Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

14.02.22
14:30

Този испанският е много зарибяващ наистина. Малко ме подразниха с някои фантасмагории в първите сезони, ама като цяло е binge worthy.

Изгледахме Mr. Robot скоро, сега сме на Black Mirror, като от втория малко ми става лошо, но е много як. 👌🏻

Мнението беше редактирано от T. Toчка на 14.02.22 18:15.

14.02.22
17:49

Благодаря. Ще ги подредя в списъка, като изгледам настоящия, който след 4та серия ми стана интересен. 😆

- суингове, клек СТ, колелце, гребане, лицеви опори
- йога, час

Храна и добавки:
- йод, Д3, пробиотик
- солена вода
- парченце папая. Докато се обърна, Вики беше изял неговата И моята порция.
- кафе с чага чай, кокосово масло, кокосова захар, рейши
- още едно кафе от същото
- 2 палачинки с ръжено брашно и заквасена сметана и мед (много се късат ръжените палачинки, но само това брашно имах в момента); кисело мляко с мака, чиа и мед
- солети хармоника
- розе, авокадо, чери домати, фетучини със сметаново чеснов сос, медена вафла

Вода:
- както вчера - малко

Сън:
- към 0 часа си легнах, в 7 ме събуди

15.02.22
17:33

- тяга с прави крака с 24ката от дефицит, колелце, бърпита, клекове с 16ката, плнкове
- йога, 50 мин

Храна и добавки:
- Д3, йод, пробиотик
- солена вода
- капучино
- кафе Руанда в чага чай с кокосово масло и кокосова захар (смених кафето и веднага ме удари в главата, не знам дали защото е ново, или е по-силно)
- резен ябълка, котидж сирене с мед, останалата лъжичка от овеса на Вики от сутринта, шоколад
- розе, чери домати, малко спанак, сладък картоф на фурна с куркума, джинджифил, чесън, масло, грам моравия, медена вафла

Вода:
- 1.3

Сън:
- 0.15 до 8 без малко

Вики е със сополи, които вече с чиста съвест приписвам на зъбите, защото се вижда върха на първия от задните кътници.

Мнението беше редактирано от Margi на 15.02.22 17:35.

16.02.22
17:36

- 20тина мин раздвижване СТ
- йога, час

Храна и добавки:
- йод, Д3, пробиотик
- солена вода
- кафе в чага чай с рейши, кокосово масло, кокосова захар
- още едно кафе от същото
- овесени ядки с чиа, ябълка, кокосово масло, кнела мед; черен течен шоколад
- половин банан
- солети хармоника
- розе, спанак, басмати със зешенчуци, филия квасен хляб с черен течен шоколад

Вода:
- 1.3

Сън:
- 0.30 - 7.30 легнах си по-рано, но Вики кашляше и се събуди, дойде при мен и заспиването се забави

Последните няколко дни, първото хранене е към 15 часа, но преди това има две кафета, та на върви да го броя за фаст.

Мнението беше редактирано от Margi на 16.02.22 17:50.

17.02.22
17:52

- суингове, колелце, напади, лицеви опори
- йога, час

Храна и добавки:
- йод, Д3, пробиотик
- кафе в чага чай с кокосови захар и масло, рейши
- същото кафе
- към 15.30 - няколкото останали лъжички от сутрешния овес на Вики, половин банан, 2-3 лъжички черен течен шоколад
- солети хармоника
- бяло вино, задушен спанак с чесън, варено яйце , арабски кус кус, малко от супата на Вики, квасен хляб с черен течен шоколад

Вода:
- 1.3

Сън:
- малко след 23.30 легнах, към 7.45 станах

Вече може би трети месец забелязвам, че след овулация, температурата ми се покачва. Не знам дали е свързано с цикъла и дали това, че всяка вечер пия чаша вино оказва влияние. Миналия месец стигна 39 в деня преди МЦ. 😮

Мнението беше редактирано от Margi на 18.02.22 07:52.

18.02.22
20:31

- йога, 70 мин

Храна и добавки:
- йод, Д3, пробиотик
- сутрешно и обредно кафе, както предните дни
- към 13 - остатъка от овеса на Вики
- 2 квадратчета домашен шоколад
- варено яйце, масло
- чери домати, морков, 1 чапати, хумус, чесън, прясна куркума, домашна торта гараш

Вода:
- 1.4

Сън:
- през нощта ме събуди с рев Вики

Сополите на Вики продължават. Заведох го при личния лекар (не педиатърката, нямаше часове за днес), погледна му гърлото през полуотворена уста от метър рзстояние и каза че може и да има някаква “инфекцийка”. Нямам думи. Изобщо не им се занимава на тези хора. Поне му чу гърдите и са чисти, за което и отидохме, де.
Дано по-бързо порастват тези кътници, че не ми останаха нерви, дори и гласа ми спадна от викане по цял ден. После се чудя защо в края на деня всичко ми гори. 🤯

Мнението беше редактирано от Margi на 18.02.22 20:34.

19.02.22
23:21

- клекове с 16ката, бърпита, колелце, гребане с 24ката
- йога, час

Храна и добавки:
- Д3, пробиотик, мака
- кафе в чага чай с кокосово масло и кафява захар
- към 12 - смути от ананас, банан, алое, шипково брашно, малко мед
- тахан с мед и сол
- кисело мляко с мака
- спанак, дом.пица с ръжен блат и сирена, дом.торта гараш

Вода:
- 1.4

Сън:
- до към 7.15

20.02.22
16:03

- тяга с прави крака с 24ката, колелце, лицеви опори, суингове
- йога, 75 мин

Храна и добавки:
- пробиотик
- смути от ананас, банан, манго
- малък банан
- тахан смед и сол
- още едно кафе
- кисело мляко с чиа, банан, много канела
- салата от спанак, останалото от вчера половин парче пица, камембер, чети домати, морков, 1 чапати, останалата домашна торта гараш

Вода:
- към 1.3

Сън:
- 23.30 - 7.30

Мнението беше редактирано от Margi на 20.02.22 19:33.

21.02.22
21:40

- йога, 75 мин
- клекове с 16ката, гребане с 24ката, колелце

Храна и добавки:
- Д3, пробиотик
- кафе в чага чай с кокосово масло и кокосова захар
- още едно кафе
- към 12.30 - смути от ананас, банан, чиа, малко мед
- 2 чапати с масло и мед, резен кашкавал
- чери домати, червена леща със зеленчуци, яйце на око, чапати, шоколад

Вода:
- 1.4

Сън:
- легнах си в 22, събудих се в 6.30

22.02.22
10:42

Честит ти рожден ден!
Здраве и спокойствие ти пожелавам, а когато има вълнения - да са все приятни! ☀️

Честит рожден ден!
Здраве, вдъхновение и осъществени цели . И пътувания де 😀🍀🎉🍀🎉

22.02.22
21:45

Благодаря. 🎈

- тяга с прави крака с 24ката (от дефицит), ходещи напади, килелце, клек с подскок СТ, лицеви опори
- йога, час и малко

Храна и добавки:
- Д3, пробиотик
- кафе в чага чай с рейши, кокосово масло и кокосова захар
- още едно кафе с остатъците от парче сурова торта от Роули и 2 нагризани сурови бонбона (това спасих от Вики)
- 2 чапати с мед и масло, малко шоколад
- крем супа от праз, морков, картоф, подправки, задушени спанак с чесън, грана падано, варено яйце + един жълтък (малкия яде само белтъците), бисквити с домашно желе от дренки

Вода:
- 1.5

Сън:
- 23 - 7

23.02.22
15:56

- суингове, бг клекове, планк
- йога, 70 мин

Храна и добавки:
- Д3, йод, пробиоитк
- кафе, както всеки ден
- още едно на обед
- 1 чапати с масло и варено яйце, 1 с мсало и мед
- кисело мляко с чиа и мед
- вероятно от солетите хармоника на малкия
- крем супа от праз, сладък картоф, морков, подправки, макарони с чесън, пармезан, масло, 2 ръжени палачинки с течен шоколад

Вода:
- 1.4 някъде

Сън:
- събуждах се по едно време, за малко

Колкото и да ми действа вечер добре на съзнанието чаша вино, от няколко дена спрях да си я позволявам. Съвсем малко време е, и съвсем неголямо беше количеството, но сутрин се чувствам по-добре.
И да, днес отидох да купя брашно различно от ръжено, защото не ми стават палачинките с него. Докато гонех малкия из магазина, се оказах с още едно ръжено брашно. 🥴

Мнението беше редактирано от Margi на 23.02.22 20:03.

24.02.22
16:24

- клекове с 16ката, клекове с подскок без нея, колелце, гребане
- йога, 70 мин

Храна и добавки:
- ЦДС, Д3, йод, вит. Ц, аспирин, пробиотик
- към 13 - кафе в чага чай с кокосови масло и захар
- 2 резена бананов ръжен хляб с течен шоколад
- морков, задушен спанак, яйца и някакво сирене вероятно, ще коригирам в последствие, бисквити с течен шоколад

Вода:
- предполагам че към 1.5 ще стигне

Сън:
- пак се събуждах, но към 5.30 беше. В 7 станах.

Мнението беше редактирано от Margi на 24.02.22 16:25.

25.02.22
15:23

- изправяне от колянна опора + степ ъп по 2 стълбички 😆 с 16ката, колелце, интервали суингове с 16ката
- йога, 75 мин

Храна и добавки:
- вит. Ц, Д3, йод, аспирин
- още едно от същото
- реално започнах храната от 15 часа - овес с конопено семе (1:1), чиа, мед, канела, накиснати в чага чай
- 2 големи лъжици течен шоколад
- за вечеря вероятно спанак, яйца и някакво сирене, десерт. Ще коригирам после, ако има друго.

Вода:
- надявам се към и над 1.5

Сън:
- Вики пристигна при мен с всичките си коли,  с които спи към 4.30 🥴. Съответно ме рита, щипа, удря глави и ми подлагаше колите си до 6.45.

Ако мога да извлек нещо позитивно от цялата история с пандемии и простотии е, че най-големият Айенгар йога център в Русия, започна (още в началото) да прави график с онлайн класове с техни преподаватели. За 3.43лв мога да практикувам на живо, както и месец след това с много добри преподаватели. Бях ги позабравила, но последните 10тина дена се сетих, и практиката ми определено се освежи. Засега с Наталия Старостенко практикувам, много ми харесва, пе няма прекалено много помощни материали, не затрупва с детайли и практиката върви динамично. Нивото е основно, също ми допада, има развитие. ( Макар с опита ми с преподаване, тук биха го определили като напреднали 2)

Мнението беше редактирано от Margi на 25.02.22 16:35.

26.02.22
18:54

- бърпита, клек с 16ката, гребане с 25ката; тяга с прави крака от дефицит с 24ката, планк
- йога, час

Храна и добавки:
- Ц, Д3, йод, пробиотик, аспирин
- второто кафе - с рейши
- към 12.30 - овес с конопено семе, чиа, кокосово масло, шипки и арония на прах, мед
- лъжичка мед с канела и джинджиифл
- крем супа от карфиол, праз, моркови, подправки, домашна ръжена пица, бисквити с течен шоколад

Вода:
1.4

Сън:
- 23 - 7

27.02.22
18:11

- бг клек, клек с подскок, клек с пудовката, колелце
- йога, час

Храна и добавки:
- солена вода
- Д3, йод, аспирин, пробиотик
- какао в чага чай с кокосово масло, мед и сол
- към 12.30 - кисело мляко с конопено семе и чиа, шоколад
- шепа боровинки
- 2 варени яйца, масло, останали малко парче пиц а от вчера, 3 ръжени палачинки с течен шоколад
- няколко солети

Ранна вечеря днес - приключвам с храненето към 18.

Вода:
- вероятно към 1.5

Сън:
- 23.30 - 7

Мнението беше редактирано от Margi на 27.02.22 19:19.

01.03.22
20:56

Вчера
- суингове, колелце, гребане
- йога, час

Храна и добавки:
- ЦДС, аспирин, Д3
- към обед - кафе, както всеки ден
- тахан с мед, канела и сол
- 2 палачинки с домашно желе от дюли
- хумус, моркови, цвекло, шоколад

Вода:
- 1.8

Сън:
- 23.30 - 7, мисля че по едно време се събудих за малко

Днес
- изправяне от колянна опора -
+ стълбичка 16ката, колелце, тяга с прави крака от дефицит 24ката, напади с подскок
- йога, 70 мин

Храна и добавки:
- обичайното кафе
- още едно
- в 13 - тахан с мед, сол, конопено семе, канела
- шепа кашу, шоколад
- гуакамоле,, филия пълнозърнесто хляб, половин варени яйце, 2 шоколадови бисквити

Вода:
- 1.4

Сън:
- 23.30 - 6.30

Правих ПСР за пръв път. Отрицателен. Ама то и как да е положителен, като Путин затри пандемията.

Мнението беше редактирано от Margi на 01.03.22 22:15.

казано от Margi на 01.03.22, 20:56:

Правих ПСР за пръв път. Отрицателен. Ама то и как да е положителен, като Путин затри пандемията.

Имаше ли причина? Или от любопитство. Изобщо ние им вярвам. Антителата, като че ли са по-обективни

02.03.22
05:46

казано от Деница Малковска на 01.03.22, 23:02:

Имаше ли причина? Или от любопитство. Изобщо ние им вярвам. Антителата, като че ли са по-обективни

Да, ще ми го искат като документ. Иначе не бих се изследвала, ако съм болна, просто си стоя вкъщи и се лекувам. Засега имам този избор, никой не ми иска болнични.

Мнението беше редактирано от Margi на 02.03.22 05:47.

казано от Margi на 02.03.22, 05:46:

казано от Деница Малковска на 01.03.22, 23:02:

Да, ще ми го искат като документ. Иначе не бих се изследвала, ако съм болна, просто си стоя вкъщи и се лекувам. Засега имам този избор, никой не ми иска болнични.

Видях причината 😀
Лек път и весело изкарване 🤩🎉

03.03.22
15:28

Благодаря. Отнесохме се Най-после там, където няма пандемии и войни. Трети път, защото Виктор още не беше ходил на Занзибар. 😆 Идеята ни беше друга, но предвид че му е първо дълго пътуване, решихме на познато място, а и ако стане така, че имаме проблеми с него, поне по-бюджетно да е. Оказа се че сме хванали последния влак - отменят всички чартърни екскурзии...заради цената на горивото, вече не им се връзва сметката.
Както и да е. Вчера се събудих в 5.30, правих йога, после тренирах, после възстановителна йога и после път. Вики се държа мъжки, не гъкна през цялото пътуване. На спирката за зареждане в Египет, пилотът го покани в кабината и той се размаза от кеф. (Всеки път като се чуваме с агенцията, ме караше да питам дали ще може да кара самолета 😆). Аз отрази 30 мин йога, когато сложихме малкия да спи следобед.
Храната - вчера малко, днес - почти нищо. На вечеря ще има повече.
Още на летището, само няколко служителя имаха маски под брадата, от там нататък, нито маски, нито дяволи. Хубаво е да се върнеш към нормалния начин на поведение, макар и за седмица.
Вики, разбира се, на първия час стана червен, въпреки мазането. Няма изкарване от басейни и океани.

Мнението беше редактирано от Margi на 03.03.22 15:29.

04.03.22
19:04

- йога, 30 мин

Храна и добавки:
- кафе с мляко и захар
- фъстъпено масло, няколко лъжички
- манго, папая
- 2-3 хапки хляб с фъстъчено масло
- вода и месото на млад кокос (не цял)
- фреш от маракуя с коняги
- бяло вино, моркови, цвекло, ориз с чили сос, папая, някакво десертче

Вода:
- нямам представа

Сън:
- Вики много тегаво заспива, съответно и ние. Всичко му е ново, всичко му прави огромно впечатление, и се отразява на съня. Снощи гледа програма на масаи точно преди лягане, очите му бяха на палачинки орез цялото време, после отне час докато заспи

Иначе, ходихме до Джозани, националния парк, където живеят колобусите. Ходили сме на повечето места тук, сега избираме такива, които биха били интересни за Вики и не изискват цял ден в лодка и море.

Мнението беше редактирано от Margi на 04.03.22 21:03.

05.03.22
15:11

- йога, 45 мин
- масаж

Храна и добавки:
- кафе с мляко и захар
- кафе с мляко и захар
- манго, папая
- още няколко глътки кафе
- малко фреш ананас
- вечерята, предполагам ще е подобна на снощната

Вода:
- има няма 500 мл, когато съм във вода половин ден, нямам нужда да пия

Сън:
- легнах в 10, заспах след 12, ставах да си взема душ, беше ми топло

Мнението беше редактирано от Margi на 05.03.22 16:40.

06.03.22
14:01

- 30 мин йога

Храна и добавки:
- кафе с мляко и захар
- 2 лъжички фъстъчено масло
- папая, мини банан
- кафе с мляко и захар
- кокос, не цял
- вечерята, както предишните дни

Вода:
- малко

Сън:
- пак заспах трудно

Ходихме да плуваме с костенурки в един “аквариум”, който се пълни от океана. Костенурките живеят там един сезон, после си тръгвали. Нещо такова ни обясниха. Забравила съм си паролата за връзката с го про - то, така че снимките от него като се приберем.
Отидохме за малко на плаж в Кендуа.
И на двете места не бяхме ходили преди.

Мнението беше редактирано от Margi на 06.03.22 14:15.

07.03.22
19:56

- йога, 40 мин, лежерно, защото МЦ

Храна:
- кафе с мляко и захар
- 3 лъжички фъстъчено масло
- фреш от манго, маракуя, ананас
- кафе със захар и 2 хапки овесена курабия
- манго, мини банан
- кафе със захар
- кокосова вода и от месото
- бяли вино, салати от авокадо, папая, зелени салати и др. , ориз, десерти

Вода:
- малко

Сън:
- събуждах се

Бяхме на Паже и the rock. Все така красиво, както и преди 6 години.
На Вики му избива още един кътник.

08.03.22
18:02

- йога, 50 мин

Храна:
- кафе с мляко и захар
- фъстъчено масло
- манго, ананас, банани, авокадо
- кокосова вода
- кафе със захар
- коктейл кюрасо + джин, малко солети
- вечерята подобна на предишните дни

Вода:
- съвсем малко

Сън:
- 21.30 - 6.30, събудих се за кратко

Днес: костенурки, пястчен остров и Стоун таун, който съкратихме малко, защото ни дойде в повече жегата.

09.03.22
14:21

- йога, 45 мин

Храна и добавки:
- кафе с мляко и захар
- фъстъчено масло
- няколко лъжички кисело мляко с мед, мини банан
- няколко глътки фреш от ананас и маракуя
- кокосова вода
- по-нататък до вечерта вероятно коктейл, вино, и горе долу същата вечеря

Вода:
- съвсем малко

Сън:
- незнайни защо, се събудих в 12 и заспах отново към 1.30

Отидохме още веднъж да плуваме с костенурките. Този път - по-рано. Нямаше никой когато отидохме и беше супер успокояващо. И пак-снимки когато стигна до лаптопа.

Мнението беше редактирано от Margi на 09.03.22 14:23.

09.03.22
15:30

Кратък обзор на първото дълго пътуване на Вики.
Държа се примерно по време на идването. Да кажем, че издържа всичко, което правихме съвместно. Освен пе издържа,, през повечето време му беше забавно. Най-голямо удоволствие му беше басейна, за който ние не бихме се сетили ако бяхме без него. Проблем създаде само заспиването. Разбира се, не сме злоупотребявали и дейностите ни бяха такива, пе да може и той да участва. Пропуснахме някои от любимите ни места, защото не са подходящи за дете на няма и 3.
До тук го ужили пчела, ухапа го морска костенурка и получи няколко ожулвания по невнимание. Разбира се, изгоря ужасно, въпреки мазането в 3 пласта 35ти фактор, но всичко е хакуна матата.
Сцепи се да яде плодове и кокоси. Друго почти не искаше. Хапна едн хапка омар и не му хареса.
А, да - и му изби втори долен кътник, което прави два едновременно растящи.

Мнението беше редактирано от Margi на 09.03.22 16:17.

11.03.22
00:37

- йога, 30тина минути, малкия се събуди по-рано и отидохме на плажа за последно

Храна и добавки:
- кафе с мляко и захар
- фъстъчено масло
- курабия, солети
- бяло вино, половин сандвич с козе сирене
- чедър с масло (само това имаше в хладилника), хапка медена курабия

Вода:
- малко

Сън:
- пак се будих по някое време

Еми...свърши. 😔 От 30 градуса сутринта, на -4 вечерта. 🥶
За седмица, колкото и да пътувахме, не видях нито един с маска и нито един болен. На летището в Занзибар се разхождаха едни момчета с твниски cоvid team, без маски, а на нашето - служителите на РЗИ в скафандри.
По думите на местните, в началото са се стреснали, че ковид е нещо като ебола, но когато станало ясно че е като грип, всичко станало хакуна матата. Казват, от грип не ни е страх. Няма ваксинирани, няма болни. Казват - ако се разболея, отувм в гората, вземам няолко вида корени, варя ги на чай, пия и правя инхалации. След 2 часа съм каго нов. Ама, не съм се разболявал още от ковид. Живота тече нормално. За трети път се възхищавам от спокойствието на тези хора. Няма бързане, няма зор, няма нерви. Живота тече бавно и спокойно.

Мнението беше редактирано от Margi на 14.03.22 22:38.

11.03.22
19:29

- йога, час, обърнати

Храна и добавки:
- кафе в чага чай с кокосово масло, кафява захар и ванилия
- тахан с мед и сол
- кисело мляко с малко мед и медена курабия
- червен банан
- 2 филии хляб със семена с масло, бри и люта чушка, лъжичка течен шоколад
- крем супа от броколи и праз, зелен салата, чери домати, омлет с чедър и черен пипер, шоколадов ганаш

Вода:
- не знам дали и литър ще се събере

Сън:
- прибрахме се 23. 30 някъде от летището. Легнахме след 0.30, станах към 8.15. Цял ден ми е срудено, гладно и ми се спи.

Вики спа през по-голямата част от полета. Кацахме за зареждане в Египет, излетяхме от там - изобщо не отвори очи. После си легна и вкъщи и спа непробудно. Следобед си легна малко след 13.30 едва го вдигнах в 17.10…явно се е уморил.

Мнението беше редактирано от Margi на 11.03.22 19:30.

12.03.22
21:42

- клекове с 16ката, лицеви опори, колелце, суингове с 24ката
- йога, 75 мин (днес установих че са забранени плащанията с visa към руски сайтове, а от там ми идва йогата. Не че имаше значение, но се обадих да направя панаир на банката - всеки месец ми теглят по 3 лв за нищо, пращат ми съобщения по вайбър, мейл, смс, звънят ми за оферти всякакви кредити и глупости, а не можаха да ме предупредят ден по-рано, че спират плащанията. Казаха, в сайта ни пише. Сякаш се събуждам всеки ден и първо отварям сайта им. Еми, отворих го и не пишеше.)

Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе в чага чай с кокосово масло, кафява захар, ванилия
- червен банан
- кафе с лешниково мляко и кокосова захар в Балев
- овче мляко с мед, курабия
- шоколад
- розе, зелена салата със зехтин, дом.я.оцет, пармезан, омлет 2 яйца с бри и черен пипер, филия хляб със семена със зехтин и люта чушка, курабия с течен шоколад

Вода:
- литър

Сън:
- ужасно рано ми се приспива откакто се върнахме. Дано не си загубя навика на раното лягане. Спах непробудно 22.30 - 7.20

Мнението беше редактирано от Margi на 12.03.22 21:43.

13.03.22
16:01

- тяга, гребане с 24ката, колелце
- йога, 70 мин

Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе в чага чай с кокосово масло, кафява захар, ванилия
- червен банан
- тахан с мед, конопено семе и сол
- козе кисело мляко с конопено семе и мед
- курабия с течен шоколад
- салата спанак, чери домати, зехтин, дом.я.оцет; омлет с бри и черен пипер, хляб със семки; шоколад

Вода:
- пак около литър ще се събере

Сън:
- 22.30 - 7.30 като пън

Мнението беше редактирано от Margi на 13.03.22 21:50.

14.03.22
21:41

- изправяне и степ ъп по стълбичка с 16ката, бърпита, клекове с 16ката, клекове с подскок без нея
- йога, час

Храна и добавки:
- пробиотик
- тахсм с мед, сол и конопено семе
- козе к.мляко, шоколад
- няколко солети хармоника
- чери домати, крем супа от броколи, лук, чесън, червена леща и масло; леща, варено яйце, бисквити с течен шоколад

Вода:
- литър

Сън:
- 22.30 - 7

15.03.22
20:17

- йога, час

Храна и добавки:
- кафе, както вчера
- половин авокадо, варено яйце, шоколад
- банан
- хляб със семена с хумус, чери, 3 палачинки с течен шоколад
- крем супа от броколи, червена леща, чесъм, лук, масли, черен пипер; морков, 2 резена камембер

Вода:
- под литър

Сън:
- Вики ме събуди в 5, защото имаше code brown, после спахне до 8

17.03.22
07:14

Вчера
- суингове, колелце,, бг клекове, лицеви опори
- йога, час

Храна и добавки:
- тахан с мед и сол, конопено семе
- кафе в чага чай с кафява захар
- банан
- медена курабия
- чери домати, киноа с червена леща и праз, авокадо, варено яйце, шоколад, още 2 курабии

Вода:
- по- малко пт литър

Сън:
- 23 - 7

17.03.22
19:21

- тяга, гребане, колелце
- йога, час

Храна и добавки:
- тахан с мед, сол, конопено семе
- кафе в чага чай с кафява захар и ванилия
- пълнозърнест кекс със спанак и сирена, курабии
- водка с лайм, кафява захар и ванилия
- зелена салата, чери домати, 2 яйца на очи с черен пипер, течен шоколад, курабия

Вода:
- литър

Сън:
- събуди ме в 6.45 малкия звяр, пищя до 7.40. Кошмар е този бебешки пубертет, иде ми да се гръмна.

18.03.22
21:47

- йога, час

Храна и добавки:
- пробиотик
- кафе в чага чай с кокосово масло, ванилия и кафява захар (сега сме на занзибарско кафе. Нямах големи очаквания за него, но ми хареса)
- тахан с мед, сол, конопено семе, няколко боровинки
- кисело мляко, конопено семе, от вчерашния спаначен кекс
- солети хармоника
- зелена салата с авокадо, зехтин, пармезан, дом.я.оцет, басмати с грах, нахут, праз, домати, подправки, бисквити с течен шоколад

Вода:
- 1.2

Сън:
- към 3.30 Вики ме нарита и разбрах че се е преместил при мен. В 7 се повтори същото и станах.

20.03.22
13:02

Вчера, само йога, през деня - кафе, фъстъчено масло, ужасно много шоколад, вечерта правих ръжена пица. Също - водка с лайм и кафява захар.

Днес
- клекове с 16ката, колелце

Храна и добавки:
- родиола си взех на тинктура, ще забравям да я вписвам, но известно време ще я пия
- кафе с лешниково мляко и кокосова захар в Балев
- фъстъчено масло, шоколад
- овче мляко с пшеничен зародиш
- смути от банан, алое, фурми
- солети хармоника и вино
- моркови, макарини с масло, пармезан и чесън, шоколад и няколко бисквити

Вода:
- вероятно както обичайно - литър - литър и малко

Сън:
- всяка сутрин Вики ме буди като с китайски мъчения - някакви малки, постоянни и дразнещи действия - или щипан е, или побутване...

И една тъжна новина днес, кучето Мая си е отишла. 😔 Без драми, просто се е преместила от двора си някъде в гората, като е разбрала че и е дошло времето. На 14-15 години. Улеите няма да е същото без нея. Беше ни много добър приятел и най-интелигентното животно, което съм срещала, винаги раздаваше цялата си любов. ❤️

Мнението беше редактирано от Margi на 20.03.22 18:59.

21.03.22
15:33

- тяга, бг клек, бърпита, суингове (24 ката)
- йога, час

Храна и добавки:
- кафе в чага чай с кокосово масло, кафява захар, родиола
- смути от алое, банан, шипково брашно,, баобаб, фурми
- фъстъчено масло с няколко фурми
- кафе с мляко и кафява захар
- шоколад
- овче мляко с пшеничен зародиш
- домашни пълнозърнести бисквити с масло, мусковадо и джинджифил, солети хармоника
- малко краставица, 2 филийки пълн.хляб с кашкавал и спанак във фурната, варено яйце, шоколад

Вода:
- към литър

Сън:
- 22.30 - 7, с някакво кратко събуждане, вероятно около 5

Мнението беше редактирано от Margi на 21.03.22 20:43.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1