казано от Мая на 07.12.11, 22:43:
Пилешкото не беше месо - нищо ново , но иде реч за най-обработваните/пихтиести/слузести/солени/желирани месни продукти , на които може да попадне човек . То дори това , което изтича след размразяването , не е вода/кръв . Не , че не знаех , като го купувах ... бях забравила , колко е противно....и нз как да го смятам....ма съм го сметнала :D
Добре де, а защо не си купуваш по-качествени продукти? Има доста прилични охладени (че и замразени) пилета на 2-3 фирми. Мъничко по-скъпи са, но разликата си заслужава.
Хах, знам. Дори не са особено скъпи охладените/размразени продукти по веригите. Нямах възможност да обикалям :) И си мрънкам, за което се извинявам...
Ся не съм у назе... дано се прибера благополучно и ще описвам трен и ян :D
08.12.11г.
45кг
сън - 6часа
ставане - 8.30
Тренировка “гръб/рамо(задно)/трицепс”
1 - тяга с щанга(надхват) - 6x6
2 - гребане с щанга(подхват) - 6x6
3 - едностранно гребане - 6x3@17кг
4 - повдигане на дъмбели встрани от наклон - 6x6
5 - кик бек - 6x6
Щанга 27кг/дъмбел 7кг....за около 30мин...
Хубава статия, за любимото ми гребане, мернах из сайта ;)
Храна :
9.30 - 1 варено яйце + 25гр ементал + 30гр препечен черен хляб(немски) + мнооого разредено/слабо кафенце
10.30 - трен
11.00 - 1 варен белтък
13.00 - 100гр варено свинско (beer)
16.00 - 100гр извара(домашна и пълномаслена) (beer)
19.00 - 50гр варено свинско (beer)
12.00 - 100гр обезмаслена извара + 30 гр пилешко (d)
Около 1050ккал : пр - 95гр / м - 60гр / в - 25гр....
:D
Мнението беше редактирано от Мая на 09.12.11 01:13.
казано от Boby_ на 09.12.11, 08:32:
Хиляда килокалории не са ли ти доста малко, особено за ден с тренировка?
Знам ли...не отслабвам , освен ако не се натоваря допълнително - доста ми е заседнало в момента . Пък и сметките не включват (beer) (d) ....празни/вредни , но калории . От 14-15 годишна съм се хранила с под 1000ккал , като не съм “смятала” течностите(кола/сок/мляко с нес...)..от тогава и тренирам . Естествено , от там се докарах и до 35кг + болния ми мозък . Сега поне подбирам храната и не виждам нищо обезпокоително в това , да тежа 45кг...може и 46 , мисля :) . И да - 1000ккал са малко от храна - по едно време ги бях вдигнала на 1300 - пак е нещо . А ако изчислявам реално изконсумираната енергия...за тая година и нещо не 9-10кг би следвало да съм качила , ами 30 :D Още ми е сбъркано с храната...мого я мисля , което е основен признак за проблем...
Поздрави (sun)
45кг-
ставане - 10.00ч
Вчера се напих с 2 студентки :D ...което обяснява някои неща...
11.00 - (coffee) + 50мл мляко
12.00
1 - клек - 4x10
2 - страничен полуклек - 4x10
3 - глутеус ритник - 4x10
4 - глутеус мост - 4x20
собствено тегло...
13.00 - 100гр свинско + 80гр броколи/картофи + мас за тигана (beer)
16.00 - 1 яйце + 30гр сирене бри + масло за тигана (beer)
18.00 - 100гр свинско + 50гр обезмаслена извара (d)
21.00 - 70гр пилешко + 70гр извара ^^ (d)
Около 1050ккал : пр - 100гр / м - 65гр / в - 15гр
Реших да се замеря и обиколките ми се струват леко надолу... до утре ще върна обема ... прибирането в студа се е отразило на енергоразхода...
Гледах Final Destination 5 ...май е нормално , да не ме изкефи . Много детски , ама то поредицата си е тийн . 1 и 2 ми харесаха , мисля...поне 1 . Ефектите са отвратителни...3D - разбираемо...
Направиха ми забележка за пунктуацията , но така съм си свикнала...то това да е , на фона на цялостната ми неграмотност и писането с 1 пръст :D
Присетих се за цикъла ... мислех , че е просто - качваш кила и...вече 9-10кг съм на + , от както започнах да се храня и нищо . Все тая - други са факторите и съм далеч от мисълта , че %ът мазнини е прекалено нисък . На 40кг и занемарени тренировки беше 7.6% . Ма тия кантари не са надеждни и аз си клоня към скини фет . Може би трябва да мина на циклично , че да ми дойде цикъла :D Отдавна съм го отписала...
Купих си булгур .
Утре трябва трен :)
Не се харесвам , като персонаж ... грешка съм голяма...
Поздрави (d)
Мая, на 50 кила ще имаш цикъл, не го оптисвай....ами работи по въпроса за връщането му. Без него остеопорозата ти чука на вратата/другите негативи не ги споменавам/, пък здрави кости ти трябват за тренировки. Знам че е трудно да се пречупиш и да повярваш и да спреш да се самонаказваш, но има изход. От опит го казвам...
На мен ми идва чак на 53-54 кг...Така че имаш още да ядеш... айде да не е хляб, ама извара и пиле (най-редовните ти в менюто).
На снимките въобще не изглеждаш скини фет!
Хриси , мерси (sun) Ама и аз съм се изсилила - чак “персонаж” се изкарах :D Сайдер , за назидание |-) :D Дано се видим пак скоро...още ме е яд за онзи път и форумната среща :(
Дива , радвам се за включването ти :) Знам , че има начини ... но май опира до медикаменти в моя случай . От 16годишна , килограмите ми играят около 42(диети и тренировки , не ген) . В някои периоди съм падала и на 39кг , но никога не съм имала никакви закъснения/оскъдност или някакви проблеми . Цикълът ми спря на 20г , когато изпаднах в по-голямо отчаяние от обикновено/започнах да пия и да повръщам интензивно(не от алкохол - булимия) , а бях 43кг . Може и да се е насъбрало от миналите изтезания над тялото ...Постепенно с годините и хранителната лудост се задълба , та вече на 36-7кг е нямало , какво да се чудя...
Поздрави :)
Анелия , ти си “мускул” :P :) Та 55кг на твоя ръст са си перфе . На 50кг , кой знае колко нисък ти става %ът мазнини :)
Току що ядох извара с пилешко :D Сега ще наблягам и на свинско , че се намира тука .
Благодаря за снимките :)
Мисля да гледам http://www.imdb.com/title/tt0470705/ и по-късно ще вмъкна храна и тренировка . Нямах особена сила |-)
45кг
сън - 6часа
ставане - 8.00
Тренировка “гърди/рамо/бицепс” :
1 - клек с дъмбели на рамене - 4x8
2 - лег с дъмбели - 4x8
3 - лицеви - 4x6@14
4 - раменни с дъмбели - 4x6
5 - лицеви с крака на легло - 4x15
6 - чуково - 4x6
7 - плие - 4x8
За около 30мин...
Този път набутах разни чаршафи в раницата за 3то и беше по-удобно , но нямах сила - далеч са от лицеви . То и на стандартните , спускам до никъде ...
Храна :
8.30 - парче зелена ябълка (coffee)
9.00 - 1 яйце + 40гр сирене бри и ементал + масло за тигана (coffee)
11.00 - трен
12.00 - 130гр свинско в масло + 70гр грах (beer)
15.00 - 70гр свинско (beer)
18.00 - 60гр пилешко филе в масло + 50гр обезмаслена извара (d)
21.00 - 130гр обезмаслена извара + 20гр пилешко филе (d)
Около 1100ккал : пр - 120гр / м - 55гр / в - 20гр
Месото е в готово състояние / с маслото мажа тигана само . Грахът стана суров . Обичам разтопено бри :) и камембер , де...и кашкавал , и всякакво...
The Bug е болен...психарска идилия :D
Взех си дънки :) Вече съм 27ми размер , а 25S(най-малкият) ми беше голям някога . Хич не съжалявам , даже ми е кеф :)
Още няколко снимки от женската сбирка - не ми беше това идеята за фотоси , за което ще ме извините ... сама не мога да се снимам , та пияна/чорапогащи - това е към момента ориентир за 45кг . Дъмбела го изчислих , че е колкото моите - 7кг. , с дискове по 1.25…не , че съм тренирала с него :D
Поздрави :) (d)
45.5кг
сън - 7.30часа
ставане - 8.30ч
Обиколките са с по 0.5см надолу , така че тия кила не значат нищо...всъщнст не мерих талията :D
Тренировка - по план , няма...
Мернах това http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40998 в дневника на Svv Mav?!? и реших , че имам условия да го пробвам...
Тааа...направих 5 рунда за 5.15мин
Клек - 3x10
Страничен полуклек - 3x15
Глутеус ритник - 3x12
Глутеус мост - 3x20
И още 5 рунда за 4.55мин
Не е , като да не съм почивала по време на крачните . Щангата е 27кг и мисля , че е ок за мен . Щом някои мъже по 90кг го правят с 60кг(2/3 от личното тегло) , то за мен 30 е добре . За жените - 40кг щанга?!? , ако личнито им тегло е 60кг - да . И като цяло е по-коректно , да се определя тежестта спрямо личното тегло...а не Madboy да вдига повече , от колкото тежи на подобен комплекс . То е важно активното тегло , което процентно е по-малко при жените... Все тая - аз не разбирам и така по между другото да опитам ... интересно ми стана , но не съм за подобни прояви - то и техниката зле , особено без почивка . На първите 5 рунда не броях взимането на щангата от земята та правех по 11 , а на следващите - смъквах едва до под коляното...да не казвам какви “дълбоки” лицеви правя , че и 10 рунда ми се видяха много наведнъж...къде се бутам и аз , ама си е някакво натоварване и така неточно изпълнено...Ако не бях такъв дроб , тия комплексчета са голяма зарибявка инак :)
Храна :
9.00 - 80гр свинско + 20гр сирене бри + 3 ореха (coffee)
11.15 - безумстване
12.30 - 70гр свинско + 100гр пюре от картоф/броколи/сушени зеленчуци(без сол/мазнина) + 30гр извара/бри (beer)
15.30 - 50гр пилешки гърди + 2 ореха (beer)
18.30 - 70гр пилешко + 70гр обезмаслена извара + 1 морков (d)
21.30 - 120гр извара + 2 ореха (d)
Около 1100ккал : пр - 115гр / м - 55гр / в - 25гр
Няма как без емотиконите :D
Днес малко Тедо style храна :D ...ама малко ..
Прибегнах до картоф на обяд , защото тоалетът е все още леко разстроен . И то , все едно нищо - 50гр картоф , на фона на “пържени” мръв’и...бе да се оправят там...черволяк....
Гледах Hostel - първата половина е като Американски пай , да речем....после го избива на комедия :D Нз дали ще гледам втората част - поне баналната идея , за търговия с органи да бяха втикнали...бе трябвало е , да го зяпам преди 5 години...
Трябва да пусна тема с примерна програма...но май тялото си “говори” най-точно , от какво натоварване има нужда към определен ден/момент...ще видя...
45кг-
сън - 6часа
ставане - 8.00ч
Тренировка - няма . Не знам защо подцених комплекса от вчера . Това са си 100 повторения на тяга...105 в случая . Дори и да не съм спускала достатъчно на половината... и да не съм изпълнила нещата стриктно , за мен си е много в рамките на една тренировка/ден . Като наритана в гърба съм - перки/ромбовидни :D /трапецовидни (dull) ... , а бях запланувала приличен трен за гръб днес . Мускулната не ми пречи , но нали претренирваници/простотии...
Ще преосмислям/допълвам сплитовете...трябва да се науча да преценявам треновете ден за ден . То и краката “филмират” , ама тях трябва да ги мачкам с “гимнастики” :) Тия кросфитове са самоубийствени ...и без да съм пробвала/изпълнила ми е ясно - яко :) Трябва да опитам , без да ме отказва бавността ми...може би...
8.30 - 1 яйце + 40гр ементал и бри + масло за тигана (coffee)
11.00 - “аеробики” :
1 клек - 10
2 страничен полуклек - 10
3 - напади - 10
4 - глутеус ритник - 10
5 - глутеус мост - 20
5 кръга...
12.00 - 150гр свинско + 50гр прясно зеле (beer)
15.00 - 50гр обезмаслена извара + 50гр домат + 3 ореха (beer)
18.00 - 100гр пилешки гърди (d)
21.00 - 100гр извара + 2 ореха (d)
Oколо 1000ккал : пр - 110гр / м - 55гр / в - 15гр
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1270761/ - ясно , че е детско/приказка ...ама мноооого скучно...направо заспивах и се молех да свърши , че е тъпо да го спреш към края . Гай Пиърс е як , де (inlove) ама не “тежи” в случая . За люде под 10г. филмът става...евентуално..напомни ми за http://www.imdb.com/title/tt0093075/ с “бебе” Стивън Дорф (inlove) , но вторият е в пъти по-впечатлителен...бил ми е...
Велко Кънев починал...любимата ми реплика : ” Казва ли ти някой, пък и смее ли човек да пита?“ - универсално... май беше негова...
Иии...утре трен за гръб , ама без тяга :D
45кг+
сън - 7часа
ставане - 8.00
Тренировка :
2 - вертолет с дъмбели - 6x6
3 - арнолд преси - 5x5
4 - полукофички с крака на стол - 4x6@17 едит : забравих , че са с тежест
5 - трицепсово зад глава с 1 дъмбел - 4x6
6 - бицепсово с дъмбели - 6x6
7 - плие с 2 дъмбела - 4x8
Не беше замисленото от вчера...че и слабо...
4 не ми се получава...
Храна :
8.00 - половин портокал (coffee)
9.00 - 1 яйце + 30гр бри/ементал + парче пиле + 1 орех + масло за тигана (coffee)
11.00 - трен
11.40 - 1 белтък
12.00 - 100гр свински котлет + 20гр бри/ементал
15.00 - 1 варено яйце + 50гр обезмаслена извара (beer)
18.00 - 120гр пилешко бяло месо + 50гр прясно зеле (d)
21.00 - 100гр извара + 3 ореха (d)
Около 1100ккал : пр - 120гр / м - 60гр / в - 20гр
Тлъста пържола с разтопен кашкавал е супер...вкусно...
Не се храня правилно . Имам чувството , че ми е много протеина . От една година насам забелязвам едни “неща” и единствената разлика от преди е , че започнах да се храня...и то с толкова животински белтъчини , с колкото никога до сега . Дори в началото избягвах мазнините . Знам ли...няма да умра , ако за 1 седмица намаля месото и яйцата . Пък и съм си взела булгур...може и леща да купя ...грах - нали трябва да се комбинират житни с бобови...но първо да изям мръв’ите от хладилника :D
Гледах http://www.imdb.com/title/tt0090585/ :D . Преди години го търсих , ама бях забравила...не се кефя на мюзикъли - дори Коса не съм гледала и нямам намерение . И това не ми допадна , а участието на Bowie не беше никак главно...
Нещо се присетих...дали е вегетарианец ?!? Спряган е за такъв , че и суровоядец...но това може да е пропаганда/реклама или някаква диета , след проблемите/операцията на сърцето . Цял ден се занимавам с глупости из нета http://celebs.icanhascheezburger.com/2011/11/02/funny-celebrity-pictures-db-food-pyramid/ :D Това за млякото и мухите го помня...“95 pounds” са 43кг (dull)
Изветрявам :D
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Мая на 13.12.11 23:15.
45.5кг
сън - 6.30часа
ставане - 8.30ч
Обиколките не са мръднали . Кантарът не ме плаши , даже бих се изкефила да покаже 50кг и бедрата все още да не се допират , образно казано . Не ми трябва да съм лека - “гоня” силует.. “Y” :D
Тренировка “гърди/гръб”
1 - клек с дъмбели на рамене -4x8
2 - лег с дъмбели - 6x6
3 - лицеви - 8x6@10
4 - пулоувър* - 6x6
5 - гребане с щанга(подхват) - 6x6
6 - широко гребане с дъмбели - 6x6
7 - плие с 2 дъмбела - 4x8
8 - напади с дъмбели - 4x5
Щанга 27кг / дъмбел 7кг ...за около 45мин...
Обърках сплита нещо . Вчера правих “рамо/бицепс/трицепс”...и това ми се видя удачно за днес . Ще наблягам една идея повече на краката - може да се окаже добра приумица , за моите цели .
* пулоувър - от сумАти време не го правя , както е описано . Омешали са ми се е в главата с хоризонтални ротации разни http://www.bb-team.org/exercise/1662_horizontalna-rotatsiya-na-ratsete-s-dambeli#axzz1gIm0brMB и се получава нещо , като барбел пулоувър , ама с 1 дъмбел и хват на ширината на раменете , като правя “дъга” до чатала и обратно зад глава . ‘бали го....и така става...
Храна :
9.00 - 70гр свинско(алангле) + 30гр бри/ементал(разтопени (inlove) ) + 1 орех (coffee)
11.30 - трен
12.30 - 1 варен белтък
13.00 - 130гр свинско + 10гр кашкавал(разтопен) (beer)
16.00 - 100гр кисело мляко 2% + 1 орех (beer)
18.00 - 60гр пилешко бяло месо + 60гр обезмаслена извара + 100гр домат/праз/капка зехтин (d)
21.00 - 150гр котидж (d)
Около 1100ккал : пр - 115гр / м - 60гр / в - 20гр
Не знаех , какво да хапна в 16.00…не съм фен на млеката ... ама не ми липсват млечни в менюто , което може и да е грешка...
Трябва да го пробвам това с намаляването на протеина и вдигането на въглехидратите...но и мазнините ще са ощетени , а те са ми по-вкусни от шоколад/хляб.....е , най-вкусно си е тесто с масло , кашкавал и бекон + сметаново-кокосова торта :D ... но въпросът е , какво предпочитам(мазнини/въглехидрати)...
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1189073/ - особен и тегав , като идея...хубав е...
Поздрави : ))) (d)
45+кг
сън - 8часа
9.00 - 10.30 (coffee)
10.50 - “тренировка” за крака :D :
2 - плие с 2 дъмбела - 4x8
3 - напади с дъмбели - 4x5
4 - страничен полуклек с дъмбели на рамене - 4x5
5 - повдигане на пръсти с щанга - 4x12
За около 20мин...
12.00 - 80гр пилешки гърди на тиган + 20гр сирене бри + 2 ореха + масло за тигана (beer)
13.00 - 80гр свинско на тиган + 20гр кашкавал + масло за тигана (beer)
18.00 - 100гр пилешко/свинско + 50гр прясно зеле (d)
21.00 - 100гр обезмаслена извара + 50гр котидж + 2 ореха + 1л к. мляко (d)
Около 1000ккал : пр - 115гр / м - 55гр / в - 10гр
Месото е в готов вид , приблизително количество(може и повече да е) . Изварата е много суха и ронлива , за това добавих и к. мляко .
Дам...щях да увеличавам въглехидратите , за сметка на протеина и мазнините - мързи ме и не съм много сигурна . Не закусих ...кардио стайл?!? - не знам защо...
Перфектната закуска не е месо с ядки , а месо с кашкавал или мазно отлежало/плесенно сирене ... ама да е разтопено :D . Ох , фенка съм на тия сирена и кашкавали...важното е да не са много солени . Ементалът е по-безсолен и от моцарелата , а и има много добри стойности пр/м=27/22 ... ма не става ни за закуска(бавен протеин) , ни за късна вечеря (много калории и наситени мазнини) . То така е с тия сирена , но стават за притурка :) Скоро ще си спретна джънк от юфка/ориз/жито с такава притурка...не , че ми е зор...
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1523485/ ъъъ...не бях пияна , като го дърпах |-)
Но пък това http://www.imdb.com/title/tt0439815/ е било пропуск - забавно/разсмя ме :D и някак олд скуул...body horror (devil) :) И тоя от Castle , ‘дет’ ми е по-познат от Two guys , a girl and a pizza place се подвизава...
Утре без тренове/гимнастики/аеробики...после си оправям сплита , че ги обърках нещата...
Поздрави и лека вечер :) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 15.12.11 23:02.
Едва се прибрах...на зиг-заг , което не е препоръчително , за момиче с моите габарити - поне ми е обемисто якето :D Много съм страхлива . Не съм свикнала , да ми е залитащо самичка в нощта :D - почерпка , за рожден ден...не ми е приоритетно...
45+кг
сън - 6часа
8.00 - 50гр грейпфрут (coffee)
9.00 - 80гр свинско + 20гр синьо сирене/кашкавал + 2 ореха (beer)
12.00 - 70гр пилешко + 20гр чедар + 10гр кашкавал + 10гр синьо сирене (beer) (d)
15.00 - 50гр пилешко + 20гр чедар/кашкавл (beer) (d)
18.00 - 30гр пилешко + 20гр чедар (beer) (d)
22.30 - 100гр извяара (d)
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 50гр / в - 10гр....примерно
Бях си взела пилешко бяло месо и допълних със сиренца...но ми стана тегаво/малко калории...май...ъъъъ :x
Поздрави и лека : )))))) (d)
Мнението беше редактирано от Мая на 16.12.11 23:39.
45кг-
ставане - 10.00ч
Тренировка :
1 - клек с дъмбели на раменете - 4x8
2 - 6x : 6п гребане с щанга(подхват) / 6 лицеви / 6п раменни с дъмбели / 6 лицеви
3 - плие с 2 дъмбела - 4x8
4 - гребане с щанга(надхват) - 4x6
5 - повдигане на дъмбели встрани - 4x6
6 - клек с дъмбели на рамене - 4x6
Пълно безумие...не ми беше добре...
Храна :
10.30 - малко грейпфрут (coffee)
11.00 - 120гр свинско + 30гр кашкавал/синьо сирене (coffee)
13.30 - трен
14.30 - 130гр свинско + 30гр кашкавал/синьо сирене (beer)
18.00 - 50гр свинско + 100гр салата от зеле/праз (d)
21.00 - 150гр извара + лъжица кисело мляко (d)
Около 1100ккал : пр - 130гр / м - 60гр / в - 15гр...
Храната е още по-безумна...и зле...
Настроението ми е отвратително . Загорка резерва не ме кефи . Животът ми е безсмислен . Ударила съм си коляното и ме понаболва . Пропуснах “тоалета” днес . Купих книга за приятел - рожден ден . Смотано ми е - не виждам предпоставки за радост . Човек , който не ме е виждал от 6-7години ми каза , че съм все така хубава...аз му казах , че съм пияна(не бях) . Днес ми се приядоха спагети - майка ми беше направила Болонезе . Предпочитам Карбонара . Само идеята ме блазни и може да си спретна тия дни . Простотия...утре ще тренирам .
46кг
ставане - 8.00ч.
Нищо странно , че съм с кило нагоре - не съм ходила до тоалетна...малко само . За днес , причините са външни дразнения + депресарското ми настроение . Да асистираш на неуравновесен типаж , в отпушването на канали , когато ти самият си нестабилен и отчаян , не е на оферта...
11.00 - Тренировка “гърди/рамо/бицепс” :
1 - клек с дъмбели на рамене - 6x8
2 - лег с дъмбели - 8x8
3 - лицеви - 6x6@10
4 - арнолд преси/вертолет с дъмбели(редувано) - 8x6
5 - бицепсово/чуково с дъмбели(редувано) - 6x6
6 - клек с дъмбели на рамене - 2x8
Дъмбел - 7кг....за около 35мин....
Храна - няма...не съм на кеф (coffee) (beer) (d) стандартното , без ядене...beerfast :D примерно... Към 16.00ч. пак бях 46кг с дрехите и след доста течности - мерих котката...почти 3 кила е станал дзверО...
Утре замислях тренировка , но не гарантирам , че ще мога . То и днес ми беше никакво . По-важното е да се боядисам и да си оправя косата . Има вероятност , да засека бившия на 21ви ...нищо лично - типично женските простотии , да съм ОК . Дебилщини...
Тръгнах да гледам Food Inc , но ми доскуча . Аз консумирам 30 годишно месо , най-вероятно , та ми дреме...че и не знам сигурно , за к’о иде реч - пропаганда . А в к’ви казани и от какво , ми се приготвят (beer) (d) ....wtf?!? - не ми дреме...
Това , да ми е тегавината на живота...
Да не бъда разбирана погрешно - реакции просто . Не ми се диша особено...само цигарен дим :D . Въпрос на отчаяние . Не заслужавам да съм щастлива / не заслужавам да ям...не е опция - ясно ми е , да се счита експериментално...
Утре ще ям :)
45кг
ставане - 9.00ч
Тренировка - няма .
Храна :
11.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал/синьо сирене + масло (coffee)
14.30 - 150гр свинско + 20гр кашкавал/синьо сирене (beer)
18.00 - 100гр ппилешко бяло месо + 100гр зеле(прясно) (d)
21.00 - 150гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 110гр / м - 55гр / в - 10гр
Настроението беше зле от сутринта , а апетит - никакъв . Реших , че ще ми стане лошо и все пак си направих стандартния омлет . Не бях яла яйца от няколко дни . И си хапнах “прилично” днес . И “тоалета” оправих .
Боядисах се с това http://evterpa.eu/boia_kosa2.html . Странно - боя на прах...нещо се стреснах и не стоях мн с нея + не се намазах равномерно ... все тая - по-ведро ми е сега . Добре оцветява , ама това “семиперманентна” ми е ясно на къде бие...
казано от Мая на 22.01.11, 23:41:
На 25 съм,162см,38кг.Цел-покачване на мускулна маса.
:) Всъщност , започнах да се храня и да тренирам again август миналата година и бях 36кг . 2 месеца не мръднах .
Благодаря :) 45кг не са ми плашещи вече .
45кг
стававане - 9.00ч
Тренировка “гръб/трицепс/рамо(задно)” :
1 - тяга с щанга(надхват) - 6x8
2 - гребане с щанга(подхват) - 6x6
3 - едностранно гребане - 6x6@14
4 - кик бек - 4x8
5 - повдигане встрани от наклон - 4x8
6 - плие - 6x8@14
7 - повдигане на пръсти с щанга(тяга style) - 6x10
Дъмбел 7кг / щанга 27кг....за около 40мин..
Имах дразнители , съответно и “тоалета” не оправих...тягав трен....и разни занимавки и монолози ме бавеха...
Храна :
9.00 - парче ябълка (coffee)
9.30 - 1 яйце + 30гр моцарела + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен
12.30 - 120гр свинско + 30гр моцарела + 50гр грах от консерва (beer)
16.00 - 4 ореха (beer)
18.00 - 120гр пилешко от бут + 50гр зеле/праз (d)
21.00 - 100гр извара + 30гр моцарела + 1 орех (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 60гр / в - 25гр
Моцарелата не важи за омлет...поне при мен , като го срязах и плувна във “водa”...не го запържих достатъчно , явно ?!?
казано от Мая на 20.12.11, 16:46:
казано от Мая на 22.01.11, 23:41:
На 25 съм,162см,38кг.Цел-покачване на мускулна маса.
:) Всъщност , започнах да се храня и да тренирам again август миналата година и бях 36кг . 2 месеца не мръднах .
Благодаря :) 45кг не са ми плашещи вече .
Да, да знам.
Аз казвам от кога ти следя прогреса :)
А първо изцеди ли водата на моцарелата?
Като няма с какво да се похваля и си се повтарям на всяка страница |-) :D
За моцарелата - извадих я от саламурата , но не съм я изцеждала/стискала :D При “захлупването” на омлета , не е успяло да се изпари водното съдържание на парченцето...особено , за толкова кратко време...предполагам...
: )))
Едит : чак сега ти виждам аватара - (inlove)
Мнението беше редактирано от Мая на 20.12.11 23:45.
Ставане - 8.30ч
Тренировка “гърди/рамо/бицепс”:
1 - клек с дъмбели на раменете - 4x10
2 - 4x : 6 раменни преси / 6 бицепсово / 6 лег с дъмбели (слято)
3 - 4x : 6 повдигане встрани / 6 лицеви / 6 чуково (слято again)
4 - плие с 2 дъмбела - 4x10
Дъмбел - 7кг...за около 30мин...
Особен трен и може да изглежда малообемен , но ми окапаха ръцете...
Храна :
9.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + масло за тигана
11.00 - трен
12.00 - 80гр свинско + 20гр кашкавал + 1 червена чушка
15.00 - 1 “парти” бутче + 30гр моцарела
18.00 - 50гр свинско
21.00 - 70гр свинско + 20гр моцарела
Около 1000ккал : пр - 95гр / м - 60гр / в - 10гр
Отивам в Габа . Не съм на кеф и е студено . Последното хранене ще си го нося там . Изглеждам тлъста...от чорапогащника е ...май .
Лека вечер и без форумни негативизми :)
Ставане - 10.00ч.
45кг
Тренировка - нъц .
Храна :
12.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 2 ореха + масло (coffee)
15.30 - 80гр свинско + 20гр гауда + 1 червена чушка (beer)
18.00 - 50гр свинско + 100гр катък (beer)
21.00 - 50гр пилешко + 50гр извара (d)
Около 1100ккал : пр - 90гр / м - 70гр / в - 15гр
Много зле...катък(купешки) не бях яла скоро . Не радва нещо...тежко ми дойде...
Almost epic fail . Не помня , как съм се прибрала снощи и какви дивотии съм дрънкала . Срамота и позорище :D :@ (headbang)
45кг
Ставане - 9.30ч
Тренировка “гръб/рамо/трицепс”:
1 - тяга с щанга(надхват) - 5x10
2 - гребане с щанга(надхват) - 6x6
3 - гребане с щанга(подхват) - 6x6
4 - повдигане встрани от наклон - 6x6
5 - трицепсово зад глава с 1 дъмбел - 4x10
6 - повдигане на пръсти с щанга - 4x12
Щанга 27/дъмбел 7 ....за около 30мин.....
Не бях мн енергична днес...
Храна :
10.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + масло (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 100гр пилешко + 20гр кашкавал (beer)
16.00 - 100гр кисело мляко 3.6% (beer)
18.00 - 100гр пилешко + 1 чушка/лук + лъжица катък (d)
21.00 - 130гр извара (d)
Около 900ккал : пр - 90гр / м - 45гр / в - 20гр
Утре не мисля да ям постно...по-адекватно ми се вижда , да не ям нищо . Или да си направя чийт с разни въглехидратни + мазнини... ей така ?!?
Гледах http://www.imdb.com/title/tt1462041/ - миии...става , но е предсказуем и недоизпипан . Идея - ок , но зле развита и представена .
Не ходих до тоалетна...нещо зачестяват тия пропуски в последните дни . Не мисля , че е от храната ..
Поздрави (d) (nod)
Мнението беше редактирано от Мая на 23.12.11 21:58.
Ставане - 9.00
Реших да постя днес :D шок и ужас за тЕлото...потрес...сигурен запек...що ли го реших ?!? Малко разнообразие - нещо , като плодовия ми ден преди време . Не вАжи...обърквам се , когато иде реч за ядене...
Не , че нещо...ама без храна от животински произход ми се струва сложно и вкусово незадоволително . Има си начини , явно...
9.00 - една мандаринка
11.30 - клек с дъмбели - 4x8
напади с дъмбели - 4x5
плие с дъмбели - 4x8
Ей така...да не е без нищо...
12.00 - 120гр булгур и леща
15.00 - половин портокал
16.30 - 20гр фъстъци
19.00 - 100гр грах + 70гр булгур + 1 сармичка + 50гр лютеница
Около 600ккал : пр - 20гр / м - 20гр / в - 85гр
To па и една софра беше...нЕма що . Поне набъзо се хапна и сега ще си “празнувам” сама :) Лошото е , че оклепаната маса ми е до леглото и не требе да се бара...нищо , че едно от ястията е баница със сирене и яйца - да спазим мързеланската традиция (dull)
Днешната храна я приемам за чийт и безумие:)
Гледах “In Time” - към средата ми изпростя...и така до края . Иначе става . Идеята не е особена - различен поглед , но до колко се е получило?!?...не е муден :D
Знаех си , че не трябва да пускам една обява...че и нищо не разбирам - темата у коша :D
С въглехидрати се яде по-малко , май...мислех още едно хранене да направя , но....отвикнала съм и много се втелясвам...
Ииии...пия винце :) Наздраве и приятна Бъдни вечер :)
Едит : на два пъти ми се налита заплашително , че съм поприбрала масата...пак има храна до леглото ми , но не е задоволително - “муаме” баница , ама требе да се спазват традициите...пффф...а аз постих днес.....
Мнението беше редактирано от Мая на 24.12.11 22:38.
45+кг
ставане - 9.00ч
Хмм...вчера ядох само въглехидрати , но на голям минус от към калории...вода ли задържах , че са така килата ?!? Не се впрягам за цифрата , просто си търся подходящ режим/храни...не се установява от един ден - ясно ми е...
1 - клек с дъмбели на рамете - 4x10
2 - лег с дъмбели - 4x10
3 - лицеви - 4x10@10
4 - арнолд преси - 4x6
5 - вертолет с дъмбели - 4x6
6 - бицепсово/чуково - 6x6
Дъмбел 7кг...за около 30мин...
Много съм зле...и все пак , не ми се вярва , да съм загубила мускулна маса качвайки килограми . Но е факт , че силата никаква я няма . Да се надяваме , че е липса на възстановяване...не съм мн ок преди/по време на трен в последно време . Ясна ми е основната причина за отпадналостта ми , та се надявам да не е загуба на 30 от 50те грама мускули , с които разполагам/х . Протеини хапвам достатъчно и тренирам редовно...ако съм качила само сланина последните месеци , не виждам причина да ми спада силата - не са 10кг , че да ми тежи излишно?!?...пффф..смисъл от размишления...
Храна :
9.00 - 1 долно кокоше бутче с кожа (coffee)
12.00 - трен
12.30 - дъвка със захар
13.00 - 100гр бяло месо от кокошка с кожа (beer)
16.00 - 1 яйце + 1 белтък + 30гр кашкавал + масло за тигана (beer)
18.00 - 120гр бяло месо от кокошка без кожа (d)
21.00 - 130гр извара + 1 долно пилешко бутче без кожа (d)
Около 950ккал : пр - 100гр / м - 55гр / в - 10гр
Имаше печена кокошка за днес...
Докато повечето хора примират за сладко и това са им изкушенията , по време на някакъв режим...на мен не ми липсва почти . По - скоро се присещам за разтопени сирена/кашкавали...върху тесто , примерно . Но повече ме влече мазната част от комбинацията . Трябва ли обаче , да се доверявам на тялото си...мазнините ли са ми нужни , или просто съм задоволена от празните въглехидрати , които поглъщам и не усещам нужда за повече ?!? А и вкусовите привилегии на разни храни са по - стабилен фактор , при избора...та няма как да се довериш на инстинкта си напълно . Май е най-добре , да следя калориите и протеина...то така и правя - другото го нагаждам , но и умишлено избягвам въглехидрати...зомбирана....размишления без смисъл...
Всъщност , храната и тренировките не са ми проблем . По - добре не съм била . Разсейвам се от истински важните неща и провалът ми , като човек...нормален . То ако имаше неща , които да ме правят щастлива и най-безполезния консуматорски боклук да бях , щеше да ми е някак оправдано...
Гледах Faces in the crowd http://www.imdb.com/title/tt1536410/ - става ...
Поздрави и Весела Коледа ! :) (d)
казано от Мая на 25.12.11, 22:07:
45+кг
ставане - 9.00ч
Всъщност , храната и тренировките не са ми проблем . По - добре не съм била . Разсейвам се от истински важните неща и провалът ми , като човек...нормален . То ако имаше неща , които да ме правят щастлива и най-безполезния консуматорски боклук да бях , щеше да ми е някак оправдано...:) (d)
Този пост е отговора на емоционалния и физическия ти проблем. Много е мъдър и се радвам, че си стигнала до него. Ти всъщност не осъзнаваш, че има голяма промяна в теб и в отношението ти към живота като цяло, но определено си в правилната посока. Нещата които те правят щастлива обикновено са свързани с хора които те правят щастлива. Поне при мен е така...Когато излязох от изолацията и измисления си свят, всичко си дойде на мястото. Е разбира се винаги има липсваща част в душата, но не мисля че има пълно щастие...
Diva , благодаря за коментара . Нищо назидателно не усетих , а само леко загатване и окуражаване , което ме зарадва и разведри (sun)
Далеч съм от помъдряване - тези неща са ясни :) Ако не си професионален спортист , вманиачаването в тренировките и храната са излишни и могат да бъдат използвани , като бягство от реалните проблеми и липси . Ако и професията ти не изисква перфектна визия - също . В случай , че ти е хоби/удоволствие ... или ти е от значение визия/здраве - няма лошо да си занимаваш акъла :) Но тези неща , са едно голямо нищо , без основа - както си отбелязала “хора , които те правят щастлива” . То и анорексията е начин , да “заместваш” . Не съм по животинките нещо :D А алкохолът не влияе на ситуацията/настроението ми...не ми пречи особено и да излизам/социализация...аз от малка съм зле...и психарка...
Радвам се , че си открила баланса и си се отърсила от изолацията , като личен избор . Знам , че хората не идват сами при теб , а и имат доза търпение ;) Малко от към моята ситуация го обърнах...
Поздрави и ти желая много сбъднати мечти и прекрасни мигове през идната година (sun)
И да вмъкна , гледах http://www.imdb.com/title/tt0418627/ - добър замисъл , но много нахвърлян и хаотичен . Нискобюджетен - ок ...ама хубави кадри/цветове и ужасен монтаж(ако се изразявам правилно , че не разбирам) . Лоша актьорска игра...любителско...
Днес съм 46кг :D . Приемам повече калории , явно...и доста сол + малко вода ми се събра . Не се замерих с метъра - утре ще проверя...
46кг
ставане - 9.00
сън - 6часа
Тренировка - почивна .
9.30 - 1 яйце + 1 белтък + 30гр кашкавал + 20гр извара + масло (coffee)
12.00 - клек с дъмбели - 4x10
напади с дъмбели - 4x5
плие с дъмбели - 4x10
12.30 - 80гр бяло месо от кокошка + 20гр кашкавал (beer)
15.30 - 150гр кисело мляко 2% (beer)
18.00 - 130гр свинско + 20гр кашкавал (d)
21.00 - 100гр извара + 50гр пилешки дроб (d)
Около 1000ккал : пр - 105гр / м - 55гр / в - 15гр
казано от Мая на 26.12.11, 20:50:
Но тези неща , са едно голямо нищо , без основа - както си отбелязала “хора , които те правят щастлива” .
Щастието е до умствена нагласа, до състояние на духа ако искаш. Това е начин на мислене, не е друг човек или външно обстоятелство ;)
Майче, гледах ти снимките и се сетих за една песен... не знам, дали излъчването ти, или самият начин на снимане на някои от снимките ме подсетиха за това парче, поздрав :)
Будна ли си през нощта,
когато кошмарите чакат,
с черната си кола
да влязат във твоя паркинг?
Тогава стани
и през прозореца викай.
В тъмна земя
без светлини,
в тъмно море
не търся нежност.
Не вярвам във теб
и в теб не вярвам,
оглеждам се само
в чиста вечност.
Любима група са ми, бг-култ ;)
@Skoge , мерси за включването :) Прилична група са , мисля...при все , че не съм особена националистка , тачейки всичко българско и родно...не се обвързвам с дадени националности/религии/роднини/етноси...въпреки че имам разни предубеждения . Приятна песен е :)
@Петко К , прав си . И не е , като да не съм объркана . Никой не е в състояние , да те направи щастлив , ако ти самият нямаш нагласата , да си такъв . Като си търсиш драми - намираш . Но изолацията си е проблем и трябва да си доста изобретателен и вживен , че да си създаваш тръпки сам...може би и леко луд...или виртуоз/уникат?!? ...таа...социализация , колкото и да не ми носи радости . Любовни трпети му е “майката”...ама вече , освен проста и безпарична , съм и... “дебела” :D за подобни “хубости” . В кръга на шегата...примерно...
46кг -
ставане - 10.00ч
сън - 7часа
И мерките са зле...бедрата се допират в определени ситуации :D
(coffee)
11.00 - Тренировка “гръб/трицепс/рамо(задно) :
1 - тяга с щанга(надхват) - 4x8
2 - гребане с щанга(надхват) - 4x6
3 - гребане с щанга(подхват) - 4x6
4 - едностранно гребане - 4x6@14
5 - кик бек - 4x6
6 - повдигане встрани от наклон - 4x6
Щанга 27 / дъмбел 7 ..за около 30мин
12.00 - 130гр свинско (beer)
15.30 - 1яйце + 1 пилешко крилце + 30гр кашкавал + 20гр извара + 50гр домат (beer)
18.00 - 130гр свинско + 50гр чушка/лук (d)
21.00 - 100гр извара + 50гр пилешки воденички (d)
Около 1100ккал : пр - 120гр / м - 60гр / в - 10гр
Мале , мале...грух :D
Ми аз си ям пържено...к’о се чудя?!? Щом ме забавлява освинването ми , не ще да е фаталистично и във визуалния си аспект :D ‘бах’ - изветрях...
Наистина ли е ултра/мега/зверски сложно и трудно , да облечеш и съблечеш седалка от автомобил/бус , в домашни условия/сам ? Сериозно - аз не съм на “ти” ?!?
По празници е сдух...и не само . То...измислените очаквания в живота са с депресивни резултати , спрямо психиката ...
А на “шкембе” как съм облажила - скоро може и да ми направи впечатление...евентуално :D . “Теракотът” sucks , требе гръб :)
Не ми харесва , че котката е заместител на внуче...казано ми в прав текст...
Поздрави и извинения , за малоумното “присъствие” :x :) (d)
45+kг
ставане - 9.00ч
Мерките са си зле...сланина ще да е налична ...
Тренировка - без .....
9.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 10гр луканка + масло за тигана (coffee)
11.30
1 - клек - 3x10@14
2 - напади - 3x5@14
3 - плие - 3x10@14
4 - глутеус ритник - 3x10
5 - глутеус мост - 3x20
12.30 - 130гр свинско + 20гр кашкавал + 1 червена чушка (beer)
15.30 - 70гр извара + 30гр пилешко + 100гр домат/чушка + 1 орех (beer)
18.00 - 100гр пилешко + 50гр извара + 50гр домат (d)
21.00 - 130гр извара (d)
Около 1100ккал : пр - 120гр / м - 60гр / в - 20гр
Нямам достатъчен енергоразход...и една пазарна разходка ми идва доволно , ама много се “залежах” ...
http://www.imdb.com/title/tt0780536/ - хареса ми :) черен хумор и драма...разсмя ме , на моменти . Предсказуем , но не е с велики идеи за размисъл , все пак .
Дръпнах Daria’s Inferno…не съм по игрите , но от доста време я дирех...
Сега забелязвам , че ми е прецакано копчето за “нагоре”(стрелката) на клавиатурата , а се чудя , защо от известно време ми прави “проблеми” компът , след включване...ми то е перманемтно натиснато :D Май го оправих/”извадих” :)
46кг
ставане - 9.30
лицеви - 30
1 - лег с дъмбели - 6x8
2 - лицеви - 6x8@10
3 - раменни с дъмбели - 6x6
4 - вертолет с дъмбели - 6x6
5 - бицепсово с дъмбели - 3x6
6 - чуково - 3x5
7 - клек с дъмбели - 3x10
лицеви - 30
Дъмбел 7кг...за около 40мин.
Храна :
10.00 - 1 яйце + 15гр кашкавал + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен
13.00 - 120гр свинско + 10гр кашкавал + 70гр гъби/лук/чушка (beer)
16.00 - 70гр пилешко от бут (beer)
19.00 - 70гр пилешко бяло месо + 100гр салата от зеле/домат/зехтин (d)
22.00 - 130гр извара (d)
Около 950ккал : пр - 105гр / м - 50гр / в - 20гр
http://www.imdb.com/title/tt0099871/ - голям пропуск , от моя страна . Много добър !
http://www.imdb.com/title/tt0756683/ - cheesus :D Скучен...можеше , да е по-грабващо представена идеята . Всъщност , тема за размисъл почти няма...според зависи...
Фитнес и визуално-здравословни терзания - не ми се мисли :D Зле...а другите неща - още по-зле :D
Смотана/самотна работа...
Лека и приятна вечер/сън :) (d)
45кг+
Ставане - 10.00
Тренировка - няма .
(coffee)
11.15 - клек - 3x15
напади - 3x10
плие - 3x10
страничен полуклек - 3x12
глутеус ритник - 3x10
глутеус мост - 3x20
12.00 - 70гр свинско + 1 яйце + 30гр гауда/синьо сирене + 50гр домат + масло за тигана (beer)
15.00 - 50гр пилешко от бут + 1 варено яйце + 100гр салата от зеле/морков/праз/зехтин (beer)
18.00 - 100гр пилешко бон филе + 10гр кашкавал + 50гр задушени чушка/лук/морков/гъби...масло за тигана (d)
21.00 - 130гр извара + 2 ореха (d)
Около 950ккал : пр - 95гр / м - 55гр / в - 25гр
Месата са в готов вид/приблизителни грамажи . Яйцата са L . Включила съм и малко зеленчуци в менюто , последните дни .
Днес забелязах/усетих , че краката са ми станали по-силни ... най-общо казано .
Много тегаво , за нова година . По-зле е от рожден ден , че ти се натяква отвсякъде . Настроението ми е покъртително . Не ми се празнува , а и няма какво и с кого . Ще се завлека нейде , че в нас...много отчаяно ще ми се получи .
Равносметка - утре ще я мисля ...
Хубава вечер :)