И на мен ми хареса We need to talk abou Kevin. Филм за майката и за любовта й въпреки всичко.
Да, аз гледам най-вече хоръри :)
Препоръчвам The Descent, стриймвам го от http://www.alluc.org/movies/thriller/4078.html
Дилян , така е . Може да е на екран и да знаеш , че не е реално , ама като претръпнеш да го гледаш и ставаш способен да превключиш на movie mode в дадени кървави ситуации , без да вдигаш кортизола :D Това е в кръга на психарщината . Но определено разпускам по-качествено...откъсва ме от битовизма/ежедневието .
Анелия , филмът е хубав :) - играта е на ниво , но не ме трогна/впечатли , като сюжет или нещо специфично . Според мен поставя разни нетипични , но разпространени “идеи” - липса на обич/привързаност/нужда м/у майка и дете ; ако “правиш” някого с любов и е желан , не го прави по-добър...най-вероятно не съм го разбрала...но и тематиката ми е далечна..
Кико , това ужасТче ми е много прехвалено и препоръчвано :) . Бях си пуснала първата част , но имах разсейки от гост...и така си и остана...трябва да го изгледам...REC също , че е резил...
Поздрави (sun)
Сега гледах http://www.imdb.com/title/tt1568346/ The Girl with Dragon tattoo - при все , че съм гледала шведската версия , по предлог на Gips , ми беше приятно :) То оригиналът си е много добър , а пък и римейкът от Fincher :) ...нещо не свърши , както трябва май . Имам забележка относно мацката в новата версия - не ме кефи , няма място за сравнение...
И втората част на The Fly е яка , макар и не на Cronenberg . Ще ги изгледам тия боди хоръри http://en.wikipedia.org/wiki/Body_horror ...то малко не съм..
Иии..днес тренирах малко..по-късно ще описвам...
Мнението беше редактирано от Мая на 31.01.12 23:11.
47кг
Ставане - 8.30
Тренировка...”гръб/гърди”?!?...
1 - тяга с щанга - 1x8@27кг / 3x6@32кг
2 - лицеви(дълбоки) / гребане с щанга(надхват) - 8x6 редувани
3 - лицеви с тежест - 2x5@7кг(дълбоки) / 2x5@13кг
4 - раменни с дъмбели/вертолет с дъмбели - 6x6 редувани
5 - клек с дъмбели - 4x6
Дъмбел 7 / за около 30мин...
Еми...утре ръчици...малко разчупих схемата , ако има такава...
Тази reeves тяга ми допада , къде товари :)
Храна :
9.30 - 1 яйце + 20гр кашкавал/синьо сирене + половин орех + масло за тигана (coffee)
11.15 - трен
12.30 - 100гр свинско + 20гр кашкавал/синьо сирене + 70гр задушени чушки/чесън (beer)
15.30 - 1 варено яйце + 50гр кашкавалена извара + 30гр чушки/скилидка чесън (beer)
18.30 - 70гр пилешко + 70гр обезмаслена извара (d)
21.00 - 100гр обезмаслена извара + 30гр пилешко (d)
Около 1000ккал : пр - 100гр / м - 60гр / в - 15гр...
Има ли доказано здравословен смисъл от тоя чесън или го ям зАлудо , не знам ...ама задушен/омекнал/като от леща е як...
Днес беше доста студено навън - щипещо...у назе няма парно , но е поносимо :)
Ааа , и да вметна - при мерките си следя “стегнат гръб” от самото начало , но го пиша при гръдната...и сега се сещам , че нямаше опция за под 40кг ?!?
Поздрави и лека :) (d)
01.02.12
20:31
Тъкмо днес си разглеждах старите филми, да си избера нещо за гледане. Гледах ‘’Стигмата’‘, не знам дали си гледала ‘‘Ab-normal beauty’‘, ‘‘The art of devil 1,2’‘. Нямат някакъв супер дълбок замисъл, ама са си психария, подобни филми за съжаление вече не се правят.
П.П ‘‘Martyrs’’ - ако не си го гледала, това трябва да ти е следващия филм. ;)
Здравей Мила :) И аз днес реших да си припомня нещо “старо” - Body Bags , но не са синхронизирани субовете , та утре ще го зяпам...
Стигмата е хубаво филмче , гледала съм го повече от веднъж :) Martyrs…дори съм драскала из дневника за него , относително скоро го гледах и си е впечатлителен...доста повече от Inside или Ils (те вЕрно нямат замисъл , но са занимавка) :) Ако са ти пропуск , може да хвърлиш око...сещам се и за два други френски добри , но как се казваха :D ...Captifs…и не се сещам...
Ab-normal beauty и The art of devil не съм гледала . В последно време са ми много странни азиатските , ако мога така да ги обобщя . Беше зарибявка с Uzumaki , гръджове/шутъри/рингове...но и Audition ми беше особен/скучен последно...може да хвърля едно очо :) Мерси , за включването :) Радвам се , че си си направила дневник - ще следя ;)
Поздрави :)
The Girl with Dragon tattoo и аз го дръпнах. Мисля да го гледам тези дни. Коя версия е по-добра, шведската или тази и шведската същото ли и е името?
казано от NeDD на 01.02.12, 21:11:
The Girl with Dragon tattoo и аз го дръпнах. Мисля да го гледам тези дни. Коя версия е по-добра, шведската или тази и шведската същото ли и е името?
Шведската е по-яка , май...и мацката е по-яка :) . Оригиналното име е Män som hatar kvinnor , та и безумният бг превод не е така безумен всъщност :) http://www.imdb.com/title/tt1132620/ Аз съм гледала само тази част от трилогията и американската версия е неин римейк :)
01.02.12
21:31
Гледала съм ги Мая, нищо психарско не ми отбягва :D
NeDD - аз ще си дам мнението за ‘’Мъжете, които мразят жените’’ - шведската версия според мен е много по-добра. Като цяло скандинавското кино е класа над американските хоръри (вече).
Мнението беше редактирано от Мила на 01.02.12 21:32.
казано от Мая на 01.02.12, 21:30:
казано от NeDD на 01.02.12, 21:11:
Шведската е по-яка , май...и мацката е по-яка :) . Оригиналното име е Män som hatar kvinnor , та и безумният бг превод не е така безумен всъщност :) http://www.imdb.com/title/tt1132620/ Аз съм гледала само тази част от трилогията и американската версия е неин римейк :)
За пръв път, докато то чета дневника, знам за кой филм става въпрос.Подкрепям мнението ти за шведската версия-в пъти по-добра е, да не говорим,че няма по-подходяща актриса за ролята на Лисбет Саландер.Ако намериш и книгите прочети ги-още по-добри са от филма,1800 страници са, но въобще не се усещат.
Дам , по-добре оригиналът :) Съгласна съм за скандинавското кино и като цяло европейското е доста по-прилично към момента :) Аз съм си комерсиална де , но в последните години съвсем изпростяха американските филмчета... най-”дълбокомислените” им продукции са за 18”-” аудитория...
47- кг
Ставане - 9.30ч
Тренировка “ръце”!?
1 - клек с дъмбели - 3x6
2 - напади с дъмбели - 3x6
3 - чуково с дъмбели - 6п
едностранно трицепсово с дъмбел - 6п на ръка...не мога...
x3
4 - концентрирано с дъмбел - 6п
кик бек с дъмбел - 6п
x3
5 - повдигане на пръсти с щанга - 3x12
“21” едностранно трицепсово с гира
“21” бицепсово с гири
Щанга 27/дъмбел 7/гира 3кг.....за около 30мин...
Утре може да разчупя с коремни :D ...не съм правила от 5 години сигурно...може и да не мога :D
Храна :
10.00 - 1 яйце + 20гр кашкавал/синьо сирене + 20гр свинско + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен
13.00 - 130гр свинско + 20гр кашкавал/синьо сирене + 50гр задушени чушки/лук/чесън (beer)
16.00 - 1 варено яйце (beer)
18.00 - 100гр свинско + 10гр синьо сирене + 50гр задушени чушки (d)
21.00 - 130гр извара + 50гр свинско (d)
Около 1200ккал : пр - 120гр / м - 70гр / в - 15гр...
Еми...яде ми се сланина с разтопен камембер връз нея :D Организмът си знае , кое му вреди...баба ми е диабетик и винаги има запаси от шоколади/бисквити в шкафа...и филииките я блазнят...дано да греша за себе си и вредата :)
Ухуу има го с блу-рей качество. Вече го тегля. Мая сори за спама, дневника ти малко стана “на лафче” но често следя какво пишеш, особено коментарите за филми ;)
Elle - знам , че са по книги :) ...не съм по четенето принципно , но не бих отказала :) За актрисата - уникална е за ролята , а и ти си чела трилогията , предполагам и потвърждаваш , че представя персонажа перфектно . В шведската версия просто изпъква , докато в тази на Финчър...
Радвам се , да те мерна тук :) Поздрави (sun)
Мнението беше редактирано от Мая на 01.02.12 22:42.
казано от NeDD на 01.02.12, 22:07:
Ухуу има го с блу-рей качество. Вече го тегля. Мая сори за спама, дневника ти малко стана “на лафче” но често следя какво пишеш, особено коментарите за филми ;)
К’ъв спам бре :D Аз съвсем изпрегнах , щом ще правя коремни утре :D По-добре на лаф да избие ;)
Коя версия теглиш ? :)
Ще взема да изгледам и другите 2 части от трилогията...нещо не бях на тази вълна , като гледах първата , въпреки че много ми хареса :) Да споделиш , дали ти е допаднала - гледам доста хора са “фенове” :)
01.02.12
22:33
Трилогия ? Кои са другите 2 филма? ( за ‘’мъжете, които мразят жените ли става въпрос)
Разводнихме, извинявай ;)
казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 01.02.12, 22:33:
Трилогия ? Кои са другите 2 филма? ( за ‘’мъжете, които мразят жените ли става въпрос)
Разводнихме, извинявай ;)
Те са 3 части(шведските) - тази е първата :) http://www.imdb.com/title/tt1343097/ , http://www.imdb.com/title/tt1216487/ :)
П.П. Нищо не се разводнява ;)
Мнението беше редактирано от Мая на 01.02.12 22:40.
Препоръчвам ви като гледате The girl who played with fire да не сядате с големи очаквания. На фона на първата част...тази си е направо посредствена.
Дамм Odin , има нещо такова :) . Като изгледах първата част , много ме впечатли :) сега се присетих с трейлъра , че е в пъти по-добра от американската версия , била тя и на Финчър . Та... бях дръпнала и продълженията и гледах 20мин. от The Girl Who Played whith Fire и го спрях...много крими ми дойде ...знам ли...аз съм драскала назад из дневника...
Tя същата мацка игае и в новия Sherlock Holmes , мернах...
46.5кг
Ставане 8.00ч
Тренировка - няма .
Амм...обещах коремни...направих 2x10 с крака на легло?!? абе , все едно съм седнала , ама съм се облегнала на земята и свивам до коляното...по-тъпи описания , от моите , няма просто...все тая - не ми се занимава с коремни преси....вдигах и краката от лег 2x20 и клекнах 2x15…..и направих предизвикателството с лицеви за 1.35мин. , като не спусках до долу . Днес не се чувствах особено енергична...може и да повярвам в претренирането...може би не бих...
Mерси на Дидлина , че ми отговори в темата :) Да не спамя там...трябва да опитам и с лек разкрач да правя лицевите , че да си преценя...
Храна :
9.30 - 1яйце + 20гр кашкавал + 10гр бекон (coffee)
12.30 - 120гр свинско + 20гр синьо сирене + 30гр задушени чушки/моркови/лук/чесън (beer)
15.30 - 30 гр пилешко + 20гр кашкавалена извара + 30гр задушени чушки/моркови/лук/чесън (beer)
18.30 - 50гр гр свинско + 50гр пилешко + 30гр к. извара 30гр задушени чушки/моркови/лук/чесън (d)
21.00 - 100гр обезмаслена извара + 30гр пилешко (d)
Около 1150ккал : пр - 115гр / м - 65гр / в - 15гр....
Пффф...смотан ден . От сутринта ме “почнаха” , ама аз подходих незлобливо...
Малко съм подплашена...трябва да пусна да се зарежда един акумулатор , свързан с някаква част от мотора...цилиндри/безумия...аз не разбирам , ама разбиращите подходиха страхливо , та не знам...и ми бъгва компа/монитора/образа , като го включа...бах...то май е опасно за животните(куче/коте) да не го барат...
47кг не били страшни :) Нямам обяснение , освен костната ми структура да се е разширила , като цяло...по-едри са ми обиколките , по-малки са ми дрехите , а бедрата не се трият и силуетът не се е сговнил...в смисъл “изкрушовил” повече...все тая...
казано от Мая на 02.02.12, 22:45:
... 47кг не били страшни :) Нямам обяснение , освен костната ми структура да се е разширила , като цяло...по-едри са ми обиколките , по-малки са ми дрехите , а бедрата не се трият и силуетът не се е сговнил...в смисъл “изкрушовил” повече...все тая...
Обяснението всъщност е доста просто - различната плътност на мускулната и мастната тъкани, а оттам и по-голямото тегло на мускула при еднакъв обем. :)
Хах Боби , това за тежеста и обема на мускулната маса ми е ясно - заема по-малко място в тялото и кантарът показва повече :) Но и обиколките са на “+” спрямо преди , като бях 45кг/ходех на фитнес/не тренирах крака , разбира се и бедрата ми се допираха . И дрехите от този период(беше кратък) не ми стават...ама само глупости пиша , ‘дето нямат значение :)
Да речем , че си прав (sun)
казано от Мая на 03.02.12, 08:56:
Хах Боби , това за тежеста и обема на мускулната маса ми е ясно - заема по-малко място в тялото и кантарът показва повече :) Но и обиколките са на “+” спрямо преди , като бях 45кг/ходех на фитнес/не тренирах крака , разбира се и бедрата ми се допираха . И дрехите от този период(беше кратък) не ми стават...ама само глупости пиша , ‘дето нямат значение :)
Да речем , че си прав (sun)
Е, чакай сега, мускулите се трупат на едни места, мазнините - на други. :) Нормално е и обиколките да се различават.
Боби , прав си :) Четох статията за бюста...за 10 качени килограма , нямам грам в “чашката” :D Имам прекрасен ген или съм качила супер/мега чисто :D
Най-просто казано : 2006г обиколката на бедрото е била 45-6см(не помня точно)/45кг - бедрата се триеха . Сега обиколката на бедрото е 49см/47кг и са все още на косъм . Ако не е до разширен таз , то може да съм “сложила” някакъв мускул във външната част , или обикновен тлъст брич :D Бъзикам се , не са важни тия неща . Добре е , че съм запазила пропорциите - конкретни цифри не ме вълнуват :) Разлика м/у гръб и ханш ми е важна...и предпочитам , да не ми се допират бедрата...относно визия , която не е нищо...
Поздрави и извинения , за простите размишления , пунктуация и не само (blush) (sun)
47кг
Ставане 8.30ч
Тренировка”гръб/рамо(задно)/бицепс”:
1 - тяга с щанга - 1x8@27кг / 6x6@32кг
2 - широко гребане/повдигане встрани от наклон(редувани) с дъмбели - 8x6
3 - едностранно гребане - 2x5@17кг / 2x3@20кг
4 - концентрирано сгъване с дъмбел - 3x6
5 - чуково(кръстосано) с дъмбели - 3x5
6 - клек с дъмбели - 3x8
7 - повдигане на пръсти с щанга - 3x10@32кг
“21” бицепсово с гири
Дъмбел 7 / гира 3кг.....за около 40мин
Хранене :
9.00 - 1яйце + 25гр кашкавал/синьо сирене + 5гр суров слънчоглед + масло за тигана (coffee)
11.30 - трен
12.30 - 1 варен белтък
13.00 - 130гр свинско + 20гр кашкавал/с. сирене (beer)
17.00 - 130гр свинско + 15гр кашкавал/с. сирене + 50гр извара (beer)
21.00 - 40гр свинско + 100гр извара (d)
Около 1250ккал : пр - 120гр / м - 75гр / в - 10гр.....
Не ми допада , да се яде едно и също , в две последователни хранения...
Яйца/свинско/яйца/свинсо - може , но яйца/свинско/свинско/яйца не ми се вижда ок...пример просто...
Сега пък друг акумулатор ще пускам в тока , на фона на опиянения(не мои)...котката го ближе , което не било природосъобразно...
Може и да пропусна ... днес малко се нервя и без да съм в позиция , на човек с право на мнение...
Вентилаторът на компа бучи ... пффф , ще изфиряса всеки момент...имам разни от стария...
Хубава вечер :) (d)
Не мога да направя прилична снимка на храната и да питам - много ли изглежда това ? Но се опитах , да щракна...
Приложила съм запалка със стандартен размер :D
За деня съм изяла мааалко повече свинско , от това в тигана...
46.5кг
Ставане - 9.00ч
Тренировка “гърди/рамо/трицепс”:
лицеви(до долу) - 10
1 - лег с дъмбели - 4x10
2 - лицеви 4x6@13кг
3 - арнолд преси/вертолет с дъмбели(редувани) - 6x6
4 - едностранно трицепсово лег с дъмбел - 4x5
от стоеж - 2x5
кик бек - 2x8
5 - суинг с дъмбел - 3x6
6 - полукофички с крака на стол - 3x6@13кг
7 - плие с 2 дъмбела - 3x10
лицеви(до долу) - 2x10
Дъмбел 7…за около 40мин...
Храна :
10.00 - 1 яйце + 20гр кашкавал/синьо сирене + 20гр свинско (coffee)
11.30 - трен
13.00 - 130гр свинско + 20гр кашкавал/с.сирене (beer)
17.00 - 1 яйце + 1 белтък + 20гр кашкавал + 100гр обезмаслена извара + 2 гъби (beer)
21.00 - 1 долно бутче + 100гр обезмаслена извара (d)
Около 1100ккал : пр - 105гр / м - 65гр / в - 10гр
Ще опитам с 4 хранения , че с 5 май си оставам гладна до следващото...друг е въпросът , че с финансите не е добре положението и ще скалъпвам храната...тази вечер щях да ходя на изява на бившия , ама нЕма пАри...
Зачетох блога на Jonny Bowden…нищо интересно . Според едно “тестче” за хранителен типаж съм яко протеинов ...по-скоро съм мазнинен , ама са разделени на вегетариански и протеинови . От малка - много мои приятели са се чудили , как обичам сланина/трътки/пилешка кожа(варена също) и т.н. ...е , вярно с хляб ме е привличало , но така съм учена . Не ми даваха да ям само луканка , че задължително трябвало на филия...не идеше реч за пари , по ония времена...
Ще продължавам да си се успокоявам , че моето тяло работи добре с мазнини...то и мерките ще покажат , и дробът ще се обади...
Скучна вечер...но спокойна :)
Поздрави :) (d)
47кг
Ставане - 9.00ч.
сън - 5часа
.... крака...
1 - клек - 3x10@14
2 - плие - 3x10@14
3 - напади - 3x7@14
4 - страничен полуклек - 3x7@14
5 - повдигане на пръсти - 3x10@32
За около 30мин...
Храна :
9.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал + мас за тигана (coffee)
12.30 - крака
13.30 - 80гр варено пилешко с кожа + 50гр обезмаслена извара (beer)
17.30 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 50гр обезмаслена извара + мас за тигана (beer)
21.30 - 100гр обезмаслена извара + 1 варено яйце (d)
Около 900ккал : пр - 80гр / м - 55гр / в - 10гр...
Утре свалям свинското от камерата и ще обогатя “трапезата” ...малко , ‘щото е кризисно в момента...ама с яйца и извара само не става...и тая извара е добре да я ям вечер основно/да не я смесвам в по-големи количества през деня...млечни и усвояване - усеща се...
Нямам и зеленчуци , та за това притурвам извара , че не се наяждам със 100гр месо/яйца/кашкавал...а суровите(не , че са налични) вече ми действат запичащо...или си внушавам....
Доста съм анти-под 5 хранения...но не се засищам с тия порции...ще видим , как ще е с 4 :)
Гледах The Task http://www.imdb.com/title/tt1621446/ охх...леле...не....
Имаше забавни моменти , признавам :D ...пък и “злокобният” и “мощен” дух е българин/актьорът...
Няма кръв/черва/напрежение...ам...развръзка....- нормална нискобюджетна простотийка...
Снощи хванах края , на едно филмче по нова http://www.imdb.com/title/tt0367000/ - особено...не мисля , да е нещо много добро , но ми направи впечатление , че го няма в замунда...
П.п. Искам да отбележа , че съм скептична относно ВМ-НВД режимът . Милко се аргументира незадоволително , та не му слушам/чета обясненията . От мернатото из разни статии...може и да има логика в това хранене и да не е само мода , но дали?!?...и на кой му дреме .... Просто обичам мазнините и са ми добре дошли подобни теории...макар и да не мога да спазвам подобен режим и ми е леко противопоказен . Основно от тлъсто съм се лишавала , а не от въглехидрати...та сега наваксвам и боря психиката :) И определено предпочитам да ям сланина/сметана/майонеза , пред това да хапна мед/сладко от нещо си/локум/халва . Умишлено давам за пример по-”изолирани” източници , а не шоколад/торта/спагети “карбонара”/салам...
И трябва да се поспра с писанията , защото съм проста и скучна...но социалният ми живот е сведен до “0”(това спомага , за изпростяването ми) към момента и ме избива на......с(р)амота...
Извинете ме и лека :)
казано от Мая на 05.02.12, 21:37:
но социалният ми живот е сведен до “0”(това спомага , за изпростяването ми) към момента и ме избива на......с(р)амота...
Извинете ме и лека :)
Здрасти, за да не ти е самотно поне тук в дневника ти, да знаеш, че го чета. Храната ти е хубава. За съжаление наистина суровите зеленчуци са лукс. Остават “сезонните” зеле и моркови, но са толкова фибри и подуват. Все пак е някаква алтернатива. Наистина е добре, че не се придржаш стриктно към даден режим и това, че ти се ядат мазнини, но не го приемаш като ограничение с въглехидратите, е чудесно. Мисля, че и аз се храня по подобен начин в момента.
Снощи цялото семейство гледахме Ронал Варваринът. Мисля, че ще ти се стори забавен. В същото време има закачки с фитнеса, мускулите и т.н.
Анелия , мерси за подкрепата (sun) Изгледах филмчето - не ми допада подобен хумор , но отдавна не бях гледала анимация :) Не е лошо :)
47кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка “ръце”:
1 - клек с дъмбели - 3x8
2 - вертолет/раменни с дъмбели(редувано) - 6x6
3 - бицепсово/чуково(редувано) - 6x5
4 - повдигане в страни/и от наклон(редувано) - 6x5
5 - едностранно трицепсово стоеж - 4x5
6 - концентрирано сгъване/кик бек редувано -0 6x5
7 - суинг с дъмбел - 3x5
Дъмбел 7…за около 30мин....
Храна :
9.00 - 1 яйце + 20гр кашкавал + 10гр бекон + 1 орех + мас за тигана (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 120гр свинско + 20гр кашкавал + 30гр задушени чушки/лук/гъби (beer)
17.00 - 80гр свинско + 10гр кашкавал + 20гр извара + 50гр задушени чушки/лук/гъби (beer)
21.00 - 130гр обезмаслена извара + 70гр пилешки дробчета (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 65гр / в - 15гр
Имам чувството , че само с 4 хранения ще стане грозно...заима се малко хладилникът , та ще видя...
Цял ден се боря с нета...то не бяха разни wizard-и...неща , които не разбирам...най-накрая се нормализира кънекшънът...
Поздрави и лека вечер :) (d)
Офф :
Нищо ново , но днес за първи път ударих човек , май...и не ми допадна . Беше си заслужено - поредният път , в който неуравновесен индивид си изкарва нервите и агресията , подплатени с безпочвена злоба към незаслужил . Странно , че ми се размина отговор от негова страна , но това не променя факта , че друг си отнесе едно стискане за главата , преди да го прасна...
Не знам , какъв човек си , че да посягаш на жена/възрастна/болна/майка...освен ако не те заплашва с оръжие и ти не можеш да и го отнемеш мирно...то бива истерични пристъпи , но всичко си има мярка...и най-лошото е , да се аргументираш , че си постъпил естествено и адекватно...без употребата на алкохол/наркотици/цигари , ако щете...
47кг
ставане - 8.30
Тренировка “гръб/гърди” :
1 - тяга с щанга - 1x8@27кг / 5x6@32кг
2 - флайс с дъмбели - 6п
- гребане с щанга(надхват) - 6п @27кг
x 4
3 - пулоувър с дъмбел - 4x8
4 - лицеви - 4x7@13кг
5 - едностранно гребане - 1x5@17 / 3x3@20кг
10 лицеви
Дъмбел 7кг ....за около 40мин....
Храна :
9.30 - 100гр свинско + 20гр кашкавал + 1 орех (coffee)
11.30 - трен
13.00 - омлет от 2 яйца + 20гр кашкавал + 30гр извара + мас за тигана (beer)
17.00 - 120гр свинско + 10гр кашкавал + 20гр извара + 50гр задушени чушки/лук/гъби/чесън (beer)
21.00 - “пастет” от 130гр извара + 70гр пилешки дроб (d)
Около 1200ккал : пр - 115гр / м - 70гр / в - 15гр
Май ям много...
Пфф...това с нета било от оператора , а аз веднага се обвиних в глупост , последвано от... глупост :D . Така е , като не следя FB . В този ред на мисли , гледах Cyberbully http://www.imdb.com/title/tt1930315/ - много беше драматично , когато се мъчеше , да отвори кутийката със “самоубийствени” хапчета... липса на мускулна маса , явно - много тъжно ;( :D . Пропаганда или не...не ми е близко това поколение , с този тип комуникации...защо тегля подобни филми?!?
Много е студено у назе...дано не заформя отоплителни мазнинки от зор :D
Мнението беше редактирано от Мая на 07.02.12 21:50.
47кг -
Ставане 8.30ч
Тренировка - няма .
9.00 - 1 яйце + 25гр кашкавал + 1 орех + мас за тигана (coffee)
11.30
клек - 3x15
напади - 3x10
глутеус ритник - 3x10
глутеус мост - 3x30
повдигане на крака от лег - 3x20
13.00 - 50гр пилешко + 1 яйце + 25гр кашкавал + 70гр извара + 1 орех + масло за тигана (beer)
17.00 - 70гр пилешко + 70гр извара + 70гр задушени чушки/гъби (beer)
21.00 - 150гр извара + 20гр пилешки дроб + 2 орех (d)
Около 1000ккал : пр - 100гр / м - 55гр / в - 20гр
На два пъти мъкнах алкохоли из снега(не за себе си)...пфф . Котката за пореден път дращи нечии пиянски нос (sun)
Гледах(малко разсеяно^^)първия сезон на Spaced http://www.imdb.com/title/tt0187664/ - яко е :) Все пак Simon Pegg и Nick Frost :) В началото не грабва , но в последствие , епизодчетата стават зарибявка - приятно/забавно сериалче :)
Много студено казват?!? Знам ли...не се отопляваме , но минали зими ми е било по-хард...килограми?!?
Поздрави и лека вечер :)
09.02.12
08:29
гледай Чък и Касъл много зарибяват също :)
Chev Chelios - Чък не ми допада особено , а Касъл е забавен :) Засичала съм епизодчета по Нова май , но за сега не се наемам , да започвам сериал с толкова сезони/епизоди - навиквам да са ми зарибявка . Мерси , за идейката :) Аз и Хаус спрях да гледам...все турски сериали по конкурентните ТВ-та , а те са приоритетни за баба ми :D
Поздрави (sun)
46.5кг
Ставане 9.00
Тренировка “гръб/трицепс”:
1 - тяга с щанга - 3x8@27 / 5x6@32
2 - гребане с щанга(смесен хват-редуван) - 8x6@27
3 - едностранно гребане - 1x6@17 / 3x4@20
4 - кик бек - 3x7
5 - едностранно трицепсово(не пълна амплитуда) - 4x5
полукофички с крака на стол - 20
Дъмбел 7…за около 40мин...
Така и не се спрях на задоволителен сплит към момента . Следващите 2 тренировки се очертават да са : гърди/бицепс и рамо/крака...почивка и пак ще менкам , което не е добре...май....
Усещах напрежение в кръста...и това не е добре...хич...
Храна:
9.30 - 50гр свинско(тлъсто) + 10гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен
13.30 - омлет от 1 яйце + 2 белтъка + 30гр кашкавал + 20гр извара (beer)
17.00 - 70гр свинско(нетлъсто) + 10гр кашкавал + 50гр извара + 50гр гъби (beer)
21.00 - 150гр извара + 2 ореха (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 15гр
Не махам жълтъците принципно...бяха останали белтъци от разни застройки...
Много ми харесва да се храня така :) - кашкавал , тлъсто месце и яйчица в масълце...и извара..
Не чувствам липса :) Кеф...за сега...
Бих увеличила количествата , но...
Много съм ги ограничавала мазнините...да не кажа , че са липсвали...дори 2 маслини не си позволявах в даден дълъг период...то и белтъчини не консумирах . Дали е адаптация(няма как) или си дращя крастата след години липса - ще се разбере...
Най-вероятно е пагубно за организма ми и затова ме радва толкоз :D
Ама се наплаших от въглехидратите , които си приемам така или иначе...около 80гр извън храната...
Не чувствам нужда от чийт - преди сънувах разни храни / мислих , кога е удачно да си ги позволя(след кой свален килограм) / повръщах ги планувано....но пък сега ми се прекалява , което пак си е чийт ...на пролет ще вдигна калориите , че сега не се движа - само си зъзна у нас...
Пък и се сещам , докато качвах и пишех вече в дневника , на няколко пъти се разочаровам от бленуваната юфка с кашкавал(в+м)...големи очаквания , явно...
Като се замисля - хранила съм се крайно вегетариански в даден период - зеленчуци на пара/салати и плод тук там , а по едно време си бях направо на циклично - така го бях измислила!?! - През деня кафе/чай...и към 17-18.00(започваха Шеметни години по ДжиТиВи) си приготвях няколко купички с храна : равиоли/извара/пилешко/зеленчуци на пара...мезета към винцето...
Е , все пак всичко е опирало до психоза и болестно състояние...отплеснах се :x
47кг
Ставане - 8.00ч.
Тренировка “гърди/бицепс”:
10лицеви(до долу)
1 - лег с дъмбели - 3x10
2 - лицеви с тежест - 3x5@7кг(до долу) / 5x5@13кг
3 - пулоувър/флайс(редувано) - 8x6
4 - концентрирано сгъване с дъмбел - 4x5 (не пълна амплитуда с лявата)
5 - кръстосано чуково с дъмбели - 3x5
15лицеви(до долу)
2x"21” бицепсово с гири
Дъмбел 7кг / гира 3кг ...за около 40мин.
Храна :
9.00 - омлет от 1 яйце + 15гр кашкавал + 1 орех (coffee)
12.00 - трен
13.00 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 50гр извара (beer)
17.00 – 150гр свинско(не тлъсто) + 50гр задушени червени чушки (beer)
21.00 – 130гр риба тон(консерва в собствен сос) + капки зехтин + 1 орех (d)
Около 1000ккал : пр – 100гр / м – 55гр / в – 15гр
Днес съм намалила млечните значително...за сметка на сол и консерванти :)
Криза :)))))
Мнението беше редактирано от Мая на 10.02.12 21:55.
47kг -
Ставане - 8.00ч
Тренировка “рамо/крака” :
1 - клек с дъмбели - 3x10
2 - напади с дъмбели - 3x5
3 - арнолд преси/вертолет с дъмбели(редувано) - 6x5
4 - повдигане встрани/и от наклон(редувано) - 6x5
5 - плие с 2 дъмбела - 3x10
6 - повдигане на дъмбели напред - 3x5
За около 30мин...уморено/безсилно ми беше...може и да съм претренирала...утре ще почивам...
Поне имам , за днес , километър бързо ходене из преспите и качване пеша до 8ми етаж...
Храна :
9.00 - омлет от 1 яйце XL и 10гр кашкавал + 20гр извара (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + 50гр задушена червена чушка (beer)
17.00 - омлет от 1 яйце XL и 30гр кашкавал + 30гр свинско + 50гр извара (beer)
21.00 - 150гр извара + 1 орех (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 65гр / в - 15гр
Рецепторите ми за солено , не са така изострени , като преди . Не усещам солта в изварите на Олимпус и ДелтаЛакт...дали е от редовната употреба на кашкавал(за др. солено не се сещам) - не знам ..
Млечните/извара си затормозяват хранисмилането...осезаемо , но пък това е “+” , когато разполагам с малко храна...засища повече...
Гледах Love.net - нямах добри очаквания...та не се разочаровах - става... http://www.deathclock.com/index.cfm
и Angust http://www.imdb.com/title/tt0165623/ - психарщина :) , но ми доскуча леко и ми се прияде наденица :D
Гаден ден . Скандали/нерви...акумулатори и киселини...
Сутринта си направих IQ теста само на (coffee) ...
Лека (d) (yawn)
Мнението беше редактирано от Мая на 11.02.12 23:30.
47кг
Ставане - 8.00
Събудена(безпричинно) - 7.00
Тренировка - нищо !
Пазар/чистене...
Храна :
9.00 -омлет от 1 яйце XL + 20гр кашкавал + 2 ореха (coffee)
13.00 - 120гр свинско І 20гр кашкавал + 30гр задушена червена чушка (beer)
17.00 - 120гр пилешки дроб + 50гр извара (beer)
21.00 - 150гр извара (d)
Около 1050ккал : пр - 105гр / м - 60гр / 15гр
Попадна ми свински бъбрек - утре ще го почистя и мина на тигана...може и да става за ядене...имам и свинско , де :)
Определено чувствам мускулна умора/безсилие...не треска...
Не знам , какво се случва - и последните закупени/разносени дънки ми теснеят...
Гледам огледалото - нищо страшно...не се трият пустите...
Свиквам и с по-габаритна визия , въпреки че 10години съм поддържала и възприемала друг тип тяло(за себе си) . Това е доволна крачка за психиката...ама с тия дънки :D
Та...”зачудвания” :
След ставане пия силно/чисто кафе на гладно(не ми е проблем) и закусвам час след това...
Има ли смисъл , да приемам бърз въглехидрат със събуждането и какъв ?
- плодове/мед - фруктоза...не важи...
- шоколад - има мазнини/консерванти/усвоява се по-бавно/безсмислено е , ако не ме влече (сутрин не усещам особен вкус , по ред причини)
- локум/желе/виолетка :D/дъвчащ бонбон - не са ми кеф , принципно...
Плодове ме блазнят , заради дехидратацията...и явно и захарчица/фруктоза в случая...
Сутрин съм дехидратирана и с ниска кръвна захар , със сигурност....за водата ми е ясно - пия , но дали ще се чувствам по-добре , с някакъв бърз въглехидрат преди закуска...
След като си хапна мазните белтъчини + вода съм ок...но за този 1 час от ставането , мога да вметна нещо бързоусвоимо и да съкратя периода на нощно гладуване...с яйце/белтък е глупаво , защото обикновено закусвам омлет...или?!
По разумно е да вечерям по-късно...или?!...заспивам 4ч+ след последното...изварата...
Трябва да ги нацвъкам по-разумно папанията...и с 4 не ме кефи...време - бол , за сега...
А за след тренировка ?!...същата работа - нужни ли са тия бързи въглехидрати или просто е най-уместно , да заслаждаш в тия времеви диапазони , ако ти е кеф ? Бирата е с ГИ 110 :D ясно ми е , че забавя и възспира всичко , но до някъде...
Пфф - не ми се зачита за катаболните процеси/гликогени и глюконеогенози...по диагонал съм ги взирала...требе...
Съществено ли е , да се консумира супа ? Важна ли е , за едно “здравословно” меню ?!? Знам , че въпросът е абсурден , но е доста прехвалена - цял раздел и под-такива си има при рецептите :D (то и вегетариански манджи има , де ) По разни причини , не ми се сърба супа...
Ясно ми е , че в звисимост от вида й , различни полезни вещества отиват в бульона , ама...
Сори , за изписаните безмозъчни “чуденки” и други....
Хубава вечер :)
Мнението беше редактирано от Мая на 12.02.12 22:31.
47+кг
Ставане - 8.30
Тренировка “гръб/гърди”:
1 - тяга с щанга - 2x10@27кг / 4x8@32кг
2 - лег с дъмбели(със завъртане) - 4x8
3 - лицеви с тежест - 1x6@7кг(до долу) / 1x6@10кг / 4x6@13кг
4 - гребане с щанга@27кг (надхват) - 6п
лицеви(до долу) - 6п
x4
5 - едностранно гребане - 1x7@17кг / 3x5@20кг
6 - пулоувър с дъмбел - 4x8
7 - клек с дъмбели на рамене - 4x8
Дъмбел 7…за около час...
Ще трябва промяня в сплита...ъъъ - да измисля такъв...
Филмира ме идеята , да правя мускулна група веднъж седмично , да речем...голямо превъзстановяване за 20гр мускул...и с тия почивки...
Да мина на “цяло тяло” с менкане на упражненията и ден почивка...ммм - не...няма как да се натоваря , май...
Или да взаимствам от http://www.bb-team.org/workout/4176_chetiridneven-split-za-muskulna-masa-pri-ektomorfi и да заменя корема с крака...ма пак - много почивка м/у мускулните групи - не е за жена тая работа...не пречи , да опитам...
Храна :
9.30 - омлет от 1 яйце L + 20гр кашкавал + 40гр кюфте (coffee)
11.45 - трен
13.00 - 130гр свинско + 20гр кашкавал + 30гр кладница + 20гр кашкавалена извара (beer)
17.00 - 50гр бъбрек на тиган + 50гр кладница + 50гр извара (beer)
21.00 - 130гр извара + 30гр пилешки дроб (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 60гр / в - 20гр
Свинският бъбрек е ОК :) Махнах бялата жила , замих го с топла вода и на тигана , намазан с мас . В началото намирисва , но като се позапече е екстра ... и става берзо/не хабя газ :) Не е за всеки ден - карантия , все пак , но за черни безпарични дни ще го имам предвид...
Кюфте...от не крайно съмнителна кайма в тарелка...за тия грамове сутрин , не е проблематика - малко джънк :)
С 4 хранения не става...
А и обмислям нещо , в полза на намаляването , на алкохола...изисква повече хранения - 2 преди тренировка...и намаляване на порциите/междинни...
Процентни варианти за м/пр/в ?! Днес са 39/34/27…под 90гр въглехидрати , няма как да падна...нямам желание...и за повече нямам , за сметка на мазнини - по-вкусни са...
Четох статията за белтъчините http://www.bb-team.org/articles/4180_proteinovo-otravyane и все пак мисля , че минимумът за мен е 90гр. ...
Стига “размисли” ...
Гледах Tyrannozaver http://www.imdb.com/title/tt1204340/ - за самотата и особнящината - личен избор/страх от отговорност/близост...и последиците...скучен , като цяло...(мои интерпретации и мнение)
Утре ще ми е тъпо , като се знам какво съм смотано...ще гледам да се опия и да не мисля за глупости...след трена , де :D
47кг
Ставане : 8.30ч
Тренировка “рамо/трицепс” :
1 - плие с 2 дъмбела - 3x10
2 - раменни преси/вертолет с дъмбели(редувано) - 6x6
3 - лицеви “каро”!? - 5x5 ...леле...?!?
4 - повдигане на дъмбели встрани/и от наклон(редувано) - 6x5
5 - едностранно трицепсово разгъване(непълна амплитуда) - 4x5
6 - напади с дъмбели - 3x7
полукофички с крака на стол - 20
Дъмбел 7…за около 30мин
Храна :
9.00 - 1 яйце + 30гр кашкавал + 30гр “кюфте” (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 120гр свинско + 20гр кашкавал + 50гр кладница + 20гр извара (beer)
17.00 - 120гр бъбреци + 100гр зеле + 50гр извара + зехтин/лимон (beer)
21.00 - 150гр извара + 1 орех + 5гр суров слънчоглед (d)
Около 1200ккал : пр - 115гр / м - 65гр / в - 20гр
Гледах Rogue River http://www.imdb.com/title/tt1560978/ - не става...fail…мудно/нищо брутално/нищо мистериозно/нищо интересно...лош сценарий/недоизпипано... с незадоволително изпълнение...и е скучно...ох , скука ме е обвзела , принципно...
....дори не минавам за слаба вече...бутове разни...
...бе те дънките да стават , че е разход инак...няма кой да ме гледа...а и свиквам успешно с новите габарити - по-функционална съм...за битовистични перипетии...
Приятна вечер , веселие и радости на празнуващите (d)
47кг-
Ставане - 9.00ч.
Тренировка “крака/бицепс” :
1 - клек с дъмбели на рамене - 4x8
2 - напади с дъмбели - 4x7
3 - плие с 2 дъмбела - 4x8
4 - концентрирано сгъване с дъмбел - 4x5
5 - кръстосано чуково с дъмбели - 3x5
6 - повдигане на пръсти с щанга - 4x10
“21” бицепсово с гири - x2
Щанга 32/дъмбел 7/гира 3….за около 30мин...
Храна :
10.00 - омлет от 1 яйце XL + 20гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 130гр свинско + 20гр кашкавал + 30гр задушена кладница/2 скилидки чесън/1 маслина (beer)
17.00 - 100гр пилешко без кожа + 100гр салата от зеле/2 маслини/зехтин/магданоз (beer)
21.00 - 150гр обезмаслена извара + 30гр пилешко + 3 маслини (d)
Около 1100ккал : пр - 110гр / м - 60гр / в - 20гр
Може би е по-ок , да не ям свинско(мазнини в повече) след трен . Но все си мисля , че тогава метаболизмът е засилен и по-склонен да преработи/усвои тежката храна...както и сутрин...най-вероятно греша...
Четох “простотии”...термичен ефект на храната TEF…пр. ~30% / в. ~6% / м. ~4%....алк. ~20%?!? от калориите отиват за усвояване/смилане/възстановяване/процеси...нещо си :D
И за честото хранене...аз от край време си забелязвам , че с 5 хранения по-не пълнея , от колкото с 3-4…но оставам леко гладна - до психика е... и инсулин...след 1 яйце на закуска не гладнея , ама съм на кафе само...
Пфф...и кафето било благоприятно , при редуциране на мазнини , само при мъже (доста съмнителен източник)...аз го пия за кеф и к***ф де (blush) Nescafe Sensazione Creme е много приятно :)
За ВВД - до 1.2гр мазнини на килограм лично тегло(не е уточнено какво) , от статиите в сайта , мернах...56гр за моя случай?!? А аз си мисля , че се храня ВМ(вкусно ми е мазното , съмнителен ми е тоз’ режим инак)...
Алкохолна миопатия?!?...пфф...вЕрно , че бедрата са ми проблемни , но от “четене” и спинозна ще се изкарам :D
Мани дънките - якетата ми теснеят :D Това , което най-си го нося/носех основно...ама имам едно скъпарско , което си взех преди години , при все , че ми беше голямо - много Ziggy ми се видя и не се сдържах...но е претенциозно...
Стига малоумия :x Хубава вечер :) (d)
Хехе, тия бонбони наистина да много интересни :) Точно за теб, да черпиш с такива :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 15.02.12 23:45.
47- кг
Ставане - 8.30ч.
Тренировка - почивка .
клек - 3x15
напади - 3x10
глутеус ритник - 3x10
глутеус мост - 3x30
9.00 - омлет от 1 яйце XL + 30гр кашкавал (coffee)
11.45 - “гимнастиране”
12.30 - 120гр свинско на тиган + 20гр кашкавал + 20гр извара + 50гр задушени гъби + 3 скилидки чесън/магданоз (beer)
16.00 - “пастет” от 1 варено яйце L + 80гр извара + 2 маслини (beer)
19.30 - 120гр варени воденички + 80гр салата от зеле/зехтин (d)
23.00 - 100гр извара + 3 маслини (d)
Около 1100ккал : пр - 120гр / м - 60гр / в - 25гр
5 хранения... така ми се вижда по-сполучливо - добре е да хапвам изварица към 23.00 , защото заспивам към 1ч. най-рано...
Тия бройки си зависят и според какво консумирам - свинската пържола има нужда от повече време за смилане/усвояване от омлет...та ще съобразявам , спрямо вида на храната/количеството/мешавиците/трен и т.н. , колко е нужно да се “чака” до следващо...
Май ми е много протеина...100гр биха били задоволителни , но ми се яде...освен да вкарам повече въглехидрати в храната...
...или мазнини , но с тях порцията си остава малка . И не ме засищат лесно - на времето бях склонна , да се хвана на бас , че ще изям повече опаковки майонеза , от разни френдове...после щях да ги повърна , разбира се(принудително)...
Остава баласт/зеленчуци...
Бе я да си карам така - доволна съм от резултатите , като изключим трупането на мазнини , в горната част на бедрата...
....корем/талия - не обръщам внимание , но и там съм замазала - не ми дреме... за бедрата ми е тъпо...
Ама и гръб се “шири” , та...
Ще прегледам дневника , от кога съм минимизирала въглехидратите , от храната...
Момици?!? - мислех , че са тестиси ?!? Свински в случая . Лимфни възли ли е , що ли...?!? Бая сланина по тях - отделих си малко за проба...
Гледах Doghouse http://www.imdb.com/title/tt1023500/ - не ми беше особено забаван - на мъжката аудитория би допаднало повече...не ги разбирам тия полови разделения , от битова и ментална гледна точка...съответно и смешното ми убягва...не е лошо филмчето инак , но Shaun of the Dead / Tucker and Dale vs Evel / Feast 1 ...са по-сполучливи , от към смях , за подобен жанр/ тия години...
...пак прекалих с безмозъчните писания...заспало ми е нещо...
Лека вечер :)
Нескопосана снимка на обяда.....