Промяна в плановете

27.01.11
20:32

Добър ден. Мисля, че е време за малко промяна в тренировъчната ми система. До сега тренирах по сплитове, 5х5, клек в 20 повторения и т.н. Като никоя от програмите нямаше ефект преди да започна да се храня както трябва. За това си търся не “вълшебната програма/система”, а нещо, което ще ме доведе до разнообразие в тренировките ми най-вече. Най-голяма полза мисля, че имах от 5х5, но я карах доста време и на този етап мисля, че ще е добре да не продължавам с нея, а 20те повторения за сега отпадат, тъй като не търся обем в краката(за сега). Предложения, идеи нещо? :)

27.01.11
20:37

Защо не пробваш добрата “стара” културистична тренировка, т.е с повече повторения и доста изолиращи упражнения?

27.01.11
20:44

И аз бях на твойта дилема и реших да разпусна с “билдърски” начин на трениране както каза Адриан. Повече повторения, изолиращи и т.н
Мисля да тествам и Мах-ОТ след време :P

27.01.11
20:47

Хмм, защо да разпуснеш?Не мисля, че се разпуска изобщо по този начин на трениране.
Едит:Аз си пиша, обаче ти не си споделил цел?

Мнението беше редактирано от Андриан К на 27.01.11 20:47.

казвате билдерски но не казвате конкретно как стоят нещата... аз мисля, че 6-10 повторения за базовите упражнения и 8-12 за изолиращите в 3-4серии е добър билдерски подход...

27.01.11
21:04

казано от korpusito на 27.01.11, 20:44:

Мисля да тествам и Мах-ОТ след време :P

Забравих да спомена, че и този метод ми се въртеше доста в главата.
А тия изолиращи упражнения със сума ти повторения не са ми по душата.
Андриане, целта е да кача няколко кг. Ама това ще го оправя с яденето. :)

Мнението беше редактирано от TheRunawy на 27.01.11 21:05.

27.01.11
22:56

Моето предложение е да пробваш тренировки със собствено тегло и това си е вид разнообрази.
Друга любима моя тренировка е
Клек
Лег
Милитари преси
Набирания
Тяга

27.01.11
22:59

Февруари месец ще съм на собствено тегло. След това се чудя какво да правя. А горе изброените ги правех, до като бях на 5х5.
Едит: Мерси на всички. :) От тук нататък аз ще си ги мисля. :)

Мнението беше редактирано от TheRunawy на 28.01.11 11:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1