09.01.11
00:05
Здравейте,
Искам заедно с ваша помощ и съвети да изготвим една треничровъчна програма. Разполагам с 3 дни седмично ; целта ми е да изчистя и намаля процента подкожни мазнини ; да оформя натрупаната мускулна маса ;d да развия добре коремните мускули ; да развия изоставащи мускули. Имам един не маловажен проблем : не съм развил симетрично мускулите : примерно лявата ръка (рамена,бицепс,трицепс,предмишница) са по-малко развити спрямо дясната ръка , както и (широките)гръбни мускули.
Днес разбрах, че имам бурсит на рамото и още някакви проблеми с тазобедрената става , лакътя и гръбначния стълб -< това проблем ли ще е да тренирам ?
Смятам в трен.програма да влизат само лицевите упори (но пак се притеснявам , защото рамото играе важна роля а то ми е проблемно) , сгъвания за бицепс (наблягам на левия бицепс , като изоставащ спрямо дясния) , клекове със собствено тегло (или гирички) , напади (със собствено тегло или гири) , флайс с дъмбели (тук също ме притеснява заради раменните стави) ; и кардио - велоаргометър и скачане на въже (докато си намеря хубаво въженции :D )