13.01.11
12:33
Така ще помоля хора които са го правили да кажет нещо за този клек кога се използва какьв е ефекта и такива работи.Сега става вьпрос за нормален клек но в долно положение се слага една пеика дефакто сядате и ставате с щанга на гьрба.Не сьм го пробвал но мисля да го пробвам и за това питам явно е че при него може да се използва доста по тежко отколкото при стандартен.
13.01.11
12:44
Като цяло в началото е по-добре да се прави цял/пълен клек. Да се отработи добре движението. Клека влияе много добре на цялото тяло. Влияе положително и на хормона на растежа.
Ако искаш да станеш голям - клякай.
Полуклек обикновено се прави като се гонят спортни постижения. Правят го спринтьори и други атлети.
Абе аз тези работи ги знам интересува ме този тип клек кога се вклучва?Аз правя клек но този ме интересува за сила е вероятно но всепак ако го е правил някои да каже.
13.01.11
13:31
Обикновено се прави, когато искаш само четириглавия мускул да се натовари без да натоварваш седалищните мускули.
Ок мерси за одговора я кажи каде да го вкарам това упражнение ето ми тренировката.Тренирам по max ot .След като загрея правя две серии клек като целта ми е да направя седем повторениа ако успея е личен рекорд и на другиа пьт дигам килата.Второ лег преса там около 4 серии пак гоня седем ако успея дигам килата и последно 3 серии бедрено разгьване.Аз мисля да махна една сериа от лег пресата и две от рзгьването и да го вкарам този клек.Но се чудя преди или след пресата да го вкарам?
Vatman!
Виж този линк - клик!
Изпълнен правилно и с достатъчна дълбочина, box squat е дори по-труден от back squat.