Дневникът на Мая

Прескочи до:

03.08.12
09:07

Много си хубава на снимките (sun)
Между другото разгледах и другите и стигнах до извода : АЙ ДА ПРАВИМ ДУПЕТА :D :D ;)

03.08.12
09:26

Момичета, ай да ме научите как да не ям, щото преди малко пак си казахме добро утро с на баба ми хляба :D

03.08.12
09:30

казано от HarleyQuinn на 03.08.12, 09:26:

Момичета, ай да ме научите как да не ям, щото преди малко пак си казахме добро утро с на баба ми хляба :D

Ние ядееем

Мнението беше редактирано от Вики на 03.08.12 09:30.

03.08.12
10:58

казано от Вики на 03.08.12, 09:30:

Ние ядееем

Пхахахах, това наистина ме разсмя! :D

п.с.
Вики, плочки, дупе ... бая храна ще ти требе ;)

03.08.12
15:10

казано от Вики на 03.08.12, 09:30:

Ние ядееем

Наистина ли ? :D :D :D

03.08.12
16:29

казано от Deskameska на 03.08.12, 15:10:

Наистина ли ? :D :D :D

Дааа ;дд
Еее аз ям 2 пъти колкото Мая ама нищо ;д и тя ще свикне :)

Поправка: Вдигнала е калориите на 1500 .. Е значи почти 2 пъти ;ддд

Мнението беше редактирано от Вики на 03.08.12 16:32.

03.08.12
20:56

Еее , стига с туй дупИ :D То си е до структура/ген , а и на фона на какви гърди ще стои :D ;)
Друг е въпросът , че имам нужда от повишаване на силата(не обем) на бедрата и ханша(глутеуси..по-скоро квадрицепсът ми “куца) , което би повлияло и за намаляването на мазнините в тези области . До колкото знам , това се получава с големи работни кила и повишаването им...малко повторения...
Методи много , предполагам :)

Ядем , инак ;)

Вики , дано да ядеш почти 2 пъти повече от мен ;) И стига с тия плочки , хаха...разбирам ти зарибявката(чисто психически , не относно естетическите качества на теракотния корем) , но на теб едно дупе ще ти тича ;)

Поздрави и усмивки (sun)

46.5кг
Ставане - 8.00ч

Тренировка :
1 - напади - 3x7@2x7кг
2 - лицеви - 3x12@7кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 7п@2x7кг
    едностранно концентрирано сгъване - 7п@7кг
    едностранно трицепсово зад глава - 7п@7кг
      x3
4 - повдигане на пръсти - 3x25@32кг

За около 30мин...

Храна :
8.30 - 1 праскова (coffee)
9.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал (coffee)
12.00 - трен
13.00 - 120гр свинско + 10гр кашкавал/с. сирене + 1 домат/краставица  (снимка)*
17.00 - 1 рохко яйце + 70гр извара + 1 филия ВитаСтар с масло и кашкавал (beer)
20.00 - 70гр извара + 30гр свинско + 1 филия ВитаСтар (d)
Около 1350ккал : пр - 100гр / м - 85гр / в - 50гр....

Храня се почти безобразно , но този “хляб” ще го изям и точка :D Тренировките са минали покрай тренировки...пак пих степче с аспартам :D

Обади се шефката ?! Да ме чуе ?! Мисля , че е свестна жена...аз не я познавам , принципно , но нали колежката напусна . Или е уволнена ?! Кой крив, кой прав...на кой какви са му целите - не мога да знам....надявам се , да не съм я оставила с лошо впечатление...
Аз тия дни бая се замислям , колко съм проста и как трябва да мета улиците , ама карай :D Сега сме отпуска...

Изгледах първия епизод на Walking Dead - мн ми го хвалят френдове(аз рядко гледам сериали по нета) - става....
Ще си пусна втория епизод и така...
  Аз бях почнала Breaking Bad , но нещо се разсеях и си останах със сезон и половина . А сега било лудница :)
  Не съм по сериалите...от нета , да ги дърпам...

Отплеснах се...
Лека вечер :) (d)

Мнението беше редактирано от Мая на 09.08.12 20:49.

04.08.12
20:17

47- кг
Ставане - 8.30ч

Обиколките на “-” стоят...ръчиците са ми по 26см ;(

(coffee)
10.30 - трен “6x6x6” :D :
  1 - тяга с щанга(успореден хват) - 6x6@32кг
  2 - гребане с щанга(надхват) - 6x6@27кг
  3 - флайс - 6x6@2x7кг
  4 - бицепсово с дъмбели(стоеж) - 6x6@2x7кг
  5 - полукофички с крака на стол - 6x6@7кг
  6 - плие с 2 дъмбела - 6x6@2x7кг

За около 45мин....

Кое в повече, кое в по-малко...така си го замислих, ама пропуснах рамо |-) все съм го понатоварила тия дни, а и е асистирало днес :) леле :D

11.30 - 1 рохко яйце
13.00 - 120гр пил. гърди(г.с.) + 1 филия ВитаСтар (beer)
16.30 - 120гр пил. гърди(г.с.) + 1 филия ^^ с масло и синьо сирене/кашкавал (beer)  (снимка)*
20.00 - 100гр извара + 200гр кисело мляко 3.6%...и малко куркума :D (d)
    Около 1050ккал : пр - 115гр / м - 40гр / в - 55гр

Не закусих - трен на гладно. Замериха ме с термос сутринта и ми се нервеха. Направих забележка(с апатичен тон), относно разни претенции и как се държат, в тези отношения, изискващите...бе заядох си се :D Но ме раздразниха и мислех да не ям днес...явно не ми се отдава вече - повечко депресия требе за глад :D Много говеда сме на 2 квадрата - не може...но и аз съм си куче...все тая...нИ ставам, ама не съм и длъжна :D

Поздрави :) (d)

Мнението беше редактирано от Мая на 09.08.12 20:44.

05.08.12
22:07

46.5кг
Ставане - 9.30

(coffee)
10.30 :
  1 - клек с дъмбели на рамене - 6x6@2x7кг
  2 - сраничен полуклек с крак на легло - 3x6@2x7кг
  3 - повдигане на пръсти - 6x20@32кг
  4 - глутеус мост - 3x60

За около 25мин...
  (coffee)
11.30 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал/синьо сирене
13.00 - 120гр свинска плешка(г.с.) + 10гр кашкавал/с.сирене + 120гр домати
13.30 - филия(~55гр е :D ) ВитаСтар с масло/кашкавал/с.сирене
17.00 - 100гр свински джолан(г.с.) + филия с масло/кашкавал/с.сирене (beer)
18.30 - 30гр солети + 10гр семки (beer)
21.30 - 50гр свински джолан + 10гр кашкавал/с. сирене (d)
  Около 1400ккал : пр - 95гр / м - 80гр / 60гр...от храна...

Видях се с френдове...прекалих с (beer) (blush)
  Храната е злеееее....мешавици....
Днес имах мускулна на долен трапец?! и на горни гърди/предно рамо(не правя флайс принципно и правилно...явно е от това)
Почивни крака, като трен .
  За първи път , от доста време , излязох по къси гащи - ужасни са ми краката - срам , ама жега :D
  Всъщност , не ща да правя дупе...че и крака!!! Искам по-голям гръб и ръце - това е . Относно силата и редуцирането на мазнини в долната част...дреме ми - пари за фитнес и големи кила няма , а и не ми се занимава...
  Ще си потренирвам лекинко и долната част...
  Като не ме харесват...то това да ми е проблемът...за себе си филмирам вече...не , че има смисъл...
  Требе да пера след 23ч. ....

Лека :) (d)

06.08.12
19:34

46кг
Ставане - 9.00ч

(coffee)
10.45 - тренировчица :
1 - напади - 3x7@2x7кг
2 - едностранно гребане - 3x10@14кг
3 - повдигане встрани от наклон - 8п@2x7кг
    концентрирано сгъване - 8п@7кг
    едностранно трицепсово от седеж - 8п@7кг
      x3

12.00 - омлет от 1 яйце + 20гр кашкавал/синьо сирене
14.30 - 1 горно пил. бутче с кожа + 70гр извара + 20гр кашкавал/с. сирене + 50гр(с.с.) кафяф ориз/булгур (beer)
18.00 - 1 долно пил. бутче + 30гр извара + 50гр(с.с.) к. ориз/булгур (beer)
18.30 - 1 препечена филия хляб(някакъв там) с масло/кашкавал/с.сирене (d)
  Около 1150ккал : пр - 65гр / м - 60гр / в - 85гр

No comment !!!!

Сутринта реших, да погледна тоя excel….таблици/шитни...
По спомен от магазина, направих това(снимката). Първата ми табличка - яко съм зле. Докато изпробвах функциите, съм прецакала 12-ти ред(по-голям е) и не ми се занимаваше, как да го поправя...
И други глупоси сътворих - липсват разделителни чертички, ама тях ги разбрах...
Има и природно тъпи хора...това е положението...

07.08.12
21:23

47- кг
Ставане - 8.30ч

”Тренировка” :
1 - клек с раменна - 5x5@2x7кг
2 - гребане с щанга(надхват) - 5x5@27кг
3 - флайс - 5x5@2x7кг
4 - чуково(кръстосано) - 5x5@2x7кг
5 - кик бек - 3x10@7кг

За около 30мин...

Ох, много слабо again, колкото да не атрофирам там :D

Храна :
9.00 - омлет от 1 + 20гр кашкавал/с. сирене/масло (coffee)
разходка/пазар
11.00 - “трен”
12.00 - 150гр(г.с.) свински котлет + 10гр кашкавал/с. сирене + 100гр краставица
15.30 - 100гр извара + 50гр(с.с.) к. ориз/булгур (beer)
19.00 - 100гр извара + 50гр заквасена сметана 20% (d)
Около 1150ккал : пр - 90гр / м - 70гр / в - 50гр....от храна...

Мисля да не бягам особено от въглехидратите...към момента. Даже хлебец ми се отразява добре на силиците, при все лошите тренове....
Ох...много е жегаааа...

Филми...
  Гледах The Dictator - става :) Засмях се и не се натрапва много сексуалния хумор, както в Бруно...по-добър е, мисля. Еди Нортън, хахаха...добре изглежда :) Скоро не съм гледала комедии, а и вероятно се поуспокоих малко, че да се усмихвам на простотии...хареса ми :)

Гледах и No Reason(2010) - нискобюджетен немски горец, с елементи на психария. Забелязват се прилики с Hellraiser(споменато в коментари)...5, в частност, като идея...и разните демонични персонажи/обречени душици, но до там. Ама на главния “злодей”(доброто аз/просветител), за чий му бяха нахлупили този октопод/гнездо от дилдоси на тиквата :D . Има и голотии лентата, като основната е героината(няма ц***, да не заблудя някого, да гледа..) Става :)

Офффф....
  Днес пак дразги в жегата...пффф...няма да ми се качват на главата и толкоз! Пак си мълчах, де...
Не знам кой е луд просто...
На 10 кватрата, напекло(8-ми етаж, южно, без пердета..), в присъствието на още 2 индивида + животинки(куче/коте)...да седнеш да шиеш нещо, което седи на машината от 2 месеца/не е ама въобще нслежащо...цял ден да кроиш/тренираш/шиеш....
  Нз...аз съм луда, явно....искам спокойствие просто...не съм се карала - намекнах, но съм гаден демон/изрод и аз съм виновна, че не се е получило. Наистина ми беше жега да се карам, но пак провокирах заплахи...баси...живот...
  Е, все пак човекът ще качва маса, предполагам. Жалко, че го разочаровах, защото му казах, че мазнините не се превръщат в мускул и само с хляб и лютеница не се изгражда мускул. Не съм се заяждала - бяха ми зададени конкретните въпроси и аз отговорих. Стана му тъпо, явно е разчитал на тези нещица....

Ох, извинете ме...много е жегааааа....

Лека :) (d)

08.08.12
20:36

46+ кг
Ставане - 8.00ч

Тренировка :
1 - напади - 4x7@2x7
2 - тяга(успореден хват) - 4x7@32
3 - лицеви - 4x7@7
4 - арнолд преси - 4x7@2x7
5 - едностранно концентрирано сгъване - 4x7@7
6 - полукофички с крака на стол - 4x7@7

За около 35мин...

Храна:
(coffee)
10.30 - 1/2 вaфла Мура Breeze :)
11.00 - трен
12.00 - омлет от 1 яйце + 30гр сирене маасдам
14.00 - 120гр(г.с.) свински котлет + 10гр маасдам + 150гр домати
17.30 - 1 яйце + 30гр овес + 10гр кашкавал, на тиган (beer)
20.30 - 150гр извара + 200гр к. мляко 3.6% (d)
Около 1200ккал : пр - 95гр / м - 75гр / в - 50гр

Исках да си правя овесени питки, но съм купила обикновени овесени ядки(не фини). Покиснаха малко в разбитото яйце, но си станаха мини-омлетчета с ов. ядки, а не “питки” - смотано...
  Мисля да си купя хляб “Бонус”...не знам, какви са доводите против житото(хляба си е химия - ясно). Имам чувството, че не ми се отразява зле и по-оферта от ориз/овес/картофи...
Беше ми гадно на стомаха от глад и хапнах вафлата...за трена, да не скрибуцам...а и все си мисля, че сладинките ми дават power :D Пада ми захарта, принципно...и нормално...но си бях гладна :) Знам, че е джънк...то и маринованото месо от охладената витрина не е цвете :D (вече няма да купувам такова...от ПроМаркет, специално...)
  Пак пих бая Степ...имам чувството, че е по-вредно от (beer) и този сладък вкус (puke)
  Да си почвам последното хапване...

Хубава вечер :) (d)

08.08.12
20:39

казано от Мая на 08.08.12, 20:36:

Мисля да си купя хляб “Бонус”...не знам, какви са доводите против житото(хляба си е химия - ясно). Имам чувството, че не ми се отразява зле и по-оферта от ориз/овес/картофи...
Беше ми гадно на стомаха от глад и хапнах вафлата...за трена, да не скрибуцам...а и все си мисля, че сладинките ми дават power :D Пада ми захарта, принципно...и нормално...но си бях гладна :) Знам, че е джънк...то и маринованото месо от охладената витрина не е цвете :D (вече няма да купувам такова...от ПроМаркет, специално...)

Ее браво!!Най-накрая е отминал страха от въглехидратите и чувстваш пауър-а благодарение на тях :) Продължавай така!! :)

08.08.12
21:11

Хах, Вики, приятно изкарване във Франция ;) Обичам сиренаааа...и винце, де... :)
Поздрави и усмивки (sun)

08.08.12
21:26

Ако имаш време по-хубаво си замеси една питка, вместо да си купуваш хляб. А ако случайно има читава пекарна около вас, по-добре си вземи някакъв пресен пълнозърнест или ръжен хляб. Все пак, ако ще си вземаш купешки хляб ... по-добре си купи Вита (според мен е по-добър избор) или има един немски (“M ... нещо си”), вярно струва към 5 лв ама наистина е добър (това разбира се, ако си ценител на различните видове хляб де).

08.08.12
21:59

казано от Nathan на 08.08.12, 21:26:

Ако имаш време по-хубаво си замеси една питка, вместо да си купуваш хляб. А ако случайно има читава пекарна около вас, по-добре си вземи някакъв пресен пълнозърнест или ръжен хляб. Все пак, ако ще си вземаш купешки хляб ... по-добре си купи Вита (според мен е по-добър избор) или има един немски (“M ... нещо си”), вярно струва към 5 лв ама наистина е добър (това разбира се, ако си ценител на различните видове хляб де).

Далеч съм от ценител, мямам възможност да пека или да купувам този немския(към 3+ е половинката) или от пекарна ;)
Явно, в жегите ми пада захарта, повече от обикновено(покрай (beer) (d) ). Забелязах, че хапвайки повечко въглехидрати, не се чувствам такова изкопаемо на следващия ден. В частност, впечатление ми направи консумацията на абсолютно измислен хлЕб(боядисан, за левче - на баба ми :D ) няколко филии...
  От една страна, достатъчно отрови/химии/боклуци приемам, че да ми пука, но от друга...би било добре да компенсирам с качествена храна(ако има такава, в днешно време :) )
  Овесените питки са ми вариант...или просто варено жито :)
  Мерси, за включването (sun) С добри впечатления съм от коментарите ти/адекватността им :)
  Поздрави (((((:

08.08.12
22:04

Хм,....всъщност не знам защо толкова си го купувате този Вита (съдържанието му куца малко). Защо не пробвате с пълнозърнестия на Симид, мисля че беше? При мен мина повече от прекрасно теста с водата, + по-голям е като грамаж ;) А и е по БДС ;)

Мнението беше редактирано от Йонито на 08.08.12 22:04.

08.08.12
22:11

Според мен, ако не можете сами да си месите хляб, купувайте си от пекарна - топъл-топъл :)

08.08.12
22:16

казано от Йоана  Добрева на 08.08.12, 22:04:

Хм,....всъщност не знам защо толкова си го купувате този Вита (съдържанието му куца малко). Защо не пробвате с пълнозърнестия на Симид, мисля че беше? При мен мина повече от прекрасно теста с водата, + по-голям е като грамаж ;) А и е по БДС ;)

Забравих да вметна, че съм против Вита(този ВитаСтар, дето хапвах май е друг, но и той не вАжи) и на Нилана мозайки/ръжени тухли. Не се развалят тия безбрашни хлябове, а еквивалентната гума на “Бонус” плесенясваше за седмица, че и преди срока си. Нямам идея, това плюс ли е, защото и хлябове(черни някакви) закупени от Германия, имат неприлично дълъг живот. Иде реч, след отваряне на опаковката, ако са вакуумирани и по принцип.

08.08.12
22:45

HarleyQuinn, от пекарната пак не знаеш какво има в хляба ;) Но да - поне е по-вкусно ;) Лошото е обаче, че лично аз трудно си намирам някоя ;)
Майче, то няма май какво толкова да плесеняса,защото няма мая и е нормално да се застои по-дълго време (поправете ме,ако греша). Ама скоро някъде по форума мернах супер лесната рецепта за хляб с тесто, което почти не се месеше ;) Като се позатърся и като го намеря, веднага ще пиша; )

08.08.12
23:16

казано от Мая на 08.08.12, 21:11:

Хах, Вики, приятно изкарване във Франция ;) Обичам сиренаааа...и винце, де... :)
Поздрави и усмивки (sun)

Мерси,Майчее  (sun)

08.08.12
23:35

казано от Йоана  Добрева на 08.08.12, 22:45:

HarleyQuinn, от пекарната пак не знаеш какво има в хляба ;) Но да - поне е по-вкусно ;) Лошото е обаче, че лично аз трудно си намирам някоя ;)
Майче, то няма май какво толкова да плесеняса,защото няма мая и е нормално да се застои по-дълго време (поправете ме,ако греша). Ама скоро някъде по форума мернах супер лесната рецепта за хляб с тесто, което почти не се месеше ;) Като се позатърся и като го намеря, веднага ще пиша; )

Йоана, то не е зор, да се яде хляб :) Аз си джънквам езечасно (не с хляб :D ) Смятам, че е заменим, но пък е по-удебен...при разни режими.
За плесенясването и качеството - не разбирам. Липсата на мая ще да е, щом казваш. От бая време не конумирам и не съм се интересувала. То и от солети се чувствам по-добре :D Не съм си я разяснила ситуацията...
  Мерси, за включването (F) (sun)

Вики, яж френско сирене с френски франзели и да докладваш, за вкусовите особености и красоти, при различни съчатания и индивидуално :D
  Прекрасна почивка ти пожелавам (sun)

Мнението беше редактирано от Мая на 08.08.12 23:37.

09.08.12
13:31

казано от Йоана  Добрева на 08.08.12, 22:45:

Във всички хлябове има подобрители, ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, защото те се слагат в самите брашна. Тези в пекарната обаче, особено в малките пекарни, зареждат брашна от местни производители, а шансът за по-качествено брашно е по-голям, понеже най-нискокачествените се изкупуват на едро точно от масовите производители. И поне е пресен хлябът, ако не друго.

09.08.12
20:57

46.5кг
Ставане - 8.00ч

(coffee)
10.00 - тренче :
1 - клек с дъмбели - 8x8@2x7кг
2 - едностранно гребане от наклон напред - 10п@14кг
    кофички(плитки) - 5п
      x5
3 - повдигане на пръсти - 3x25@32кг

За около 35мин....
11.00 - омлет от 1 яйце + 30гр кашкавал/маасдам
14.00 – 200гр свинска плешка + 5гр кашкавал (beer)
17.00 – 1 филия кафяв хляб с масло/пуш. Филе/кашкавал + 20гр измекярска луканка (beer)
Около 1200ккал : пр – 70гр / м – 90гр / в – 15гр...от храна...

Зле!!!

Днес ми се обадиха – магазинът затваря(примерно) и след седмица ще си взема парите. Добре, че си оправих CV-то, но трудно ще се намери работа, за същество, като мен...ще диря, де. Малко ми е криво...то си ми беше първа работа, до колкото е било работа... ;(
  Видях се с приятели...има и снимки...ще кача...
  Не намерих хляб „Бонус”...
  Мислех да вечерям извара – от мандра в Ихтиман, до колкото разбрах, но не ми се яде...
  Жега си беше, преди опита за буря...и пак е задух...

Усмивки (sun) (d)

:D

09.08.12
21:09

Аз не съм в час и имам доказателства!!!
    :D |-) ...все тая... :)

П.п. С четка ги търках тия крака...’бах го у тенът. И следи от тяга се виждат, и да грозно е всичко :D

Мнението беше редактирано от Мая на 09.08.12 21:13.

Само на мен ли ми се струва, че изглеждаш щастлива ? (sun)

09.08.12
21:54

казано от Тедо на 09.08.12, 21:14:

Само на мен ли ми се струва, че изглеждаш щастлива ? (sun)

Ами, не съм |-) Проблемът си е в мен. И не съм Флюбена :D Изкуствени усмивки, мазно/потно лице на лошите градуси и загорели стъпала(спомен от магазина).
  Направо е грозно, да не се радвам, че имам привилегията да дишам...
  “Обичам” свинско с кашкавал :P :D
  Поздрави, Тедо...и само успехи и красоти, около теб :)

10.08.12
21:47

46- кг
Ставане - 8.00ч

В 10ч доядох Мурата от онзи ден и правих това :
1 - плие - 6x6@14кг
2 - повдигане встрани - 6x6@2x7кг
3 - бицепсово стоеж - 6x6@2x7кг
4 - едностранно трицепсово - 6x6@7кг

Не ми се тренираше днес...

Храна :
11.00 - омлет от 1 яйце + 20гр маасдам/с.сирене
13.00 - 120гр свинско + 10гр кашкавал + 1 препечена филия Бонус(~30гр) с масло и кашкавал (beer)
16.00 - 50гр свинско + 70гр извара + 1 пр. филия с масло и с. сирене (beer)
19.00 - 70гр извара + 2 пр. филии с масло и маасдам (d)
Около 1700ккал : пр - 105гр / м - 100гр / в - 65гр....

Оядох се днес...
Много лоши комбинации и съотношения на нутриентите...много ‘лЕб и млечни....
Всъщност ми е бая криво, но не това е причината да муам...
Намерих Бонус...подразбира се....
Няма асансьор от няколко дни...и така ще да е седмица още поне, та си млатя до 8ми етаж. Като се замисля, за чий ми е - не ми е проблем.
От известно време има и кратки студени душчета...налага се, просто...

Гледах Tall Man(2012) http://www.imdb.com/title/tt1658837/ - добро е филмчето. Малко скучно, а и развръзката, колкото ми беше неочаквана, толкова ми беше и незадоволителна. Оставя тема за размисъл, но...въпрос на вкус. Очаквах друго...

11.08.12
21:58

47-кг
Ставане - 7.30ч

(coffee)
разходка/пазар/качване до 8-ми етаж с 6-7кг...
12.00 - активност
1 - клек с дъмбели - 3x10@2x7кг
2 - гребане с щанга(надхват) - 5x5@27кг
3 - кик бек - 3x10@7кг
4 - чуково - 5x5@2x7кг
5 - раменни преси с дъмбели - 3x10@2x7кг
6 - кофички(плитки) - 5x5

За около 35 мин....
12.35 - половин праскова
13.00 - 120гр пилешки гърди + 1 препечена филия “Бонус” + 20гр патладжан + 1 корнишон
16.00 - 100гр пил. гърди + 2 препечени филии с мааалко масло и кашкавал + 1 корнишон (beer)
19.30 - 200гр кисело мляко 3.6% + 2с.л. недокиснали овесени ядки... (d)
Около 950ккал : пр - 90гр / м - 30гр / в - 80гр...от храна...

Тренировки, явно не правя, ама са всеки ден (wait) :D

Пак ми е малоумно храненето :D Праскова след трен(фруктоза) и “кисело мяко”(лактоза) и овес(wtf) за последно...леле. То и консумацията на “хляб” и “пилешко” е под въпрос...
  За калории и нутриенти - нищо им няма :D
  Нещо реших, да пропускам закуска...и го правя от време-на време. Тъпото и модерно периодично..и аз да вмъкна акцент, а така не се прави...
  Реално, ако изкарам до 16.00ч., ще си е 16часа фаст...ама защо?!?!?!
  Ох, объркано ми е с това ядене и зачитам някакъв “капацитет” в един друг форум...пффф...
  Ся и наситените мазнини пречели...е, то на моя стеатозен дроб пречат...ясно ми е, ама ми е вкусно...и бюджетно :D
  А и панкреасът се обажда...май.... :x
  Не знам...
  Пък и аз, освен ВВД или някаква вариация на РБД, няма как да спазвам...
  Знам си аз...вегетарянство, ама резултати(не, че сега се надявам на някакви) без пари нама да видя, а и излиза скъпо, за да е балансирано. А и не ща - яде ми се тлъсто месо и кашкавал...бая години съм карала на броколи(образно)
  А и това с млечните...кашкавал/меки сирена в минимални количества не бих отказала...
  Друг е въпросът, че има значение кога/какво(спрямо трен) и комбинации...
  Ранната вечеря/без закуска и включването на въглехидрати ми се върти...
  Циклично, с приемане на калории м/у 16ч и 24ч ми се вижда по-голямо мазало...
  Спирам с опитите, за мисловна дейност :x
  Пффф....и цял ден без грам спокойствие...изнервям се...и продължава...

Приятна събота вечер (sun) (d)

Мнението беше редактирано от Мая на 11.08.12 22:02.

11.08.12
22:34

Ако преработваш белтъци без проблеми, не виждам защо да не ядеш сирена и тлъсто месо. Вярно сирената от финансова гледна точка излизат соленичко, особено ако държиш да са качествени, защото каквото и да си говорим, определено при тях качеството играе важна роля, особено и ако си разбирач и имаш вкус. Но все пак, щом са ти вкусни - яж си ги. :)

11.08.12
22:57

казано от Nathan на 11.08.12, 22:34:

Ако преработваш белтъци без проблеми, не виждам защо да не ядеш сирена и тлъсто месо. Вярно сирената от финансова гледна точка излизат соленичко, особено ако държиш да са качествени, защото каквото и да си говорим, определено при тях качеството играе важна роля, особено и ако си разбирач и имаш вкус. Но все пак, щом са ти вкусни - яж си ги. :)

До колкото ми е известно, мазнините...особено наситените или пърженото(не, че пържа), не се препоръчват при увреждания на черния дроб. Тлъсти меса/кашкавал...омлета го правя в малко масло...
  Не мисля, че преработвам трудно белтъчини, инак. Дори и тлъсто свинско(самостоятелно) в не малки количества. Но скоро не съм имала булимистични прояви :D , че да съм сигурна, за абсолютното смилане...ако има връзка с преработването. Но след 3-5 часа(зависи и от активността), след едни 200гр свинско си чувствам физически глад.
  А яйцата, по лични наблюдения и до колкото се познавам, бързо “се забравят” :D . Ама аз ям по едно, било то и запържено с 20гр кашкавал...
  По предишни наблюдения...комбинациите, особено включващи мазнини и/или консерванти + друго, затрудняват смилането. Но пък само белтъчини+въглехидрати - не толкова(което противоречи на разделното), но знам ли, много помня вече :)
  Сирената не са проблем, като цена. Особено тези с по-изразени аромати, защото ги ползвам, като “подправка”.
  Проблем е, да си вегетарианец и да се храниш балансирано, без задоволителни финанси.
  А и аз не искам да съм вегетарианка, ако ще да е оптималния начин за хранене.
  И ще си ги ям (sun)
  Мерси, Nathan, че се включи :)
    Поздрави (sun) (d)

11.08.12
23:30

казано от Мая на 11.08.12, 22:57:

Проблем е, да си вегетарианец и да се храниш балансирано, без задоволителни финанси.

Не, не е.

11.08.12
23:59

казано от Margaritka на 11.08.12, 23:30:

казано от Мая на 11.08.12, 22:57:

Не, не е.

Тогава е оправдание - към този момент ми се яде сланина, просто :D Но и това ще мине, а и вкусът се превъзпитава, ако е нужно :)
Останала съм с впечатлението, че е препоръчително, да се набавят нужните нутриенти/витамини/минерали, от продукти, които са далеч от леща, боб, картофи, овес, зеленчуци и плодове...ядки. То не, че в съмнителните животински има нещо хубаво. Далеч съм от тази култура на хранене и дух...за съжаление, на нервната ми персона. Би ми било полезно...
  За нуждата от калории и всичко необходимо, за правилното функциониране на организма, ми е ясно, че трябва сравнително малко, стига да е усвоено. Което, явно става, след цялостно прочистване на организма(и духа?!?!). И нагласа...
  Бръщолевя, та ме извини (blush) Не разбирам...
  Мерси, за включването, Марги (sun) (F) Аз съм объркан деградант, не ми обръщай внимание, на глупостите, ‘дето бълвам :D

12.08.12
08:15

Маичка, първо спри във всеки си пост да се наричаш деградант, идиот, бавноразвиващ и т.н... Не знам нарочно ли го правиш, но ако си така настроена към себе си, не можеш да очакваш нищо положително. Когато ти се яде нещо, го яж. Всеки си изгражда собствен стил на хранене, който се допълва и от малките чийтове (ако в твоя случай сланината може да се нарече чийт), които си позволяваме (някои с джънк, други с количество, трети с алкохол и т.н...) Ето например, ако на моя стомах не му пречи да пия на гладно лимонов сок, което правя вече повече от година почти всяка сутрин, има хора, на които приемането му дори седмица би довела до неприятни моменти, но това не е причина консумацията му в този вид да бъде моментално зачеркната като “принцип” на хранене. Нали знаеш, че ако не пробваш, няма да разбереш? Любопитството е качеството, което е довело човека до моментния му прогрес, то е в основата на нашето съществуване и еволюция ;)

12.08.12
14:11

Включих се само за да поправя впечатлението ти за вегетарианството като скъпо удоволствие. В момента и аз се опитвам да се храня на бюджет, не е невъзможно, ама съм свикнала да се храня с едни неща и ми е трудно да се лишавам от тях. При по-добро желание, бих могла да свия още бюджета, но за сега предпочитам да се лиша от други работи, храната ми е важна, била тя и малко.
Относно твоите определения към самата теб, и аз мисля, че ще ти е от голяма полза ако преосмислиш и възстановиш добрите отношения с...теб. За да постигнеш нещо положително, започни го с нагласата, че вече го имаш. Бъди винаги нащрек. Всеки има трудни моменти и такива на отчаяние, но ако им се оставиш, те ще те мачкат все повече. Не те познавам лично, но имам впечатление че си доста интелигентно момиче и наистина не разбирам защо имаш толкова лошо мнение за себе си. :)

12.08.12
14:17

Ще  се оправи Маичка,споко,аз вярвам:)

12.08.12
21:30

Harley Quinn, права си. Наясно съм, че ако не се уважавам/обичам и се подценявам и околните ще ме тртират по този начин. И за храненето е така...някои неща са индивидиални и човек трябва да опитва :)

Марги, има ли желание, има и начин. Да не е евтино, да се храниш билдърски(каквото и да значи това)?! Месо/яйца/извара + въглехидратите или сметани/масла(според режима)?! Пак има начин, да е бюджетно, де. Най-трудно е, да се храниш здравословно - с труднооткриваеми качествени храни или на нечовешки цени, разни био продукти...
Не опира до пари, така е...а до биохимия и истинска/натурална/чиста храна...
Далеч съм от интелигентна, но някак ми е приятно, да вметнеш подобни впечатления :)

Инак, сложно ми е със самочувствието...и способността да се обичам и да вярвам, че заслужавам нещо...
Не знам, как се справям и каква съм...това, което аз виждам...нямам идея...объркано ми е...
Не виждам причини, да се смятам за нещо си...

Old_man, дано ;)

Благодаря, за обърнатото внимание (sun)

47+кг
Ставане - 8.30ч

Пазар / 8 етажа
11.45 - активност :
1 - тяга с щанга(успореден хват) - 3x10@32кг
2 - флайс - 5x5@2x7кг
3 - напади - 3x7@2x7кг
4 - повдигане встрани от наклон - 5x5@2x7кг
5 - бицепсово с дъмбели - 3x10@2x7кг
6 - едностранно трицепсово зад глава - 5x5@7кг

За около 40мин...
12.30 - 12гр бял LZ
12.45 - 2 варени белтъка
13.30 - 120гр свинско(г.с.) + 5гр кашкавал
17.00 - 50гр маасдам,кашкавал и с. сирене + 50гр извара + 50гр к. ориз и булгур(с.с.) + 5гр масло (beer)
21.00 - 100гр извара + 50гр к. мляко 3.6% (d)
Около 1000ккал : пр - 80гр / м - 55гр / в - 50гр

Пфф...исках бърз въглехидрат след трена и се оказа, че нямаме захар. Имам мед, но нали фруктоза пак. Та си казах, да джънкна, при все, че мазнините и другите красоти в “шоколада” го правят сравнително бавноусвоим...ама след трена и на гладно - става. И с варени белтъци не става, та само си усложнявам тъпизмите :D . Не трябваше да вкарвам мазнини при ориза, ама ми се видя маниакално. И пак бяха малко...на 150гр ориз/макарони/жито в готово състояние, требе около 150гр сирена + 30гр масло, за да е вкусно :D + сметана (wasntme)
Днес вечерях късно...дали :D
Степът ме подува повече от бирата, а и подсладителите прецаквали инсулиновата чувствителност, май (dull) Все ми е тая :D

Лека вечер :) (d)

Мнението беше редактирано от Мая на 12.08.12 21:32.

12.08.12
21:41

1. Защо не си яла мед не разбрах? Имаш проблем с фруктозата ли?
2. 12 гр ЛЗ ... то целия е 45 гр, тя изяла 12 ... лично мнение - ненормална работа ...
3. Това с ориза и мазнините нещо въобще не разбирам, защо не е трябвало да слагаш мазнини. То по-скоро има логика да сложиш мазнина, а да не сложиш белтък като сирената ти ...
4. Да ти имам обърканите мисли ... :)

Лека вечер.

12.08.12
23:45

казано от Nathan на 12.08.12, 21:41:

1. Защо не си яла мед не разбрах? Имаш проблем с фруктозата ли?
2. 12 гр ЛЗ ... то целия е 45 гр, тя изяла 12 ... лично мнение - ненормална работа ...
3. Това с ориза и мазнините нещо въобще не разбирам, защо не е трябвало да слагаш мазнини. То по-скоро има логика да сложиш мазнина, а да не сложиш белтък като сирената ти ...
4. Да ти имам обърканите мисли ... :)

Лека вечер.

Здравей (sun)
1. Не съм замирала за сладко. Знам, че след трен(ако си се разбил доволно,аз не съм, и целиш хипертрофия) е добре да се приема бърз въглехидрат, които да да запълни гликогена в мускулите?! Да поиграе с инсулина, че да се усвои по-прилично протеина(бърз...с моите варени белтъци :D ) , а не да филмира черния дроб, което прави фруктозата...която може и да ми е проблем, принципно(черното ми дробище :D )
2. И 12гр. бяха излишни :) Баба ми го е купила и като не намерих захар(с декстрози не разполагам) и си викам - ще гризна. Леко, или не толкова, е ненормално, да :D
3. Хммм...явно си привърженик на разделното. Доста време го спазвах, но тогава не ядях особено и бях изрядна :D Мазнини + въглехидрати...два енергийни източника се объркват леко...и се складира все от нещо(мернах разни писания, ама..). За храносмилането - дори и там не съм сигурна, че е проблем, варен ориз + варено бон филе(в+б)...
4. Обърквация пълна :D
  Ще ми се, да разбирам повече. Не, за да си обърквам живота(нямам такъв), а защото ми е интересно. Но чета разни гледни точки/статии/изследвания...от които запомням 0.1% и...nada…
  Зле съм :D

Лека и на теб, Nathan :) (d)

Offf…до ся пусках безумното си CV…пффф...

Мнението беше редактирано от Мая на 15.08.12 00:16.

казано от Мая на 12.08.12, 21:30:

Инак, сложно ми е със самочувствието...и способността да се обичам и да вярвам, че заслужавам нещо...
Не знам, как се справям и каква съм...това, което аз виждам...нямам идея...объркано ми е...
Не виждам причини, да се смятам за нещо си...

Всичко е до подходящото количество мотивация, драга ми г-це, нали ви казах преди времe (devil) :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1