27.01.11
16:09
В последно време съм доста ентусиазиран да отслабна. Не че преди не съм го искал обаче сякаш нещо ме мързеше :D . Сега обаче искам да вляза във форма за да не са чудя пак къде да се крия лятото като отида на плаж. Ще съм стриктен с програмата си и режима си на хранене, но и те трябва да са съобразени с ангажиментите ми. Та.. от известно време чета статии за правилно хранене и трениране и научих доста но ми се струва че някои неща се противопоставят 1 на друго. Например, казаха ми да спазвам протеинова диета и без определено хранене “яж месо, ядки, боб, леща т.н. не яж еди кфо си” обаче в друга диета тук в сайта прочетох “Не е желателна консумацията на плодове, зърнени храни, тестени изделия, масла, бобови храни, картофи, тиква, ядки.” а уж бобовите храни били наложителни в протеиновата (това второто е Високо Белтъчна Диета). Добре, въпросът ми не е само относно диетата, тъй като това е за тренировка. В залата съм отскоро и там ми казаха 1во да започна от всички упражнения за загрявка на мускулите и намерих тези 2 програми :
http://www.bb-team.org/workout/1282_barzo-i-lesno-otslabvane-samo-za-3-dni-sedmichno#axzz1CAEyvaKn
http://www.bb-team.org/workout/2793_chetiridneven-plan-za-izgaryane-na-maznini-s-mashini#axzz1CAEyvaKn
Искам да попитам коя от 2те би била по-добра? Искам най-вече да намаля нивото на подкожни мазнини около корема. И също, тъй като разбрах че явно неупреновите колани и клинове нямали ефект аз обаче имам такива има ли смисъл да ги слагам, вредят ли с нещо и помагат ли дори и да е съвсем малко изобщо?
П.С. Имам велоергометър у нас и мога да въртя колкото често се наложи. Благодаря предварително за помощта
Ми брат 1вата програма на мен по ми допада,а щом имаш и колелце у вас екстра.Върти по 4 пъти на седмица.Относно диетата просто намали въглехидрата, увеличи протеина и евентуално ако имаш мерак купи си протеинов прах.
29.01.11
00:45
Като цяло съм го обмислял това за суроватъчния протеин щото повечето диети които чета имат по 2-3 дози дневно обаче ддз не искам да качвам мн на мускули колкото да се релефна като цяло.. ;р мисля да пиша в отдела за хранене за по-специализирана диета
29.01.11
10:41
щ ти дам програма по която тренирам аз на велоаргометъра и свалих 25 кг за 7 месеца с лека диета и 2 зелени чая с канела всеки ден.
всеки ден велоаргометър
понеделник-4 по 200 м максимална скорост на 5 степен,4 по 500 м макс. скорост,2 по 3000м макс скорост на 3 степен и 2000м на много малка скорост на 2 степен
вторник-40 мин каране с на 32 км/н (4 серии по 10 мин с почивка между сериите 1 мин.)
и така ги редуваш можеш да почиваш неделята ако се чустваш преумрен
зеления чай с канела се пие преди тренировка заедно с кафе и аспирин и след тренировка пак зелен чай с канела
това е от мене изпробвано с доказан резултат при мен