шоколад* и 3 лъжици кисело мляко*

Вода:
- над 2 л
Домашния “млечен” шоколад:

Мнението беше редактирано от Margi на 19.07.17 20:56.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1