Таа...да обобщя за днес :
47- кг
Ставане - 8.30ч
9.30 - (coffee) +120мл прясно мляко 3%
10.30 - активност :D
13x1 набирания подхват
7x7 тяга с щанга 32кг с успореден хват
7x7 клек с дъмбели....
....за около 20мин....
12.00 - омлет от 1 яйце + 30гр свинско + 30гр камембер/синьо сирене (beer)
16.30 - 100гр пилешки гърди + 30гр камембер + 1червена чушка/скилидка чесън(удушени) (beer)
21.00 - 150гр извара + 30гр пилешко + 50гр карфиол/броколи (d)
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 55гр / в - 20гр
Баба ми има интересен/странен израз : “ядох , все едно от мене си...” ...?!?ftw
Набиранията залесняват... май...
Неадекватно ми е , та моля , да бъда извинена за писанията , в последните 2 дни... и по принцип (headbang)
Стягам се и утре ще съм чук , а не кирка :D
Малее , заформила съм и гръбна сланина - там е яко :x :x :x
Лека вечер (wave)
Мнението беше редактирано от Мая на 21.03.12 21:29.
48- кг
Ставане - 7.30ч.
Тренировка - няма
Само ходене около 2часа...
Чувствах се ок , но реших да не тренирам и така...
Храна :
8.00 - омлет от 1 яйце + 30гр камембер/синьо сирене + 10гр пушена скумрия + 10гр сланина с повече кожа (coffee)
12.30 - 50гр пилешки гърди + 100гр извара + 20гр камембер + 100гр броколи/карфиол/зелен фасул (beer)
17.00 - 50гр пилешки гърди + 1 долно бутче(купешко печено) + 50гр извара + 20гр камембер + 1 задущена червена чушка/2 скилидки чесън (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 20гр
Много “джънк” днес...или поне - много сол , която ме плаши повече и от сланината...
И голяма мешавица...
За сланината - домашна е и крехка(аз обичам кожата)...а и сутрин , мазнините не ми пречат , даже ми дават прилична енергия за трен...
Купешкото бутче - по-солено нрщо не бях яла скоро...даже пушената(студено!) скумрия бледнее на сол..
Не ги купувайте тия пекани пилета...развален мат’риал , омазан с какво ли не...аз за “джънка” хапнах...то и скумрията по тоз’ повод...и сланината , до някъде...
Безумства !!! Може да се пропусне , опитът ми за размисъл!!!
Замислям нещо за храненето , то се забелязва леко...
Но първо - подкрепям честото хранене ! По-точно 5 ! Не ми дреме , какво казват - при често хранене се забързва метаболизмът или поне способността да смилаш/изпразваш стомаха по-бързо/интензивно...за случките в червата и усвояването не знам...там вече е и до мешавици , които и те си затрудняват меленето...както и Е-тата и други фактори...не съм учЕн...
Термичен ефект на храната - вече писах , че алкохолът е на второ място :D - просто се смъкват проценти от калориите за деня...както четох , че и пушенето хаби разни калории(това може и да е глупост , но дали?!-не съм търсила статии) За инсулина е друга бира , като не си на бира...и ядеш въглехидрати...или прекаляваш с белтъчини?!или нещо си...
Идеята за ранна вечеря ми е глупава , но аз приемам калории до момента на заспиване...лоши и в неактивен период...
Тези калории са празни..по-важното - няма белтъчини/казеин да речем., та една добавка би била добре , ама нъц...
От друга страна , хората на циклично...ама те приемат добавки през деня , около трен/сутрин , а преди сън са хапнали доволно белтъчини + други...
Има вероятност да сваля/да не качвам , но за сметка на мускулна маса...
От друга страна , ако е важен приемът на нутриенти/калории , като общи цифри за седмица/месец + храненето около тренировката - нямам грижи...
Но нека опитам първо...ако ми се отдава....
Sorry ! I am stupid !
И въпроси :
-Около 16часа без прием на белтъчини , може ли да има негативи ? Като се има предвид , че имам 1 хранене преди трен и две след...с белтъчини , де...
-Важен ли е казеинът(от храна-млечни) или комбинацията от протеин и мазнини(за по-продължително усвояване) преди сън , ако дневни/седмични нужди , както и тези около тренировка , са задоволени ?
Поздрави :)
Мая относно въпросите ти първо - няма никакъв проблем 16 часа да не приемаш белтъчини. Относно казеинът или храненето преди лягане с белтъчини и мазнини, при положение че приемаш достатъчно в другите хранения също не е необходимо. Пък и едва ли гониш някакви големи бодибилдинг резултати, че да се вманиачаваш.
А относно разсъжденията ти, честно казано доста са объркани. Също така аз съм на циклично а не приемам никакви добавки през деня - единствено вода и кафе.
Мале човек направо ти се чудя как живееш на свинско,пилешко,яйца и сирене :D Аз бих умряла наистина :D (но като се замисля с какъв режим оцелях в продължение на 2 месеца :x :x :x )
Мнението беше редактирано от Вики на 23.03.12 21:44.
NeDD - мерси , за включването (sun) и вметките по въпросите ми , които са леко излишни...и тъпи :) . По-важно би било , как ще се чувствам сутрин с по-ранна вечеря(не иде реч баш за 16часа , без храна) , а това ще си го установя сама , както и ефектът . Дори плочки не гоня :D по-безумни са ми целите , та няма да се впрягам :) . И аз мисля , че общият белтъчен прием и този около тренировката е важен :) . Относно “разсъжденията” ми - не са объркани , а глупави :D
Благодаря , за вниманието и поздрави (sun)
47кг
Ставане - 8ч.
Тренировка :
1 - тяга - 1x10@27кг / 3x10@32кг
2 - лицеви - 4x10@7кг
3 - повдигане встрани - 4x5@x7кг
4 - едностранно трицепсово - 3x5@7кг
5 - концентрирано сгъване - 3x5@7кг
6 - клек - 10п@14кг
пулоувър - 10п@7кг
x3
За около 35мин...
Храна :
8.30 - омлет от 1 яйце + 30гр кашкавал + 10гр сланина с кожа (coffee)
10.00 - трен
12.30 - 80гр пилешко + 80гр домат (beer)
17.30 - 150гр извара + 50гр пилешко (beer)
(d)
Около 700ккал : пр - 70гр / м - 40гр / в - 10гр
Тренировката е слаба , а за храната имах други идеи(повече) , но ми изскочи нещо...
Лека вечер :)
казано от Victoria Nikolaeva на 23.03.12, 21:36:
Мале човек направо ти се чудя как живееш на свинско,пилешко,яйца и сирене :D Аз бих умряла наистина :D (но като се замисля с какъв режим оцелях в продължение на 2 месеца :x :x :x )
Е , то по-скоро калориите , които вписвам са притеснителни , но не са баш така ;)
Аз и на 2 салати без дресинг съм оцелявала...както и само на пълнозърнест хляб/солети/зайо байо :)
Много хора живеят на месо , яйца и сирене - модерно е :D Не е трудно , но до колко е правилно за всеки (wasntme) , че и за мен...
Но ми е вкусно :)
Ти гледай да хапваш редовно и достатъчно :) Включвай си сармички и бъркани яйца със сиренце в менюто ;)
Поздрави и усмивки :)
ее добре щом казваш ;) само гледай да не си навредиш с толкова малко калории и само на протеини ;)
Вики , не е , като да няма доза истина , в забележката ти :) Замислям да включа повечко въглехидрати :)
Поздрави (sun)
Та...тия 2 дни , от към храна са зле...а тренировки няма , което ми е по-обезспокоително...
24.03.12г.
47кг
Ставане : 7.30ч.
8.30 - (coffee) + 150мл прясно мляко
12.30 - 1 горно бутче (beer)
16.30 - 80гр свинско + 50гр камембер (beer)
Рожден ден (d)
Около 550ккал : пр - 55гр / м - 30гр / в - 10гр
25.03.12г.
47кг
Ставане : 9.00ч(ново време)
10.00 - омлет от 1 яйце + 30гр кашкавал + 20гр свинско + 10гр сланина (coffee)
13.00 - локумена сладка :)
(beer)
19.00 - 30гр свинско + 100гр извара + 1 варено яйце (d)
Около 900ккал : пр - 50гр / м - 60гр / в - 40гр
Сладката я сметнах , като 50гр бисквити ?!? От кога не съм хапвала подобни...но трябваше да уважа празника на Блага (F) :) И определено , въглехидратите си зареждат добре :) Забелязала съм , че ме държат дълго време сита и адекватна...за бавните иде реч , но и бързите са ОК за даден момент :)
Иии...днес се видях със съфорумници (sun) Запознах се с още готини хора :) МНОГО СТЕ ЯКИИИ!!! И трибой мернах нещо :D - нашите хора се представиха екстра - бравос ;)
Иии... ще се стягам :) Поздрави (d) (sun)
казано от Мая на 25.03.12, 20:19:
Иии...днес се видях със съфорумници (sun) Запознах се с още готини хора :) МНОГО СТЕ ЯКИИИ!!! И трибой мернах нещо :D - нашите хора се представиха екстра - бравос ;)
Иии... ще се стягам :) Поздрави (d) (sun)
Еее и аз искам да се видя и запозная на живо с хора от форума,но като живея в тая дупка Сливен май няма начин (dull)
25.03.12
22:22
И на мен ми е мерак,ама като гледам,активността в Пловдив също не е кой знае колко голяма ... Много жалко - по това,което чета,всички кефят :)
Майче,що не мога и аз да поемам толкоз малко калории...въртя,суча,чудя се кво да орежа от менюто,ама всичко ми се свиди :D и все си заковавам на 1400-1500 :D
Пловдивчани да се чувстват свободни да се свържат с мен :D
Сори за спамчето!
25.03.12
22:40
Ето,свързвам се :)
А тъкмо бях отворила форума пак,за да се извиня и аз за спама в хубавия дневник на Мая :)
Няма повече,обещавам :P
Мая е страшна мацка, много върви приказката с нея ;) а и пие бира - това е много важно
26.03.12
08:42
казано от Т. Тодорова на 25.03.12, 22:22:
И на мен ми е мерак,ама като гледам,активността в Пловдив също не е кой знае колко голяма ...
казано от HarleyQuinn на 25.03.12, 22:31:
Пловдивчани да се чувстват свободни да се свържат с мен :D
Сори за спамчето!
Напротив, тука активността е най-голяма :)
Я :)
Обсъждайте си спокойно - няма спам ;)
Вики , сигурна съм , че и в Сливен има ентусиасти .
А другите - James е вметнал за Пловдив :) Радвам се , да го мерна в дневника си :) (bow)
Тодорова - 1400-1500 никак не са много :) Аз поглъщам почти двойно , просто не ги пиша , а тези дни наистина не ми беше до ядене...
Мерси NeDD (sun) (beer)
46.5кг
Ставане - 9.00ч
Храната беше зле тия дни...нямаше и тренировки...най-вероятно съм свалила 200те гр мускулна маса , с които разполагах :D
Тренировка...покъртителна |-) :
1 - тяга с щанга - 1x10@27кг / 4x8@32кг
2 - гребане с щанга - 4x10@27кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 4x8@x7кг
4 - едностранно трицепсово разгъване - 4x6@7кг
5 - клек - 4x10@14кг
25 полукофички с крака на стол
За около 20мин
Не може така (dull)
Храна :
10.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр пушена скумрия + 10гр сланина (coffee)
11.45 - трен
13.30 - 130гр свинско + 100гр домат/чушка/2 скилидки чесън (beer)
17.30 - 130гр извара + 70гр свинско + 20гр синьо сирене + 100гр карфиол (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 65гр / в - 15гр
Все пак , ще пробвам известно време с ранна вечеря/последно хранене...
Относно въглехидратите от храна - за сега зеленчуци...по едно време и тях ги бях спряла . Нещо ме наплашиха , ама не съм сигурна защо . Не е свързано със здраве и качване на мазнини...шантава тиква..
Мнението беше редактирано от Мая на 26.03.12 18:56.
казано от Мая на 26.03.12, 18:51:
Я :)
О
Храната беше зле тия дни...нямаше и тренировки...най-вероятно съм свалила 200те гр мускулна маса , с които разполагах :D
..
Относно въглехидратите от храна - за сега зеленчуци...по едно време и тях ги бях спряла . Нещо ме наплашиха , ама не съм сигурна защо . Не е свързано със здраве и качване на мазнини...шантава тиква..
Аз ти казах че ще паднеш на кг като починеш малко от тренировки и като хапнеш въглехидрат...Не си загубира маса споко :)
27.03.12
10:59
Абе,да,ама ти искаш да качваш,аз да свалям и то бая ... Ех,живот .. :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.03.12 11:00.
Дива , дано да си права :) А и реално , няма как да свалиш кой знае какво за 2 дни :D
Храната беше зле от към калории(малко) , а въглехидратите - една локумена сладка , за която съм благодарна :) Направо ме спаси , защото нямаше да издържа толкова време без храна . Има смисъл в тия въглени :)
Тодорова , то и личното ми тегло е по-малко , съответно имам нужда от по-малко калории :) Ти с 1400-1500 спокойно ще сваляш . Така , като мернах , едни 1900ккал ти трябват да поддържаш , без особено физическо натоварване...та при активно ежедневие/тренировки си прави сметка ;) :)
Поздрави (sun) Аз ще мъча тренировка сега...
47кг
Ставане – 8.30ч.
Тренировка :
10 лицеви
1 – лег с дъмбели – 3x10@x7кг
2 – лицеви – 5x5@7кг...стремя се , да са сравнително чисти...
3 – раменни преси с дъмбели – 8п@x7кг
вертолет с дъмбели – 8п@x7кг
x3
4 – повдигане встрани – 3x5@x7кг
5 – концентрирано сгъване – 3x5@7кг
6 – кръстосано чуково – 3x5@7кг
7 – клек – 6п@14кг
пулоувър – 6п@7кг
x3
За около 40мин....
Храна :
9.00 – омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр пушена скумрия + 10гр сланина (coffee)
11.30 – трен
13.00 – 130гр свинско + 10гр синьо сирене + 1 задушена червена чушка/2 скилидки чесън (beer)
17.30 – 70гр свимско + 1 долно бутче + 100гр извара + 100гр варен зелениляк(щавел?!?) (d)
Около 1100ккал : пр – 100гр / м – 65гр / в – 20гр
Не ми вдъхва доверие , този ранен последен прием на белтъчини , но ще карам така известно време . Нали ги догаждам за деня и около тренировката...ще се разбере...
Поздрави :) (d)
казано от Victoria Nikolaeva на 27.03.12, 21:23:
Къде са ти въглехидратитеее :Д
Упс (blush) Вики , днес мислих да си варя картофи с грах - сериозно !!! И без това ми е разстроен стомахът :D :x
Ще включа зелен боб утре :)
47- кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка :
1 - тяга(успореден хват) - 3x10@32кг
2 - едностранно гребане - 3x8@14кг
3 - клек - 3x10@14кг
4 - напади - 3x7@14кг
5 - плие - 3x10@14кг
6 - повдигане на пръсти - 3x15@32кг
За около 20мин...
Храна :
9.30 - 60гр свинско + 20гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен
14.00 - 80гр свинско + 15гр синьо сирене + 100гр задушени чушки (beer)
18.30 - 1 едро бутче без кожа + 150гр обезмаслена извара + 2 ореха (d)
Около 1000ккал : пр - 90гр / м - 65гр / в - 15гр
Нямам апетит нещо...не е било така , като се хранех през 3 часа . Стомахът ми е станал ленив :D На психическа основа е - отвикнах да я мисля на толкоз често...знам ли :)
Гледах Scar(2007) - ъъъ...доспа ми се , заболяха ме очите от тоя формат...и краят е покъртителен - абе реалистична работа :D дръпнах го , защото видях Titus в скрийншотовете :D Сериалчето е яко :)
Сдобих се с доста пилешко...нещо не се кефя в последно време - много е далеч от месо..купешкото де...
Днес ми е “особено”...меланхолично някакво :D
Хубава вечер :) (d)
Вики , спазих си заканата ;) Но думата “боб” е подвеждаща на пръв прочит...
47- кг
Ставане - 8.00ч
Тренировчица :
1 - клек - 6п@14кг
пулоувър - 6п@7кг
x4
2 - лицеви - 4x10
3 - едностранно трицепсово лег - 3x6@7кг
4 - полукофички с крака на стол - 3x15
5 - глутеус мост - 3x40
За около 15мин...
Не съм ок нещо...умора...
Храна :
9.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал + 20гр пушена скумрия + 5гр сланина (coffee)
11.45 - тренче
13.00 - 1 пилешко бутче без кожа + 70гр извара + 130гр зелен фасул :) (beer)
17.30 - 100гр свинско + 20гр кашкавал + 50гр извара (d)
Около 1000ккал : пр - 95гр / м - 60гр / в - 15гр
С този въглехидратен страх и протеинова психоза , пак ще се докарам , да се гърча 3 дни със спазми , през 5 минути...
Дано не , че е гадно :D От вчера съм леко разстроена...
Пфф...гледам др. Емилова плямпа сутринта , че хората на НВД си докарвали и хроничен запек . И без грам баласт , винаги съм била редовна , ама в сегашното положение ми прозвуча още по-абсурдно :D Трябва да внимавам тия дни и да си сваря картофи поне...то като цяло трябва да се храня различно , защото менюто ми е безобразно :D при подобни оплаквания...по-скоро е и причина , за подобни оплаквания - не се храня с качествени продукти , че и ги поливам :D Все тая - ще си закуся омлет...
Меланхолията продължава (dull) Пролетна депресия :D
Хубава вечер :)
Какво си спазила нищо не си спазила .. 15 гр въглехидрати :Д ония ден поне бяха 20 :D
Ееее , обещах зелен “боб” да ям :D Нищо , че е беден на въглехидрати...
Ще се опитам , да включвам нещо към обяда...поне да видя , как ще се чувствам .
Радвам се , че си спряла да броиш калории :)
Супер ти е менюто, казах ти веднъж, че много ми харесва твоето хранене. Не ми харесва само ниският прием на калории, увеличи го с плодове и ядки и ще си екстра според мен. Един ден хапвай повече плодове, друг по-малко и ето ти ги анти-запек въглехидратите.
казано от HarleyQuinn на 29.03.12, 21:35:
Супер ти е менюто, казах ти веднъж, че много ми харесва твоето хранене. Не ми харесва само ниският прием на калории, увеличи го с плодове и ядки и ще си екстра според мен. Един ден хапвай повече плодове, друг по-малко и ето ти ги анти-запек въглехидратите.
Благодаря , за това , че ти допада менюто ми :)
Принципно , нямам запек...не помня и да съм имала в близките години - само пропускане , на нервна почва или липса на спокойно WC :D Това исках да вметна , че и без фибри съм ОК . И от плодовете се наплаших - ей :D Лошата фруктоза...
Като се замисля , че съм се “бухала” с лаксативи безпричинно и само си създавах неудобства и болки...то това да беше :D
Сега са ми леко разстроени червата и ме притеснява да не стане , както преди няколко месеца ... че беше драма :D Явно са вируси някакви , не е от начина ми на хранене , но трябва да внимавам . Предния път не се съобразих и си се хранех с омлети/свинско...с малко глад , може и да изчистя бакриите/инфекцията ?! Не са ми били чести тия проблеми , та не знам...
За калориите - не смятам (beer) (d) , но дори да се съобразя , със сравнително високия термичен ефект на “спирта” - пак са мнооого :) Гледам белтъчините да следя ;)
Не съм за пример...
Мерси , за включването Harley (sun)
46.5кг
Ставане - 8.30ч.
Килограмите са на “-” , но бедрата си мазнеят...неприветливо допрени :D (dull)
(coffee) - само едно (blush) Исках да пия чай с мед , но се беше захаросал , а е в ония “биберони” - не ми се занимаваше...
11.30 - активност :
1 - тяга(успореден хват) - 4x10@32кг
2 - лицеви - 3x10@7кг
3 - раменни преси с дъмбели - 4x10@x7кг
4 - бицепсово с дъмбели - 3x10@x7кг
За около 15мин...
12.30 - 120гр пилешки гърди(г.с.) + пюре от 80гр картофи + 40гр грах + 50гр извара + 10гр синьо сирене (beer)
17.30 - същото ^^ (d)
Около 800ккал : пр - 100гр / м - 20гр / в - 50гр
Е , не гладувах днес , но се чувствам по-добре и храната е стомахосъобразна :D
Ето - ядох компир (роднинско производство) ! Утре ще хапна една ябълка и започвам да варя жито :D
И така не е с храната инак...може би от малкото калории . Но в чуденки , не закусих...
“Тренировката” е за никъде...само ‘дето си насиних краката(малко ми требе) :D
Отметнах една неприятна занимавка - подстригване на любител , на канадските ливади :D Мина успешно again (whew) Трябва да засека , кога пак ще ми се налага...
Утре не мисля да тренирам...
Готина вечер на всички :) (d)
казано от Мая на 30.03.12, 18:20:
[color=blue] 46.5кг
Е виждаш ли от малкото калории какъв е резултата ! Радвам се,че си вкарала най-после малко въглехидрат :) Поздрави ;)
Вики , не е , като да не знам ;) Не са ми малко килограмите - няма страшно :) А и не смятам да свалям...
С въглехидратите още не сме се разбрали :D
47- кг
Ставане - 8.00ч
Активност :
Преди обяд , првих “кофички” - 10x5 . Непълна(никаква) амплитуда , разбира се и с лакти встрани , защото нямам трицепси :D
+ преден клек с дъмбели 4x8 / “V”-преси(да речем) 3x10 / плие с дъмбели 3x8…
Храна :
9.00 - 1 пилешко бутче (coffee)
13.00 - 100гр свинско + 20гр кашкавал + 1 червена чушка (beer)
17.00 - 100гр пилешко + 20гр синьо сирене + 100гр коприва (d)
Около 1000ккал : пр - 105гр / м - 50гр / в - 20гр
Оправи се неразположението , но вчера задрямах по сред бял ден ?!? От въглехидратите ли е , от малкото погълната енергия(в/м) - не знам...или от тъпата ранна вечеря . Очаквах , че на обичайните калории ще свалям(т.е. ще мога да увелича храната или ще позачистя мазнинки?!?) , но май наистина няма голямо значение , кога ги приемам . Все пак , ще продължа още няколко дни по този начин . Малко е глупаво , защото просто съм премахнала изварата , като последно хранене...нЕма що...обезмаслена извара + (d) и мутиране е много фатално сигурно...само си е****м метаболизма...
Гледах Goon(2011) - не е смешен?! , а Ш.У.Скот не го познах - бая пълничък/едър е в тази лента , май .
Не ми се навръзваха някои моменти...не съм чатнала комедията...
Хубава вечер (sun)
47кг
Ставане - 7.30ч
Тренировка - няма .
Храна :
9.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал/синьо сирене + 1 пилешко крилце (coffee)
13.00 - 1 пил. бутче с кожа + 50гр кашкавалена извара (beer)
17.00 - 100гр пил. гърди с кожа + 50гр кашкавалена извара (d)
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 60гр / в - 5гр ...фибри - 0 :D ал..
Явно съм правила някакви кофички(за гърди?!) вчера , защото имам мускулна на pektoralis minor :D
Мисля , че се омазнявам стабилно или просто задържам водица - менюто ми е солено , в последно време...нищо , че не соля допълнително...
Пфф...важното е да тренирам !!! И да се поуспокоя , че с тия нерви....
Поздрави (sun) (d)
въглехидрати 5 гр !? майкоо :Д Ти си луда Майче :D:D:D Твоите калории малко,а моите дори не знам колко сааа :(:( Направо имам чувството,че здраво съм се освинила тия дни :D
казано от Victoria Nikolaeva на 01.04.12, 21:29:
въглехидрати 5 гр !? майкоо :Д Ти си луда Майче :D:D:D Твоите калории малко,а моите дори не знам колко сааа :(:( Направо имам чувството,че здраво съм се освинила тия дни :D
Вики , хапвай спокойно - освинването ти е далечно/мираж :) Не ги брой тези калории ! Аз дори си мисля , че може и да са ти недостатъчни...надявам се - не :) Здравето , ей ! Аз си съсипах доста години в подобно психясване около храната , съпроводено с физическа неспособност , за елементарни неща...
Тия дни обикалях магазините за дънки - гледам някакъв нормален размер , оп - малки са ми :D И не ми е никаква драма :) Преди ревях , защото нямаше моят размер (от детски съм купувала подходящ модел) ...
Ама психическият абсурден ад е неоправдан...
Мернах , че с гирички си се сдобила ;) Действай/хапвай - такова хубаво момиче си - стягай се ;)
Не ги гледай моите въглехидрати - около 100гр са + разни други калории...
казано от Мая на 01.04.12, 21:53:
казано от Victoria Nikolaeva на 01.04.12, 21:29:
Вики , хапвай спокойно - освинването ти е далечно/мираж :) Не ги брой тези калории ! Аз дори си мисля , че може и да са ти недостатъчни...надявам се - не :) Здравето , ей ! Аз си съсипах доста години в подобно психясване около храната , съпроводено с физическа неспособност , за елементарни неща...
Тия дни обикалях магазините за дънки - гледам някакъв нормален размер , оп - малки са ми :D И не ми е никаква драма :) Преди ревях , защото нямаше моят размер (от детски съм купувала подходящ модел) ...
Ама психическият абсурден ад е неоправдан...
Мернах , че с гирички си се сдобила ;) Действай/хапвай - такова хубаво момиче си - стягай се ;)
Не ги гледай моите въглехидрати - около 100гр са + разни други калории...
Освен че си съсипах здравето,жалкото е че си съсипах и психиката... Преди не ми пукаше кога какво и как го ям,дали ще кача или не.А сега цялото ми време минава в мислене за храна.. много е гадно... адски много се моля някога всичкия този ад да се оправи и да си е всичко както преди...:( Да гиричките ми са много готини (sun) зеленичкии (sun) Даже имам май мускулна треска на ръцете или поне утре ще имам,защото сега усещам напрежение :D По-здрави :)
47+ кг
Ставане - 8.30ч
Тренировка :
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 4x12@32кг
2 - гребане с щанга - 4x10@27кг
3 - едностранно гребане - 3x8@14кг / 1x6@17кг
4 - повдигане встрани от наклон напред - 5x10@x7кг
5 - едностранно трицепсово стоеж - 3x6@7кг
6 - кик бек - 2x12@7кг
За около 40мин...
Ще наблегна на повече повторения...дам , и тези ^^ са ми зор...
Исках да се набирам , но пред блока се напълни с ‘ора...трябва да слизам рано ...
Съвсем си праснах крака с тягата и последната серия залиташе към румънска...
Храна :
9.00 - 100гр свинско(тлъсто) + 20гр кашкавал/синьо сирене (coffee)
12.30 - трен
13.15 - 1 варен белтък (beer)
14.00 - 100гр свинско(нетлъсто) + 20гр кашкавал/с. сирене + 1 малка червена чушка / 2 скилидки чесън (beer)
19.00 - 50гр пилешко бяло месо + 150гр обезмаслена извара + 100гр коприва (d)
Около 950ккал : пр - 95гр / м - 55гр / в - 20гр
Изварата Жоси е гадна - имах чувството , че ям брАшно(вероятно) ... 58ккал - за кое по-напред , въпреки обозначението , че не съдържа мазнини...но пък за лактозата е вметнато...
Краката ми дебелеят , особено десният :D Сериозно , единият крачол ще се пръсне... абоминация ...
Май пак ще си се върна на 4 , по възможност 5 хранения...и по-късно последно...ще видя...
Въглехидрати - не знам . Ще опитвам де...отвикнала съм вероятно . Не ми се ядат , не ми се сковава ченето за сладко/кризи , но то е свързано с (beer) (d) ...
Сланината(малко/тлъсто месо) сутрин ме зарежда добре за трена...май...забелязвала съм го на няколко пъти , но при мен никога не се знае...
Поздрави :) (d)
47кг
Ставане - 8.00ч
Тренировка :
15 лицеви
1 - лег с дъмбели - 3x15@x7кг
2 - лицеви - 3x8@ 7кг
3 - раменни с дъмбели - 3x12@x7кг
4 - повдигане встрани - 3x10@x7кг
5 - концентрирано сгъване - 3x7@7кг
6 - бицепсово с дъмбели стоеж - 3x12(на ръка)@x 7кг
7 - клек - 10п@14кг
пулоувер - 10п@7кг
x3
За около 35мин...
Окапаха ми ръцете(въпрос на възможности)....вдървих се...и измерих стегнат бицепс 27.5 сантима , ей (muscle) :D |-)
Храна :
8.30 - омлет от 1 яйце + 1 белтък + 20гр кашкавал + 5гр сланина (coffee)
11.00 - трен
11.45 - 1 варен белтък (beer)
12.30 - 100гр свинско + 20гр синьо сирене + 100гр краставица/чушка (beer)
16.30 - 100гр свинско + 1 варен белтък + 150гр салата от маруля/домат/пресен лук/малко зехтин (d)
20.30 - 170гр обезмаслена извара(сега я ям) (d)
Около 1000ккал : пр - 100гр / м - 60гр / в - 20гр
Имаше и 2 чаени лъжички някакъв разбит хайвер в менюто , чието съдържание е покъртително , но и него съм включила в сметките...не беше вкусен...
Хмм...икономия + лакомия = парадоксално “лоши” покупки...май...наблюдения...
Иии...хубава и лежерна вечер :)
47кг
Ставане - 7.30ч.
Транировка :
А
набирания(подхват) - 12x1
кофички(плитки :D ) - 5x5
За около 15мин...
Б
клек - 3x10@14кг
напади - 3x7@14кг
плие - 3x10@14кг
страничен полуклек - 3x7@14кг
повдигане на пръсти - 3x17@14кг
кофички^^ - 3x7
За около 25мин...
Срамота е , същество(аз) целящо голЕм гръб , да прави по едно набиране подхват...но имам съмнение , че е чисто :D Краката са прави и долната част на тялото е отпусната . На първите връщах от 90 градусова сгъвка... i suck |-)
Поне в нас ми е удобно за кофички - м/у един стол за бар-плот и шкаф на идентична височина...и мога да регулирам ширината , само и самите кофи да можех :D Бе пружинирам си там , с лакти встрани....
Храна :
8.30 - омлет от 1 яйце + 30гр свинско + 20гр кашкавал (coffee)
9.30 - трен А
11.00 - трен Б
12.30 - 100гр свинско + 10гр синьо сирене + 50гр извара + 50гр коприва/2 скилидки чесън (beer)
16.30 - 50гр пилешко с кожа + 1/2 варено яйце + салата от маруля/краставица/пресен лук/малко зехтин (beer)
20.30 - 100гр извара + 30гр пилешко (d)
Около 1000ккал : пр - 95гр / м - 60гр / в - 15гр
Снощи не си изядох изварата - 1час мъчих 50гр и се отказах...Жоси (puke) ...тая вечер се напънах и така...
Интересно - срам ме е да правя жалки опити за набиране пред блока , а не ме е срам да мъкна 3 големи бири(не за мен) из квартала :D
The Darkest Hour - wtf (headbang)
Усмихната и спокойна вечер (sun) (d)