по-малко развита ръка

10.01.11
17:28

Здравейте,

Защо си мисля, че лявата ръка ми е по-малко развита от дясната(мускули?). Мисля, че си вдигам всичко както трябва или аз така го усещам... Просто като си барна трицепс, бицепс на дясната ръка ми е по-твърдо...? Може и на други места да е така, но тъй като съм още начинаещ, на другите места не виждам много развити мускули :)

Втори въпрос
И точно преди малко, като четох в 1 тема се сетих да попитам - имам ли шанс да ми излезнат плочки, имам много малко коремче и като го стисна и барна усещам доста твърдост и все1 барам плочки, абсолютно така е, но не се виждат, защото мисля, че имам подкожни мазнини... :) Ако ги изгоря(с кардио) дали ще ми се появят плочки??? Просто ги усещам на квадратчета :D и са доста твърдички

Темата беше редактирана от nbstw на 10.01.11 17:30.

Не съм сигурен, но сякаш е нормално дясната ти ръка да е малко по-развита от лявата, особенно ако си десничар. Относно плочките - можеш, но освен кардио ще ти трябва и стабилна диета :)

10.01.11
18:01

казано от wtfwtfwtf на 10.01.11, 17:28:

Здравейте,

Защо си мисля, че лявата ръка ми е по-малко развита от дясната(мускули?). Мисля, че си вдигам всичко както трябва или аз така го усещам... Просто като си барна трицепс, бицепс на дясната ръка ми е по-твърдо...? Може и на други места да е така, но тъй като съм още начинаещ, на другите места не виждам много развити мускули :)

Втори въпрос
И точно преди малко, като четох в 1 тема се сетих да попитам - имам ли шанс да ми излезнат плочки, имам много малко коремче и като го стисна и барна усещам доста твърдост и все1 барам плочки, абсолютно така е, но не се виждат, защото мисля, че имам подкожни мазнини... :) Ако ги изгоря(с кардио) дали ще ми се появят плочки??? Просто ги усещам на квадратчета :D и са доста твърдички

Оставаше да ги усещаш на триъгълничета :D И как питаш “имам ли шанс да ми излезнат плочки” все едно е въпрос на късмет - естествено, че имаш шанс. По думите ти, че си начинаещ обаче съдя, че нямаш почти никаква маса в тях и даже да свалиш достатъчно, за да се виждат, ще има толкова малка вдлъбнатина, която да ги разделя, че само ти ще знаеш, че я има... Тренирай ги с тежест в малко повторения, с колкото тренираш и останалите мускулни групи, съчетано с правилно хранене би трябвало да има ефект.

10.01.11
18:43

Щом аз изкарах някакво подобие на плочки след като бях със 3 възглавници една върху друга на корема значи и ти ще можеш :)
Кардио стабилна диета и упражнения с килограми в малки повторения както ти казаха по-горе.

11.01.11
13:58

Съвсем нормално е, ако си десничар, дясната ръка да ти е по-развита. Дори да ги тренираш еднакво. :)
Знаеш ли гледах един филм за Kodo, японска група свирещи на ударни инструменти. Това, което ми направо най-силно впечатление е, че ги карат да ядат се хранят с по-слабата и неразвита ръка, примерно при теб лявата и то ги караха с пръчки да ядат. Така усвояват и по-слабата ръка и отделно ако правиш с нея повечето неща, които правиш и с дясната, тя ще започне да заяква. Все пак те свирят на барабани и там 2те ръце трябва да са напълно контролируеми. :)
Може да го пробваш, доста е трудно и изнервящо, дори с вилица. Не си го представям с пръчици. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Qnq4hHv61DY ето тук може да го гледаш. :)

Успех.

Мнението беше редактирано от Dimzata на 11.01.11 14:00.

13.01.11
01:44

Едната част на тялото винаги е по-развита от другата.Според някои зависи от това,кое от полукълбо на мозъка е по-развито,други го обясняват,че лявата част на тялото е по-близо до сърцето,но за мене това са митове.Като че ли 1вото по-логично звучи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1