Вчера нищо особено: кафе, чай, дини, пъпеши, зеленчуци, домашна баница. Йога, малко пудовка и слънце.
Днес
Движение:
- гребане с пудовката
- йога
- слънце
Храна и добавки:
- Б12
- кафе в чага чай с рейши, кокосово мляко, кафява захар
- 2 кайсии
- пъпеш
- кафе в чага чай с родиола, кафява захар
- варена царевица
- овче мляко с мед, чапати
- праскова
- редактирам вечерята: омлет с пармезан, малко печена пиперка, две лъжички леща, сладолед, домашек кекс, бял шоколад
Вода:
- не ми върви тези дни, но пък ям много пъпеши, дини и пия по 2 чаши чай
Сън:
- имаше някаква суетня към 2 часа - Вики си изтървал една от количките, с които спи, та трябваше да я търсим посред нощ
Мнението беше редактирано от Margi на 20.07.21 22:06.
Движение:
- йога, 75 мин
- гребане с пудовката
- напади
Храна и добавки:
- Б12
- кафе в чага чай с рейши, кафява захар
- 2 овесени бисквити
- пъпеш
- кафе в чага чай с родиола, кафява захар, шоколад
- малко кашкавал с масло
- остатъка от овесените ядки с чиа на Вики от сутринта
- мента с газирана вода
- зеленчуци на грил със зехтин, спагети с пармезан, чесън и зехтин, домашен кекс, вафли
Вода:
- 1.7
Сън:
- пак се събуждах поне 2 пъти
Мнението беше редактирано от Margi на 21.07.21 22:22.
Движение:
- гребане с пудовката
- йога, почти час
Храна и добавки:
- Б12, пробиотик
- странджански чай с мед
- кафе в чага чай с рейши и кафява захар
- кайсия и джанки
- къри от зеленчуци (патладжан, тиквички, морков, домат, лук, чесън), басмати, кокосово мляко и подправки - уникално вкусно се получи;овче мляко с мед и останалите 2 лъжички от овеса на малкия от закуска
- чай от бял равнец с мед - колкото и мед да му сложиш, все си е горчив
- топла домашна баница с мед - доста
- домат, краставица, сирене, вафла
Вода:
- пак не ми върви - около литър ще е
Сън:
- и със съня бе ми върви последната седмица - събуждане около 4, заспиване - около 5
Мнението беше редактирано от Margi на 22.07.21 19:41.
Движение:
- гребане с пудовката
- хоризонтално набиране на TRX и разтягане на TRX, разни неща за раменете
- с колело до началото на Трявна и обратно
- йога, 50 мин
Храна и добавки:
- кафе в чага чай с кокосово масло, рейши, кафява захар
- пъпеш
- остатъка от сутрешния овес на Вики
- кафе в чага чай с родиола и кафява захар
- биволско мляко с мед
- шоколад
- диня
- домашна баница
- 2 парченца пъпеш
- краставица, домати с панир и подправки на тиган, вафли, шоколад
- шепа фъстъци
Вода:
- около литър
Сън:
- 2.30 ставане до тоалетна, на разсъмване Вики се премести при мен, после се сърна на неговото легло, после пак дойде при мен, помолих го да се върне пак на неговото и от там се чуваше “мамо - мамо - мамо - мамо” ?, към 8 станахме
От както стана на 2, почти не съм имала ден, в който от сутринта да не съм пред нервна криза. Не знам нарочно ли прави всичко за да ме ядоса, или така му се получава. ?
Откакто е започнал да сяда, се мъча да го накарам да седи на гърне. Никакъв успех за почти година и половина. Онзи ден за пръв път седя, но не се случи нищо - сяда за да слуша приказка. Използвам, пе по цял ден сме на и около двора, и ходи по гащи. Съответно, точно 5 минути след като сме преговори ли какъв е сигнала за всякакви нужди, работата се случва на гащите. И това 4 пъти в рамките на час. Надявах се да успее в рамките на 10 дена да свикне с това, но вече губя надежда и търпение. ?
Малко бг мама се получи, но това са ми драмите от деня.
Мнението беше редактирано от Margi на 23.07.21 22:35.
Движение:
- йога, час
- гребане с пудовката
Храна и добавки:
- кафе в чага чай с рейши и кафява захар и кокосово мляко
- праскова, джанки
- кафе в чага чай с кафява захар, шоколад
- като кърито от онзи ден, но вместо ориз - киноа и червена леща
- пъпеш
- 2 смокини
- 2 хапки домашна баница
- зеленчуци на грил, препечени филийки с кашкавал, корнишони, вафли
Вода:
- 1.4
Сън:
- ставане в 4 за тоалетна и Вики дойде към 6.30. Някак пткарахме до към 7.45. Не знам какво е това ставане за тоалетна, дори не пия кой знае колко вода. Страшно досадно е. После губя още половин час дойати заспя отново.
Движение:
- йога, час
- слънце, разходки (което се повтаря всеки ден през изминалата седмица)
Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе в чага чай с родиола, кокосово мляко и кафва захар
- останалите овесени ядки от закуската на Вики
- две хапки пълнозърнест геврек
- шоколад
- кафе в чага чай с кафява захар, шоколад
- още две хапки от геврека
- мента със сода някаква
- корнишони, печени зеленчуци, препечен с кашкавал пълнозърнест хляб, някакви джънкове пак
Вода:
- 1.7
Сън:
- пак до тоалетна в 2, после към 7 без нещо дойде малчо при мен
Движение:
- само малко се раздвижих със Суря Намаскар сутринта, следобед пътувахме към Варна
Храна и добавки:
- кафе в чага чай с астрагал, кокосово мляко и кафява захар
- няколко къпини с 2 лъжички овес от на малкия
- варена царевица
- от вчерашния квасен геврек с рокет боза
- таратор, печени тиквички с подправки, домашно тирамису с кокосова захар
Вода:
- нямам идея, но малко беше
Сън:
- до 7 не сме се будили ?
От архивите: баба и дядо ❤️
Мнението беше редактирано от Margi на 26.07.21 22:25.
Движение:
- 10 мин суря намаскар
- 50 мин йога
- плаж, разходки
Храна и добавки:
- астрагал с мед и вода
- кафе с рейши, кокосово мляко и кокосова захар
- кайсия
- пъпеш
- варена царевица, тирамису
- варена царевица, малко шоколад
- таратор, филия квасен хляб с авокадо и варено яйце, още тирамису
Вода:
- нямам идея
Сън:
- 0.30 - 6.30 Много се въртях, едва заспах.
Мнението беше редактирано от Margi на 27.07.21 23:32.
Движение:
- плаж, йога, разходки
Храна и добавки:
- кафе с кокосово мляко, кокосова захар
- 1 кайсия
- пъпеш
- кафе с родиола, кокосово мляко, кокосова захар, няколко хапки турамису
- шоколад
- парче домашна баница
- сайдер
- чапати с паста тайландско къри, тиквички на фурна с подправки, сладолед с домшен сироп от вишни
- пъпеш
Вода:
- малко над 1.5
Сън:
- без събуждане до към 7
Движение:
- плаж, йога, разходки
Храна и добавки:
- кафе с кокосово мляко, родиола, кокосова захар
- 2 кайсии
- диня
- “лятно” къри с киноа и червена леща, 2-3 хапки тирамису
- диня, пъпеш
- 2 препечени филийки с масло и варено яйце, сладолед
- сини сливи
Вода:
- не повече от литър, но динята беше доста
Сън:
- без събуждане до 7 без нещо
Мнението беше редактирано от Margi на 29.07.21 22:46.
Движение:
- плаж, йога, по-малко разходки
Храна и добавки:
- кафе с родиола, кокосово масло, кокосова захар
- диня
- кафе както горе, но вместо родила сложих рейши; шоколад
- 2 препечени филийки (съвсем тънки) с масло и кашкавал
- праскова
-, кисело мляко с мед
- солети хармоника - ядох за да не ги изяде малкия всичките. На закуска следобед не искаше нищо освен 2 лъжички кисело мляко, като излязохме се оказа че е гладен
- таратор, сладолед
- 2-3 хапки тирамису
Вода:
- не ми върви, въпреки жегата - пак е около литър
Сън:
- до 6.30, излежсвахме се до 6.50
Аз, около възрастта на Вики в момента. 1:1 сме. ?
Мнението беше редактирано от Margi на 30.07.21 22:26.
Движение:
- плаж, йога - но не повече от 35-40 мин, без много разходки
Храна и добавки:
- кафе с кафява захар
- кайсия
- “лятно къри” с басмати, тирамису
- шоколад
- меденка някаква
- малко солети с квас...така пишеше
- таратор, сладолед
Вода:
- няма и литър, но съм забелязала, че когато се кисна повече във вода/море, никак не ми се пие. Явно през кожата поема достатъчно.
Сън:
- в 6 ни събуди Вики. Понеже през седмицата Слави го няма, сутрин ме буди с “мамо, мамо”. Днес беше решил да ме остави да се наспя и се събуди с “тати, тати” ?
Мнението беше редактирано от Margi на 31.07.21 22:12.
Вчера беше почти 1:1 с онзи ден, затова ме домързя да го впиша.
Днес
Движение:
- плаж, 30 мин мързелива йога, разходка. По-късно ми дойде МЦ и стана ясно защо нямах сили за йога и трябваше да дремна преди това.
Храна и добавки:
- кафе с кокосово мляко, астрагал и кафява захар
- 2-3 сини сливи
- пъпеш
- тирамису
- шоколад
- някаква ужасна кайпириня някъде в морската, малко солети хармоника
- домати, леща, шоколад
Вода:
- 1.3
Сън:
- ужасно трудно заспивам последните дни. Мечтая си да отидем на Банско и вечер да става студено за да се завия. ? Вики ме събуди към 5.30, почти не успях да си доспя после.
Той - цяла нощ потен и топъл, явно беше прегрял, сутринта повърна и после цял ден нямаше апетит, и беше малко вял. Дадох му 2 пробиотика и витамин Ц (и малко астрагал в чая) . Разсъждавах защо може да е повърнал - пи вода от морето и от Камчия, пипа куче и после си лапа целите ръце (всъщност пипа всичко) , мнооого го тормозят в момента зъби (които никак не се виждат дори), вечерта преди да заспи в стаята беше 31 градуса. Причини да искаш. Почти сигурна съм, че не е вирус.
Мнението беше редактирано от Margi на 02.08.21 22:59.
Движение:
- разходки, кратък плаж, колкото Вики да се натопи във водата, МЦ йога - 40 мин
Храна и добавки:
- кафе с кокосово мляко, родиола, кафява захар
- 2 бонбона
- кайсия
- диня
- леща, тирамису
- чапати с къри паста, малък рвзен кашкавал, шоколад
- диня
Вода:
- 1 л, но динята беше доста
Сън:
- пак ми отне над час за да заспя, към 6 и нещо се събудихме
Вики днес е в по-добра форма, но жегата го тормози (зъбите също) . Там, където му е деколтето на блузката и ластика на гащите, са му избили ситни пъпчици. Той също яде основно пъпеш, диня и боровинки днес.
Мнението беше редактирано от Margi на 03.08.21 22:03.
Движение:
- малко плаж и обикаляне по аптеки
Храна и добавки:
- мед с астрагал, вит. Ц и вода
- половин праскова
- пъпеш
- 1 чапати, 1 домат, 10-тина грама сирене, 2 лъжички сладолед
Вода:
- съвсем малко
Сън:
- така, мислех, че това на Вики не е вирус, но по всяка вероятност е. Хвана ни и останалите. Ставах два пъти да повръщам, на сутринта още веднъж. След астрагала и гладката морска вода се посъвзех, но пък следобед легнах да спя с Вики и се събудих с температура ок. 38. Нямах много време да се озъзная, защото междувременно и Вики вдигна 38.4. Обикаляхм аптеки да търся инфрачервен термометър, защото след нормалния рева 20 минути. Не знам какво толкова го разстрои. После бях забравила да взема вит. Ц, върнах се още веднъж, а след това температурата му стигна 38.2, та бягах за нурофен. Все още не съм му го дала. Ако вдигне и задържи пак над 39 тогава. Направих му хладка ваничка, после хладен душ. Изпи 10тина шуслерови соли 3. Когато заспа, показваше 37.7.
Подозирам, че неговата температура е някаква сборна от летен вирус, зъби и прегряване на плажа.
За пръв път вдига температура. Един път имаше заради зъб 37.1 за около 10 минути. За пръв път губи кондиция дотолкова, че да му се отпусне и заспи в ръцете. ?
Движение:
- МЦ йога, разходка
Храна и добавки:
- две глътки ментов чай с астрагал и мед
- остатъка от овеса на Вики
- 1 чапати, 1 домат, тънък резен кашкавал, сладолед
- кафе с кокосово мляко и кокосова захар
- таратор, половин варено яйце, сладолед
Вода:
- малко, не знам колко
Сън:
- без събуждане до към 7.30
Снощи малкия си легна рано заради температурата, аз си легнах при него, но за да следя дали се покачва. В крайна сметка, термометъра удари 39.6 и му дадох нурофен. Днес ме хвана яд, защото се оказа, че тъпия безконтактен термометър показва каквото си иска. Цял ден ми даваше 38.4, а като мерих в подмишницата - 36.9! Не че снощи не е имал температура, но вероятно не е била за нурофен. Както и да е, по-важното е, че днес няма и пак започнаха белите.
По темата за термометъра - при мен отчита що годе вярно, но още от бебе съм забелязала, че на Вики главата е необичайно топла (както и на другите деца). Това вероятно прави тези термометри безполезни за деца. Може да му се вярва дотолкова, че да разбереш има ли температура, но това може и без термометър да се установи. От тма нататък може да те вкара в паника и в спешното без нужда.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.08.21 23:24.
Движение:
- МЦ йога, с повече пози от строеж вече
- кратка разходка
Храна и добавки:
- пробиотик
- пих кафе чак в 12 (кафето беше с кокосово мляко, кокосова захар и рейши) , така че с ранната вечеря се получи 1/3 фаст ? но на фона на редовните хранения пак е нещо. Всъщност, откакто ни хвана вируса така или иначе нямам апетит, вируса замина за няколко часа, но нито ми се пие, нито ми се яде.
- пъпеш
- шоколад малко
- къри с ориз, киноа, зеленчуци и паста тай къри,, сладолед
- чапати с малко сирене и един домат, сладолед
Вода:
- пак е около (може и под) литър
Сън:
- Вики се събуди от жегата към 2 и започна да ме рита, после трудно заспах, защото и на мен ми беше топло
Мнението беше редактирано от Margi на 06.08.21 22:24.
Марги, не знма какъв инфрачервен термометър сте взели, но нашият е бетон, а аз също бях с мноооого на ум. Обаче дълго време сравнявах измереното с живачен. Отклонение до +/-0.2. Аз също не давам лекарства до 38.5-6, така че ми е важно да е точен. Ползваме го вече колко...7 години почти. Взехме го когато Дамян лепна нещо на 11 месеца и оттогава не мърдам никъде без него ? Много са важни при тях условията, в които се мери, за да отчете абсолютно точно.
Предполагам, че си напълно наясно, но понеже аз го установих опитно - душът за сваляне на температурата не трябва да е хладък, а да е с температура най-ниски до нормалната човешка. Особено при сравнително висока температура, когато гониш намаляване, а не пълно сваляне. Сигурно ги знаеш тия неща, но що се отнася до децата, не е излишно да се каже за всеки случай. Да ти се отпусне като дроб в ръцете е едно от най-гадните неща. Моят син го прави от 39 нагоре, дотогава, ако не го пипаш, може никога да не разбереш, че има температура. Дала също така реагира, но пък тя е вдигала само до 38.7, де. Дивотиите НЕ спират. И още нещо, което сигурно също знаеш, но когато имат температура - всички гушкания, колкото и полезни психически да са, им вредят физически. Казвам го, защото на мен не ми беше ясно, макар да е логично.
П.п. Нещо друго, което ме ориентира дали да давам лекарства при над 38.5, са крайниците. Ако краката са студени, значи предстои покачване. Ако са топли, значи няма да ходи нагоре и задържам лекарствата. Честно казано не знма дали във всички случаи е така, но опитът ми показва, че е вярна ориентация. Всеки път се чувствам много щастлива, когато избегна нурофена ? Разбира се, чукам на дърво да не се налага да се прилагат тия знания. Дамян, Слава Богу, много рядко е боледувал с нещо различно от Т за един ден. Но се е случвало няколко пъти и е много неприятно.
П.п.2 Ако ми държи температура, която налага антипиритици, денем я свалям с вода, пазя нурофена за вечерта, за да осигури спокоен сън. Стига да не говорим за постоянна температура от над 39, де. Аз съм правила гърч и зет ми ми е казал да имам едно на ум.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.08.21 06:49.
Благодаря за споделеното. Досега не ми се е налагало да прилагам на практика нищо, защото за пръв път вдига температура. Така че, не са много знанията ми, а още по-никакви опитностите. И аз не исках да давам нурофен, но при показание 39.6 и усещане за горяща кожа в 23 часа, сгънах. Еднократно го дадох, де. Всичко беше горещо и длани и ходила. Когато спдана Т на другия ден, пак пробвах термометъра и сравних - по-малко отклонение даде - 0.2 някъде. Не мога да си обясня защо преди имаше цял градус между чело и подмишница.
Това с водата не го знаех, направих му я така, че да му е приятно да се плацика в нея. Компреси категорично отказа.
Добре че всичко приключи за ден. Иначе, явно се е поизтощил и се възстановява.
Мнението беше редактирано от Margi на 07.08.21 08:12.
Мери на едно и също място, на мен също ми се е случвало да дава по-голямо отклонение, затова меря само на едно място - междуочие към слепоочие.
Нещо друго полезно за сваляне са тия геловете за травми в пакетите, дето се държат във фризера. Два такива, увити в кърпа, под мишниците. Така му сваляха температурата като влязохме в болница на 11м, защото я държеше висока и не можеше да я свали за достатъчно дълго, че да изчака антипиритика. Тогава, между другото, имам съмнение, че всъщност не измерих добре температурата и даде 39.9, точно тогава и аз мерих под мишница, зад мишница, къде ли не, щото в болницата вече беше 38.9, но аз така се паникьосах, че зет ми като ме пита искаш ли в болницата, и аз бях “да, естествено!”, днес съм на друг акъл.
А това с водата с Десо го разбрахме като четохме подробно СЛЕД като го “охладихме” с доста хладна вода....
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.08.21 08:19.
Меря навсякъде аз. ?
Иначе да, гледам показанията към слепоочията и гледам да не е в различни ъгли термометъра. Но когато е буден, е много трудно да остане неподвижен дори и за секундите нужни на безконтактните термометри. Сърди се и си дърпа главата.
Не иска нищо под мишниците, нито на краката, нито където и да е. Затова ваничката - да си играе поне (веднага се ободри, което ме знам до колко е хубаво и доколко е по-добре да си почива) .
Не разбрах защо не се мери Т по време на сън (така пишеше в инструкцията) . В каква посока се отклоняват показанията.
Моята температура не съм я мерила от над 10 години мисля. Усещам когато имам, най-вече по това, че не мога да отлепя.
Движение:
- 1 час на плажа и после обратно към София. Малкия спа от Варна до Севлиево, така че доста спокойно пътуване имахме. За разлика от вечерта вкъщи, когато пак го хванаха бесовете. Не знам зъби ли са, какво е, но просто не издържам - когато сме вкъщи никой не може да седне спокойно дори за минута. Когато сме навън е супер спокоен.
Храна и добавки:
- пробиотик
- към 11.30 - кафе с кокосово мляко, кафява захар и рейши
- лимецови солети хармоника
- омлет с кашкавал, шоколад
- малко бяло вино, салата капрезе, малко пиперка, сладолед - и се надух ужасно
Вода:
- 1.3
Сън:
- пак нещо ставах посред нощ
Преди лягане - леден профилактичен душ...по метода на профилактика на топлофикация...
Движение:
- йога, час
- малко разходки, но като цяло се чувствах/м като парцал цял ден
Храна и добавки:
- активен въглен
- банан
- капучино
- диня
- кашкавал с масло и босилеково песто, 2 лъжички хрупкав течен шоколад
- къпини
- диня
- няколко хапки дом.баница
- малко бяло вино
- салата домати, краставици, пиперки, пълнозърнесто макарони с босилекоов песто и чесън, сладолед
Вода:
- под литър, но изядох поне кило диня - толкова сладка от години не бях яла ?
Сън:
- събуждах се малко преди да съм е, за малко
След третия леден душ и миенето на коса с ледена вода, взе да ми писва. А още 3 дни остават.
Малкия не се търпи. Или хвърля предмети, или удря някого, или пищи и реве. Навън отказва да ходи сам, та пак скандали. Когато се събуди, чакам с нетърпение да стане време да си ляга пак. Дано скоро мине и това. ?
Мнението беше редактирано от Margi на 08.08.21 21:50.
Движение:
- възстановителна йога, малко над час
- разходки
Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе Кения в чага чай с рейши, кокосово мляко, кафява захар
- остатъка от овеса с пшеничен зародиш на Вики
-смути от кокосова вод, банан, баобаб, пчелен прашец
- няколко хапки диня
- чапати с масло и мед, 2 редчета шоколад
- хапка сурова бисквита
- бяло вино, салата домат, краставица, пиперка, сирене, зехтин, малко кашкавал с босилеково песто, сладолед с лъжичка хрупкав течен шоколад
- диня
Вода:
- пак едва литър, а и динята днес не беше много
Сън:
- не помня дали се будих
Мнението беше редактирано от Margi на 09.08.21 22:31.
10.08.21
17:42
казано от Margi на 07.08.21, 23:22:
Преди лягане - леден профилактичен душ...по метода на профилактика на топлофикация...
???
Знам, че не ви е смешно ама….
казано от Деница Малковска на 10.08.21, 17:42:
казано от Margi на 07.08.21, 23:22:
???
Знам, че не ви е смешно ама….
Ааа, няма страшно. Днес пуснаха топлата вода и по този случай се боядисах. ?
Тегаво беше с малкия, че като си изплиска топлата вода от кофата за къпане, за да си играе, трябваше със студена да до плакна. ?
Движение:
- йога, 50 мин
- разходки с малкия отгоре ми. Явно жегите вече и на него са му в повече - никак не му се ходи, не иска да кара колелото си, като излезем да си играе е вял, а когато сме вкъщи се въргаля по килима и лежи. Вчера следобед спа 4! часа, после в 9.45 си легна.
Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе в чага чай с рейши, кокосово масло, кафява захар
- пъпеш
- пак пъпеш
- квадена сметана с пчелен прашец и мед, суров бар
- бяло вино, малко салата домати и пиперка със зехтин, филия квасен хляб, задушен патладжнан и други зеленчуци, сладолед с хрупкав речен шоколад
Вода:
- 1.4
Сън:
- заради един комар се будих 100 пъти
Днес денят ми беше пълна катастрофа, но все пак:
Движение:
- йога, час
- пак с малкия отгоре, ходи точно 300 м и нито крачка повече
Храна и добавки:
- активен въглен
- пъпеш
- филийка квасен хляб с масло и малко сирене
- пъпеш
- солети хармоника
- задушените зеленчуци от вчера, варено яйце, сладолед с домашен сироп от вишни
Вода:
- малко над литър
Сън:
- не помня дали се будихме през нощта, но станахме в 8.50
Вчера съм преклаила с пробиотика на Виктор и днес преди обяд имаше разстройство. Което нямаше да е толкова лошо, ако беше останало в гащите или в гърне. Той обаче, предпочете да си свали гащите и така да действа. Съответно, на третия път вече изпаднах в истерия. ??
Следобед започна главоболие.
Мнението беше редактирано от Margi на 11.08.21 22:37.
Вчера ме домързя да пиша. Днес:
Движение:
- 30-40 мин йога с малкия около мен
Храна и добавки:
- кафе Кения в чага чай с родиола и кафява захар
- пъпеш
- филия квасен хляб с делишу и още една с хумус, сладолед с хрупкав течен шоколад
- на Кринец - салата, бяло вино, картофи със сирене, после - сникърс
Вода:
- малко над литър
Сън:
- ?в 2, 3, 4 часа Вики решаваше да се мести при мен. След като ме посрита, му казвах да се върне в неговото легло, той се връщаше, но между 2 и 4.30 не успявах да заспя. Тъкмо в най-сладкия сън, малко след 7, ме събуди със страшен рев че е гладен и едва гледайки правих закуски. Утре ще ходим, да видим докъде ще имам сили да стигна.
ПП: По неясни причини ме боли десния лакет. Предполагам, че съм го ударила както днес ударих в бързината и левия в една врата. Дано утре не ме болят и двата. ?
Мнението беше редактирано от Margi на 13.08.21 22:44.
казано от nervak на 13.08.21, 23:31:
Скачаш сутрин в 7,щот 3-4год. дете реве,че е гладно????
Кажи честно???
На 2 е и да, инче ще реве докато не стана, така или иначе, сънят е приключил.
ПП: И не знам ако една майка не се отзовава на плача на детето си за храна, кое точно я е накарало да стане майка...
Мнението беше редактирано от Margi на 14.08.21 17:22.
Движение:
- до Демяница и обратно. На обратно - с Вики на гръб. Отиването не го усетих, без 14-те кила отгоре ми. ?
- йога, 30 мин - кратка, но приятна практика се получи. След нея дори си взех вана без никой да ме закача. ?
Храна и добавки:
- кафе с кокосово масло, гуарана и кафява захар
- половин купичка овче мляко с боровинки на Демяница, малко кафе с мляко
- няколко хапки топъл хляб с тиквени семки
- от coconut - няколко глътки капучино фредо и няколко глътки студено какао (с авокадо, фурми и мака) от на Вики
- джин с битер лимон
- салата домати, пипера, сирене, печени филийки от хляба със семки с кашкавал, нещо сладко
Вода:
- съвсем малко
Сън:
- добре, докато Слави не падна отгоре ми отивайки да затвори балкона ?
Мнението беше редактирано от Margi на 14.08.21 18:43.
казано от Margi на 14.08.21, 07:29:
казано от nervak на 13.08.21, 23:31:
Скачаш сутрин в 7,щот 3-4год. дете реве,че е гладно????
Кажи честно???На 2 е и да, инче ще реве докато не стана, така или иначе, сънят е приключил.
ПП: И не знам ако една майка не се отзовава на плача на детето си за храна, кое точно я е накарало да стане майка...
МММ освен ако не го кърмиш не виждам причина...
ООО да,...ти имаш син...те момичетата не са като децата.
Не знам каква разлика има дали е кърмене или хранене, или момче или момиче, щом не може сам да отиде и да си приготви храната.
Мнението беше редактирано от Margi на 15.08.21 13:12.
Движение:
- смап за 10 минути Суря Намаскар имах време, но то и сили нямах след това, батерията ми тотално свърши
Храна и добавки:
- кафе с кокосово масло и кафява захар
- елда с масло и зеленчуци, боровинки
- праскова
- слива
- пълнозърнест хляб с тиквени семки със зехтин, чубрица и сол, сладолед с хрупкав течен шоколад
- 2 малки парченца домат, сирене не повече от 10 грама, боровинки
Вода:
- 1.3
Сън:
- не сме се събуждали
Прибрахме се. Мислехме д а ходим на басейн в Добринище, но дори нямаше място да паркирме, представихме си какво ще е вътре и обърнахме.
Пазара в Банско покрай джаз феста са се оляли с цени. Дори и зимата не е толкова скъпо и няма толкова народ. Боровинки в сезон за 12 лв...
Мнението беше редактирано от Margi на 15.08.21 23:20.
Движение:
- йога, предимно обърнати и пози от лег - нямах изобщо сили за друго
Храна и добавки:
- кафе Кения с родиола, кокосово масло, кафява захар
- тахан с мед и конопено семе
- лъжица кисело мляко с пяната от сладкото от малини, което варих
- смути от кокосова вода, банан, боровинки
- домат, корнишон, басмати + червена леща с патладжан, домат, лук, чесън, масло, палачинка с домашно сладко от малини
Вода:
- 1. 4
Сън:
- 1 събуждане
Движение:
- йога, час
- обикалянето с малкия няма смисъл да го пиша всеки ден, то е ясно, а и не е от такова значение
Храна и добавки:
- активен въглен, астрагал
- кафе с родиола, кокосово масло, кафява захар
- 2 сливи
- пълнозърнест хляб с туквени семки с масло и сладко от малини
- праскова
- боровинки
- бяло вино, корнишон, половин домат, 2 палачинки с кашкавал, 1 със сладко от малини, сладолед с хрупкав течен шоколад и още една лъжичка сладолед с пчелен прашец
- чай от лавандула с мед
Вода:
- 1.2
Сън:
- 1 събуждане. Вече два дни Вики спи до 9, аз ставам малко преди 8 и имам време спокойно да свърша нещо
Мнението беше редактирано от Margi на 17.08.21 21:48.
Движение:
- йога, час
Храна и добавки:
- активен въглен преди лягане, че нещо не си усещах корема много добре през деня. Рейшито и астрагала свършиха. Намерих някакъв представител техен в Холандия, поръчах, но ще отнеме време да пристигнат вероятно.
- кафе, както вчера - не ми се пиеше много, но по навик
- половин банан
- малко пълнозърнесто хляб с гуакамоле, сладолед с натрошени какаови зърна
- сливи
- кисело мляко с пшеничен зародиш и пчелен прашец
- бяло вино, кпрнишони, фусили с масло, грама падано и чесън, сладолед с хрупкав течен шоколад
Вода:
- едва литър
Сън:
- пак с едно ставане
Явно че работата с гладуването няма да я бъде в скоро време, така че засега целта ще е да увеличат интервала между последното и първото хранене поне на 14-16 часа (сега е около 12), и да намаля малко прихапванията през деня.
Движение:
- йога, 30 мин, но беше нещо супер измъчено, с последни сили.
Събудих се вирвода, като станах, цялата треперех, а краката ми бяха като сварени макарони. Мисля, че е някаква преумора.
Храна и добавки:
- активен въглен, шатавари
- получи се почти 16 часова пауза, започнах деня в 12 с какао с кокосово масло, мед от глухарчета (от 2 дена ползвам него, защото пчелния мед свърши, “чак” утре ще имам нов) , родиола; шоколад
- половин шепа печено кашу
- домашна баница - топла, едното парче - със сладко от малини
- още половин парче баница
- лавандулов чай с мед от глухарчета
Като изключим чая, храната приключи в 4.30, големите интервали тези дни стават само защото се чувствам зле и няма апетит
Вода:
- 1.5
Сън:
- малкия ме събуди на разсъмване, но за малко
Мнението беше редактирано от Margi на 19.08.21 23:37.